Tok Bodø med storm

“Å vi fikk ikke til julebord i år dere!” “Bare kom til Bodø, vi kan ta det her”… “Okei, vi kommer vi!”.

Og slik startet det altså. Vi fire jentene, Nora, Eline, Siri og meg, har blitt kjent på litt forskjellige steder i livet. Men vi alle endte opp på samme videregående. I andre klasse drev vi en ungdomsbedrift sammen, noe som ble en suksess. Siden da har vi hatt julebord hvert år! Nå som vi alle bor i forskjellige byer, og alle jobber litt forskjellig, så ble det vanskelig med julebord i julen. Det var jo veldig trist. Heldigvis var samtalen i starten her i januar, noe som førte til en tur til Bodø nå i helgen. Nora bor nemlig der! Litt sent julebord, eventuelt VELDIG tidlig… Det spørs hvordan du ser det. Men veldig koselig uansett.

Det var meldt skikkelig dårlig vær. Det er jo veldig trist. Vi kom jo for å besøke Nora og å ha en jentehelg, men jeg hadde håpet på å se litt nordlig natur og nordlys da… Tåken lettet noen få ganger, og da kunne vi skimte noen fjell i det fjerne. Vi koste oss så klart uansett veldig mye!

 

Helt prima

Denne helgen har jeg som sagt vært på hytta en tur. Johan og jeg tok med to fjolls til fjells, også kjent som Siri og Henrik. Vi har jo ikke vært så mye på hytta ennå, fordi den er jo fremdeles ganske ny… Så vi har ikke rukket rett og slett, også har vi kanskje vært litt for late. Derfor har vi heller ikke rukket å ha med så mange venner dit, men det skal vi fortsette med for å si det sånn. Fordi det var så hyggelig.

På lørdag bar det ut i bakken rett etter frokost, og der ble vi så å si hele formiddagen. Ja, det ble i hvert fall tre gode timer. Og det holdt, haha. Leggene og knærne var døden nær på slutten…. Og leggene er for så vidt fortsatt helt ødelagte. Vi var så utrolig heldige med været denne dagen. Påskestemning i februar er aldri feil!  Plussgrader og strålende sol, kunne ikke bedt om mer faktisk. Dette var første gang vi stod på Vegglifjell. Eller i voksen alder i hvert fall. Jeg har stått her en gang da jeg var en del yngre, men kunne ikke huske særlig mye fra det hehe. Jeg har jo heller ikke likt slalåm noe særlig, trodde jeg… Så jeg har ikke stått mye generelt i voksen alder. Nå derimot er jeg faktisk skikkelig glad i det! Bakken var i hvert fall helt fin for en dagstur, og perfekt for meg som ikke er sånn skikkelig tøff.

Siden jeg ikke har stått alpint siden jeg var rundt 12 år, så har jeg naturligvis ikke eid utstyr heller. Og jeg gadd i hvert fall ikke kjøpe det bare fordi hytta lå nærme en bakke… Å NEI! Men etter å ha lånt utstyr i fjor for en liten prøvetur som jeg nærmest følte meg tvunget med på, så skjønte jeg at det faktisk var veldig gøy. Og siden det er utrolig dyrt og uøkonomisk å leie utstyr så ville jeg kjøpe meg mitt eget, så det ble enklere å stå når jeg var på hytta også. Men nytt utstyr trengte jeg virkelig ikke. Jeg står ikke så mye, og er ikke så flink. Derfor kjøpte jeg ski og sko på finn.no i fjor! Det er noe av det smarteste jeg har gjort. Det kostet meg like mye som å leie en gang, og dette kommer jeg til å ha i mange år. Ganske bra er det også faktisk, og lyseblått. Veldig fint.

Det skal vel ikke legges skjul på at det ble utrolig fine bilder i dette lyset i går, derfor ble det ganske mange bilder. Men en slik dag må dokumenteres!

Det som er utrolig deilig nå, er at selv om hytteturen er over og jeg sitter hjemme i Sandefjord igjen, så er ikke helgen over ennå. Fordi jeg har jo vinterfe…avspasering fra jobben, og det skal nytes for fullt! Det skal bli så deilig å sove lenge  i morgen, kanskje helt til 08.00! Haha, tenk det.