Årets tristeste dag

(Innlegget ble skrevet 30/11 på bloggen min hos nouw.)

For tre uker siden ble vi ringt av naboen. Ask hadde blitt påkjørt. Jeg har aldri følt en sånn sorg før, og det for en katt. Jeg har hatt katter i mange år, og mistet flere, men det var noe helt spesielt med Ask! Han var min første helt egne lille pus. Dagene etter var rare, og tomme. Den lille leiligheten føltes plutselig kjempestor. Og vi var enige i at det manglet noe her. Noe med fire poter. Så vi bestemte oss fort for å få en katt igjen. Og gjerne redde en fra dyrebeskyttelsen, så vi kunne føle at noe godt kom ut av tapet. Og det var riktig valg, selv om savnet etter Ask er stort fortsatt.

Lille Leo kom til oss en uke og en dag etter årets tristeste dag. Og han var livredd. Stakar. Vi hentet han i Porsgrunn hos Redd Dyra, og lurte en stund på om han var helt ødelagt. Han kom ikke ut av buret sitt, var ikke renslig, livredd for alt, og var absolutt ikke sosial. Noe vi var veldig vandt til at en katt var. Men nå, etter to uker her hjemme hos oss, legger han seg på fanget, koser, leker og snakker. Han har blitt en superpus, og jeg er så stolt over hva vi har fått til. Han er så kosete, søt, pen, og har tidenes mykeste pels og søteste rosa poter. Og herlighet så koselig det er med katt! Dette er kun etter to uker, gleder meg til å se hvordan han er om to uker til!

Nå når jeg poster dette her på blogg.no så har vi snart hatt han i to måneder. Han er litt redd for andre mennesker ennå. Men han er så trygg på oss, og elsker å sove i armene våres. Han er vår lille baby, med masse personlighet og kjærlighet. Jeg elsker han!

 

1 kommentar
  1. Har selv mistet to små vovver etter 13 og 15 år så eg kjenner følelsen..tapet -sorgen….
   men vi har fått to nye fra dyrebeskyttelsen i Ringerike og de er vidunderlige <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg