Rebecca Engeli

Birthday wishes

 • Publisert: 19.07.2017, 13:11
 • Kategori: Meg
 • Feeling (soon) 22

  Om seks dager fyller jeg 22 år. Med andre ord blir jeg gammel... Neida, ikke så veldig gammel akkurat. Jeg har egentlig ikke noen særlig formening om akkurat denne bursdagen, med tanke på at det kun blir et tall i år og ikke noe nytt som blir lovlig. Ja, sett bort i fra at jeg endelig er gammel nok på førerkortet til å gå inn på Sense og Glass etter 00.00 på en lørdag. Men akkurat den biten gjør jeg allerede nå, fordi jeg har blondt hår og går i høye heler iført skjørt eller kjole. NEIDA, joda, neiiiidaaa.   Ja, uansett da dere. Tilbake til poenget med dette innlegget! Jeg har i denne anledning fått en del spørsmål om hva jeg ønsker meg. Når jeg har svart: Gode venner og snill kjæreste, så sier de at jeg allerede har det og at jeg må komme med noen ordentlige ønsker. Jeg synes ofte det er litt kleint, og fælt egentlig å ønske seg ting av folk. Jeg trenger jo absolutt ikke noe fra noen! Men det er veldig snilt da at mange vil gi meg gaver. Derfor tenkte jeg å komme med en liten liste her. Noen av dem er avbildet, men selve listen finner du under collagen. 


  1: Sengetøy i bomull fra H&M, dette trenger jeg eventuelt to av naturligvis.  2: Jumpsuit fra Nelly. 3: Bukse fra H&M, strl 36.4: Putetrekk fra H&M. 5: Sofa, eller gavekort på bohus da 6: Mulberry Lily Small. 7: Enda et putetrekk fra H&M, med pute da jeg ikke har sånn pute.  8: Tom Wood ring, eller en lignende i en viss kvalitet. 9: Nok et putetrekk. 10: nyvasket bil (haha). 11: G-eazy billetter (vet at dette ikke blir noe av, da han spiller i Malaysia neste gang). 12: En ansiktskrem som lukter rent bare, uten parfyme. Til normal hud. 13: Twister 14: Politisk ukorrekt 15: Ryktet går. 

  Dette er da noen av ønskene mine. Litt spredt i verdi og sånt kan du si, men det er fordi jeg både har kjæreste, familie og venner som spør meg om hva jeg ønsker meg! Da er det vanskelig. Jeg hater også egentlig å få penger, det er så kjedelig. Selv om jeg vet jeg trenger litt tilskudd til den sofaen jeg skal kjøpe, og til en eventuell veske. Jeg ønsker meg altså ikke vesken eller sofaen i gave, fordi det er virkelig alt for mye å be om! Jeg fyller tross alt bare 22. Det er tilskudd og hjelp til et eventuelt kjøp jeg ønsker meg. Det er noe jeg kanskje kan få av familie, men av venner er penger kjedelig altså. Haha.  Neida. Ikke det at jeg egentlig forventer å få gaver. Jeg skal feire bursdagen min en dag, men i og med at mange kommer langveis fra, og at folk må ha med egen drikke osv. så blir jeg egentlig bare fornøyd over at andre har det gøy på min fest. 

  Hvis du som min gode venn gjerne vil gi meg en liten oppmerksomhet, men ikke finner noe passende på denne listen... Så kan jeg meddele at rødvin, prosecco, champagne, cava og øl tas i mot med åpne armer.  Ellers elsker jeg jo neglelakker og sånt dilldall. Og hvis du fremdeles står fast nå, så vil jeg bare si at jeg bare ønsker meg gode venner, snill kjæreste og at jeg består det siste året på høyskolen. Sistenevnte må jeg nok dessverre bare jobbe med selv. Ellers setter jeg pris på en donasjon til UNICEF sitt prosjekt "rent vann". 

  Apropos jobbe med selv! Jeg så nettopp at klokka var mye! Jeg skal jo snart på jobb. Så vi snakkes senere. Ha en utrolig dag, folkens. 

 • Publisert: 19.07.2017, 13:11
 • Kategori: Meg
 • 2 kommentarer
 • 15 spørsmål

 • Publisert: 06.06.2017, 18:38
 • Kategori: Meg
 • //Kopiert av Marthe Borge


  1 Hvem er du i vennegjengen? Hun høylytte, fornuftige, korttenkte (snakker før jeg tenker) og økonomiske. Det tror jeg forklarer meg ganske greit. 

  2 Hvilken egenskap setter du mest pris på ved deg selv? At jeg er veldig snill og alltid ser det gode i folk. Jeg lar meg aldri påvirke av hva andre sier om noen, eller noe, før jeg selv får det bevist foran øynene mine. Jeg må også si meg veldig fornøyd med at jeg ofte klarer å ta initiativ til ting. Dette er noe jeg setter stor pris på hos andre også. Ja, også er jeg økonomisk da, det er digg.

  3 Hvem snappet du sist? Maren og Birgitte. Spør meg igjen om to timer, da er det igjen Maren og Birgitte mest sannsynlig. 

  4 Hvilke apper bruker du daglig? Oida... Hehe. Snapchat, facebook, instagram og VSCO er vel de jeg er innom hver dag!

  5 Hva står på planen din i dag? Pirking på bacheloroppgaven. 

  6 Hva er din guilty pleasure? 1: Sjokade på ferskt brød! 2: Å dyppe popcorn i bremykt, ahhh. Skulle gjerne kommet med noe som ikke handlet om mat også, but I'm not like that. 

  7 Hva bruker du helst penger på? Hva jeg bruker helst penger på er vel klær og andre unødvendigheter... Men det er ikke det samme som det jeg bruker mest penger på, fordi det er nok bil. Haha. 

  8 Hva skal du gjøre i helgen? Da har jeg endelig sommerferie, og til og med jobbfri! Derfor skal nok dette feires og feires og feires tenker jeg. Jippi.

  9 Hva er dine beste tips til å bli flinkere på kjøkkenet? Bruk råvarer. Haha, spør meg om et år. Da er jeg ferdig på mat og helse og kan nok mye mer enn nå. jeg er helt ærlig ikke så veldig flink. Du kan se på punkt nummer 6, det er det jeg kan liksom i tillegg til verdens beste guacamole. 

  10 Vin, øl eller drinker? Ja takk til alt? Neida... Men det spørs veldig på hva jeg skal. Jeg liker jo generelt å drikke alkohol for å kose meg og ikke for å bli full, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg drikker litt annerledes hvis jeg fester. Jeg velger derfor vin ofte til mat, øl til fest og drinker på byen. Selv om jeg like så godt kan drikke alt til mat og jentekvelder også, samt å drikke det på fest hver for seg. Haha. Så jeg klarer rett og slett ikke å svare en ting jeg liker best. Drinker derimot drikker jeg minst, pga alkoholinnholdet. Lille meg tåler ikke sånt. 

  Processed with VSCO with a1 preset
  11 Hvordan imponerer man deg? Ved å by på seg selv og ikke være sjenert. 

  12 Hvem er dine beste venner? Jeg har en håndfull venner, hvor alle er veldig gode venner av meg. Dette setter jeg så stor pris på. Jeg klarer rett og slett ikke å rangere vennene mine, i hvert fall ikke offentlig. Jeg vet selv som er mine beste venner, og de vet det godt selv. Det holder for meg. 


  13 Hvilke blogger leser du nå? Litt forskjellig, men generelt sett liker jeg å lese blogger hvor jeg kjenner meg igjen i personen eller kjenner personen personlig. Så da leser jeg http://stina.blogg.no, http://nouw.com/layers, http://L0ve.blogg.no, http://benedicteal.blogg.no og http://annais.blogg.no. 

  14 Hvis du skulle endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva ville det vært? Oi, det har jeg ikke peiling på. Jeg anser meg selv som en veldig grei person egentlig. Haha. 

  15 Fortell livshistorien din på fem minutt... Shiiiit. Okei dette blir langt, haha... Og sikkert uinteressant for deg som ikke kjenner meg. Jeg ble født i Drammen 25. juli 1995, en måned for tidlig. I tillegg ble jeg født med navlestrengen rundt halsen, som gjorde at livet mitt stod i fare allerede da jeg var 0 sekunder gammel. Heldigvis ble jeg født for tidlig sier jeg bare. Jeg lå mine første dager på intensivavdelingen på Drammen sykehus, men flyttet etter litt endelig hjem med mamma Sølvi og pappa Atle til Konnerud. På Konnerud ble jeg faktisk boende til jeg fylte 20 år, og det er jeg veldig glad for. Jeg elsker Konnerud, og kan absolutt tenke meg å komme meg tilbake dit en dag. Jeg gikk på Vestbygda barneskole, og så videre på den eneste ungdomsskolen vi har på Konnerud. Her fikk jeg faktisk helt sykt gode karakterer, og gikk ut med 5,3 i snitt. Jeg har lenge elsket å lage film. Derfor begynte jeg på medier og kommunikasjon ved Åssiden vgs i 2011. Dette var også noe av grunnen til at jeg jobbet så hardt med karakterene på ungdomsskolen. Det var nemlig veldig høyt snitt på denne linja. Og her ble jeg kjent med Eline og Siri, wiii. Gjennom hele barndommen og ungdomstiden min gikk jeg på dansing, nærmere forklart freestyle  disco og slow. Dette var en av mine store kjærligheter, og er noe jeg lever på den dag i dag.  Etter vgs, russetid, en veldig bra sommerferie, og slutten på en dansekarriere, bestemte jeg meg for å begynne på lærerstudiet ved HSN august 2014. Herregud som jeg følte meg utilpass det første halve året. Heldigvis hadde jeg en fremtidig kjæreste i klassen som holdt meg gående, ikke at jeg visste det da... Men jeg husker godt at jeg gledet meg til å se han hver dag, så noe spesielt må jeg ha forstått det var. Jeg var faktisk nære ved å slutte fordi jeg rett og slett ikke følte læreryrket helt. Dette var før jeg skjønte at man faktisk ikke må jobbe som lærer hele livet selv om jeg utdanner meg som det nå. Rundt marstider i 2015 snudde det helt og jeg elsket plutselig å være student... Noe jeg også gjør akkurat nå.

  Høsten kom og jeg vokste veldig som person. For det første flyttet jeg endelig for meg selv til en liten koselig leilighet i Tønsberg, men jeg fant også endelig ut at Johan var spesiell for meg. Herregud som jeg jobbet for han denne høsten. Ba han på date, prøvde meg på han og flørtet masse. Han, som var litt bitter på at jeg ikke hadde skjønt dette tidligere (haha, hei Johan!), lekte kostbar. Men sannheten er at jeg skjønte det veldig godt. Julen 2015 kom og jeg var bare kjempehappy for alt og hadde en veldig bra jul... Og 3. Januar ble Johan og jeg endelig kjærester.
  Processed with VSCO with f2 preset

  Vi hopper noen måneder frem. Sommeren kom nok en gang, og dette ble den beste sommeren jeg har hatt. Jeg var på min første ordentlige kjærestetur, bodde i en sommerby for meg selv, og var masse på byen. Jeg koste meg rett og slett så utrolig mye. Men så kom august igjen, og skolen fulgte deretter. Et av mine hardeste og mest innholdsrike år så langt, både personlig og skolemessig. I oktober ble Johan og jeg samboere, jeg kjøpte min første bil, og kort tid etter fant vi ut at jeg var gravid... Neida, kødda. Nå fikk du bakoversveis tenker jeg. Det jeg mente var; og kort tid etter fant vi ut at vi skulle til Nicaragua. Dette var en av de beste avgjørelsene jeg har tatt noen gang.   Tiden gikk og endelig var februar her, og vi dro med en stor gjeng til ukjent land. Der var jeg en måned før jeg returnerte til kjipe Norge. Og her i kjipe Norge sitter jeg nå og fullfører bachelor. Og that's it, haha. Nå vet du alt om meg. 

 • Publisert: 06.06.2017, 18:38
 • Kategori: Meg
 • 3 kommentarer
 • Monday

 • Publisert: 15.05.2017, 11:03
 • Kategori: Meg


 •  

 • Publisert: 15.05.2017, 11:03
 • Kategori: Meg
 • 0 kommentarer
 • 10 punkter du kanskje ikke visste om meg

 • Publisert: 09.05.2017, 18:59
 • Kategori: Meg
 • 1: Jeg elsker guacamole over alt på jord

  2: Jeg dypper popcornet i smør. Altså det holder nemlig ikke å ha litt smør på popcornet. Nei her skal det nypoppa-popcornet strykes i det ferske smøret. Jeg elsker kombinasjonen av kaldt og varmt, og tørt og fuktig liksom. Haha. Tidenes mest usunne greie, men tydeligvis går det bra for kroppen min.

  3: Jeg er egentlig mørk blond. Men jeg synes ikke at jeg kler dette noe, derfor striper jeg det. Jeg har faktisk det blondeste håret jeg noen sinne har hatt akkurat nå, og trives med det for så vidt.

  4: Jeg danser salsa, type hele tiden. Ikke at jeg er verdensmester, men jeg oppfører meg vel kanskje som det. (Sier venninnene mine...)

  5: Jeg har sykt vanskeligheter for å si nei til en fest. Og har jeg først sagt at jeg kommer, ja da møter jeg opp uansett hva (nesten). 


  6: Jeg synes det er sykt kjipt å gå på do når jeg er sosial, fordi jeg er redd for å gå glipp av noe. Derfor ender det opp med at jeg sitter der med ganske full blære til slutt. Haha, latterlig.

  7: Jeg liker ikke så mye brus. Det eneste jeg faktisk drikker er vel fanta, og noen ganger mozell. Jeg gikk faktisk flere år da jeg var yngre uten å drikke brus. Nå kan jeg gå noen uker før jeg får skikkelig lyst på det igjen. 

  8: Jeg har ekstremt fobi mot maur. Ja, jeg vet de ikke dreper meg altså, og at de ikke er særlig farlige. Jeg kan bare ikke forklare det. Jeg får helt panikk, med pustevansker og tårer. Det er veldig slitsomt. I Nicaragua mistet jeg masse søvn, og noen opplevelser på grunn av dette.

  9: Hull i ark er en annen type fobi. Eller det blir litt feil å si. Fordi jeg blir ikke redd, men jeg får en sånn skjærende og ekkel følelse i meg. Det er litt vanskelig å forklare hva jeg egentlig mener. Du kan tenke deg at du bøyer et vanlig ark (en bok er verre) og stikker en blyant gjennom. Det som står ut på andre siden er det som gir meg skikkelig grøssninger. Men det gjelder ikke bare hull i ark, det er bare det rareste. Det gjelder generelt ting som står ujevnt ut. Slik som når noen er så solbrente at huden sprekker opp og begynner å stå ut når de flasser. Eller når man fryser vorter og de blir hvite og ujevne. Jeg klarer ikke å forklare noe mer enn dette... Men det er seriøst det rareste ved meg, og det har alltid vært sånn! Haha. 

  10: Jeg gir ofte litt "tough love". Jeg har faktisk hørt dette fra familien min i all tid, at jeg ofte virker litt lite sympatisk. Jeg har ikke akkurat mangel på empati, og heller ikke medfølelse. Men jeg liker ofte å si sannheten fremfor å bare trøste, hvis dere skjønner? Jeg kan absolutt kombinere de to også... Men hvis du bare vil ha trøst og ikke sannhet bør du ikke komme til meg. Et eksempel kan være når noen har problemer med kjæresten. Isteden for at jeg gir en kos og sier at han/hun er en dust og at alt ordner seg, så kan jeg finne på å stryke deg på armen og si: "Kanskje du bør snakke med h*n om det da?" eller, noe om at du fortjener bedre. Jeg er ganske ærlig kan du si, noe jeg ser på som befriende til en forandring. Det er nok av falske personer der ute ;))) hehe.

 • Publisert: 09.05.2017, 18:59
 • Kategori: Meg
 • 2 kommentarer
 • hits