Rebecca Engeli

Date

 • Publisert: 19.08.2017, 15:15
 • Kategori: I dag
 • Hei igjen, dere! Akkurat når sitter jeg hjemme igjen etter en liten tur ut med Camilla. Eller, hjemme og hjemme... Hjemme hos mamma da. Altså hjemmet mitt når jeg er i Drammen på besøk. Camilla har dere ikke sett så mye til her på bloggen, og det er rett og slett fordi vi har hatt utrolig mye å gjøre begge to den siste tiden. Ja, kanskje nesten det siste året? Men Camilla er ei venninne jeg alltid kommer til å ha uansett, det er deilig når det er sånn. Jeg kan nesten ikke huske når jeg så henne sist, og det er jo helt sykt. Derfor var det ekstra hyggelig å se hun igjen nå. Jeg ble skikkelig oppriktig glad liksom da jeg så hun sitte i bilen og vente på meg. Camilla og jeg har faktisk kjent hverandre hele livet, fordi mødrene våre var bestevenner. Det er så sykt å tenke på! 22 år har jeg kjent denne jenta, og det skal nok bli 22 år til i hvert fall.  Vi hadde begge nok en gang mye på planen i dag også. Men vi fikk i hvert fall tatt en kaffe sammen og skravlet skikkelig. Hun har nylig begynt i ny jobb også, som faktisk er i Tønsberg! Noe som gjør meg skikkelig glad. Hun gikk på skole i Oslo før, da var det ikke like enkelt å bare møtes etter jobb/skole liksom. Men nå håper jeg det blir andre boller. Det satser jeg på i hvert fall!

  Takk for daten, Camilla!

 • Publisert: 19.08.2017, 15:15
 • Kategori: I dag
 • 3 kommentarer
 • Første gang på to uker

 • Publisert: 14.08.2017, 20:32
 • Kategori: I dag
 • Og der var jeg tilbake på sykkelen vet du! Jeg må ærlig innrømme at jeg var litt nervøs, og det kilte veldig i magen i nedoverbakkene... som jeg forøvrig bremset masse i! Haha. Jeg tør visst ikke å slippe meg helt løs nei. Gøy var det uansett da. Og det var virkelig deilig å komme meg i gang igjen etter ulykken. Nå er det straks akkurat 2 uker siden og formen kommer seg. Det at jeg syklet i dag er jo også en milepæl synes jeg. Det viser liksom hvor bra det faktisk har gått og hvor mye det har gått fremover.

  Vi syklet til Mokollen som ligger rett ved der vi bor. Og der får man den flotte utsikten over hele byen. Nå var vi på en annen side enn det vil pleier da, så i dag så vi for det meste bortover mot der vi bor selv og over mange gårder osv. Men man kan også se hele byen fra en annen side igjen. Så hvis du er nyinnflytta sånn som meg vil jeg anbefale å ta turen opp hit!

  Jeg blir vel og merke sliten på en annen måte enn for 2 uker siden da. Og måtte faktisk legge meg litt ned nå fordi det tar på i hodet å gjøre så mye. Men jeg føler meg så mye bedre! Og føler meg skikkelig klar for den kommende uken og alt den har å komme med. Denne sykkelturen ga meg rett og slett en skikkelig boost!

  //omg! Jeg publiserte egentlig for flere timer siden! Men det kom ikke ut?!

 • Publisert: 14.08.2017, 20:32
 • Kategori: I dag
 • 0 kommentarer
 • Brudekjoler, godteri og festbrems

 • Publisert: 12.08.2017, 21:21
 • Kategori: I dag
 • Ja, da var det nok en lørdag. Som til vanlig er den beste dagen i uken! Men de siste to lørdagene har, naturligvis, vært veldig annerledes fra andre lørdager. Jeg sitter her med hjernerystelse ennå, og kan derfor gjøre minimalt festlige greier. Det minste problemet er at jeg ikke kan drikke alkohol, det er verre det faktum at jeg blir så fort sliten, og jeg er veldig var for lyder fremdeles. Jeg måtte derfor faktisk droppe en fest jeg har gledet meg til i mange uker! Noe som er kjempesurt... men jeg hadde nok bare blitt en festbrems, og hvis jeg hadde rørt alkohol risikerer jeg jo varige skader på hjernen. Det er ingen fest verdt, haha. Derfor sitter jeg nok en lørdag her i sofaen. Forrige helg prøvde jeg meg litt på å være utenfor en konsert, men i dag holder jeg sofaen i pysjen med godteri i hånden og say yes to the dress på tv'en. Så jeg har det egentlig veldig bra altså! Det et bare litt rart... og sykt kjipt å gå glipp av ting jeg har gledet meg til! Haha. Men sett bort i fra det er dette en veldig fin og koselig kveld. Jeg ser tross alt på favorittprogrammet mitt!

  Her ser jeg kanskje ikke så glad ut, men jeg et det... tro det eller ei!

  Det verste med alt dette her egentlig er at det skjedde nå! Liksom de to første helgene i august! Noe som kanskje er de to siste sommerhelgene. Jeg håper virkelig at de to neste blir like sommerlige og bra. Da får jeg tatt litt igjen. Det er tross alt ikke like gøy å dra ut når det er kaldt ute! Det tror jeg de fleste sier seg enige i. Huff, kunne jeg ikke tryna i oktober liksom? Selv om jeg da hadde måtte sykemelde meg fra skolen da, og det hadde jo vært kjipere, på en måte.

  Tidligere i dag da prøvde jeg meg på min gamle hobby. For de som har fulgt med litt så vet dere at jeg har malt litt før! Og det tenkte jeg å prøve meg litt på nå igjen. Det ble ikke så verst heller faktisk. Veldig gøy var det også! Så dette skal jeg fortsette litt med tror jeg. Som sagt er det bare for meg selv sånn egentlig, men vi får se om jeg viser noe senere.

  Nei, dere. Nå må jeg følge med her. Det er så spennende å se hvilken kjole det blir! Håper dere koser dere og nyter de siste sommerhelgene,

 • Publisert: 12.08.2017, 21:21
 • Kategori: I dag
 • 2 kommentarer
 • Kjære dagbok:

 • Publisert: 18.07.2017, 19:01
 • Kategori: I dag
 • Processed with VSCO with a6 preset

  I dag tidlig skinte solen nok en gang høyt på himmelen over Sandefjord. Formen derimot skinte ikke like mye. Jeg er fortsatt potte tett i både nese, munn, øyne og ører. Derfor ble den treningsøkten jeg hadde gledet meg til ikke helt slik jeg trodde. Istedenfor å løpe meg en tur tok jeg på meg treningsklærne og kom meg ut i skoen, men da for å heller gå meg en god tur. Det skader ikke, selv om man ikke er helt i hundre. Det ble i hvert falle en perfekt trening i forhold til hvordan jeg føler meg. Det viktigste er tross alt å komme seg ut og være i aktivitet, ikke å trene så alt for hardt hele tiden! Etter denne turen dro jeg til Stina for å endelig prøve ut bassenget hennes. Jeg glemte dessverre å ta bilder av både bassenget og at vi i det hele tatt badet, men denne isen fikk jeg tatt et bilde av. Her ser dere også den utrolig utsikten de har fra verandaen! Skulle gitt mye for å våkne opp til dette hver dag. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset
  Etter flere timer i solen, bading og en del jentesnakk bestemte vi oss for å dra ned til sentrum for å få oss en matbit. Nå var det utrolig lenge siden jeg hadde spist sushi, i hvert fall fersk sushi, så det var det eneste som fristet... I tillegg har jeg ikke sååå mye penger jeg vil bruke på å spise ute akkurat nå, haha. Jeg skal tross alt kanskje kjøpe sofa snart. Vi spiste på Sushi of Norway. Selv om navnet kanskje er litt kleint (lol), så er restauranten veldig lys og fin. Dessuten var også sushien veldig god, og billig?! De har 20% ut juli, noe som hjalp på den allerede ganske lave prisen. For 12 biter betalte jeg 79 kr liksom, ganske villt! Merker jeg blir sulten bare av å se på bildet over her, haha. 

  Nå er jeg tilbake hjemme og skal pleie sjela litt. Egentlig ville jeg ut på sofashopping i dag, men jeg tror vi skal ta det på torsdag fordi samboeren, som naturligvis må være med, er opptatt. Jaja, jeg har klart meg så lenge uten en grå sofa... Da klarer jeg meg vel to dager til også. Haha. Og med det runder jeg av her. vi blogges senere. 

 • Publisert: 18.07.2017, 19:01
 • Kategori: I dag
 • 3 kommentarer
 • Se på brøda mine

 • Publisert: 31.05.2017, 22:03
 • Kategori: I dag
 • For en sen oppdatering. Men hey; jeg har virkelig kost meg i dag. Jeg ligger ganske greit an i bachelor. Jeg må absolutt jobbe, men da Stina lurte på om jeg ble med en kjapp tur til Tønsberg etter trening, takket jeg med glede ja. Med en bismak vel å merke. Jeg var jo stresset over bachelor. Heldigvis fikk jeg jobbet litt med det før jeg dro videre til en kosekveld og reunion med Nicaragua-gjengen. Det er der disse bildene er fra.

  Vi har bakt brød i stenovn i idylliske omgivelser! Det er en av de veilederene vi dro med som bor her! Så fantstisk og landlig.

  Det var så utrolig koselig å se folkene igjen! Jeg savner virkelig dagene hvor vi så hverandre hver dag, og Nicaragua så klart! Nå er jeg på vei hjem og veldig klar for sengen. Jeg er utslitt etter en lang dag.

 • Publisert: 31.05.2017, 22:03
 • Kategori: I dag
 • 2 kommentarer
 • Derfor drikker jeg ikke

 • Publisert: 27.05.2017, 19:16
 • Kategori: I dag
 • LESELØRDAG   

  Fjerde lørdagen på rad hvor jeg ikke fester. Ny rekord? Haha, neida det er nok ikke det, men etter jeg ble 20 er det nok det. Sykt å tenke på egentlig. Og jeg må innrømme at det er litt blandede følelser rundt det. Det er jo bra for kroppen, lommeboka og skolen (!!) at jeg tar det med ro og ikke drikker alkohol i dag eller fester til langt på natt. Men det er med en skikkelig bismak når jeg ser det nydelige været utenfor vinduene. Jeg skulle gitt mye for å grille på en veranda med gode venner og ta en øl i solen. Uansett hvor klisjé det høres ut, så er dét det jeg ønsker meg nest mest akkurat nå. På første plass kommer gode karakterer... Og det er jo faktisk grunnen til at jeg sitter her jeg sitter her. Her ute og nyter en siste stund med sol mens jeg spiser pizza alene, før jeg straks ta på meg brillene igjen og lese meg opp på alt jeg skal kunne til mandag! 


  Skjørt fra bikbok, briller fra Ray Ban og T-skjorte fra Days like this. 

  Jeg er vel å merke faktsik ferdig med gjennomgangen av alt jeg har lært dette halvåret... Om jeg kan det er en annen sak. Jeg satser på å bestå, men ikke noe toppkarakter! Absolutt ikke. Nå er det bare i overkant av en dag igjen med lesing (repetere) før jeg ENDELIG skal skrive i 6 timer. Mandag ettermiddag er jeg omsider ferdig utlært samfunnsfaglærer! Det skal bli så utrolig deilig. Jeg gleder meg til å skrive bachelor igjen, fordi det betyr at jeg er ferdig med den dritteksamen :)(:. Det føles nesten ut som det er sommerferie på mandag liksom. Supert da at det er meldt 12 grader neste uke da, hehe. Jeg får håpe det blir noe lignende som dette når jeg er helt ferdig. 9. Juni 14.01 er tidspunktet! Ferdig med en bachelorgrad i pedagogikk. 

 • Publisert: 27.05.2017, 19:16
 • Kategori: I dag
 • 4 kommentarer
 • Ung mor?

 • Publisert: 21.05.2017, 20:32
 • Kategori: I dag
 • Noen ganger må man faktisk være litt tante også, uansett hvor mye skole jeg egentlig burde gjøre.   Processed with VSCO with a1 preset

  Etter mitt tidligere innlegg tok jeg meg faktisk en velfortjent pause på flere timer. Grunnen var hovedsakelig at Johan og jeg skulle ta med nevøene "våre" på tivoliet som er i byen! Jeg må innrømme at jeg ble litt stresset etter hvert da jeg følte at jeg burde jobbe med skole. Men det gikk bort med tiden når jeg så hvor mye guttene koste seg. Jeg er virkelig ikke noe tante- eller mammamateriale ennå... Trodde jeg. Tante er en rolle jeg mestrer, om jeg får innrømme det selv. Mamma får vi vente en god stund med. Lurer på om noen tror at jeg er moren til disse gutta? haha. "Ungemødre", her kommer jeg liksom (her kom overskriften vet du, clickbait? ;) ). Jeg er i hvert fall blitt innmari glad i disse guttene, og gleder meg til alltid til å se de! Ergo ble den lille pausen min 100% verdt det og kjempebra. God søndag!

 • Publisert: 21.05.2017, 20:32
 • Kategori: I dag
 • 0 kommentarer
 • Hurrahurrahurra!

 • Publisert: 17.05.2017, 15:53
 • Kategori: I dag
 • Nasjonalromantisk

 • Publisert: 17.05.2017, 15:53
 • Kategori: I dag
 • 0 kommentarer
 • Så mye å gjøre, så lite tid

 • Publisert: 12.05.2017, 23:49
 • Kategori: I dag
 • Jeg strekker ikke 100% til på alle områder om dagen. Jeg har denne bloggen som en hobby, men jeg vil jo faktisk gjøre det litt bra og da. Dessverre har det gått i ett den siste måneden med skole, bachelor, jobb og andre ting som tar opp tiden min. I tillegg må jeg faktisk gjøre litt ting på den lille fritiden jeg har. Så beklager. Jeg har ikke mange lesere, men jeg har noen faste vet jeg. Og til tross for at dere ikke er så mange, så liker jeg tanken på at jeg skriver til noen faste lesere veldig godt. Dere må bare gi meg litt tid. Det er fire uker igjen i dag, så har jeg endelig litt ferie. Som blir første gang på flere måneder! Jeg gleder meg skikkelig.

  I kveld hadde jeg vel og merke en liten smakebit av både sol og frihet. Jeg tok fri fra bachelor rundt 18.00. Da skinte solen. Derfor bestemte vi (jeg og kjæresten) oss for å ta turen til havet for å spille frisbeegolf, en latterlig sport som kjæresten har dilla på! Jeg må jo bare støtte han i det, derfor prøver jeg å bli med selv. Og guess What?? Jeg suger faktisk ikke fullstendig!

 • Publisert: 12.05.2017, 23:49
 • Kategori: I dag
 • 0 kommentarer
 • Stjele nabokattene?!

 • Publisert: 01.05.2017, 20:52
 • Kategori: I dag
 • Kunne vi fått en bedre start på mai egentlig? Solen har skint i hele dag, og gradestokken har steget oppover. Det har virkelig føltes ut som sommer, og det har gjort meg oppriktig lykkelig. Jeg droppet alle bøker, mas og sjas på dagen i dag for å bare nyte. Jeg startet med yoga i varmen, mer om det i et annet innlegg, før jeg rett og slett bare la meg så lang som jeg er rett ut på verandaen i bare undertøyet. Det var varmt nok til det i dag. Jeg sovnet etter hvert i solen og storkoste meg. Det var så utrolig digg. Kanskje jeg var så heldig å få litt farge også? Nicaraguafargen er ikke akkurat så mye å skryte av lenger.

   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset
  Jeg dro meg omsider inn igjen da for å jobbe litt med skole. Men det tok vel ikke mer enn en time før jeg bare måtte ut igjen. Jeg ville ta litt bilder og bare surre litt rundt i solen. Utenfor døren stod denne karen. Vi kaller han gråpus, men han heter egentlig Didrik. Han er en av to katter som elsker (meg) oss, og som kommer på besøk hele tiden. Han fulgte etter meg hele tiden mens jeg tok bilder, bare for å få kos. Haha, er det rart jeg elsker katter?

   Processed with VSCO with a1 preset
   Processed with VSCO with a5 preset

   Processed with VSCO with a1 preset
  Jeg fikk gått litt i mine nye sandaler også, herlighet så herlig! Gleder meg skikkelig mye til dette kan bli en vane igjen. Det føles jo ut som det nærmer seg nå. 

  Vi feiret første dagen i mai med pizza til middag. Det passet perfekt... Fordi vet dere hva? Jeg dro søren meg ut i går også, tredje dagen på rad. Jeg elsker jo å være sosial, så når vi da fikk en invite på kvelden til vors takket vi ja. Vi angret derimot på kvelden, da det ikke var så veldig morsomt ute. Jeg var rett og slett ikke helt der i går altså. Men det er jo alltid hyggelig å være sosial da! Men igjen følte jeg meg litt utenfor i Sandefjord, spesielt siden jeg ikke hadde med noen venninner. Som dere vet blir jo ikke jeg dårlig etter en kveld med festing, men pizza smaker jo godt for det. Resten av kvelden vil tilbringes foran macen og med bøkene på fanget. Jeg begynner å bli stressa!

  //Jeg vet ikke helt om folk egentlig liker sånne "min dag-innlegg"? Jeg vet bare at jeg liker å lese det på andres blogger, fordi det ofte er litt fine bilder og det sier litt om personen bak skjermen da. Hva synes dere? 

 • Publisert: 01.05.2017, 20:52
 • Kategori: I dag
 • 2 kommentarer
 • Nicatid

 • Publisert: 28.04.2017, 17:39
 • Kategori: I dag
 • For en fullstappet helg!

  I dag gikk turen til Oslo allerede i morges, selv om jeg ikke skal i bursdag før i kveld. Men jeg tenkte å dra inn tidligere. Jeg var så heldig å få møte et par jenter jeg var i Nicaragua med, Linda og Hilde! Vi bestemte oss for å spise en digg lunsj ala Nica, dermed ble det burger. Så sykt godt, og perfekt før dagens festligheter.

  Nå derimot er jeg på plass hos Ingvild. Her gjør vi klar til party, og snart skal jeg gjøre meg klar til å være fe. Gleder meg til å vise dere. Vi snakkes!

 • Publisert: 28.04.2017, 17:39
 • Kategori: I dag
 • 2 kommentarer
 • Spise froskeegg?

 • Publisert: 25.04.2017, 18:25
 • Kategori: I dag
 • Processed with VSCO with a5 preset

  Formiddagen i dag gikk til jobbing med bachelor og en liten treningsøkt før jeg plutselig måtte løpe ut døren til et møte på bikbok! Etter møtet fikk jeg møtt Maren litt i Tønsberg. Vi fikk ikke så god tid, da vi begge har så mye å gjøre (som gjelder alle vennene mine om dagen???) men vi rakk en kaffe, og littegrann shopping. Jeg har blant annet fått meg en ny topp, som jeg skal få vist i løpet av uken. I tillegg fikk jeg kjøpt ferdig kostymet mitt til bursdagen til Ingvild på fredag, dette tok jeg bilde av i stad så det kommer ut snart. Haha, gled dere! Jeg blir sykt søt. 

  Maren og jeg skal på samme bursdag på lørdag, så vi fikk i samme slengen kjøpt gave til kjære Carina! og så må jeg si noe mer her. Vi var jo så klart en tur på café, fordi det er tydeligvis en av favorittaktivitetene om dagen, og i dag tenkte jeg å prøve den berømte chiapuddingen som alle bloggere snakker om. Altså finnes det noe mer oppskrytt? haha. Smaken var helt ok egentlig, men konsistensen? Skal jeg beskrive det for deg blir det med ett enkelt ord: FROSKEEGG! Ikke at jeg noen gang har spist froskeegg, men hvis dere noen gang har tatt på en klase med froskeegg i en bekk... Ja, da vet dere hva jeg snakker om. 

   Processed with VSCO with a5 preset

   Processed with VSCO with a5 preset

  Dagen tok seg altså veldig opp i forhold til morgenen. Fordi i morges snødde det jo utenfor vinduet mens jeg satt med nesa nedi bøkene! Herregud for en nedtur? I slutten av april får vi snø, mens julaften forble grønn! Håpløst. Jeg har nå kommet meg hjem igjen, og da forstår du kanskje hvor mye jeg har rukket i dag. Alt går i ett sett om dagen, noe jeg for så vidt liker... Selv om det kan være litt stressende. Men derfor er det ekstra koselig å få presset inn litt venninnetid. Litt kos mellom må-oppgavene. Haha, her har du kleine meg i bilen; 


   Processed with VSCO with a5 preset
  #POSE !

 • Publisert: 25.04.2017, 18:25
 • Kategori: I dag
 • 1 kommentarer
 • Tidenes beste valg

 • Publisert: 20.04.2017, 18:42
 • Kategori: I dag
 • Jeg elsker dette!

  I dag etter skolen dro jeg rett til Tønsberg for å henge med noen gode venninner! Vi skulle egentlig lage mat sammen, men da vi var på butikken fant vi ut at vi heller burde unne oss sushi! Det var tidenes beste valg.

  Videre skal vi vel sitte godt plantet i denne sofaen tenker jeg, og bare kose oss skikkelig! Det fortjener vi i dag!

 • Publisert: 20.04.2017, 18:42
 • Kategori: I dag
 • 1 kommentarer
 • Pizza err'day

 • Publisert: 07.04.2017, 20:48
 • Kategori: I dag
 • I dag tidlig stod jeg opp til sol og fuglekvitring, uansett hvor klisjé det høres ut, hehe. Jeg hadde ikke så mange planer i dag, annet enn å jobbe med skole. Det var ikke akkurat det som fristet mest i dag kan du si. Derfor sendte jeg melding til Stina, og hørte om hun fortsatt var med på å gjøre noe i dag, siden vi hadde snakket om det tidligere i uken. Hun var faktisk klar i løpet av den kommende timen. Så da var det bare å hive i seg kaffekoppen og ordne med litt før jeg løp ut av døren. Jeg var faktisk redd for å ha kledd meg for lite da jeg gikk ut, men skjønte fort at jeg faktisk hadde på meg for mye. Herregud så varmt!   Processed with VSCO with a1 preset

  Processed with VSCO with a1 preset
  Vi prøvde ut et nytt sted for oss her i Sandefjord som heter Pir4. Jeg visste det var et utested på nattestid, men ikke at de serverte (etter deres mening) verdens beste pizza. Så jadda. Jeg spiste faktisk pizza før klokken slo 12.00 i dag, med litt blandede følelser. Jeg elsker pizza, så det var digg... men det føltes litt rart å spise det så tidlig, haha. Den var vel og merke sykt god da, så det var verdt det uansett. 

  Etter god mat og en del snakking tok vi turen ut i byen. Vi skulle bare se på litt småting og jeg skulle kjøpe noen kopper til mamma. Vi tenkte rett og slett ikke på klokka... Men plutselig hadde det gått hele 4 timer? Det ble litt av en lang lunsj ja! Men det er jo bare et veldig godt tegn. Det er gode venner man er med hvis man glemmer bort klokka! 
   Processed with VSCO with a1 preset
  Haha, også måtte vi jo ta antrekksbilder. Stina er her i sin vanlige fotografpose, haha. Det var ikke her vi tok bildene vel og merke. Her prøvde vi oss bare frem. Antrekket kommer i morgen, med en liten vri! Gled dere :) 

  Nå har jeg Maren på besøk, og vi skal også spise pizza... Det er så digg. Men herregud så usunn jeg er i dag! haha, jaja. Det er helg så fuck it :)(: 

 • Publisert: 07.04.2017, 20:48
 • Kategori: I dag
 • 0 kommentarer
 • Main blog-babe

 • Publisert: 03.04.2017, 21:31
 • Kategori: I dag
 • M O N D A Y   F O N D A Y

  I ettermiddag, og utover kvelden faktisk, har jeg tatt meg fri fra jobb og skole for å henge litt with ma main blog-babe Benedicte. (okei, jeg har faktisk fler main-blog-babes) Vi har filmet inn en vlog til dere. Nok en gang blir det whisper challenge, siden det er så gøy og slår godt an hver gang! Håper den blir godt tatt i mot. Vi skal prøve å få den ut i løpet av uken. Vi hadde det i hvert fall kjempegøy. Jeg har aldri vært hos Benedicte før i dag heller, så det var jo et litta eventyr i seg selv haha. Elsker å besøke venninner å se hvordan de bor. Det sier så mye om personer, og det er jo veldig mye hyggeligere enn å bare møtes i byen. Det var veldig stilfullt hos familien til Benedicte da, noe jeg misunner en del. Gleder meg til å få noe slik selv en eller annen gang! Jeg kunne alltids innredet det slik, men det er noe med plassen da. 
  Fina!

  Og Benny har en sykt søt, tjukk og dum (neida, jeg bare kaller søte dyr for dumme) katt. Se på den da. Åååå vil bare ta den med hjem. Kanskje jeg bare skal besøke katten en dag når Benedicte ikke er hjemme. Haha. Neida.

 • Publisert: 03.04.2017, 21:31
 • Kategori: I dag
 • 6 kommentarer
 • God morgen, lørdag!

 • Publisert: 01.04.2017, 10:43
 • Kategori: I dag
 • Processed with VSCO with a1 preset

  God morgen alle mann. Endelig er det lørdag og straks helg for min del. Det gjenstår bare 6 timer jobb. Jeg elsker lørdagsmorgen, spesielt når vi har ekstra digg frokost. I dag ble det nystekte rundstykker med salami, som er en av mine favorittretter, og så klart et rundstykke med sjokade hehe. Må alltid ha sjokade, det er så godt. Jeg er nok ikke så sunn som kanskje alle tror. Skeier ut med sjokade nesten hver dag faktisk. Ja, dere bryr dere sikkert ikke... Jeg er i hvert fall straks på vei ut døren og klar for jobb! Der skal jeg bli en god stund før jeg tar helg. Jeg har heldigvis et innlegg her og der som postes etterhvert. Så flink blogger. Vi snakkes senere i dag! Ha en fin lørdag.

 • Publisert: 01.04.2017, 10:43
 • Kategori: I dag
 • 6 kommentarer
 • Living the good life

 • Publisert: 22.03.2017, 21:51
 • Kategori: I dag
 • Processed with VSCO with a1 preset
  Tidenes diggeste appelsinjuice fra Jordbærpikene!

  Processed with VSCO with a1 preset

  Processed with VSCO with a1 preset
  Og ikke minst tidenes flotteste jenter jeg var der med, Stina (bildet over, hvis dere ikke skjønte det) og Benedicte.

   Processed with VSCO with a1 preset
  Og så sykt digg mat vi spiste!

  Etter jobb i dag bar det rett hjem for å skifte, og rekke å chille litt. Jeg ble så sliten av å jobbe som lærer i dag at jeg nesten sovnet på sofaen i det jeg kom hjem, men der kunne jeg jo ikke bli! Fordi jeg skulle møte Stina i byen og spise lunsj. Så viste det seg at hun var forsinket, noe som ikke gjorde så mye. Da fikk jeg jo slappet litt av, og åpnet macen litt for å lese litt (mer som å kikke på en av sidene og ikke noe mer, for noe slit). Plutselig tikker det en melding fra Benedicte inn. Hun lurte på hva jeg gjorde i dag. Ergo ville hun gjerne finne på noe. Haha. Det er så standard melding: "Hva gjøøør du", mens du egentlig mener "Hei. Er du opptatt eller kan vi finne på noe NÅ?!". Vi nordmenn ass. Det endte i hvert fall med at jeg ba hun med hit til Sandefjord på lunsj, og det var veldig hyggelig. Stina hadde også med Chloe, som var skikkelig snill der hun satt på samme stol som moren sin. 

  Etter lunsjen ruslet vi rett og slett bare og snakket lenge. Ingen av oss skulle ha noe i byen, men det var liksom ikke lang nok tid til folk måtte hjem til at vi kunne dratt hjem til en av oss. Hvis det ga noe mening? Derfor vandret vi i hvert fall bare i byen og kikket, noe som er veldig koselig egentlig, spesielt når solen står på himmelen helt til 19.00 nesten. 

  Jeg er altså så glad i å være sosial, og får virkelig så mye energi av det (selv om jeg sovnet på sofaen da jeg kom hjem). Jeg blir oppriktig glad når noen spør om å finne på noe, og gleder meg alltid til å være med vennene mine! Det er også noe spesielt med det å være med bare venninner. Da blir samtalene bare vridd den veien vi vil, uten at noen menn skal ødelegge viben. Vel, nå skal det sies at mennene våre aldri ødelegger viben uansett, fordi de aldri slepper til når vi først starter! 

  Tusen takk for i dag, girls! Jeg digger dere.

 • Publisert: 22.03.2017, 21:51
 • Kategori: I dag
 • 7 kommentarer
 • Takk, mamma

 • Publisert: 21.03.2017, 19:57
 • Kategori: I dag
 • Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with h2 preset

   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset
  I dag har jeg prioritert en av mine favorittpersoner i hele verden, nemlig moren min. Jeg ville gjerne vise henne butikken jeg jobber i, fordi hun aldri har sett den etter den har blitt ny. Derfor møttes vi i Tønsberg hvor jeg plukket henne opp på togstasjonen. Jeg setter så stor pris på at hun vil besøke meg noen ganger, selv om hun bor i Drammen. Vi har dessverre alt for lite tid til å henge sammen, så det var skikkelig koselig å få til en hel dag sammen. Hun har også bursdag neste uke, så dette ble liksom vår "feiring" av henne sammen, siden vi ikke har mulighet neste uke. 

  Vi startet med litt shopping, etterfulgt av cafékos på Grandgården Kafé. Her er det utrolig koselig og skikkelig fint interiør. Der satt vi en god stund før vi gikk videre rundt i byen igjen. Vi hadde rett og slett en real mor-datter-dag! Vi endte med å gå i mange timer faktisk. På slutten skulle jeg nemlig se etter en etterlengtet skinnjakke... og det tok sin tid. Jeg skulle nemlig kjøpe meg en litt ordentlig en, og det er lettere sagt i enn gjort. Jeg ville ikke kjøpe en sykt dyr, men fant noen kandidater etter hvert! Men så måtte jeg jo tenke meg om, prøve de med flere plagg under og så videre. Jeg endte opp med en perfekt jakke, som jeg skal vise senere i kveld. Jeg elsker den!

  Nå i kveld har vi hatt litt fremvisning av bilder fra Nicaragua, før jeg tror vi skiller våre veier. I morgen er det tid for jobb igjen, og lunsj med ei venninne etter det. Så nå må jeg få jobbet litt med bachelor igjen... Jeg har bestemt meg for å skrive litt hver dag for å komme skikkelig i gang, uansett hvor vanskelig det er å begynne. Vi snakkes senere dere.

  Hva har du gjort i dag?

 • Publisert: 21.03.2017, 19:57
 • Kategori: I dag
 • 4 kommentarer
 • vintertrøtt

 • Publisert: 10.03.2017, 17:15
 • Kategori: I dag
 • Solen skinner gjennom vinduet. Treffer meg i ansiktet. Varmer kinnene mine. Det kribler i magen.

  Jeg våkner nok en gang, og snur meg rundt. Ser på klokken...16.30 allerede? Hvor ble det av dagen? 

   Processed with VSCO with b5 preset
   Processed with VSCO with a1 presetJeg jobbet på den nye jobben i dag, og kost meg skikkelig mye! Jeg har hatt norskundervisning og lekt masse ute. Dessverre blir jeg så utrolig sliten. Om det har noe med at det er en ny erfaring som tar masse energi, eller om det er at jeg faktisk fortsatt er litt jet lagged, det vet jeg ikke. Men noe jeg vet er at jeg hadde planer om å nyte solen litt mer i dag, og jeg hadde faktisk tenkt til å gjøre noe... Men plutselig har jeg sovnet, flere ganger faktisk. Og snart går vel solen ned, og fredagskvelden melder sin ankomst. Og sånn blir dagen bare borte.

  Jeg liker ikke å ta naps, nettopp fordi jeg synes dagene er for korte allerede... Så skal jeg liksom stenge meg inne bak mørke øyelokk når solen først er her? Det er bare bortkastet. Men så virket det som kroppen trengte å chille skikkelig etter jobb i dag! Og da får jeg vel høre på kroppen, siden jeg også skal jobbe i morgen. 

   Processed with VSCO with a1 preset

  Jobb jobb jobb... Gøy å høre om? Vel, det blir vel nesten enten jobb, jobb, jobb eller skole, skole, skole fremover tenker jeg. Motivasjonen er ikke på topp for å gjøre så mye annet. Jeg gleder meg til våren og sommeren. Jeg gleder meg til å fylle opp dagene med lunsj ute, venner og bading istedenfor. 

  Hva har du gjort i dag?

 • Publisert: 10.03.2017, 17:15
 • Kategori: I dag
 • 1 kommentarer
 • Hva er det inni?

 • Publisert: 04.12.2016, 10:32
 • Kategori: I dag
 • God søndag morgen dere! Og god andre søndag i advendt!

  Jeg kan si dere nå fordi, takket være Benedeicte som delte mitt første innlegg i går (herregud har aldri vært kleinere), hadde jeg 19 lesere. Noe som ikke er så halvveis dårlig egentlig, med tanke på at bloggen ble laget... ja nettopp i går. Jeg var med Ingvild og Benedicte i går og bakte pepperkaker, som virkelig fikk meg i julestemning. Bilder tok vi også, flinke bloggere som vi er! Hehe. Disse kommer ut senere i dag, når Benny våkner og får sendt dem til meg.

  Ellers så er det andre søndag i advendt i dag. Det betyr også at det er eksamen neste uke.... Men det betyr også en ting til, og det er veldig hyggelig. I dag skal kjæresten min og jeg på julebord med svigerfamilien. Det vil si julelunsj da, hehe. Det blir nok veldig koselig. Det er jo også fjerde desember i dag, som betyr: Gave til meg! Vi har to julekalendere i år. En hvor kjæresten min og jeg gir hverandre gave annenhver dag, og en moren min har laget til oss to sammen.

  Så nå lurer jeg veldig på hva som er på innsiden her altså! Kjæresten har vært så flink som prøver, for jeg er virkelig ikke den enkleste å kjøpe gaver til. Jeg har jo så og si alt! I tillegg er jeg en person som alltid må klemme på gaver hele tiden, så man må liksom være litt lur med innpakning og sånt da.

  Ha en fin dag videre, til dere som kanskje er innom i dag.

 • Publisert: 04.12.2016, 10:32
 • Kategori: I dag
 • 0 kommentarer
 • hits