Svovelrøyk og tarantellaer

Før klokken slo 12.00 i dag har jeg rukket å dra fra Esteli til Managua, sett en ekte, levende tarantella i det fri, og jeg har vært på toppen av en vulkan. Sistenevnte var så mye kulere enn hva jeg trodde det skulle være! Vi fikk egentlig høre at vi ikke fikk sett så mye der oppe, men da vi fikk se ned i vulkanen ble vi alle i ekstase! Dessverre hadde vi visst nok en viss tid å bruke på toppen, så plutselig måtte vi gå! Det var veldig leit egentlig. Jeg fikk alt for liten tid til å ta bilder, filmer og se mer! Det var så kult.

Nå derimot befinner jeg meg på samme hotell jeg startet min reise på. Fordi i morgen skal jeg hjem. Noe som også er alt for trist!

SOS-barnebyer

I dag har vi virkelig hatt en stappfull timeplan. Vi startet dagen med å gå i barrioen og besøke forskjellige barnehager. Barna var så søte! Og det er så koselig å se så blide ansikter, i hvert fall med tanke på omstendighetene.

Jeg trivdes med barna, men jeg må si at jeg er fornøyd med valget av utdanning. Jeg passer nok bedre inn i 5-10. Klasse

Tina-fina

Vi besøkte også en av SOS-barneby-landsbyene her. Dette husker jeg at jeg lærte om på barneskolen. Aldri hadde jeg trodd at jeg en gang skulle være inni en av landsbyene! Det var en veldig fin opplevelse. Barna får så utrolig gode muligheter, og det er veldig godt å se.