Rebecca Engeli

Den siste uken!

 • Publisert: 22.05.2017, 22:50
 • Kategori: Den siste uken
 • UKE 21

  Akkurat nå: Ser jeg på mandagsklubben! Haha, det er så latterlig morsomt. 

  Ukens opptur: What do you think? 17. Mai ofc

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

   Processed with VSCO with a1 preset
  Meg og tre bra folk! Hehe, klarte ikke velge bilde. Disse gjør meg så glad!

   

  Ukens mat: Frokosten på 17. Mai! Halleluja så godt.

  Ukens cravings: Jeg kommer ikke på noe jeg har cravet sånn skikkelig, men jeg har jo fått en ny forkjærlighet for mimosa da. Ellers må det bli jordbær, vi hadde en del av det igjen fra frokosten på nasjonaldagen. Derfor ble det en del noen dager etter kan du si.

  Ukens nedtur: Regn, regn, regn. Jeg tror det må bli det. Det er ikke så mye negativt som har skjedd egentlig... Ops! Dette er sett bort i fra tårene som er felt for skolestress da. Haha. Herregud, jeg er et nervevrak på det området akkurat nå. Gleder meg til det er over!

  Ukens film/serie: Downton Abbey. Jeg har sett det før, men jeg fant ut forrige uke at det har kommet en ny sesong?! Hvorfor sa ingen det til meg? Jeg elsker den serien! Gråter og ler om hverandre. 

  Ukens irritasjonsmoment: Trenger jeg å si noe egentlig? Kanskje imperialismen? Eller napoleonskrigene? Eller kanskje bacheloroppgaven?

  Ukens shopping: 

   Processed with VSCO with a1 preset

   

  Ukens treningsøkt: Det må ha vært den på tirsdag, da jeg trente styrke ute så hardt at jeg holdt på å spy. Seriøst liksom... Jeg måtte sitte på en stein med hodet mellom bena. Vill helst ikke spy i skogen kan du si. Det er ikke så hyggelig. 

  Ukens glede seg til: 17. Maaaaai!!!! Wiiii

 • Publisert: 22.05.2017, 22:50
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Last week

 • Publisert: 25.04.2017, 20:30
 • Kategori: Den siste uken
 • UKE 16

  Akkurat nå: Chiller jeg etter en land dag! Så lang at jeg ikke en gang gidder å gå tilbake for å rette opp den skrivefeilen. Men jeg har kost meg da, det er jo ganske greit.

  Ukens opptur: New phone who dis!

   Processed with VSCO with a5 preset

  Ukens mat: Jeg skriver seriøst alltid sushi! Jeg var så heldig at jeg fikk til en sushidate denne uken også. Digg. Så da må jeg nok si sushi da. Jeg kommer ikke på så mye mer jeg har spist.

  Ukens cravings: Popcorn. Dette gjelder egentlig alltid, hele tiden, men den uken som gikk nå var helt carZy! Jeg gledet meg til fredag så jeg endelig kunne spise det (godteridag), men da hadde jeg plutselig ikke lyst på det lenger fordi vi spiste middag så sent. Haha. Du kan tro jeg ble trist. Søndag derimot, da poppet jeg litt tørka mais for å si det slik. 

  Ukens person(er): Ny kategori! Yey. Maren og Birgitte. Et par gode venninner av meg som jeg hang med på torsdag! Tidenes koseligste torsdag.  Ukens nedtur: Skole rett og slett. Ikke akkurat overraskende.

  Ukens film/serie: Ja, nei si det. Jeg så vel egentlig ikke på noe særlig den uken som gikk. Jeg så vel en episode av SOLGT på NRK, så da må jeg si det da for endte gang.

  Ukens sang: Slå på dansefoten a;

  Ukens irritasjonsmoment: At folk som byr på ting man selger ikke kommer og henter det! Finnes det mer irriterende? Det er jo direkte frekt. Denne gangen handler det om iPhonenen min som jeg selger. Jeg hadde budrunde, og fikk faktisk doblet prisen jeg la den ut for. Den som ba høyest svarte ikke, og den nest høyeste svarte et par ganger. Han lagde til og med en avtale, men kom aldri. Nå svarer ikke han heller. Hjelpes meg. Så da må jeg gå gjennom hele prosessen igjen. 

  Ukens treningsøkt: Trappeløp! 

  Ukens glede seg til: Bursdager, bursdager og atter bursdager! Det er så mye festligheter å se frem til. Noe jeg trenger i denne tunge skoleperioden. Jeg gleder meg helt villt til helgen. 

 • Publisert: 25.04.2017, 20:30
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Snapchats

 • Publisert: 21.04.2017, 12:32
 • Kategori: Den siste uken

 • For å feire min nye mobil tenkte jeg å samle mine siste snaps fra den gamle mobilen min! Dette er for noen uker, siden jeg alltid glemmer å lagre snappene mine! Jeg tenker egentlig å fortsette litt med dette nemlig, fordi jeg liker å se denne siden av andre bloggere. Da tenkte jeg at kanskje andre likte det også? Men da må jeg altså huske å lagre noe av det jeg faktisk sender, spesielt de med litt innhold... Noe jeg dessverre ikke kan si om mange av de snappene over. Haha. Jeg skal bli flinkere. Og hvis du vil se det jeg legger ut på mystory kan du følge meg @Rebengeli heter jeg på snapchat. Ikke at jeg legger ut så mye, unntatt i helgene... Det blir nemlig en del på fest, dessverre. Jeg hater egentlig partysnaps, men er en av de aktive selv altså. #Hykler

  Fra nå av vil dere ikke lenger se en sølv iPhone i speilet, men en sort og fin en. Jeg elsker den allerede, og jeg elsker at jeg faktisk kan ha med en iPhone som ikke går tom for strøm fort. Det var nemlig en stor grunn til at jeg byttet mobilen min. Jeg hadde en iPhone 6 som jeg klarte å knuse etter en måned. Etter at jeg da byttet skjerm, og alt det som følger med, har den rett og slett ikke hatt et batteri som fungerer tilstrekkelig. Dette har jeg levd med lenge, men nå var det nok. Jeg vet jeg kunne byttet batteri. Men med tanke på at jeg mest sannsynlig skulle bytte den ut i løpet av året uansett, så kjøpte jeg rett og slett en ny nå, og det er jeg strålende fornøyd med! Yeeey. Vi snakkes senere, nå skal jeg ta litt selfies ;))))

 • Publisert: 21.04.2017, 12:32
 • Kategori: Den siste uken
 • 1 kommentarer
 • This week!

 • Publisert: 17.04.2017, 18:43
 • Kategori: Den siste uken
 • GOD PÅSKE

  Akkurat nå: Ser jeg på Thirteen Reasons Why. Jeg må bare komme meg gjennom. Jeg må vite hva som skjer!

  Ukens opptur: Påskeferie så klart. Jeg har fått sett familie og venner og bare kost meg masse rett og slett.

  Ukens mat: Sushi! Jeg spiste sushi etter jobb på tirsdag, og det smakte seriøst himmelsk! Ellers må det kanskje har vært burgeren jeg spiste med Maren og Carina.

  Processed with VSCO with a1 presetUkens cravings: Godteri... Dessverre. Det er jo påske.

   Processed with VSCO with a1 presetUkens nedtur: Været! Vi hadde jo så fint vær for litt siden, og plutselig skal det gå ned til 2 grader og minusgrader (!!) på natten? Jeg føler liksom at våren har gått litt baklengs. Håper det snur igjen... Ja, en ting til som har vært rimelig nedtur er at jeg har vært nødt til å jobbe 

  Ukens film/serie: Thirteen Reasons Why. Du finner den på Netflix.

  Ukens irritasjonsmoment: Skrivefeilene alle gjør på sosiale medier, og de teite forkortelsene som "jg" og "dt". Man sparer ca 0,03 sekunder på å skrive det liksom. 

  Ukens antrekk: Har jeg i dete helle tatt hatt på meg klær denne uken? haha, neida. Men jeg har ikke hatt veldig mye nevneverdig egentlig. 

   Processed with VSCO with a1 preset
  Ukens treningsøkt: Den økten jeg hadde med Maren på mandag. Du kan lese om den her.

  Ukens innkjøp: Jeg har faktisk fått ei litta pakke med klær fra A&F, men jeg har ikke rukket å vise dere. Ellers kommer jeg ikke på noe mer faktisk? Et par bursdagsgaver bare. 

  Ukens glede seg til: Her har jeg sett at de fleste bloggere tar ting de gleder seg til i den kommende uken, som man liksom har gledet seg til denne uken. Vel, da må det være helgen. Jeg gleder meg til helg, rett og slett. Ikke overraskende nok kanskje? Men jeg skal nemlig feire bursdagen til ei i klassen, og det blir veldig bra håper jeg. Det er lenge siden jeg har festet med klassen.

  Okei, nå går det plutselig ikke an å legge inn bilder i innlegget? Da ble det dagens irritasjonsmoment altså. Det kommer da etter hvert!

   

 • Publisert: 17.04.2017, 18:43
 • Kategori: Den siste uken
 • 1 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 10.04.2017, 20:00
 • Kategori: Den siste uken
 • Uke 14:

  Akkurat nå: Sitter jeg hos Maren. Vi startet uken med tidenes verste treningsøkt (jeg forklarer i et annet innlegg... Herregud) og nå har vi akkurat kommet hjem fra en tur til min hjemby faktisk!

  Ukens opptur: Sol, vår og at jeg har vært med litt venninner! Det har vært så utrolig koselig. 

  Ukens mat: Jeg har spist en haug med pizza... Men jeg må vel egentlig si 

   Processed with VSCO with a1 preset

  Ukens nedtur: Skolearbeid er alltid en nedtur. Ellers kommer jeg ikke på så veldig mye annet. Jeg har liksom ikke opplevd én spesiell nedtur denne uken :)

  Ukens film/serie: Nok en gang; SOLGT på NRK. Haha. Jeg har faktisk ikke sett noe annet.

  Ukens irritasjonsmoment: FOlK generelt, haha. Vi er så dumme alle mann noen ganger ass.

  Ukens lættis: 

  Ukens selvskryt: Jeg har fått gjennomført veldig mye av forskninga min til bacheloroppgaven! Det er så digg.

  Ukens antrekk:  Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset
  Du finner mer under kategorien "Antrekk".

  Ukens treningsøkt: Den i dag... Selv om det endte med blogsmak i munnen og vonde lunger. Fyttikatta så hardt det var! Jeg tror jeg skal fortelle mer i et annet innlegg. Haha. Det var håpløst. 

  Ukens innkjøp: 

   Processed with VSCO with a1 preset
  These babies!

  Den kommende uken er det jo påske og litt ferie! Så jeg håper å kunne være enda mer sosial, enda sprekere og enda mer gæren heheh. Jeg håper på å spise masse godteri, og jeg gleder meg til å besøke mamma igjen i løpet av uken. Jeg ser frem til å begynne å pynte verandaen og nyte solen ute. Uke 15; Bring it on.

  Jeg sitter akkurat nå hjemme hos Maren, og vi har virkelig hatt en bra dag i dag! Klokken er nå 20.00, og jeg dro hjemmefra 10.00 med en tanke om å trene og bare chille litt i Tønsberg. Plutselig var klokken 13.00 og vi var på vei til Drammen. Maren hadde aldri vært der før, og ville gjerne et annet sted enn Tønsberg å shoppe litt, i tillegg har moren min nettopp kjøpt nytt hus! Så da var jo valget enkelt. Roadtripen på til sammen ca 2 timer gikk jo også kjempefort når vi har så mye å snakke om. Denne dagen var en perfekt start på uken.

 • Publisert: 10.04.2017, 20:00
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Den siste uken

 • Publisert: 03.04.2017, 15:01
 • Kategori: Den siste uken
 • Uke 13:

  Akkurat nå: Kom jeg hjem fra jobb på skolen. Deilig, hehe. 

  Ukens opptur: Omg det har vært så mye stress med skole og jobb denne uken. En opptur på det området må være at jeg har tjent litt penger da, tjohei. Ellers må den ene sosiale kvelden jeg hadde være en stor opptur! Og så klart solen, herregud så deilig.


  Ukens nedtur: At jeg har fått vært lite sosial. Jeg får så mye energi av det, og elsker virkelig å være med venninne mine! Men jeg har rett og slett ikke hatt tid. 

  Ukens sang: Denne har jeg hatt dilla på siden Nicaragua, og jeg har det ennå. Den er så utrolig fin.

  Ukens film/serie: SOLGT på Nrk. Vi trodde vi hadde sett alt, men tydeligvis kom det nye sesonger i november... Og det fant vi i går. 

  Ukens irritasjonsmoment: Bachelor, og det kommer det til å være frem til juni...

  Ukens mat: Johan lagde faktisk biff til meg i går, og det smakte godt... Men det har jeg ikke bilde av da, hehe.

  **Putter inn bilde av noe helt annet**

  Ukens lættis:  Vlogen Eline og jeg lagde, men som dessverre ikke ligger ute lenger. Haha :(

  Ukens selvskryt: Jeg har hatt så mye å gjøre, men jeg har til tross for det klart å jobbe med alt 100%. I tillegg har jeg hatt veiledning for første gang, noe jeg er stolt over at jeg tok. Det fristet nemlig ganske lite.

  Ukens antrekk: 
   Processed with VSCO with a1 preset

  Ukens treningsøkt: Jeg har jo bare trent ute denne uken, og jeg har elsket det. Yoga og sykling har det gått i. Jeg tror faktisk jeg må si opp EVO, fordi jeg trives best ute om dagen.

  Ukens glede seg til: Helg! Rett og slett helg. Dagene jeg lever for. 

  På en uke som forrige uke er det mange punkter jeg på en måte ikke har noe å skrive på. Jeg gjør jo rett og slett ikke så mye. I tillegg sliter jeg med å huske ting, kanskje jeg bør ta notater etter hvert som uken går haha.

 • Publisert: 03.04.2017, 15:01
 • Kategori: Den siste uken
 • 1 kommentarer
 • Den siste uken

 • Publisert: 27.03.2017, 18:52
 • Kategori: Den siste uken
 • Uke 12:

  Akkurat nå: Laster jeg opp en film på youtube! Stay Tuned!

  Ukens opptur: Å få besøk av Eline var en veldig flott opptur! Ellers har jeg jo faktisk klart alt denne uken. Jeg har jobbet, skrevet litt, blogget masse, vært kjempesosial og jeg har trent flere ganger! Jeg fikk jo også besøk av mamma på tirsdag, det var en skikkelig opptur det!  Ukens nedtur: Det har vært få nedturer denne uken. Det jeg kommer på i farta må bare være at jeg har merket strekken i rumpa (lol) veldig godt denne uken, det er ikke så gøy.

  Ukens sang: 

  Ukens film/serie: Riverdale! Absolutt. Den finner du på netflix. 

  Ukens irritasjonsmoment: OMG! At Johan sier "Jo Jo" til absolutt alt om dagen. Det er så sykt plagsomt. 

  Ukens mat: Grovbrød med sjokade. As always.

  Ukens lættis: Eline i seg selv er ganske lættis! Og filmen vi filmet i går var sykt lættis. Selv om den kommer ut i dag da... Så den går jo egentlig på denne uken. 

  Ukens selvskryt: Jeg har vært veldig flink til å få masse ut av uken. Tror det er våren som gjør meg så produktiv. 

  Ukens antrekk:  Processed with VSCO with a1 preset
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a1 preset
  Jeg elsker denne jakken. Antrekkene finner du her. 

  Ukens treningsøkt: Jeg har trent en del, og alle øktene har vært bra. Men skal jeg trekke ut en ekstra bra trening må det jo bli den jeg gjennomførte med Stina. Ikke fordi den nødvendigvis var best treningsmessig, men det var jo ganske koselig da. Det kan bli litt ensomt i lengden å løpe alene i skogen liksom.


  Ukens glede seg til: Å få besøk av mamma og å få besøk av Eline! 

  Haha når jeg skrev dette innlegget måtte jeg spørre Johan om så mange av svarene! Jeg husket så lite fra hele uka. Det har liksom skjedd så mye hele tiden. Jeg måtte se gjennom bilder og snaps for å huske hva jeg hadde gjort liksom. Derfor ble det noen litt lite utfyllende svar, men det er vel like så greit. Nå er faktisk videoen på youtube lastet opp snart, så snart skal dere få se den. 

 • Publisert: 27.03.2017, 18:52
 • Kategori: Den siste uken
 • 4 kommentarer
 • Forrige uke

 • Publisert: 20.03.2017, 10:40
 • Kategori: Den siste uken
 • Uke 11:

  Akkurat nå: Chiller jeg i sofaen, mens bacheloroppgaven ligger i en fane gjemt bak så mye annet surr her på macen. Jeg må starte litt etter dette her...

  Ukens opptur: Vel, det har jo vært mye sol denne uken! Det er jo en opptur i seg selv. Men bortsett fra det må jeg si lørdag kveld. Det var skikkelig moro! Vi koste oss skikkelig med en god blanding av venner. Det må virkelig gjentas. 

   Processed with VSCO with h3 preset

  Ukens nedtur: Alle gjøremål på skolen. Jeg føler jeg har oppgaver hengende over meg konstant, men så klarer jeg ikke gjøre noe! Jeg leverte den siste lille oppgaven min for uken i går kveld, bare tre timer før fristen. Og det var fordi jeg hadde en annen, like stor, innlevering i går også... I tilegg kommer bachelor, som bør jobbes med hele tiden. #livet hæ? hehe

  Ukens sang: 

  Jeg vet at den ikke er så ny. Men jeg har den på repeat i hodet mitt hele tiden. Den er jo så fin! 

  Ukens film/serie: Alt annet enn PH?! Haha. Jeg liker virkelig ikke det programmet... Hvis det i det hele tatt kan kalles det. Noe jeg faktisk liker da, og som absolutt fortjener tittelen "ukens serie", det er Boligjakten! Jeg elsker sånne meglerprogram, og iteriørprogram! Det er så gøy. 

  Ukens irritasjonsmoment: Ett ord: SKOLE!

  Ukens mat: Sushien på lørdag, fyyyyy.

   Processed with VSCO with a1 preset
  Ukens lættis: Prisen går til en person med skikkelig drøy humor, noe jeg digger! Nemlig kjæresten til Stina, Per Fredrik! Jeg ser hun har skrevet noe av det samme i henne "Den siste uken", men da er vi i hvert fall enig. Haha. Kommentarene, vitsene og bare alt som kom ut var skikkelig lættis rett og slett. Endelig en som kan toppe meg, #komikeren hehe. 

  Ukens selvskryt: Workin' all day n' all night liksom. Neida.... Joda... Jeg har faktisk jobbet mye denne uken. Første fridag fra å møte opp på enten skole eller jobb, var i går. Men da var det oppgaveskriving. Deilig var det uansett da. Jeg fikk faktisk sovet til 10.30! Det er sykt lenge. 

  Ukens antrekk:

   Processed with VSCO with a1 preset
  Mandagens antrekk finner du her.

   Processed with VSCO with a1 preset
  Torsdagens antrekk finner du her. 

   Processed with VSCO with a1 preset

  Gårsdagens antrekk finner du her.

  Ukens glede seg til: Dette punktet er litt trist nå. Jeg pleier alltid å ha noe å glede meg til. Det er det som liksom holder humøret, motet og gnisten gående liksom. Denne uken, og forsåvidt den siste tiden bare, så har jeg ikke hatt noe særlig å glede meg til. Og det har jeg faktisk felt noen (mange) tårer over. Hadde jeg visst hva jeg hadde i vente på lørdag, så hadde jeg naturligvis gledet meg til det! "dessverre" ble det ganske spontant, og heldigvis veldig gøy da. Men jo, for å da svare på dette; jeg har ikke gledet meg til noe særlig denne uken, og det er leit. 

  Den kommende uken

  Jeg gleder meg til: Denne uken er det litt andre boller! Jeg gleder meg faktisk til noe. Jeg skal endelig få se Eline igjen! My d-town bff. 

  Jeg gleder meg ikke til: Å måtte begynne på bachelor! Jeg har dratt det skikkelig ut nå. Denne uken må jeg komme godt i gang. Jeg har ikke oppmøte på skolen, og ikke så mye jobb. Derfor må jeg bruke tiden godt. Det blir skikkelig kjipt. 

  Planer: Bachelor, litt jobb... og kanskje prøve å nyte litt av fritiden. Håper jeg kan klare å kombinere det. Annenhver uke har jeg en del fritid, så da føler jeg at jeg bør få inn litt vennetid også. 

 • Publisert: 20.03.2017, 10:40
 • Kategori: Den siste uken
 • 8 kommentarer
 • Måneden som gikk!

 • Publisert: 07.03.2017, 12:00
 • Kategori: Den siste uken
 • Jeg pleier jo å ha "uken som gikk" på mandager, men jeg var jo i Nicaragua i en måned... Som du sikkert har fått med deg. Derfor ble det ikke noe av akkurat denne måneden. Men derfor tenkte jeg å kjøre på med en "måneden som gikk" - Nicaedition! 


  Månedens opptur: Nicargua i seg selv var jo en opptur... Men hvis jeg skal trekke ut en opptur gjennom hele turen, så må det ha vært Corn Island. En livslang drøm ble oppfylt. Karibien var så vakkert som jeg trodde, og jeg koste meg utrolig mye! Ellers er det flere hendelser som bør nevnes, deriblant bomturen i skogen i Esteli (les om det her), byturen i Leon med salsadansing, og så klart båtturen både i Leon og på Corn Island.  Månedens nedtur: Pengebruken var på en måte en nedtur, samtidig som jeg føler at det virkelig var verdt det. Ellers var det en liten nedtur å gå en måned uten å bo sammen med samboeren min. Og ja, så klart den lange reisen! Men igjen så var det verdt det. 

  Månedens sang: Denne ble liksom litt vår sang i Nicaragua, og den har gått på repeat hele turen.

     

  Månedens mat: Jeg har spist en rett i Nica nesten hver dag. Frijolitos kalles det vel. Og denne "retten" består av en salgs bønnedipp, toppet med revet ost og med hjemmelagde nachochips. Det høres kanskje ikke så digg ut! Men jeg ble altså så glad i det der nede. Savner det allerede.

  Månedens innkjøp: Dette punktet blir egentlig alt for overfladisk å legge ut når jeg har vært i Nicaragua. Men jeg har jo faktisk kjøpt meg noe der nede. Skal vi se bort i fra ting vi har kjøpt til elevene og ellers andre trengende, så må det bli denne kjolen!   

  Månedens person: Hele gjengen jeg var med var veldig fin! Men jeg må faktisk trekke ut min samboer, som egentlig er litt klisjé. Men han har vært så utrolig å ha med seg på denne turen.

  Det var faktisk ikke så mange punkter som passet til denne måneden, synes jeg. Det blir fort litt overfladisk og ikke minst vanskelig å huske detaljer, hehe. Derfor for dette holde for nå. Kort oppsummert har jeg i hvert fall hatt den beste måneden i mitt liv! 

 • Publisert: 07.03.2017, 12:00
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Den siste uken: uke 3

 • Publisert: 01.02.2017, 16:39
 • Kategori: Den siste uken
 • Uke 3

  Akkurat nå: Tar jeg meg en pause i Nicaraguapakkinga. Jeg skulle egentlig vært på jobb i dag, men i går fikk jeg plutselig helt hetta over at jeg snart drar. Derfor fikk jeg heldigvis byttet den bort (tusen takk Maren).

  Ukens opptur: Jeg fikk endelig festet skikkelig på torsdag. Med skikkelig mener jeg ikke å være dritings i en grøftekant altså, men at jeg fikk danset meg støl i lårene og at det bare var så innmari god stemning fra start til slutt!

  Ukens nedtur: At jeg endte med å være alene på lørdag fordi ingen venner ville (kunne...) være med meg, haha. Patetisk.

  Ukens sang: All night - Matoma

  Ukens film/serie: okei, jeg har faktisk sett en del på serier og sånt denne uken. Ukens serie må bli "Jane the Virgin", som er en av mine all time favorite serier. Herregud som jeg ler og gråter av det der. Ellers har jeg sett to filmer, som jeg ikke klarer å velge fra. Den ene het "Something borrowed", som var en skikkelig fin jentefilm. Den andre var "The Sixth Sense", som jeg faktisk ikke har sett før?!! Men det var jo så utrolig bra, elsker filmer med en vri.

  Ukens mat: Fiskesuppe på familiebursdag i går, den var skikkelig god. 

  Ukens lættis: Det må ha vært da jeg skulle være med Benedicte og Line! Jeg hadde aldri møtt Line før, så vi var så å si ukjente for hverandre. Så klarte Benedicte å være sen... Det vil si, vi skulle møtes 13.00. 13.05 fikk jeg melding om at hun fylte bensin... Men sannheten var at hun ennå ikke hadde dratt, i tillegg til at hun måtte fylle bensin. Så det endte med at Line og jeg satt alene og skravlet. Det var jo koselig det, men veldig latterlig at Benny klarte å være så sen. haha.

   Processed with VSCO with h2 preset

   

  Ukens glede seg til: Jeg gledet meg til flere ting egentlig. Men jeg kan trekke ut to hendelser da. Først og fremst gledet jeg meg til afterskikro på torsdagen, som viste seg å være kjempemoro. Og så gledet jeg meg veldig til familiemiddag i går, fordi det alltid er så koselig å se familien til Johan.

  Ukens selvskryt: jeg har vært veldig sosial denne uken, og jeg har fått trent masse! Endelig er jeg tilbake til gode rutiner. Da er det litt kjedelig å bryte opp i de på reise, men sånn får det bare være.    

  Fra da jeg gikk tur med Stina. Da fikk jeg slått to fluer i ett smekk: Både trening og venninnetid. 

  Ukens antrekk:   

  Definitivt det jeg hadde på meg i går. Følte virkelig at jeg ar skikkelig meg, og ikke for pyntet.

  Den kommende uken

  Jeg gleder meg til: eh, Nicaragua?

  Jeg gleder meg til: Å reise i så sykt mange timer!

  Planer: Jeg har planer hver dag jeg altså. Så tirsdag: Nicaraguamøte, så skal jeg spise med Carina. Onsdag: Sushi med Maria og Maren. Torsdag: mamma kommer på besøk. Fredag: REISE! Ved siden av dette er det noen småting på det jeg kaller må-planen min, slik som å kjøpe inn eventuelle medisiner, tabletter og kremer jeg trenger i Nicaragua. Jeg har mye, men mangler litt. Også må jeg få presset inn i hvert fall en trening til, og gjerne en tur ute i solen.

 • Publisert: 01.02.2017, 16:39
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Den siste uken i året

 • Publisert: 01.02.2017, 16:27
 • Kategori: Den siste uken
 • Uke 3

  Akkurat nå: Har jeg stått opp og er klar for å ta fått på uke 4!

  Ukens opptur: Det har skjedd mye bra i uke 3. Blant annet har jeg kommet meg gjennom hele uken uten noe form for sykdom, som har vært utrolig deilig til en forandring. I den sammenheng fikk jeg også trent skikkelig denne uken, noe som også må sees på som en stor opptur. Ellers fikk jeg også tatt igjen litt for forrige helg i går, med vors med gode venner. Jeg har jo også vært i sverige med andre gode venninner, som også har vært kjempekoselig. 

   

  Ukens nedtur: Har det vært noen nedturer denne uken egentlig? Kanskje at det ikke ble noe særlig bytur i helgen, haha. Det var jo litt kjipt, men jeg kan vel egentlig ikke kalle det en nedtur. Ellers er det ikke så mye altså. Jeg har hatt det veldig bra.

  Ukens sang: Jeg skal faktisk lage en "klikk-liste" som jeg skal dele med dere, med de beste partysangene (etter min mening #djrebecca">#djrebecca ). Derfor tar jeg ikke med en partysang denne gangen, men en sang jeg har hatt dilla på lenge! og som jeg aldri går lei. Er det én artist jeg virkelig digger, så er det G-Eazy. 

  Ukens film/serie: Jeg har fått sett en film denne uken, og det var James Bond - Spectre. Jeg er ikke så stor fan av James Bond egentlig, men denne filmen var grei da. Den hadde ikke akkurat så mange konkurrenter i denne kategorien. 

  Ukens matrett: NACHOS! Vi lager seriøst verdens beste nachos med hjemmelaget tilbehør, jeg må nesten vise dere en oppskrift en dag (på tilbehøret altså... Nachos består jo bare av chips, kjøtt og ost liksom). Også spiste jeg biff til middag i går, og det fortjener en plass på denne lista!

  Ukens carvings: Dessverre må jeg si godteri... Jeg var i Sverige på onsdag og kjøpte med meg mye godteri. Det har vært utrolig digg da. 

  Ukens lættis: Okei, det er ikke så sykt lættis akkurat. Ikke sånn le-seg-i-hjel-lættis, men det er ganske gøy! Jeg solgte noe på Tise denne uken, og det var ikke lættis i det hele tatt... Jeg ville bare få frem at jeg har Tise, følg meg på @rebeccaengeli 

  Ukens selvskryt: Jeg har trent! Endelig har jeg vært i god nok form til å ta skikkelig i, og det er så sykt deilig! Gleder meg til å ta fatt på den kommende uken og flere økter! 

  Ukens nytt: Jeg har vel bare kjøpt meg en ny jeans fra bikbok. Jeg har dessverre ikke tatt bilde da den ligger i Tønsberg hos en venninne nå. Men jeg kan prøve å få gjort det en dag til uken. 

  Ukens antrekk: Lol, for en latterlig kategori for meg å ta med egentlig! Jeg er jo absolutt ikke en moteblogger... Men dette er en god unnskyldning til å sette inn flere bilder av meg selv på bloggen. Så her kommer det:

  Ikke at antrekket nødvendigvis var så kult, men jeg synes bildene var veldig fine!

  Neste uke

  Jeg gleder meg til: Torsdag og afterski-kro med studentene. Det blir så sykt gøy. 

  Jeg gleder meg ikke til: Jeg skal på skolen.... PÅ LØRDAG! Det blir ikke så kjipt da, fordi jeg drar dit på et spanskkurs. Vi skal spise lunsj sammen og sånt. Men det er leit å bruke en lørdag på noe sånt. Heldigvis varer det ikke hele dagen. 

  Planer: Jeg starter allerede første dag med jobbing, jeg har ikke skole... Men skal like vel på skolen på praksismøte/spanskkurs på tirsdag kveld. På torsdag er det planlagt å dra på årets første kule kro! Så er det jobb og spanskkurs i helgen igjen. Utenom de planene skal jeg virkelig få trent denne uken, og så må jeg vel begynne litt smått på bachelorskriving. Ellers slår det meg hardt i ansiktet om et par måneder tenker jeg. 

 • Publisert: 01.02.2017, 16:27
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Den siste uken: uke 3

 • Publisert: 01.02.2017, 16:22
 • Kategori: Den siste uken
 • Akkurat nå: sitter jeg i sengen og blogger mens jeg snakker med Carina på telefonen. Veldig koselig egentlig. 

  Ukens opptur: helt ærlig så har det vært en skikkelig slitsom uke med skole og sykdom. Derfor har jeg ikke fått gjort så mye spennende. Men noe hyggelig har jeg fått til! Og noe av det positive jeg har opplevd, så må jeg si at den lille ettermiddagen med Benedicte! 

  Ukens nedtur: Sykdom. Så klart. Og det kom jo på den verst tenkelige tiden hvor vi begge hadde skole hver dag, og mye planlagt i helgen. For å si det sånn, dere, jeg ville hjem 23.00 i går. Jeg var altså ikke frisk.

  Ukens sang: Alive - Madden

  Ukens mat: haha. Mat ja. Jeg spiste mat mandag-torsdag. Og så har jeg ikke fått matlysten tilbake før i dag! Men i dag skal vi lage ferdens beste pizza. Da fortjener den ukens matrett

  Ukens innkjøp: 

  Denne blusen var vel kanskje noe av de få tingene jeg fikk kjøpt, skal jeg se bort i fra pensumbøker. 75 kr på Lindex! 

  Ukens craving: Ehm.... Vann og kjeks!

  Ukens lættis: Det er faktisk noe lættis som har skjedd... Men jeg kan ikke fortelle dere det! haha. Dessverre. Ellers har det ikke skjedd så veldig mye denne uken altså. Noe som kanskje er forstålig.

  Ukens "glede seg til": Jeg gledet meg veldig til festen i går! Dessverre gikk det ikke helt sånn jeg hadde tenkt. Jeg drakk ikke særlig med alkohol (jeg er over 18 :pppPp). Men jeg var altså fortsatt syk, selv om jeg nektet å innrømme det for meg selv før jeg ikke klarte å stå oppreist. 

  Ukens faluse: Jeg kommer faktisk ikke på noe falut (bortsett fra den skrivefeilen der) som har skjedd denne uken.

  Ukens selvskryt: Jeg kom meg på jobb i går, og for det må jeg skryte litt av meg selv. 

  Den kommende uken

  Jeg gleder meg til: Vi har siste skoleuke før et par uker "ferie" og praksis. Det er jo digg. I tillegg har vi bare et par skoledager, som blir veldig deilig i forhold til denne uken som var. Jeg ser generelt frem til neste uke rett og slett! 

  Jeg gleder meg ikke til: Ingen ting. Tro det eller ei. 

  Planer: Jeg skal være med ei veninne på lørdagen (flere venninner? vet ikke), ellers er det bare skole og jobb som er planlagt. Noe som er veldig deilig. Da har jeg muligheten til å finne på noe etter hvert som uken går. Ellers bør jeg veld kanskje se litt på bacheloroppgaven, hehe. Ops. 

 • Publisert: 01.02.2017, 16:22
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Mitt 2016

 • Publisert: 01.02.2017, 16:18
 • Kategori: Den siste uken
 • Jeg har bare drevet med denne bloggen i en måned nå, derfor synes jeg ikke det passet å gå gjennom hele 2016 i denne omgang. Av den grunn, etter inspirasjon fra Ingvild, svarer jeg rett og slett bare på spørsmål fra det siste året.

  Gjorde du noe i 2016 som du aldri har gjort før?

  Jeg ble samboer da, noe jeg aldri har vært før. I samme slengen flyttet jeg til Sandefjord, noe som også er en helt ny by. Jeg har også reist steder jeg aldri har vært før, og kjørt ATV på ukjente steder i Hellas. Og enda en ting; jeg var faktisk i bryllup til noen venner! Jeg har vært i bryllup før, men ikke til venner av meg.

  Gjennomgikk du noen store forandringer?

  Igjen er det dette samboerskapet da, som har vært en stor forandring. Ellers så klipte jeg meg veldig kort i sommer....

  Ble noen av vennene dine foreldre i 2016?

  Ingen nære venner, men jeg hadde en kollega og en bekjent som fikk barn. 

  Gjorde noe deg ordentlig glad?

  Da kjæresten spurte meg om å bli kjærester 3. Januar 2016, og da han spurte (eller gikk med på...) om vi skulle bli samboere 7. Oktober 2016, er hendelser som har gjort meg oppriktig lykkelig. Andre ting må være de gangene jeg har fått festet og hatt det gøy med vennene mine. Da spesielt de jeg ikke ser så ofte. 

  Hvilke land besøkte du?

  Norge og Hellas var stedene jeg besøkte. Altså ikke så mange i år.

  Ble du forelsket i 2016?

  Ja, og jeg er det ennå. 

  Beste kjøpet?

  Å herregud. Jeg har kjøpt så mye, hehe. Men det må vel være bilen min da. Den har jeg jo fått mest bruk for (og det er det dyreste jeg har kjøpt). 

  Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av?

  Jeg skulle ønske jeg hadde mer besøk av "gamle" venninner da jeg bodde alene. Ikke at jeg føler jeg har gått glipp av noe egentlig, men jeg har liksom ikke hatt så mange ledige helger som har passet til besøk. Så det skulle jeg ønske jeg gjorde mer av.

  Savner du noe fra 2016 som du vil ha i år 2017?

  Sommeren 2016 var veldig bra! Og det savner jeg. Så jeg vil gjerne ha en like bra sommer i år!

  Favorittprogram på TV?

  Meglerkampen! Men det er sett bort i fra netflix og lignende. Men meglerkampen var seriøst sykt bra, og veldig underholdende. Håper det kommer en sesong til. 

  Verste avgjørelsen?

  å klippe håret kort i sommer... det så/ser jo fint ut, men jeg hadde så langt hår! Why yo do that Rebecca.

   

  Var du gladere eller tristere i år, sammenlignet med tidligere år?

  definitivt gladere. 2016 har gjort meg lykkeligere. 

  Hva brukte du mest penger på?

  Enkelt: bil og pensumbøker... og deretter klær og alkohol. Life of a student. 

  Hva gjorde du på din fødselsdag i 2016?

  På min 21. Bursdag ble jeg vekket med gave og roser, før vi dro til byen og spiste is på den koseligste og kuleste cafeen i Sandefjord. Senere på dagen kom en del av svigerfamilien og feiret meg faktisk. Det var veldig hyggelig!

  Hva er du mest stolt over?

  Jeg vet egentlig ikke. Jeg er generelt stolt over alt jeg har gjort i år egentlig. Men skal jeg trekke frem noe må det kanskje bli at jeg har vært veldig hardtarbeidende i år, både når det kommer til skole, jobb og trening. Jeg har rett og slett taklet hverdagen veldig bra! I tillegg er jeg veldig stolt over å ha holdt på my man i hele 2016!

  Ditt høyeste ønske akkurat nå?

  At 2017 blir minst like bra på alle områder. Og at jeg får opplevd alt jeg vil oppleve!

   

   
 • Publisert: 01.02.2017, 16:18
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Den siste uken i året

 • Publisert: 01.02.2017, 16:08
 • Kategori: Den siste uken
 • Uke 52

  ahhh, beklager... Denne skulle kommet i går. hehe ops. Så noe preges av at dette var skrevet i går kveld

  Akkurat nå: Ser jeg på "Say yes to the dress". Jeg elsker det programmet altså, om så det er fra New York eller fra UK (som det er akkurat nå). Jeg vet ikke om det er en liten brud i meg som ser på inspirasjon (haha), eller om jeg rett og slett bare elsker å drømme meg bort i alle de fine kjolene. Men nå skal det også sies at det ikke bare er kjolene som er gøy å se på, menneskene og historiene strekker seg fra interessant til latterlig, og det er ganske moro å se på i seg selv da. 

  Ukens opptur: Til tross for nyttårsaften i går kveld, velger jeg faktisk venninnekvelden i Drammen. Selv om kvelden hadde en liten helomvending, så var det alt i alt utrolig hyggelig og ikke minst gøy! Det var så veldig lenge siden jeg hadde sett noen av dem, så det var utrolig koselig altså. Vi har det så moro sammen

  Ukens nedturS.Y.K :( Og jeg blir jo ikke frisk. Jeg sitter her nå uten stemme og vondt i halsen. Tror det er en halsbetennelse som har lurt seg inn her. 

  Omtrent sånn ser jeg ut nå, som illustrer hvordan jeg ser ut når jeg er syk :( buhu ###livetsuger 

  Ukens mat: Lasagne! Haha. Det spiste vi i dag, og det kan jeg trygt si kommer på en topp tre yndlingsretter for meg. Jeg burde sagt maten i går, for den var også fantastisk. Men lasagnen må vinne... fordi det er en all time favorite. 

  Ukens cravings: Popcorn, herregud så digg! Spesielt med smør ved siden av (en av mine rare sider)

  Ukens lættis: Å spille politisk ukorrekt med drammensjentene. Herreguuuud for et lættis, teit og kult spill. Jeg må nesten ha det selv. 

  Ukens "glede seg til": Nyttårasften, nytt år, se jentene, se mamma, være med Ingvild, se kjæresten igjen. Jeg gleder meg til noe nesten hver dag, og elsker det. 

  Ukens flause: Jeg husker faktisk ikke. Kanskje da det kom opp i en familiemiddag at jeg har blogg, det var litt kleint. Hehe.

  Ukens selvskryt: Jeg har kommet meg gjennom en uke fylt med veldig mye forskjellig. Jeg har vært sykt så og si hver dag, men fortsatt jobbet alle vaktene mine utenom en! I tillegg har jeg klart å være sosial og sett familie. Jeg vil altså skryte av at jeg har holdt motet oppe og vært produktiv, til tross for at jeg fungerer som en halv person om dagen. 

  Så må jeg skryte av meg selv som har kjøpt kamera på tilbud, som jeg leste om selv istedenfor å høre på de som bare skal selge det. Ellers vil jeg skryte av til slutt: jeg har nok en gang gått ut av det gamle året med full BSU! Wihuuu. #voksenpoeng">#voksenpoeng 

  Den kommende uken

  Jeg gleder meg til: Å bli frisk (forhåpentligvis), og prøve å trene litt igjen. Jeg har faktisk ikke trent siden forrige uke, noe som ikke er likt meg. Men så har jeg jo jobbet mye, og vært syk da. Og jeg gleder meg til å ha skikkelig mye tid! Jeg har hverken jobb eller skole planlagt så langt denne uken, og det er veldig befriende for å være ærlig. Selv om jeg gleder meg smått til hverdagen også.

  Jeg gleder meg ikke til: Ta de siste vaksinene på fredag 

  Planer: jeg vurderer en tur til Oslo til helgen, noe som blir veldig koselig. Ellers er planen å nyte feriens siste dager, kanskje komme meg en tur til Drammen. 

 • Publisert: 01.02.2017, 16:08
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 01.02.2017, 16:00
 • Kategori: Den siste uken
 • Uke 51

  Akkurat nå: Har jeg stått opp... Det ble sykt sen morgen i dag, som en virkning av byturen i natt. Jeg måtte dessverre dra meg selv opp fordi jeg vet jeg må sove godt i natt. Jeg skal nemlig jobbe i morgen, 10-18. Som betyr at jeg må stå opp ca 08.00... 

  Ukens opptur: Julaften?!!

  Broren min, Christoffer. 

  Ukens nedtur: At julaften 2016 er over, og at det nå er et år til neste gang. Jeg elsker jo julen, og synes derfor det er så utrolig trist at det er over. Ellers har det ikke vært så mange nedturer altså. 

  Ukens sang: Under månen fra unge fleksnes. Den er så utrolig fin! Hørte sikkert på den 5 ganger etter hverandre på vei hjem til jul. 

  Ukens kultur: Er det en film jeg må se hver jul, så er det Polar Ekspressen! 

  Ukens mat: Hehe, i og med at jeg ikke liker julemat blir dette litt vanskelig. Men jeg spiste en kjempegod pizza i natt. Ellers må det være buffeten vi fikk på selskapet i går. Der var det en del godsaker å velge mellom.

  Ukens cravings: Godteri fra julestrømpaaaa. 

  Ukens lættis: Ja, dette er igjen ikke sånn sykt lættis! Men jeg synes det var ganske latterlig, men også koselig og litt flaut på en gang. Da jeg var med Stina i byen her i Sandefjord på mandag, så var det noen jenter som ville ta bilde med henne. Jeg hadde virkelig ikke tenkt tanken på at det skulle skje, fordi jeg ser jo på Stina som en venninne... og ikke en kjent blogger liksom, haha. De jentene ventet på oss utenfor toalettene på Hvaltorvet, og hoppet foran Stina når vi kom ut. Jeg som ikke er noe særlig kjent (lol), stod bare som tilskuer og visste ikke hva jeg skulle gjøre... Jeg tilbød meg å ta bildet da, som gjorde hele situasjonen litt lettere. hehe. 

  Ukens "glede seg til": Eh, julaften?! hehe. og GAVER?!?!! Og å se FAMILIEN?!

  En liten del av familien, som jeg feiret julaften med. Har ikke farmor verdens kuleste sofa?! ROSA! 

  Ukens flause: Å ta bilder av meg selv ute blant folk... Hva jeg gjør for denne lille bloggen altså.

  Ukens selvskryt: (ny kategori! Wiii) Denne uken må jeg skryte av julegavene jeg har kjøpt inn. Jeg har truffet på veldig mange, og må si meg fornøyd med det! Kjæresten ble utrolig glad for gavene han fikk, han gikk faktisk med slipset på selve kvelden og genseren både i går og på familielunsj dagen før. Farmor fikk en fin bluse, som hun også tok på seg med en gang. Hun virket nesten overveldet over hvor flott den var. Moren min og kjæresten fikk en liten overraskelse og personlig ting, som jeg vet de vil få glede av! De fikk nemlig party alias, som er veldig typisk dem. Det var bare en liten del av det... Men ja, det virket som de fleste ble fornøyde, og da blir jeg fornøyd også. Så klapp på skulderen til meg. 

  Den kommende uken

  Jeg gleder meg til: Nyttårsaften. Tenk at om en uke er vi i 2017! Det er så sykt å tenke på. Dette året har gått så fort, selv om jeg har rukket å gjøre mye. 

  Jeg gleder meg ikke til: Å ikke ha så mye ferie/fritid/festetid. Jeg liker jo å jobbe på bikbok, så ikke misforstå meg (spesielt hvis du jobber med meg😌). Men jeg føler spesielt mye på det nå som kjæresten skal jobbe kun en dag... og da den dagen jeg har fri. Han kan feste og ha det gøy🎉, mens jeg må være hjemme og legge meg tidlig. Men det skal vel gå fint også. Jeg har noe veldig koselig planlagt den dagen jeg har fri, og det er kun et par dager med jobb etter det igjen, som inkluderer nyttårsaften som er en morsom dag å jobbe på. Så det skal jo absolutt gå bra, og jeg tror det blir gøy å hjelpe kunder med å finne antrekket sitt til den store kvelden. Dessuten tjener jeg mye penger denne julen, som kommer veldig godt med til Nicaragua i februar. Nå ble dette punktet utrolig langt... Men jeg ville bare forsikre meg om at ingen tar det som klaging. hehe. Det er ikke jobben jeg ikke gleder meg til, det er det å ikke ha juleferie og feste. haha. Ja, dere forstår vel sikkert. 

  Planer: Jeg skal naturligvis jobbe. Ellers skal jeg ha julebord med noen jenter fra Drammen som jeg var på ungdomsbedrift med, så er det en del julemiddager igjen, og jeg skal være med en venninne på firdagen min. Til slutt er det jo også nyttårsaften da, som jeg gleder meg til. Alt i alt, til tross for avhandlingen over her, så blir dette en veldig bra uke som inneholder veldig mye! Jeg gleder meg til å ta fatt på uke 52, den siste uken i året. 

 • Publisert: 01.02.2017, 16:00
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Den siste uken

 • Publisert: 01.02.2017, 15:54
 • Kategori: Den siste uken
 • Uke 50

  Akkurat nå: Akkurat nå spiser jeg resten av sushien jeg kjøpte i stad. Jeg klarte ikke spise opp 12 biter på stedet, haha. 

  Ukens opptur: Jeg burde kanskje si festen i går? Men vet du hva? Det er faktisk ikke svaret. Ukens høydepunkt var å få besøk av moren min. Jeg savner henne hele tiden, og det er så deilig å se hun en gang i blant. Gleder meg til å se henne første juledag igjen. 

  Ukens nedtur: Den siste skoledagen, og ellers mye stress og lite fri. Jeg har liksom ennå ikke fått roet meg helt ned. Men jeg kjenner at det begynner å komme seg nå etter i dag!

  Ukens sang: 24k Magic - Bruno Mars

  Ukens kultur: Jeg har sett et par julefilmer. Og jeg vil absolutt anbefale a Royal Christmas, den var så koselig!

  Ukens mat: Sushien jeg nettopp spiste. Den tok kaka

  Ukens cravings: SJOKOLADE! Når er det egentlig ikke det? haha. Men det har jo vært 50% på melkesjokolade, hehe.

  Ukens lættis: Hahah. Okei. Hele kvelden var lættis. Vi ba et vennepar til oss for å spille party Alias. Og da skal man ha oppdrag på noen kort, og det er så utrolig gøy. Vi lo så utrolig godt hele kvelden! Så det var ikke en hendelse, men bare en hel kveld da. 

  Ukens "glede seg til": ahh, flere ting! 1: Få mamma på besøk. 2: Bli ferdig med skolen. 3: Julaften om 6(???!!!!?!?!!) dager. Shiiit

  Ukens flause: Det må også være fra spillkvelden! På et kort måtte jeg synge forklaringen av ord... Jeg ble vel ikke så flau. Men det var liiiitt uten for min komfortsone. 

  Den kommende uken

  Jeg gleder meg til: JULAFTEN SEFF! Julegaver! Se familie! Listen er lang. Men alt handler om julen.

  Jeg gleder meg ikke til: Julematen... Og at jeg ikke får feiret julaften med kjæresten. 

  Planer: Jeg skal jobbe to dager, få handlet litt julegaver (viste seg at jeg ikke er ferdig like vel)... Og så klart skal jeg feire julaften, og på familiemiddag 1. Juledag!

  Nå skal jeg spise opp sushien og se siste episode av skam. Og resten av kvelden ser vel omtrent slik ut, i samme antrekk. Denne skjorten er seriøst så digg! Og ikke minst søt. Jeg skal vel også få prøvd å pakke inn julegaver. Jeg har lært noe nytt nemlig, skal vise dere senere.

 • Publisert: 01.02.2017, 15:54
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Jul på studentbudsjett

 • Publisert: 01.02.2017, 15:51
 • Kategori: Den siste uken
 • Hei!

  For et år siden bodde jeg også for meg selv, men det er først i år jeg virkelig føler at jeg har et hjem. For dere som har kjent meg lenge, så vet dere hvor liten leiligheten min var i fjor (eller for tre måneder siden). Jeg bor nå heldigvis i en mye større leilighet, og det med personen jeg elsker. Disse to faktorene spilte en stor rolle når det kom til julepynten i år! Endelig hadde jeg plass, og ikke minst noen å dele gleden med! 

  Hus fra Nille, ca 20 kr. Julestjerne fra plantasjen. Lys og fat har vi arvet av moren min. Engelen fikk jeg til jul for mange år siden.

  Jeg la ut et innlegg for noen dager siden som viste inspirasjonsbilder... Og det ser jo ikke akkurat sånn ut, det må jeg innrømme. Akkurat den hvite, stilrene julen jeg lengter etter får stå på vent til vi får oss et enda større sted en gang i fremtiden (og til vi ikke er på studentbudsjett hehe). 

  Stige og strømper fra Søstrene Grene. Lysekuler fra Europris.

  Sløyfen på gardinene er bare enkle silkebånd fra Nille. 

  Ahh, jeg elsker julen og alt denne høytiden har å by på! Gleder meg allerede til neste jul, selv om denne ikke er over enda. Innen den gang har jeg også kanskje samlet inn mer julepynt. Vi har prøvd så godt vi kan i år, og jeg må si meg ganske fornøyd med resultatet, i hvert fall med tanke på at vi er studenter. Det er blitt veldig hjemmekoselig, lunt og varmt her i leiligheten. Vi bestemte oss egentlig for å ha en gull og hvit jul, men jeg merket fort at jeg savnet det røde også. 

  Juletreet har vi arvet, og derfor er det kanskje ikke det nyeste og det som ser mest ekte ut.... Men det duger absolutt! Dessuten er det i perfekt størrelse til stuen vår! Det er lite og søtt. Julekulene er for det meste kjøpt på søstrene grene og H&M. 

  Rudolf er på plass. Den kjøpte jeg faktisk på biltema i fjor, og den er like pen i år. Lysestaken er ny, og den kjøpte vi på et opphørssalg i Larvik (du finner siden deres her)Den kostet bare 20 kr om jeg husker rett?

  Slik ser det da ut i stuen vår, som er der vi har pyntet mest til jul. Med tanke på at det er her vi henger mest faller jo det seg ganske naturlig. Som dere ser er det ikke det typiske "blogge-juleinteriøret", noe jeg synes er veldig bra! Alt må ikke være så lyst og moderne hele tiden. Kanskje dere til og med fikk litt tips til hvor dere kan kjøpe julepynten? Det må ikke alltid være så dyrt for at det skal bli koselig. 

  Nå er det straks klart for jobb for meg. Farmandstredet (senteret i Tønsberg) har oppe til 21.00 alle hverdager frem til julaften nå! Så det er bare å komme på besøk!

 • Publisert: 01.02.2017, 15:51
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • Den siste uken

 • Publisert: 01.02.2017, 15:49
 • Kategori: Den siste uken
 • Akkurat nå: Akkurat nå er jeg på jobb. Jeg skrev dette innlegget rett før jeg dro, slik at det skulle postes i løpet av dagen. Kanskje noen vil komme innom og shoppe litt?

  Ukens opptur: Dette må jo bli det faktum at jeg er ferdig med eksamenene mine for i år! Og ikke bare det... Jeg er faktisk ferdig med muntligeksamen på en veldig god stund, noe som er sykt digg. I tillegg gikk det jo faktisk relativt bra på eksamen om jeg kan si det selv. Og enda en opptur er jentekvelden med bikbokbabsene mine i går! Det var utrolig hyggelig

  Ukens nedtur: Vel altså... Eksamen var jo en nedtur i seg selv, selv om det er deilig å bli ferdig. Ellers har jeg jo ikke hatt frihelg eller noe, men det har egentlig vært veldig gøy å jobbe denne helgen. Så jeg har vel egentlig ingen nedtur å komme med. 

  Ukens sang: De fleste sangene jeg hører på om dagen er på bikbokradioen, fordi jeg er litt lei av spillelistene mine. Ellers går det mye i julesanger da for tiden. Så ukens sang må være en jeg hører på hjemme og på jobben; All I Want for Christmas av Mariah Carey. 

  Ukens kultur: Jeg var på kino i går da, og det er vel den eneste filmen jeg har sett denne uken... Hvis vi ser bort i fra den jeg så forrige søndag, som var Love Actually. Love Actually er en klassiker og vinner så klart over gårsdagens film. Men jeg må si at filmen jeg så på kino i går, Office Christmas Party, også var rimelig morsom.

  Ukens mat: Det må bli den hjemmelagde pizzaen jeg mekket på torsdag! Vi pleier å lage den samme en gang i blant, men på torsdag ble den altså så sykt god! 

   

  Ukens cravings: E P P E R K A K E R

  Ukens lættis: Med tanke på at 70% av uken min bestod av eksamenslesing, så er det ikke mye å ta av. Men i går, når vi skulle ut av kinoen, skjedde det noe rimelig lættis. Du burde vel nesten vært der for å se det... Men altså, jeg kan prøve å forklare enkelt og greit. Jeg var den første ned trappen da vi skulle gå ut av kinosalen. Nederst i trappen aner jeg fred og ingen fare... Plutselig kommer det en flyvende Birgitte opppå ryggen min. Av en eller annen grunn tenkte hun at "dette skal Rebecca klare", som om jeg var klar over at det skulle skje noe. Istedenfor å ta tak i henne, som hadde vært umulig ?!!??, så datt jeg ned på kne med henne på ryggen over meg foran alle som kom bak oss. Haha. Okei det så helt latterlig ut kan jeg tenke meg! Skulle ønske noen fikk filmet det haha. 

  Ukens "glede seg til": Er det lov til å si noe annet enn julaften? Ellers har jeg jo gledet meg mye til å bli ferdig med eksamen da!

  Ukens flause: Jeg kommer virkelig ikke på noe. Men jeg kan jo kanskje komme med et eksempel fra forrige søndag da. Det var vel egentlig ikke så flaut for meg, fordi jeg er veldig vant til at dette skjer... Du skjønner at jeg er et veldig følelsesladd menneske. Og det har blitt mye verre de siste ukene, noe jeg tror kommer av stress. Jeg kan gråte av alt som er litt rørende. Historien som jeg skal skrive om nå er fra det julebordet vi var på forrige søndag med familien til kjæresten. Nevøene "våre" er gutter på 1, 4 og 8. Disse guttene betyr bare mer og mer for meg, og jeg er så sentemental og lettrørt når det kommer til de. Julenissen ankom etterhvet julebordet, og det i seg selv er ikke så rørende. Det var en dame med et dårlig kostyme. Men da jeg så hvor glade disse gutta ble, og hvor stor glede de viste over å få møte nissen og få en godteripose. Da fikk jeg en stor klump i halsen. Det gikk helt fint, frem til kjæresten så på meg og sa; "Går det bra?". Da klarte jeg ikke holde meg lenger... Jeg begynte å gråte, av glede vel og merke, men det var ikke så gøy. Tårene og sminken rant nedover skinnene mine, fordi jeg ble rørt over barn som så nissen. Altså, at det går an. Det var litt flaut for meg, med tanke på at lokalet var stappfullt... Men jeg tror kanskje det var enda verre for kjæresten, som ikke visste om han skulle trøste meg eller le med meg. hahah.

  Den kommende uken

  Jeg gleder meg til: Å bli helt ferdig med skoleåret. Siste innlevering er på fredag, kan nesten ikke vente! Ellers skjer det mye gøy til helgen.Og sist men ikke minst: Stipendet kommer denne uken!

  Jeg gleder meg ikke til: Enda mer skole er i vente....

  Planer: En god blanet uke. Jeg skal både på skolen og på jobb, i tillegg vil jeg bli ferdig med julegaver. Tenker å be mamma på besøk, slik at vi kan få litt kvalitetstid også!

 • Publisert: 01.02.2017, 15:49
 • Kategori: Den siste uken
 • 0 kommentarer
 • hits