Paparazzi!

I dag fyller Maren 22 år! Og det måtte vi selvfølgelig feire littegrann. Været er jo så nydelig i dag, så vi bestemte oss for å sitte ute. Men vi alle er så lei av de vanlige restaurantene på brygga at vi for en gangs skyld skulle gå et sted vi ikke har vært så mye. Da falt valget på Paparazzi! Og hvorfor vi ikke har vært der før aner jeg virkelig ikke. For det første var det dritdigg mat der, og de har et lunsjtilbud som gjør prisene veldig overkommelig. Til og med for oss studenter! I tillegg er jo plasseringen upåklagelig. Så, til tross for sykt irriterende veps, koste vi oss skikkelig mye. Og det håper jeg Maren gjorde også.

Etter denne digge lunsjen gikk noen av jentene videre for å spise is. Men da var jeg faktisk så ferdig i kroppen og hodet at jeg ikke orket tanken på å gå noe særlig mer før jeg skulle gå til toget, hvor jeg forøvrig er nå. Derfor gikk jeg bare mot togstasjonen igjen. På veien gikk jeg innom Søstrene Grene for å se på hvor mye malingsutstyr kostet der kontra prisene på Europris. Og der var det sykt mye billigere, men alt var like stort og bedre. Det er nemlig ikke vits å kjøpe alt på hobbybutikker som panduro osv, det er ofte mye dyrere. Derfor fikk jeg i dag tak i utstyr så jeg kan ta fatt på maling igjen! Og det bare for 194kr! Da kjøpte jeg alle primærfargene pluss svart og hvit, og to maleplater. På europris koster én tube med maling liksom 45 kr. Det er litt stor forskjell!

Huff, nå ble det et helt avsnitt med noe helt annet! Men ja ja, samma det. Jeg har i hvert fall kost meg masse, og følt at jeg virkelig har hatt en sommerdag. De setter jeg ordentlig pris på nå i august. Vi vet jo ikke hvor mange sånne det er igjen. Akkurat nå er jeg på vei til Drammen, med tog for en gangs skyld. Det er anbefalt at jeg fortsatt holder meg unna bilen. Noe som er forståelig! Jeg blir jo fort sliten, og er fortsatt surrete. Og for ikke å snakke om det benet mitt da. Æsj ass. Gleder meg til å bli 100% meg selv igjen nå!

4 kommentarer

Siste innlegg