Life’s a beach

Hostellet vi bor på ligger relativt nærme La Rambla, men utrolig langt fra stranda. Vi bruker faktisk så godt som 40 minutter på å gå dit, noe som er utrolig slitsomt! Men det er jo en fin måte å få sett litt ting på, i tillegg får vi jo trent litt samtidig.

Men etter en lang gåtur var vi endelig fremme til dag to på stranda.

 

Det har vært utrolig deilig i dag også! Men jeg må innrømme at det å bare ligge på stranda blir litt kjedelig i lengden. Derfor blir vi bare tre timer. Men det er egentlig helt greit. Da får vi tid til mye annet! Blant annet har vi besøkt noen vintagebutikker! Men det skal jeg fortelle om senere. Nå er vi “hjemme” og skal ut til shopping og middag. Jeg kjøpte ikke noe i går faktisk! Så i dag må jeg ta meg sammen. Haha.

The view

¡HOLA!

 Processed with VSCO with a4 preset

 Processed with VSCO with a4 preset

 Processed with VSCO with a4 preset
Okei, så vi ser kanskje rett inn i andre leiligheter. Og vi ser kanskje ned på en smal gate. Til vanlig hadde dette vært negativt. Men! Vi ser inn i leiligheter i Barcelona, og vi set ned på en smal, men sjarmerende, gate i Barcelona! Dette er min fjerde gang i denne byen, men det er mange år siden sist. Jeg har andre ting jeg vil se denne gangen, og ikke minst flere dager å se alt på! Vi våknet til litt skyer på himmelen i dag, men tenker fortsatt å komme oss på stranden før vi kanskje skal se litt serverdigheter og… SHOPPE. Jeg kan faktisk ikke dra til Barcelona uten å shoppe littegrann. Kameraet er Seff med, og det skal brukes flittig. Så stay tuned! 

¡Hola!

BARCELONA BOUND


Den andre reisen i år har startet. Endelig! Vi startet vel å merke men noen dumper i veien da vi ikke hadde fått riktig informasjon og risikerte å måtte betale ekstra bare for å få skrevet ut boardingkort her på Torp! Heldigvis fikk vi ordnet det, og nå er det straks boarding. Det er en lang reise med mellomlanding i Polen som står foran oss, men jeg satser på at det er verdt det når vi kommer frem. Barcelona er en sykt fin by som har virkelig inneholder alt! Jeg gleder meg bare til å ta fatt på stranda, sangriaen og shopping. Vi snakkes der nede! 

Barcelona, her kommer jeg!


I dag har jeg tilbringt dagen med min egen familie og svigerfamilien. En helt sykt bra søndag faktisk… Hvis jeg ser bort i fra en time i bilen i stad. Det er alltid like kjedelig, selv om jeg faktisk koste meg litt i dag med sola på himmelen og kule sanger som jeg sang høyt til. Før denne kjøreturen stakk jeg innom min kjære farmor, som jeg ikke har sett på evigheter, det var veldig koselig. Jeg liker godt å bruke tid på de jeg er glad i, men får dessverre ikke hengt så mye med alle familiemedlemmer hver gang jeg er i Drammen. Heldigvis fikk jeg tid til å både se mormor og farmor denne gangen. Nå er jeg tilbake i Sandefjord, hvor ettermiddagen har gått til vafler med den andre familien. Vi har prøvd å planlegge den kommende Barcelonaturen, og da fant vi ut at håndbagasjen var på maks 42 cm?!? Hææææ. Så det blir ikke mye i den bagasjen skjønner jeg. Heldigvis skal vi litt annet enn å bare shoppe der nede! Jeg gleder meg villt til varmen, solen, sangria, salsa og stranda. Tenk at vi drar i morgen? Denne turen kom virkelig plutselig! Haha.