Party in the USA

Originalinnlegget ble skrevet, ja naturligvis 5/7, altså dagen etter dagen, og det lød slik som dette: “Heiii! Jeg skriver fra USA, og jeg har det supert… og litt stressende. Derav veldig sent innlegg. Jeg kom jo frem 3. Juli, men har rett og slett hatt et så fullstappet program at å skrive noen ord her har det ikke blitt tid til. I går var det party in the USA, med barbecue, fotballkamp, skumfinger (Seff), og så klart fyrverkeri! Det var ikke i nærheten av vår egen nasjonaldag, men gøy var det uansett. I dag (5. Juli) har det blitt litt shopping og en tur innom Walmart haha. Og nå er vi på vei til middag før countrydancing! Som jeg sa; fullstappet program!”

Et halvt år siden i dag ja. Jeg savner flere ting ved denne dagen. Akkurat når jeg ser på dette bildet vil jeg gråte over at jeg klippet av det håret der, men heldigvis vokser det snart ut igjen. Like vel er det jo et savn. Varmen er også noe jeg savner, til tross for at det nesten var uutholdelig da vi var der. 40 grader i høy luftfuktighet er virkelig ikke å anbefale, men jeg hadde valgt det fremfor det isete landskapet vi befinner oss i nå. Ferie er jo heller ikke helt feil, noe jeg hadde her. Tidenes sommerferie for å være helt ærlig, og USA-turen hadde mye å si for den biten. Ellers er det jo sol, brunfarge og å være på reise. Jeg gleder meg til å se hva 2018 bringer av eventyr!

For dere som ikke har lest bloggen min før har jo sikkert ikke sett, hørt eller lest noe om denne turen. Jeg har nemlig vært på tur til USA med familien til Johan. Vi var der i 10 dager, og rakk utrolig mye på denne tiden. Vi startet reisen i Dallas Texas, hvor fetteren til Johan bor, før vi dro videre til Washington DC, og deretter avsluttet turen i selveste New York City! Det hele var nesten litt surrealistisk, men herlighet så gøy. Jeg shoppet skuffende lite, men opplevde utrolig mye, spiste digg mat og svettet meg gjennom kjente gater jeg bare har sett på film før. Jeg håper å kunne dra tilbake hit og oppleve enda mer, med kanskje litt bedre tid, en annen gang. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg