Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

Påskeegg med sukker?!

 • Publisert: 14.04.2017, 18:48
 • Kategori: Samfunnet
 • Hæ? Kan det være sant? I 2017? Også på sosiale medier?

   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset

  Jeg var i Drammen i går og besøkte mamma. Tradisjon tro fikk jeg med meg et stappet påskeegg hjem til meg selv. Og det var ikke stappet fullt av sunne alternativer, sukkerfri sjokolade og lavkalori-smågodt. Neida, her er det bare masse sukker og fett og alt som skal høre hjemme i et påskeegg. Det er nemlig ikke hva du spiser en uke i året her og der som avgjør hvor sunn du er, eller hvor trent du kommer til å bli. Jeg synes man skal kose seg i påsken, og i julen, og det med god samvittighet. I dag for eksempel har jeg toppet det hele med å spise loff til frokost! #saywhat? Ja, du leste riktig. Jeg har virkelig kost meg... Og det skal jeg fortsette med. Nå har jeg vel og merke trent i dag også, men da smaker den sjokoladen bare enda bedre spør du meg. 

  Nå gleder jeg meg bare til å kose meg enda mer utover kvelden. Jeg skal nemlig på 50-årslag. Så noe mindre fett og sukker kan jeg nok ikke regne med utover kvelden. Det er også helt greit. Tenk at vi, her i dette kristne landet, har en høytid hvor det er tradisjon å spise masse godteri? Kan det bli bedre liksom. 

 • Publisert: 14.04.2017, 18:48
 • Kategori: Samfunnet
 • 0 kommentarer
 • Ferie på Maldivene og ny bil

 • Publisert: 01.02.2017, 16:26
 • Kategori: Samfunnet
 • Skrevet 19/1/17 på nouw. 

  Hei! Jeg er ikke på Maldivene på ferie, jeg er ikke på et kult bloggevent, jeg har ikke på meg stiletthæler på jobb, jeg tar ikke bilder midt i byen hver dag, jeg har ikke en ny bil, jeg er ikke modell, jeg er ikke rik, jeg er ikke på fotoshoot, og jeg skal ikke på jentetur til Køben med verdens beste jentiiiir. Jeg har bare vært på skolen, og skal straks på jobb. Dit skal jeg kjøre i min gull-bil fra 2001, og tjene litt penger til å leve et normalt liv. Jeg er sliten av hverdagen tre uker inn i januar, og skjuler det ikke særlig godt. 

  Jeg er en student, som jobber ved siden av. Jeg tar bilder på verandaen min, fordi det er best lys der... og jeg har ingen kule rosa vegger i leiligheten med flomlys på. Jeg spiste nettopp sjokolade, fordi det er godt. Til sen lunsj skal jeg spise kneippbrød, og ikke fancy dilldall. Jeg elsker å reise, men det er faktisk ganske dyrt.

  Jeg, og mest sannsynlig du, vil ha veldig mye av det vi ikke har. Men sannheten er at alle har en form for en hverdag de blir slitne av. Enten det er fotoshoots fra morgen til kveld, eller bloggeventer, eller en 8-16 jobb... eller om man er som meg: superstudent. I dag har jeg vært på skolen, og nå skal jeg på jobb. I morgen skal jeg på jobb, og så skal jeg som de fleste andre på 21 år; feste! Jeg liker dette livet litt, og det må jeg minne meg selv på. Man vil alltid ønske seg mer. Men noen ganger må man bare si takk for det man har. Så tusen takk for at jeg får leve nettopp dette livet. 

  Jeg begynte å tenke på dette av flere grunner. For det første så jeg "ukens nouw-antrekk", hvor jeg synes alle lignet på hverandre, og så og si alle hadde tatt bilder ute i byen... som om det var en mal på det å være blogger. En annen grunn er at jeg snart drar til Nicaragua, som blir dyrt. Og den siste grunnen er at jeg i dette øyeblikket tar meg en høneblund mellom slagene, noe jeg faktisk trenger... og som jeg tror mange andre trenger også, uten at de sier det på sosiale medier. Noe jeg også sikkert burde være stille om.

 • Publisert: 01.02.2017, 16:26
 • Kategori: Samfunnet
 • 0 kommentarer
 • hits