Pizza err’day

I dag tidlig stod jeg opp til sol og fuglekvitring, uansett hvor klisjé det høres ut, hehe. Jeg hadde ikke så mange planer i dag, annet enn å jobbe med skole. Det var ikke akkurat det som fristet mest i dag kan du si. Derfor sendte jeg melding til Stina, og hørte om hun fortsatt var med på å gjøre noe i dag, siden vi hadde snakket om det tidligere i uken. Hun var faktisk klar i løpet av den kommende timen. Så da var det bare å hive i seg kaffekoppen og ordne med litt før jeg løp ut av døren. Jeg var faktisk redd for å ha kledd meg for lite da jeg gikk ut, men skjønte fort at jeg faktisk hadde på meg for mye. Herregud så varmt!

 Processed with VSCO with a1 preset

Processed with VSCO with a1 preset
Vi prøvde ut et nytt sted for oss her i Sandefjord som heter Pir4. Jeg visste det var et utested på nattestid, men ikke at de serverte (etter deres mening) verdens beste pizza. Så jadda. Jeg spiste faktisk pizza før klokken slo 12.00 i dag, med litt blandede følelser. Jeg elsker pizza, så det var digg… men det føltes litt rart å spise det så tidlig, haha. Den var vel og merke sykt god da, så det var verdt det uansett. 

Etter god mat og en del snakking tok vi turen ut i byen. Vi skulle bare se på litt småting og jeg skulle kjøpe noen kopper til mamma. Vi tenkte rett og slett ikke på klokka… Men plutselig hadde det gått hele 4 timer? Det ble litt av en lang lunsj ja! Men det er jo bare et veldig godt tegn. Det er gode venner man er med hvis man glemmer bort klokka! 
 Processed with VSCO with a1 preset
Haha, også måtte vi jo ta antrekksbilder. Stina er her i sin vanlige fotografpose, haha. Det var ikke her vi tok bildene vel og merke. Her prøvde vi oss bare frem. Antrekket kommer i morgen, med en liten vri! Gled dere 🙂 

Nå har jeg Maren på besøk, og vi skal også spise pizza… Det er så digg. Men herregud så usunn jeg er i dag! haha, jaja. Det er helg så fuck it :)(: 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg