Rebecca Engeli

Endelig ferdig!

 • Publisert: 23.07.2017, 16:08
 • Kategori: Interiør
 • Aloha! Dagen i dag har bare gått til å chille på verandaen vår, og litt vasking her hjemme. Endelig er verandaen blitt så å si ferdig. Jeg har ventet lenge på noen gode tilbud på putetrekk, siden jeg ikke ville bruke så mye på noe som egentlig bare er til pynt. Handelens dag her om dagen gjorde at jeg endelig fikk tak i de siste putetrekkene. Så nå føler jeg at den er fin nok til å vises frem til dere. Teppet kjøpte jeg veldig spontant her om dagen med Stina, men sjekk hvor bra det matchet de grå putene?!? Haha, de er heller ikke fra samme sted i det hele tatt. Det var veldig gøy.

  Stripete puter fra kremmerhuset. Grå puter fra h&m

  Men nå som klokken er blitt så mye må jeg vel kanskje gjøre noe med livet mitt her. Jeg tenkte å virkelig teste den nye sykkelen ved å sykle meg en god runde. Det er jo så fint vær også, så det skal virkelig nytes i dag.

 • Publisert: 23.07.2017, 16:08
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • Frokostbordet til den store dagen!

 • Publisert: 18.05.2017, 13:59
 • Kategori: Interiør
 • I går var det, som de fleste har fått med seg, 17. Mai! Også kjent som den beste dagen i året, i følge meg selv i det minste. Jeg elsker stemningen, bunader, flaggene som vaier i luften og rett og slett elsker jeg den nasjonalfølelsen som Norge dyrker denne dagen. Ikke minst elsker jeg tradisjonen med boblefrokost! Det er så god stemning. Og i år ble inget unntak. For tredje året på rad ba jeg inn venner til frokost hos meg. Det som var annerledes i år derimot, var at jeg befant meg i en ny by. Min nye by; Sandefjord. Jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs for at det skulle bli nedtur å ikke feire hjemme i drammen, men slik ble det ikke. Jeg hadde faktisk en av de beste feiringene på lenge. Frokosten var virkelig en suksess. Det ble x antall mimosa både ute og inne. Solen tittet jo frem en liten stund der også, noe som virkelig dro opp stemningen. Jeg skal skrive mer om dagen senere, og så klart legge ved litt bilder. Men i denne omgang tenkte jeg å vise dere hvordan jeg pyntet frokostbordet!

  Processed with VSCO with a5 preset

  Glassene mine er fra Ittala. Ellers er alt av pynt enten kjøpt inn veldig billig eller tatt frem fra bakerst i skapet. Gjenbruk er tingen! Det trenger nemlig ikke å være så dyrt for at det skal se bra ut... Fordi helt ærlig, det gjør dette bordet. Jeg ble kjempefornøyd med hvordan alt ble til slutt. I tillegg til dette var jo maten også helt amazing. Rundtstykker og appelsinjuice er det lite som slår, og hvis du i tillegg slenger på en haug av jordbær og litt prosecco? Ja da er det ikke mye annet som er bedre til frokost. Jeg har ikke hatt denne tradisjonen så alt for lenge, fordi jeg rett og slett feiret 17. Mai med familien min frem til jeg ble 18 og kunne drikke litt selv og sånt. Nå derimot er jeg mer med venner, så lenge jeg er ung så forblir det slik. Da er det jo også perfekt med denne frokosten, som er og forblir en tradisjon litt til. Jeg gleder meg allerede til neste år, mon tro jeg må hoste igjen da? haha.

 • Publisert: 18.05.2017, 13:59
 • Kategori: Interiør
 • 1 kommentarer
 • How to 17. Mai

 • Publisert: 12.05.2017, 11:50
 • Kategori: Interiør


 • I år skal jeg for første gang feire 17. Mai med kjæresten min, og jeg skal for aller første gang være i en annen by enn Drammen. Vi skal nemlig feire her i Sandefjord med noen venner fra skolen og her. Grunnen til det er jo først og fremst at Johan er herfra, men vi bestemte oss for å feire her også på grunn av eksamen og bachelor. Vi tok oss rett og slett ikke tid til å dra til Drammen, dessverre. Det blir veldig annerledes for min del, men heldigvis har jeg noen gode venner som vil feire med meg, så det blir veldig stas uansett.

  I år, som i fjor og året før det igjen, skal jeg varte opp med frokost til noen av vennene våres. Det kalles jo så fint champagnefrokost, men jeg tar meg ikke råd til moet i år for å si det sånn... Derfor kalles det bare boblefrokost enn så lenge jeg er student, for bobler skal det bli uansett. Jeg har allerede kjøpt inn masse pynt, og jeg har så klart en del fra tidligere år. Derfor kan jeg det å pynte opp et 17. mai-bord. Like vel synes jeg alltid det er veldig gøy å se på inspirasjon på nettet. Bildene i innlegget er fra forskjellige nettsider (googlesøk: 17. Mai inspo, haha).   Jeg gleder meg veldig til festfrokost på årets beste dag! Jeg elsker nemlig denne dagen. Før synes jeg det bare var mas og kjas, og at det beste med dagen var is og pølser. I tillegg til isen og pølsene liker jeg nå mye mer. Jeg setter pris på maset for det første, men jeg elsker generelt den nasjonalfølelsen hele Norge har akkurat denne dagen. Det gjør meg genuint lykkelig å se alle i bunader, flagget vårt over alt og blomster og trær som står i full blomst. Selv bærer jeg stolt norges fineste bunad (i følge undersøkelser, og ikke bare meg selv). Denne husket jeg at jeg ikke likte før. Jeg ville absolutt ikke ha noe bunad da jeg konfirmerte meg. Nå derimot elsker jeg den. Noe som er vemodig å si, haha. Jeg husket at hele familien min sa til 14 år gamle Rebecca at jeg kom til å elske den da jeg ble eldre. Jeg som var(er) et stabeis nektet så klart for det... Men nå, som 21 år viser det seg at de hadde helt rett. Og det er jeg veldig glad for. 

  Hvordan feirer du 17. Mai?

 • Publisert: 12.05.2017, 11:50
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • One lucky girl

 • Publisert: 05.05.2017, 12:33
 • Kategori: Interiør
 • Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a5 preset
  I går etter skolen dro Johan og jeg på plantasjen. Hovedsakelig for å finne blomster vi kunne ha i blomsterkassene ute. Tro det eller ei, Johan var faktisk nesten like gira som meg over å få på plass noe koselig på verandaen vår. Men da vi var der inne fant jeg denne utrolige buketten av hortensia. Og den måtte jeg jo bare h.a Så heldig som jeg er fi jkkeg den av Johan, sammen med de blomstene vi skal ha ute. Jeg får faktisk ganske ofte blomster av Johan, og det er jeg evig takknemlig for. Eller ofte og ofte, oftere enn veldig mange andre har jeg skjønt i det minste. Jeg elsker virkelig blomster, og det gjør meg så utrolig glad med en bukett med det på bordet hjemme. Spesielt i fine farger.


  Jeg høres så sykt husmor ut når jeg er i ekstase over noen blomster, men herregud da; det er jo så fint. Det lyser opp en hver dag og et hvert hjem. Ikke minst gjør det seg skikkelig bra ute. Apropos ute så har vi begynt å få på plass litt ting, og jeg gleder meg til det blir helt ferdig så jeg kan vise dere. Jeg sitter faktisk her nå i dette øyeblikk. Dette innlegget ble skrevet i går 20.08, mens det fremdeles var lyst ute. Hvor deilig er ikke det da? Jeg gleder meg også skikkelig til å bruke denne uteplassen med venner utover sommeren. Vi må alle bare bli ferdige med eksamener og sånt så blir det bra. 

  Akkurat nå er jeg på jobb, så derfor er dette forhåndsskrevet. Jeg håper derimot å få postet noe senere i dag også... Selv om det går litt trått nå om dagene. Jeg må dessverre prioritere bachelor og eksamen fremfor blogging. Jeg gleder meg så uendelig mye til sommerferie nå altså, det skal bli så deilig.

 • Publisert: 05.05.2017, 12:33
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • Inspirasjon til terrassen

 • Publisert: 03.05.2017, 18:59
 • Kategori: Interiør
 • I år er den første sommeren jeg har en helt egen uteplass, som jeg kan innrede akkurat som jeg (og Johan) vil. Vi har ikke tatt oss råd til et fancy møbelsett av noe slag, men vi har derimot laget oss en veldig fin pallesofa. Denne var jeg med på å ordne i stand i fjor, men da bodde ikke jeg her... Så jeg hadde ikke så mye å si. Vi har jo også den hvite benken, som jeg har lagt ut bilde av før her. Men vi trenger jo litt mer enn det. Litt planter, puter og slik for å gjøre det koselig. Derfor ser jeg nå på litt inspirasjonsbilder. Selv om vi egentlig har bestemt oss litt for farger og slik allerede da. Det er jo gøy å bare titte liksom. 


  Vi får det ikke akkurat som bildene over altså. Det som er over her koster nok en formue, og det gidder ikke vi ennå. Det er derimot en ganske grei inspirasjon å se på da. Jeg får noen nye ideer altså. Og jeg gleder meg veldig mye til å ta terrassen i bruk. Sene sommerkvelder, is, vin og øl med gode venner. Skikkelig klisjé, men det ligger jo noe i det. Det er definisjonen på sommerkos, og den tiden nærmer seg med stormskritt... Jeg må bare levere denne drittoppgaven og gjennomføre en eksamen :)(: hehe. #Snakkas

  Hvordan har du det ute?

 • Publisert: 03.05.2017, 18:59
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • Så enkelt er det å få en koselig uteplass

 • Publisert: 05.04.2017, 12:26
 • Kategori: Interiør
 • Nå som solen tittet frem i ny og ne frister det mer og mer å pynte opp litt på verandaen. I fjor sommer bodde ikke jeg her, men jeg hjalp Johan litt med å skape en koselig liten uteplass. De pallene vi brukte i fjor har vel og merke stått ute i hele vinter, og er derfor ikke så fine i år. Vi er derfor på utkikk etter nye utemøbler i år. Det er jo så dyrt da, så vi tenker å kjøpe brukt. Det er derimot ikke så veldig enkelt å finne, så vi har ikke det på plass ennå. Det vi har foreløpig er en liten koselig hvit benk, som i seg selv er litt kjedelig. Men jeg har funnet frem noen puter og tepper som gjør den veldig koselig, så der kommer poenget med overskriften inn; Det er nemlig veldig enkelt å gjøre det koselig ute!

   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset
  Før

  Det jeg brukte var rett og slett ting vi bare hadde liggende på loftet. Noen puter tok jeg med meg da jeg flyttet inn hit, og noen hadde Johan fra før. Noen av putene har jeg til og med sydd trekk til selv. 

   Processed with VSCO with a1 preset
   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset

  Duse farger er alltid en slager for å få det ekstra koselig hjemme. Egentlig er jeg selv mest fan av noen fargesprakende detaljer, men det skal jeg fikse senere da jeg kanskje får meg noen nye møbler her ute. Foreløpig klarer jeg meg fint med denne paletten. Det ser kanskje litt hjemmelaget ut, men det er litt av sjarmen. Jeg velger å ikke si at dette er ETTER-bildene vel og merke, fordi dette er et prosjekt jeg skal ha i løpet av våren. Jeg ser for meg et rottingsett med fargesprakende puter og koselige tepper, mange blomster og fine lykter. Litt klisjé kanskje, men det er sånn jeg har det i mitt lille hode. Jeg gleder meg til å gjøre det enda finere der ute, og å ha masse besøk og festligheter... Selv om terrassen ikke er den største da, haha. 

  Så enkelt kan det altså gjøres, selv om jeg skal gjøre litt mer selv er dette en god start. Finn frem gamle putetrekk, tepper og pels. Det kan nemlig gjøre nytten sin ute på en veldig koselig og varm måte. Nå bærer det av sted til byen for et lite avbrekk. Jeg har nettopp jobbet litt med skole og observert en klasse snakke om kjærleik. Vi snakkes! Johan maser....

 • Publisert: 05.04.2017, 12:26
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • Flower power

 • Publisert: 29.03.2017, 15:05
 • Kategori: Interiør
 • Blomster spriter alltid opp et hvert hjem, og hjelper veldig mye på humøret. Jeg elsker å ha friske blomster i huset, og synes derfor det absolutt er verdt å bruke penger på hver uke (ca). Jeg pleier ofte å kjøpe roser, men denne gangen gikk jeg for en litt ny vri. Jeg har hatt disse blomstene før, og de holdt utrolig lenge! Og guess what?? De er på fast lavpris til 50 kr på Mestergrønn, det er syke greier. Da føles det ikke så fælt ut å dra kortet et par ganger i måneden på dette.

   Processed with VSCO with n1 preset

   Processed with VSCO with n1 preset

  Jeg pleier å bytte på, både vasen og blomsterfargene... Men jeg må si at kombinasjonan av rosa blomster og denne blå vasen fra Kid virkelig er favorittkomboen. Vasen kjøpte jeg på Kid for omtrent et halvt år siden, og jeg digger den. Den gir liksom litt edge til spisebordet og det som ellers er veldig hvitt. 

   Processed with VSCO with n1 preset
   Processed with VSCO with n1 preset

   Processed with VSCO with n1 preset

  Dette gjør meg glad!

   

 • Publisert: 29.03.2017, 15:05
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • hits