Mitt 2019

Hei, og velkommen tilbake. Jeg har jo ikke blogget siden krigen. Og ikke med noe særlig god grunn, jeg har bare rett og slett ikke hatt lyst… Og heller ikke hatt noe særlig å blogge om. Jeg vil gjerne ha noe content å komme med når jeg først skriver noen ord her inne. Jeg er liksom ikke stor nok til å bare kunne skrive fyll-innlegg (som i innlegg som fyller bloggen) og så forvente at det er bra nok. Nope. Nå har jeg for så vidt hørt gjennom podcasten til Annais og Erica Kvam (eller L0ve som jeg først skrev fordi hun alltid vil være den Ericaen), og der snakker de om nye bloggere og hvordan det er så mye hardere å skrive hverdagsinnlegg nå og få lesere, enn det det er for dem. Fordi de skriver slike innlegg som jeg liker å lese, og å skrive, men det er visst ikke mange av oss lenger. De startet tidlig, og slo gjennom tidlig, og derfor har de nå faste lesere som har vokst opp med dem. De som derimot startet nå må få seg nye lesere på en helt annen måte, fordi konkurransen er så stor… Og det kjenner jeg at jeg ikke orker å bry meg om. Derfor fortsetter jeg med disse hverdags-innleggene, så får de som vil lese om det. Det er tross alt hverdag mitt liv for det meste består av.

I dette innlegget derimot skal jeg egentlig ikke skrive om hverdagskost. Jeg vil nemlig skrive om ting jeg vil gjøre i 2019. Vi har jo faktisk snart gjennomført 1/4 av året allerede, så det er kanskje litt sent å komme med. Men for meg har året så vidt begynt, da jeg liksom gjør mest spennende midt på uansett. Så la oss bare starte;

Oppleve Norge: Johan og jeg ser jo på hus om dagen, og satser pengene våres på det. Derfor planlegger vi en sommer uten sydentur. Det koster ofte mye, og de pengene kan heller gå til noe som vi vil sette pris på i huset. Men vi har lenge ønsket å reise rundt i Norge og ligge i telt på forskjellige steder. Det er jo da en gyllen mulighet for det i år. Ja, det koster jo penger å feriere i Norge også… Men en uke i syden koster fort en del mer. Og med telt kan vi komme godt ut av det. Jeg har jo allerede vært en tur i Bodø, og i går bestilte jeg tur til Tromsø. Neste gang blir nok ikke så langt nord. Jeg planlegger å dra en tur til Trondheim etter hvert også. I tillegg vil jeg veldig gjerne ta turen til Averøya, som er et sted jeg var mye da jeg var liten. Ellers har det alltid vært en drøm å dra til Geiranger, så det vil jeg veldig gjerne få til i sommer.

https://www.visitnorway.no

Kjøpe bolig:I løpet av 2019 vil jeg kjøpe min første bolig. Johan og jeg har lett nå i 7-8 måneder, og begynner å bli ganske rastløse. Vi har vært interessert i en, kanskje to så langt. Men budene har gått for høyt for vår smak. Vi har derimot vært på omtrent 20 visninger, og er ganske rutta på det nå. Jeg gleder meg så mye til vi endelig får tak i huset vårt!

Male mer: Noe mange ikke vet om meg er at jeg maler litt. Det går veldig i perioder. Noen ganger produserer jeg tre malerier på en dag, noen ganger på en uke… Og så plutselig kan det gå en måned, et halvt år, før jeg rører malesakene igjen. Men jeg elsker det virkelig, og det gir meg en skikkelig ro. Uansett hvor klisje det høres ut. Jeg sitter svært lite rolig, og kjeder meg fort. Når jeg maler derimot kan jeg fort sitte i tre timer. Helt i ro, og pusle med kunstverket mitt. Derfor skjønner jeg selv at dette er noe jeg må fortsette med. Jeg vil male mer, større og bli enda flinkere. Mamma er min største fan, og har bestilt masse. Haha.

Prosjekt: Det er noe som kun mine nærmeste vet om, og som jeg ikke vil snakke om åpent helt ennå. Men det er altså et prosjekt jeg har gående litt smått ved siden av jobben min. Jeg har faktisk drevet med det i mange år, men kommer liksom aldri i mål eller godt nok i gang. 2019 skal være mitt år på dette planet, og jeg vil faktisk få noe ordentlig gjort.

Delta i en dansekonkurranse: Som jeg har skrevet tidligere så har jeg smått begynt å danse igjen. Det skulle vel egentlig bare være for treningens skyld, og så klart for gleden! Det har gitt meg så utrolig mye dette halve året, og jeg er så takknemlig for at jeg pushet meg selv til dette. Jeg begynner å føle mer og mer på suget etter å konkurrere litt igjen, selv om jeg er litt for gammel nå egentlig. Jeg vil gjerne delta på en konkurranse i hvert fall. Problemet er at det er så langt å dra fra Sandefjord… Men det er vel bare en dårlig unnskyldning.

Ellers vil jeg bli flinkere til å leve litt i hverdagen også, fortsette å trene, være masse med venner, spise god mat, være på bra fester, feire bursdag, feire 17. mai, ha en syk sommer, være på konserter, og rett og slett leve livet slik jeg kan best.