Nicatid

For en fullstappet helg!

I dag gikk turen til Oslo allerede i morges, selv om jeg ikke skal i bursdag før i kveld. Men jeg tenkte å dra inn tidligere. Jeg var så heldig å få møte et par jenter jeg var i Nicaragua med, Linda og Hilde! Vi bestemte oss for å spise en digg lunsj ala Nica, dermed ble det burger. Så sykt godt, og perfekt før dagens festligheter.

Nå derimot er jeg på plass hos Ingvild. Her gjør vi klar til party, og snart skal jeg gjøre meg klar til å være fe. Gleder meg til å vise dere. Vi snakkes!

Ut på reise, igjen

Etter en måned hjemme måtte en ny reise bestilles.

På søndag bestilte vi flybilletter, og i år går turen til Spania! Etter Nicaragua har jeg forelsket meg fullstendig i de spanske tonene og dansestilene, og den spanske kulturen generelt. Selv om Nicaragua og Spania absolutt ikke er det samme, så bærer de begge preg av en spansk kultur, og så klart det spanske språket. Jeg gleder meg til å vaske støv av salsaen og spansken der nede… Som dessverre ikke er så alt for bra fra før av, haha. 


26. Juni drar jeg ned med kjæresten min. Turen vil gå til Barcelona! Vi skal være der en uke, men vurderer sterkt å ta turen til en annen by i noen dager også. Jeg har vært i Barcelona et par ganger før, så jeg kunne gjerne dratt videre. Selv om en uke i denne byen sikkert ikke hadde gjort noe. Det er tross alt veldig mye å se og finne på i denne byen, og selv om jeg har gjort mye av det før gjør jeg mye gjerne igjen! Det er jo også en strand vi kan chille på når det skulle friste mer. Et par dager etter vår ankomst kommer også familien til Johan. Det er lenge siden jeg var på en familieferie, og jeg har jo aldri vært på reise med en svigerfamilie! Jeg tror vel og merke det blir utrolig koselig, og jeg gleder meg masse. 

Haha, da vi begynte å snakke om å dra til Barcelona så jeg samtidig på bilder fra da jeg var i denne byen for første gang. 16 år, so cute.


Jeg var altså en del mørkere i håret her som dere ser. Men dette er faktisk ikke min naturlige hårfarge. Dette er et resultat av hjemmefarging noen måneder før, hvor jeg skulle ha brunt hår… Men jeg fikk svart… Så skulle jeg ta avfarging, og da ble det rødt. Lekkert. Ikke at det var så innmari fælt egentlig, det så jo ganske greit ut. Jeg trives dog best som blond altså. 

På denne turen, og for så vidt de andre turene til Barcelona, har jeg faktisk vært på vei til curise. Derfor har jeg aldri vært i denne byen over en lenger periode, så det blir spennende for en gangs skyld. Jeg gleder meg i hvert fall veldig!