Aldri for gammel tydeligvis

Men så sitter jeg her da… 23 år gammel, og savner dansinga så sykt mye. Det er vanlig å pensjonere seg som freestyle-danser når man er rundt 18-20, rett og slett fordi det tar mye tid, og det er veldig hardt for kroppen. Dessuten bør man være litt lett på foten for å få det til, haha. 

Den hvite drakten var den siste jeg hadde. Designet selv og sydd av Pink Fish. Savner den skikkelig. Bildene til høyre er fra 2012, 2009 (!!), og 2013. Dette er jo bare noen av draktene jeg hadde.

4,5 år har det gått siden jeg sluttet på noe av det som ga meg mest glede i livet! Nå har det virkelige voksenlivet begynt med jobb, samboer og alt det som følger med. Jeg trodde at fritid var noe jeg skulle få mindre av. Men tverdt i mot. Jeg har mye fritid på kveldene, og har savnet å gjøre noe for meg selv. Jeg har savnet å ha en dag i uken jeg virkelig gleder meg til. I tillegg er jeg så lei av å trene styrke på EVO. Det er jo ikke det jeg liker. Jeg begynte å leke litt med tanken på å starte med noe dans igjen. Egentlig ikke freestyle, men kanskje noe som egnet seg bedre for en “avdanket” og “gammel” freestyledanser som meg. Ragne, som eier Ragnes danseskole her i Sandefjord, mente noe helt annet. Hun ba meg derfor komme innom for å prøve en time med freestyle slow igjen, og se om jeg likte det. Vel long story short; jeg elsket det! Det var så gøy, så slitsomt og så hardt. Men herlighet som jeg elsket å være litt tilbake. 

Så hver tirsdag frem til sommeren skal jeg nå danse freestyle slow igjen, og det blir så gøy. Jeg har nå vært på to treninger, og gleder meg allerede til neste. Det blir naturligvis på et veldig hobby-nivå, og jeg har ikke tenkt til å konkurrere. De mener så klart der at jeg ikke er for gammel, fordi 23 år er jo egentlig ingen ting. Men i forhold til nivå og alder på de som faktisk holder på fortsatt, så føler jeg meg for gammel. Det ville rett og slett føltes litt rart. Trening holder i massevis for nå, og en dag i uken er et veldig fint nivå å være på. Jeg trener jo andre ting de andre dagene. 

I’m back bitches dancers!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg