Rebecca Engeli

Min feiring!

 • Publisert: 30.07.2017, 20:45
 • Kategori: Blogg
 • Jeg tror jeg hadde den beste bursdagsfesten noen sinne i går! Jeg koste meg så sykt mye med gode venner, drinks og sinnsykt bra stemning. Jeg elsker de kveldene hvor ting bare går. Altså at jeg ikke må stelle i stand store felles drikkeleker, eller føle at jeg må varte opp konstant. Dette var en sånn kveld. De fleste kjente i hvert fall noen, og noen møtte nye mennesker. Alt i alt ble det en perfekt kombinasjon av venner fra hele Norge! Festen ble holdt hos foreldrene til Johan, så vi hadde litt større plass til alle som kom. Vi gjorde alt fra å grille, til å spille twister, til å bare snakke og tulle sammen. Under får dere et lite utdrag av hvordan kvelden var, dessverre gjennom mobilkameraet.

  Twister for alle penga! Dette slo virkelig an, akkurat slik jeg håpet.

  Hehe, måtte Seff ha potetgullskåler som stod til temaet!

  Jeg var så heldig å få med meg denne plakaten hjem fra bikbok! Jeg viser dere alt om denne senere.

  Takk for en super kveld, alle gode venner! Og ikke minst takk for alle fine kort, ord og gaver. Jeg er så fornøyd med dere, lille gjengen min.

  I dag møtte en nesten like stor gjeng opp her hjemme hos oss. Det var nemlig duket for ukens tredje feiring. Både min familie og Johan sin familie tok seg tiden til å spise kake og vise meg hvor glade de er i meg. Så denne dagen har også virkelig stått til forventningene. Jeg elsker birtday-week! Haha.

 • Publisert: 30.07.2017, 20:45
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • HJELP!

 • Publisert: 29.07.2017, 14:12
 • Kategori: Antrekk • Jeg skal feire bursdagen min i dag! Og temaet er "tropisk"/hawaii, overraskende nok? Haha. Jeg elsker jo dette temaet! Dessuten hadde jeg så mye igjen fra bursdagen til Johan, at jeg bare måtte bruke det igjen. Jeg skulle jo veldig gjerne kledd meg ut, eller bare gått i bikini(!!!), men dessverre er ikke været på topp i dag. Derfor blir det "bare" partyklær. Men WHAT TO WEAR?! Altså, jeg elsker den grønne kjolen! Men den er litt upraktisk, og litt mye? Den beige bodyen er ny fra Bikbok, og jeg elsker den og. Det antrekket er jo så digg å ha på seg, og ganske praktisk. Men jeg skiller meg liksom mer ut med den grønne kjolen. Jeg er altså veldig delt. Kanskje jeg bare skal ta noe helt annet? haha. Hva tenker dere? Jeg trenger hjelp. Og det snarest! Jeg har nemlig ikke så godt tid på meg. 

 • Publisert: 29.07.2017, 14:12
 • Kategori: Antrekk
 • 2 kommentarer
 • Takk for meg!

 • Publisert: 29.07.2017, 11:12
 • Kategori: Blogg
 • Nå skal jeg bli blogger på fulltid!
  .... Haha, neida. 

  Etter 6 år som butikkmedarbeider i 4 forskjellige butikker, og etter 2 år ved Bikbok Farmandstredet, takker jeg nå for meg. Og forhåpentligvis er dette det rette, slik at jeg faktisk mest sannsynlig ikke kommer til å jobbe i butikk igjen. Ikke at det har vært så fælt å jobbe i butikk altså! Tvert i mot. Men nå føler jeg meg litt ferdig, rett og slett. Noen ganger er det bare sånn. Jeg føler at det er på tide, som en 22 år gammel jente, å gå videre her i livet. Jeg har tross alt en bachelorgrad i pedagogikk, og er straks ferdig utdannet lærer. Da er det også mer naturlig for meg nå å jobbe som vikar på en skole, derfor blir dette hovedfokuset mitt fra høsten av. 

  Det er litt rart. Jeg har aldri ikke jobbet i butikk. Og de siste to årene har Bikbok nærmest vært mitt andre hjem. Det blir så merkelig med en hverdag uten denne butikken, uten kundene mine og uten de flotte jentene jeg har delt så mange vakter med! Men kanskje det rareste blir å miste rabattkortet vi er så heldige å få. Shit as, nå må jeg faktisk starte å se etter kampanjer og salg igjen. Merkelig. Når det kommer til jentene jeg har jobbet med så er jeg heldigvis veldig god venn av flere av dem, så de vil jeg ikke miste med det første. Noe som er en stor trygghet for meg. Så kvitt meg blir de ikke der på Bikbok, ikke så lett. Vi skal ikke se bort i fra at jeg kommer innom og shopper litt... og kanskje litt for ofte. Haha. Neida. Jeg håper, og satser faktisk på at det blir litt mindre shopping nå. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg blir fristet hver gang jeg er på jobb! Vi... Eller de, som jeg kanskje må si nå, har jo så mye fint. 

  Så takk for (snart) 2 fine år, bikbok! 

 • Publisert: 29.07.2017, 11:12
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Tropisk antrekk

 • Publisert: 26.07.2017, 19:00
 • Kategori: Antrekk
 • Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset
  Kjole fra Bikbok By Lene Orvik. Solbriller fra Carolina Lemke

  Denne kjolen er jo perfekt for en anledning som den i går! I sommer har jeg virkelig hatt dilla på det tropiske temaet, mon tro det er fordi jeg tydeligvis bor i Norges mest solfylte by? Jeg skal i hvert fall ha dette temaet på bursdagen min til helgen også. Men jeg må jo nesten bare slå til nå som det faktisk er sommer! Det er liksom ikke helt det samme å be inn til tropisk fest når snøen daler ned utenfor vidnuet. Haha! Selv om det sikkert hadde slått an det også. Denne kjolen blir vel og merke hengende i skapet til helgen da, men i går gjorde den virkelig susen. Jeg følte meg perfekt pyntet og så utrolig fin!

 • Publisert: 26.07.2017, 19:00
 • Kategori: Antrekk
 • 4 kommentarer
 • 22 år gammel spiller som... 22

 • Publisert: 26.07.2017, 14:51
 • Kategori: Blogg
 • Overskriften er en referanse til sangen "42" med snow boyz.

  Hei fra 22 åringen! Jeg kan meddele at 22 år føles ganske likt som 21. Den største forandringen er faktisk bioen min på instagram. Men uansett alder er bursdag alltid veldig gøy. Det er liksom min dag, og er dessuten en av mine favorittdager i året (hvor nyttårsaften, 17. mai og julaften kommer ganske nærme de også). Jeg ble "overrasket" med billett til Tropical Tuesday, som er samme arrangement som vi var på da Johan fylte 25. Og nok en gang ble det en suksess! Grunnen til at jeg skriver "overrasket" er at venninnene mine som ville gi meg dette følte de måtte høre med meg først, fordi de vet at jeg er en planlegger. Og det satte jeg sykt stor pris på! Jeg ble uansett skikkelig glad, fordi Tropical Tuesday er seriøst perfekt for meg. Det er noe jeg definitivt kommer til å dra på neste år også. 

  Siste halvdel av dagen gikk altså til fest, dans og moro. Men før dette hadde jeg en langt mer rolig morgen. Det startet naturligvis med frokost, men også gave fra kjæresten! Et nydelig gullsmykke som jeg elsker. Jeg har jo fått smykker av han før, og har brukt det kjedet jeg fikk i februar i fjor (!!!) hver dag siden den gang. Dette har jeg ALDRI tatt av under dusjing, eller når jeg sover. Noe det bærer preg av. Men det har jo vært til for å brukes. Nå som jeg har gått med det så lenge, så er det jo veldig gøy å få et nytt! Da har jeg litt å bytte på. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Videre gikk ferden til Tønsberg. Vi skulle jo uansett hit for å feste på ettermiddagen, så vi tok like så godt en date på Kverneriet. Her har de forøvrig den beste burgermenyen du får i Tønsberg. Jeg liker senseburgeren også, men Kverneriet har liksom så mange å velge mellom! Og de know their shit rundt burgeren altså. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Etter en god lunsj/middag dro vi på et koselig vors hos Carina. Dessverre kunne ikke alle vennene våre, så vi ble jo få! Men det gjorde ingen ting. Det er uansett veldig gøy. Jeg satt utrolig stor pris på at Carina tilbydde seg å ha vors hos henne på MIN bursdag. Det var en så fin gave! 
  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a4 preset

  Etter hvert kom vi oss endelig over brua og til Foynhagen, hvor Tropical Tuesday holdes. Der var stemningen på topp hele tiden! Selv om det virkelig som at de andre som sitter rundt der (dette gjaldt nemlig sist gang også) ikke er så gira på starten som det vi er. Johan og jeg stelte oss etter kort til helt foran og danset lenge! Og da stod det seriøst ingen andre rundt oss. Det var så merkelig. Men det driter jo jeg i! Jeg skal danse og kose meg uansett. 
  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with f3 preset
  Kvelden ble avsluttet med en av mine favorittsanger at the moment, nemlig "Solo" med kveldens avsluttende dj: Martin Svendsen (edit 14:55) Hhaha jeg mener jo Jensen!. Da ble jeg lykkelig ass. Men så klart var ikke det det eneste bra da. Jeg digger generelt tropical House og "klikk" musikk, så jeg koste meg glugg hele kvelden. Det var spesielt tøft da det kom både flammer på scenen og kald røyk (?). Det var så sykt! Du kan fremdeles se det på snapchaten min: Rebengeli. 

  Som du skjønner hadde jeg altså en perfekt sommerdag og bursdag. Jeg koste meg så mye, fikk masse fint, så utrolig mange koselige ord og bursdaghilsner, drakk favorittdrinkene og danset my ass off i flere timer iført en av mine favorittkjoler. Kan jeg be om mer egentlig? 

 • Publisert: 26.07.2017, 14:51
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Happy b-day til meg

 • Publisert: 25.07.2017, 13:00
 • Kategori: Blogg
 • Yes da! Denne dagen har jeg ventet på siden nøyaktig 365 dager siden. Det er jo naturligvis fordi min bursdag er den beste dagen i året. Det som derimot ikke er så gøy er at jeg stadig blir eldre, og er egentlig ikke 100% klar for å bli voksen. Nå er jeg 22 og kan vel egentlig kalle meg for en voksen da, men jeg føler meg ikke sånn! Haha. Selv om vi faktisk i dag morges egentlig skulle kjøpe ny sofa, noe som er en relativt voksen ting å gjøre! Dessverre var den utsolgt, men da fikk vi vite at vi får kjøpt den enda billigere neste uke. Så egentlig vant vi bare på det! Kjempedigg! Selv om det var litt kjedelig å ikke komme hjem med ny sofa i dag da, fordi jeg hadde virkelig gledet meg til det egentlig. Men sånn er det! Heldigvis sparer vi enda mer penger på det da.

  Men det der var en digresjon... tilbake til det som virkelig teller i dag: my birthday. Jeg har allerede fått mange fine ord og gratulasjoner, og ikke minst mange fine gaver allerede! Under ser dere gaven fra min aller kjæreste person i verden;

  Et nydelig gullsmykke med hjerteanheng. Jeg elsker det, og gleder meg til å bære det stolt hver dag. Jeg går jo alltid med et smykke rundt halsen. Nå skal vi komme oss ut i sola! Vi snakkes senere.

 • Publisert: 25.07.2017, 13:00
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Hvordan forandre t-skjorte-looken

 • Publisert: 24.07.2017, 14:11
 • Kategori: Tips og triks
 • DIY: 

  ...Okei, kanskje ikke totalforandre den da! Men jeg synes i hvert fall denne knuta gjør t-skjortene så mye kulere. Dette kan ha noe med at denne knuta også er ganske poppis på sosiale medier akkurat nå, men det er kanskje ikke så rart? Fordi se så mye mer sexy  den blir liksom. Forandringen er jo faktisk ganske stor. Det ser nesten ikke ut som samme plagg en gang. 

   Processed with VSCO with a6 preset
  Altså, look at this! Så kjedelig og... rett?! Det hjelper naturligvis å bare stappe den ned i shortsen eller buksa også, det gjør helhetsinntrykket hakket bedre. Men skal du gå litt videre ut av komfortsonen enn dette, og litt høyere opp på mote-rangstigen, så kan kanskje dette trikset hjelpe deg:


  1: Brett opp t-skjorta. Selv lager jeg en liten kant innover bak. 2: Dra ut t-skjorta som dette, og vri den rundt - 3: Før du så knyter den i en knute som du ser på de to siste bildene. 

  Dette var kanskje ikke den beste forklaringen, men du skjønner kanskje greia? Slik blir det i hvert fall til slutt:

   Processed with VSCO with a6 preset
  - Elsker dette bildet. Får litt "the classy issue" - vibber. 

   Processed with VSCO with a6 preset
  Personlig synes jeg i hvert fall dette er sååå mye finere enn en vanlig, straight t-skjorte. I hvert fall hvis den er litt baggy som denne her. Jeg har gått slik som dette i hele dag, og må ærlig innrømme at jeg føler meg sexy altså. Don't know about you guys, men babe følte jeg meg selv i hvert fall. Og det er jo til syvende og sist det viktigste. Shortsen ser jo ikke ut på disse bildene da, men den er heldigvis finere når jeg står oppreist. Her står jeg på knærne av alle ting, haha. Shortsen er fra Zara, og t-skjorten finner du på Bikbok til 59kr. 

  Dette tipset visste sikkert 90% av dere om fra før av, men jeg ville like vel vise det frem til de som kanskje ikke har forstått seg helt på disse "knute-t-skjortene". Hvor er de fra liksom? Jo, de er fra butikken og du kan knyte de opp enkelt og greit selv. Jeg har faktisk sett butikker som selger ferdig knyttede t-skjorter til en alt for høy pris. Altså, give me a break. DIY sier jeg bare. Det er null stress! 

 • Publisert: 24.07.2017, 14:11
 • Kategori: Tips og triks
 • 6 kommentarer
 • Endelig ferdig!

 • Publisert: 23.07.2017, 16:08
 • Kategori: Interiør
 • Aloha! Dagen i dag har bare gått til å chille på verandaen vår, og litt vasking her hjemme. Endelig er verandaen blitt så å si ferdig. Jeg har ventet lenge på noen gode tilbud på putetrekk, siden jeg ikke ville bruke så mye på noe som egentlig bare er til pynt. Handelens dag her om dagen gjorde at jeg endelig fikk tak i de siste putetrekkene. Så nå føler jeg at den er fin nok til å vises frem til dere. Teppet kjøpte jeg veldig spontant her om dagen med Stina, men sjekk hvor bra det matchet de grå putene?!? Haha, de er heller ikke fra samme sted i det hele tatt. Det var veldig gøy.

  Stripete puter fra kremmerhuset. Grå puter fra h&m

  Men nå som klokken er blitt så mye må jeg vel kanskje gjøre noe med livet mitt her. Jeg tenkte å virkelig teste den nye sykkelen ved å sykle meg en god runde. Det er jo så fint vær også, så det skal virkelig nytes i dag.

 • Publisert: 23.07.2017, 16:08
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • Nye venner og grilling

 • Publisert: 22.07.2017, 22:12
 • Kategori: Blogg
 • Hei! Jeg stikker egentlig bare innom for å gi en liten lyd fra meg. Dagen har nemlig gått til bare jobb, før jeg skyndet meg hjem for å skifte før jeg skulle dra til Stina. Hun har nemlig nok en gang bedt inn til grillings med noen venner, og vi har det så koselig!

  Jeg skal ikke være usosial og bruke all tid på mobilen! Så jeg skal ikke skrive for mye. Vi har det i hvert fall veldig hyggelig. Og jeg har møtt flere nye venner! Det gjør alt ekstra hyggelig. Hvis dere vil se mer av kvelden fortløpende kan dere følge meg på Snapchat: rebengeli.

  Jeg skal prøve å ta litt bilder! Så blogger jeg mer om dette i morgen. Nå skal jeg kose meg videre! Og jeg håper du gjør det samme.

 • Publisert: 22.07.2017, 22:12
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Festlig innkjøp

 • Publisert: 21.07.2017, 20:42
 • Kategori: Blogg
 • I dag tidlig fikk jeg først og fremst endelig sett på sofa! Og guess what?!! Vi fant den perfekte sofaen på Bohus, og vi skal kjøpe den på tirsdag. Jeg gleder meg så mye altså! Det skal bli så spennende med ny, lys sofa. Og apropos tirsdag, da er det jo bursdagen min. Halleluja! I den anledning skal jeg seff ha en fest. Dette har jeg kjøpt inn litt ting til i dag. Jeg har bedt en liten vennegjeng, og det blir så gøy. Dere ser kanskje hva temaet skal være? Selvfølgelig skal det være tropisk. Jeg hadde jo så mye ting til bursdagen til Johan, og det får jeg jo brukt igjen nå. Dette var så klart nøye planlagt, haha. 

   Processed with VSCO with s3 preset Processed with VSCO with s3 preset
  Noe jeg hadde sykt lyst på til festen var twister! Men det originale, som også sikkert er i litt bedre kvalitet da, kostet 299. Det ble litt vel dyrt synes jeg, i hvert fall når jeg bare skal bruke det noen få ganger sikkert. Derfor ble jeg så glad da jeg fant en twister-etterligning på TGR. Det er jo relativt likt, bare mye billigere! Og jada, kvaliteten er ikke lik kanskje... Men det skal jo først og fremst brukes en kveld, så får vi se om det holder til flere fester senere. 50,- kostet det. 

   Processed with VSCO with s3 preset

   Processed with VSCO with s3 preset
  Også fikk jeg tak i litt andre småting også. Jeg gadd virkelig ikke ta bilde av alt, men du ser det meste på det første bildet. Bøttene tror jeg blir en sykt kul detalj på festen, ikke at jeg helt vet hva jeg skal bruke de til ennå.. Men det får tiden vise. Haha. Kanskje til snacks? Kanskje som vinbøtte? Hvem vet. De passer i hvert fall til temaet, og de kostet 10 kr. Så null stress. Nå gleder jeg meg i hvert fall enda mer enn tidligere! Men før festen er det jo den ordentlige bursdagen min, og det er allerede på tirsdag! Shit as. Am I ready? 

 • Publisert: 21.07.2017, 20:42
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Birthday wishes

 • Publisert: 19.07.2017, 13:11
 • Kategori: Meg
 • Feeling (soon) 22

  Om seks dager fyller jeg 22 år. Med andre ord blir jeg gammel... Neida, ikke så veldig gammel akkurat. Jeg har egentlig ikke noen særlig formening om akkurat denne bursdagen, med tanke på at det kun blir et tall i år og ikke noe nytt som blir lovlig. Ja, sett bort i fra at jeg endelig er gammel nok på førerkortet til å gå inn på Sense og Glass etter 00.00 på en lørdag. Men akkurat den biten gjør jeg allerede nå, fordi jeg har blondt hår og går i høye heler iført skjørt eller kjole. NEIDA, joda, neiiiidaaa.   Ja, uansett da dere. Tilbake til poenget med dette innlegget! Jeg har i denne anledning fått en del spørsmål om hva jeg ønsker meg. Når jeg har svart: Gode venner og snill kjæreste, så sier de at jeg allerede har det og at jeg må komme med noen ordentlige ønsker. Jeg synes ofte det er litt kleint, og fælt egentlig å ønske seg ting av folk. Jeg trenger jo absolutt ikke noe fra noen! Men det er veldig snilt da at mange vil gi meg gaver. Derfor tenkte jeg å komme med en liten liste her. Noen av dem er avbildet, men selve listen finner du under collagen. 


  1: Sengetøy i bomull fra H&M, dette trenger jeg eventuelt to av naturligvis.  2: Jumpsuit fra Nelly. 3: Bukse fra H&M, strl 36.4: Putetrekk fra H&M. 5: Sofa, eller gavekort på bohus da 6: Mulberry Lily Small. 7: Enda et putetrekk fra H&M, med pute da jeg ikke har sånn pute.  8: Tom Wood ring, eller en lignende i en viss kvalitet. 9: Nok et putetrekk. 10: nyvasket bil (haha). 11: G-eazy billetter (vet at dette ikke blir noe av, da han spiller i Malaysia neste gang). 12: En ansiktskrem som lukter rent bare, uten parfyme. Til normal hud. 13: Twister 14: Politisk ukorrekt 15: Ryktet går. 

  Dette er da noen av ønskene mine. Litt spredt i verdi og sånt kan du si, men det er fordi jeg både har kjæreste, familie og venner som spør meg om hva jeg ønsker meg! Da er det vanskelig. Jeg hater også egentlig å få penger, det er så kjedelig. Selv om jeg vet jeg trenger litt tilskudd til den sofaen jeg skal kjøpe, og til en eventuell veske. Jeg ønsker meg altså ikke vesken eller sofaen i gave, fordi det er virkelig alt for mye å be om! Jeg fyller tross alt bare 22. Det er tilskudd og hjelp til et eventuelt kjøp jeg ønsker meg. Det er noe jeg kanskje kan få av familie, men av venner er penger kjedelig altså. Haha.  Neida. Ikke det at jeg egentlig forventer å få gaver. Jeg skal feire bursdagen min en dag, men i og med at mange kommer langveis fra, og at folk må ha med egen drikke osv. så blir jeg egentlig bare fornøyd over at andre har det gøy på min fest. 

  Hvis du som min gode venn gjerne vil gi meg en liten oppmerksomhet, men ikke finner noe passende på denne listen... Så kan jeg meddele at rødvin, prosecco, champagne, cava og øl tas i mot med åpne armer.  Ellers elsker jeg jo neglelakker og sånt dilldall. Og hvis du fremdeles står fast nå, så vil jeg bare si at jeg bare ønsker meg gode venner, snill kjæreste og at jeg består det siste året på høyskolen. Sistenevnte må jeg nok dessverre bare jobbe med selv. Ellers setter jeg pris på en donasjon til UNICEF sitt prosjekt "rent vann". 

  Apropos jobbe med selv! Jeg så nettopp at klokka var mye! Jeg skal jo snart på jobb. Så vi snakkes senere. Ha en utrolig dag, folkens. 

 • Publisert: 19.07.2017, 13:11
 • Kategori: Meg
 • 2 kommentarer
 • Kjære dagbok:

 • Publisert: 18.07.2017, 19:01
 • Kategori: I dag
 • Processed with VSCO with a6 preset

  I dag tidlig skinte solen nok en gang høyt på himmelen over Sandefjord. Formen derimot skinte ikke like mye. Jeg er fortsatt potte tett i både nese, munn, øyne og ører. Derfor ble den treningsøkten jeg hadde gledet meg til ikke helt slik jeg trodde. Istedenfor å løpe meg en tur tok jeg på meg treningsklærne og kom meg ut i skoen, men da for å heller gå meg en god tur. Det skader ikke, selv om man ikke er helt i hundre. Det ble i hvert falle en perfekt trening i forhold til hvordan jeg føler meg. Det viktigste er tross alt å komme seg ut og være i aktivitet, ikke å trene så alt for hardt hele tiden! Etter denne turen dro jeg til Stina for å endelig prøve ut bassenget hennes. Jeg glemte dessverre å ta bilder av både bassenget og at vi i det hele tatt badet, men denne isen fikk jeg tatt et bilde av. Her ser dere også den utrolig utsikten de har fra verandaen! Skulle gitt mye for å våkne opp til dette hver dag. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset
  Etter flere timer i solen, bading og en del jentesnakk bestemte vi oss for å dra ned til sentrum for å få oss en matbit. Nå var det utrolig lenge siden jeg hadde spist sushi, i hvert fall fersk sushi, så det var det eneste som fristet... I tillegg har jeg ikke sååå mye penger jeg vil bruke på å spise ute akkurat nå, haha. Jeg skal tross alt kanskje kjøpe sofa snart. Vi spiste på Sushi of Norway. Selv om navnet kanskje er litt kleint (lol), så er restauranten veldig lys og fin. Dessuten var også sushien veldig god, og billig?! De har 20% ut juli, noe som hjalp på den allerede ganske lave prisen. For 12 biter betalte jeg 79 kr liksom, ganske villt! Merker jeg blir sulten bare av å se på bildet over her, haha. 

  Nå er jeg tilbake hjemme og skal pleie sjela litt. Egentlig ville jeg ut på sofashopping i dag, men jeg tror vi skal ta det på torsdag fordi samboeren, som naturligvis må være med, er opptatt. Jaja, jeg har klart meg så lenge uten en grå sofa... Da klarer jeg meg vel to dager til også. Haha. Og med det runder jeg av her. vi blogges senere. 

 • Publisert: 18.07.2017, 19:01
 • Kategori: I dag
 • 3 kommentarer
 • Bader på en svane

 • Publisert: 17.07.2017, 22:22
 • Kategori: Blogg
 • For en dag! Og for et vær.

  Joda, så har jeg så klart pådratt meg en aldri så liten forkjølelse, som seriøst har slått ut store deler av kroppen i dag. Men til tross for tett nese og vond hals dro jeg faktisk en tur på stranden i dag med Ingvild og Åse Marie i dag! Jeg passet så klart på å ikke bli kald, men bading måtte til uansett. Vi ble der faktisk i flere timer! Det var skikkelig deilig å endelig slikke litt sol igjen. Det har jeg savnet nå siden Barcelona.

  Jeg fikk i dag også endelig prøvd ut det nye badedyret mitt (eller egentlig er det en bursdagsgave til Johan da). Og det var faktisk sykt gøy og digg å ligge på. Jeg hadde også en flamingo egentlig, men den gikk dessverre opp i sømmen før jeg i det hele tatt fikk prøvd den. Derfor er den byttet inn. Jeg skal derimot kjøpe meg en ny igjen før bursdagsfeiringen min, men har ikke helt bestemt meg for hvordan. Da kan jo Johan og jeg bade i badedyrene våre sammen! Haha. Donuten jeg har fra i fjor er kul den og, men ikke det samme som denne altså!

  I kveld har formen dessverre ikke blitt bedre. Jeg er skikkelig tett i bihulene. Håper virkelig det går over snarest! Jeg orker ikke å være syk om sommeren, det er jo så bortkastet tid. Selv om jeg kanskje helst skulle vært sengeliggende da så har vi vært på sofatitting i kveld... altså ikke shopping nei! Vi fant nemlig en på Finn, men som dessverre ikke falt helt i smak. Så vi får bare fortsette letingen! En kort oppsummering av en fin dag der altså... jeg suger til denne bloggingen. Mon tro det hadde hjulpet å bytte plattform igjen? Jeg har tenkt litt på det i der siste. Hva tenker dere?

 • Publisert: 17.07.2017, 22:22
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • ENDELIG!

 • Publisert: 15.07.2017, 16:03
 • Kategori: New in
 • Jeg har så lenge ønsket meg denne puten fra kremmerhuset. Faktisk så skrev jeg den opp på ønskelisten min til julen som var nå. Den var nemlig litt for dyr å kjøpe for meg da den var på fullpris... men guess What?? I går fant jeg den på -70%!

  Så endelig er verdens kuleste pute endelig min. Den matcher dog ikke sofaen vi har hjemme nå, men den skal forhåpentligvis byttes ut snart med en lys grå... som vil si at alle farger passer inn da. Det blir så tøft.

  Akkurat nå er jeg på jobb, og her blir jeg til stenging 18.00. Så får jeg se hva som skjer etter det. Planen var en bytur, men jeg er helt ærlig ikke så gira. Så ja. Jeg får nesten bare ta det på sparket, haha.

  Ellers da så fyller lillebror 18 i dag! Jeg ville bare avslutte med å si GRATULERER MED DAGEN!

 • Publisert: 15.07.2017, 16:03
 • Kategori: New in
 • 2 kommentarer
 • Young Gerald var rett ved meg?!

 • Publisert: 14.07.2017, 22:05
 • Kategori: Blogg
 • Det er ikke mange artister jeg virkelig kan kalle meg fan av. Jeg hører mye på musikk, og det er en stor del av hverdagen min sånn generelt. Men det har liksom aldri vært én artist, eller én spesiell musikk jeg er skikkelig fan av... frem til for ca ett år siden da jeg fikk øynene opp for G-eazy.

  Jeg har liksom aldri likt rapping, eller hiphop-sjangeren særlig godt, men det er noe med hans musikk som jeg bare digger. Selv om det i det siste har blitt mye "sex, drugs n hoes" da, den biten liker jeg ikke så godt. Men på sånn generell basis digger jeg denne rapperen!

  Og guess What?! I går spilte han på slottsfjell. G-eazy var altså i samme by som meg, bare noen hundre meter fra meg! Er det mulig? Jeg var så starstrucked... selv om jeg faktisk ikke fikk sjansen til å se han selv. Jeg har nemlig jobbet så å si hele uken, noe som har gått ut over årets festival i Tønsberg. Jeg hadde kanskje akkurat rukket konserten hans i går. Men jeg jobbet akkurat så lenge at jeg ikke følte at det var verdt stresset og pengene. Noe jeg nå har sykt blandede følelser rundt. Den éne dagen jeg virkelig ville på slottsfjell i år måtte jeg jobbe helt til stenging. Jeg krysser derfor virkelig fingrene for at han snart skal ta en tur til Norge, eller et land i nærheten, snart igjen.

  Jobb er også grunnen til at jeg har vært så stille her på bloggen. Det går nemlig masse tid bort når jeg jobber i en annen by som jeg må kjøre et stykke til. I går kveld bar det også rett på vors og på kastellnatt, så bloggingen skjedde rett og slett ikke. Men det var en sykt bra kveld, med gode venner og sjuke musikkopplevelser inn i natten og helt til morgenkvisten.

  Var noen så heldige og fikk med seg konserten eller?

 • Publisert: 14.07.2017, 22:05
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • New shoes who dis

 • Publisert: 12.07.2017, 17:42
 • Kategori: New in
 • //REEBOK

  Jeg har hatt akkurat disse før, men da de ble oppbrukt kjøpte jeg ikke like rett og slett fordi jeg ville prøve noe nytt. Men ingen sneakers har kunnet måle seg med disse! Derfor ble det disse igjen nå som jeg trengte nye igjen. Og jeg er strålende fornøyd! Ikke bare ser de sykt fine ut på, men de er også veldig gode å gå i. Jeg har faktisk brukt de i ni, nesten 10 timer, i dag på jobb.

 • Publisert: 12.07.2017, 17:42
 • Kategori: New in
 • 3 kommentarer
 • Flowergirls

 • Publisert: 11.07.2017, 22:18
 • Kategori: Blogg
 • I dag har jeg hatt fri, og da har jeg faktisk fått gjort ganske mye! Endelig har jeg fått klippet håret, byttet flamingoen fra Nille (som det dessverre var noe feil med), trent, møtt Stina, kjøpt blomster og kjøpt litt småting som jeg trengte. Altså en skikkelig innholdsrik dag!

  Vi avsluttet vår lille bytur med litt mat før vi tok turen videre til plantasjen.

  Jeg fant det jeg skulle ha ganske fort, men hun over her gikk mye frem og tilbake ass. Haha! Men jeg tror jeg kan si at vi begge gikk fornøyde ut derfra. Blomstene jeg hadde på terrassen før jeg dro på ferie klarte dessverre å dø pga mangel på regn den ene uken, derfor måtte jeg skaffe meg nye. Valget falt på disse hvite søte blomstene, og nå skal det endelig bli litt penere der ute igjen! Jeg håper bare været tar seg opp snart igjen.

 • Publisert: 11.07.2017, 22:18
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • New hair

 • Publisert: 11.07.2017, 16:12
 • Kategori: Blogg
 • I fjor klippet jeg av 20 cm på lengden, men i år ble det kun 2 cm på det området, i tillegg til en liten lugg. Jeg følte meg crazy, men det er kanskje bare meg. For det er jo bare en liten forandring! Men denne kortere 70-talls inspirerte luggen er nok forandring for meg. Gøy å gjøre noe litt sprell med dette ellers flate kråkereiret. Endelig føles håret friskt igjen!

 • Publisert: 11.07.2017, 16:12
 • Kategori: Blogg
 • 14 kommentarer
 • Intalately

 • Publisert: 10.07.2017, 20:33
 • Kategori: Blogg

 • @rebeccaengeli på instagram.

  Er det en app på iPhonen jeg er innom hver dag, og opptil flere ganger om dagen, så er det instagram. Jeg elsker denne bildedelingsappen. Derfor er jeg også mye mer aktiv her enn noen andre steder, så hvis du vil se litt mer av min hverdag er det bare å følge meg her. Bare søk opp navnet mitt, eller trykk her. Her oppdateres det nemlig støtt og stadig, og til og med noen ganger flere ganger om dagen. Det er vel ingen ukjent sak at folk nå til dags kan bli "istagrammere", dette er ikke noe jeg selv aktivt prøver på... Men jeg liker å ta fine bilder, og jeg prøver å følge et noelunde tema med klare bilder med mye farger... Og INGEN svart-hvitt-bilder! Jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært gøy med mange følgere og kanskje noe mer gjennom instagram, men foreløpig koser jeg meg rett og slett bare med å poste hyggelige og fine bilder. 

  Hvilken app bruker du mest på mobilen?
   

 • Publisert: 10.07.2017, 20:33
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Dance your ass off

 • Publisert: 09.07.2017, 22:03
 • Kategori: Blogg
 • I går ble virkelig en vellykket kveld med gode venner og litt familie. Før Maren og jeg startet vår egne lille fest på uteplassen nede, satt vi på verandaen oppe med moren min og spiste reker mens vi drakk tidenes diggeste drink; sangria. Det ble et par sånne før Ingvild og Chris,en av samboerens hennes fra kollektivet, kom. Vi var bare fire personer, men like vel ble en skikkelig gøyal kveld. Ikke at antallet avgjør det, men det er jo ofte bedre stemning med en stor gjeng! Men vi passet altså så bra sammen at det bare ble så moro. Vi klarte dessuten å holde sammen på byen bedre på denne måten, hvor vi også danset oss svette langt ut på natten. Takk for denne gang Drammen, it's been a blast!

 • Publisert: 09.07.2017, 22:03
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Lørdagsantrekket - fluffy

 • Publisert: 09.07.2017, 14:43
 • Kategori: Antrekk
 • Vi hadde det så knall i går! Jeg kommer tilbake til det senere i dag. Nå skal jeg nemlig kjøre hjem til kjæresten min, det blir så deilig å se han igjen. Selv om det faktisk bare er ett døgn siden sist. Haha.

 • Publisert: 09.07.2017, 14:43
 • Kategori: Antrekk
 • 1 kommentarer
 • @GLASS

 • Publisert: 08.07.2017, 17:18
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå: 📍Drammen by!

  Jeg har i dag dratt med meg trønderen til Drammen for å kose oss. Vi har spist digg mat på Glass, og er nå klare for en kveld på byen her! Det blir gøy, selv om få venner herfra kan være med. Maren og jeg har i hvert fall planlagt en knall kveld med oss og sangria. Det blir digg! Vi snakkes senere i kveld.

 • Publisert: 08.07.2017, 17:18
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • For gammel for trampoline

 • Publisert: 06.07.2017, 20:08
 • Kategori: Blogg
 • Hvert år drar familien til Johan til Oslo om sommeren for å vise de mindre i familien hovedstaden vår! For meg er vel kanskje ikke Oslo så spesielt, men jeg setter utrolig stor pris på å tilbringe tid med både fettere, kusiner og ikke minst nevøene mine. I tillegg fikk jeg ikke vært med i fjor, og da spurte de alle etter meg. Derfor måtte jeg jo selvfølgelig være med i år, noe som var veldig hyggelig!

  Vi startet dagen på Rush Trampolineland, noe som faktisk passet oss alle sammen veldig godt. Det var kjempegøy, men også skikkelig slitsomt. Vi ble altså så svette! Haha. Vi skulle egentlig hatt på oss treningstøy for det der, men det får vi ta neste gang. Vi dro etter dette til byen, og så videre til Frognerbadet. Der fikk jeg prøvd ut gamle svømmekunster, og knust kjæresten. Jeg hadde glemt hvor gøy (og slitsomt) det er å svømme!

  Nå er bena slitne og jeg er trøtt! Heldigvis er vi på vei hjem i dette øyeblikk, og det skal bli deilig å bare slappe av og kanskje se på ny sofa! spennende!

 • Publisert: 06.07.2017, 20:08
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Sommerlunsj i sommerfjord

 • Publisert: 05.07.2017, 17:05
 • Kategori: Blogg
 •        
  Dagen i dag startet mildt sagt sent, fordi vi kom alt for sent hjem i natt! Bursdagsfeiring en gikk over all forventning, og varte veldig lenge. Klokken 13.00 startet vi, og 03.00 var vi hjemme. Derfor var jeg litt redusert i dag! Men like vel befant jeg meg i Sandefjord sentrum til lunsj i dag med Stina!

  Det var så hyggelig! Og ikke minst godt. Men herregud så dyrt det er med lunsj i Norge. Haha. Det legger jeg virkelig merke til når jeg har spist lunsj ute i andre land. Men det var jo verdt det da, siden det var veldig koselig. I tillegg var jo været helt utrolig? 


  Videre i kveld tenker jeg bare å chille med noen tantebarn. Jeg hadde egentlig tenkt meg til frisøren... men det rakk jeg altså ikke, haha. Så det får jeg ta en annen dag. For dette kråkereiret trenger en klipp nå sporenstreks. Ha en fin kveld!

 • Publisert: 05.07.2017, 17:05
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Halvveis til 50!

 • Publisert: 04.07.2017, 18:20
 • Kategori: Blogg
 • Gratulerer med dagen, Johan.

  I dag morges ga jeg han et kort, hvor det stod at vi skulle på Tropical Tuesday i Tønsberg, og vorse hos noen venninner i samme by! Men før dette skulle vi liksom grille med moren hans. Lite visste han at hans beste venner ventet på verandaen!

  Her er vi fremdeles! Men straks drar vi til Tønsberg og på konsert. Johan, den beste personen i verden, fyller 25. Og han fortjener det aller beste! Jeg elsker deg. Johan ble veldig fornøyd i første omgang i dag morges, men det hele toppet seg da han så sine nærmeste inkludert en gammel venninne fra folkehøyskolen. Tuva, som hun heter, har jeg aldri snakket med eller møtt før for en måned siden, da jeg selv tok kontakt for å be hun hit! Endelig har jeg møtt den berømte venninna til Johan, haha.

  Nå kjører vi snart til Tønsberg brygge for å klikke til bra musikk. Sees vi der?

 • Publisert: 04.07.2017, 18:20
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Farvel

 • Publisert: 03.07.2017, 12:36
 • Kategori: Reise
 • Adios, Barcelona

  Akkurat nå befinner jeg meg på flyplassen. Det er alltid vemodig dette med å dra hjem. Ja, det blir deilig med egen seng og vanlig mat! Men, å være på reise er så mye mer spennende enn å være hjemme. Jeg gleder meg vel og merke til å nyte den norske sommeren med gode venner da. Det er noe spesielt med det altså. Noe jeg ikke får her, eller andre steder i verden.

 • Publisert: 03.07.2017, 12:36
 • Kategori: Reise
 • 1 kommentarer
 • Shopping i mange timer?!

 • Publisert: 02.07.2017, 08:39
 • Kategori: Reise
 • I går tok vi en fridag fra sol, sand og saltvann. Dette ble byttet ut med shopping og serverdigheter. Det vil si... jeg shoppet faktisk ikke! Noe jeg ble veldig skuffet over. Dette er jo egentlig en fantastisk shoppingby, men jeg finner altså ingen ting! Haha. Derfor ble det bare gåing i flere butikker for min del, etterfulgt av parque guell.

  Her har jeg aldri vært før, til tross for at jeg har vært i Barcelona 4 ganger nå. Men derfor var det absolutt på tide! Vi droppet derimot å kjøpe billett for å gå inn på selve plassen. Dette gjorde forøvrig ingen ting, fordi vi fikk se en utrolig utsikt og faktisk selve plassen selv om vi bare stod på utsiden av den. Bare sjekk hvor godt vi fikk se alt;

  Det eneste vi altså gikk glipp av var å få ta på flisene, og nærbilder av de!

  Selv om jeg ble skikkelig skuffa over null shopping i går hadde jeg en veldig fin dag! Det var faktisk veldig deilig å droppe stranden i går. Huden trengte en pause fra steking! Men det skal bli veldig deilig å nyte siste dag på stranden igjen i dag altså, det må jeg innrømme.

 • Publisert: 02.07.2017, 08:39
 • Kategori: Reise
 • 1 kommentarer
 • hits