Rebecca Engeli

Måneden som gikk: juli!

 • Publisert: 01.08.2017, 21:24
 • Kategori: Den siste måneden
 • Hei hei, dere! Jeg tenkte bare å stikke innom en liten tur for å skrive bittelitt. Jeg har dessverre pådratt meg en hjernerystelse etter et stygt fall på sykkelen i går. Bort sett fra det, og at jeg ikke klarer å gå på det ene benet, så går det bra altså! Det eneste jeg brakk var en negl, og det overleverer jeg. Dessverre var det veldig skummelt da... men jeg tenkte egentlig ikke å gå i detaljer på dette nå, fordi det er noe jeg ikke føler jeg må dele her på bloggen.... ja, selv om jeg faktisk delte litt nå da. Haha. Men vi stopper der. Men det er i hvert fall grunnen til at det er litt stille her. Jeg har nemlig ikke hatt lov til å se på en skjerm for lenge om gangen før nå, og selv nå kan jeg heller ikke skrive alt for mye. Derfor tenkt jeg bare å skrive et kort innlegg om julimåneden! Jeg skrev jo "måneden som gikk" hver måned før, men har stoppet litt opp etter eksamen osv. Men i juli har det skjedd litt mer enn eksamen kan man si. At vi er i august er faktisk sykt, spesielt siden jeg i går ikke en gang husket at jeg hadde hatt bursdag!

  Haha, så er det sånn da at jeg faktisk har hukommelsestap, og husker derfor ikke detaljer og hendelser. Men jeg skal prøve. Dere får ha meg unnskyldt hvis jeg sier noe feil.

  Månedens opptur

  Det har jo skjedd mye bra denne måneden. Det hele startet jo med barcelonatur, før det bar rett på overraskelses fest for Johan som fylte 25, og så var det slottsfjell (jeg var ikke på den, men var på byen som også var gøy), før det så var min bursdagsuke nå forrige uke som innebar hele tre selskaper! Jeg har altså hatt en super måned!

  Månedens nedtur

  Det må ha vært sykkelulykken i går ja! Men det husker jeg jo nesten ikke. Så hvis jeg må trekke frem noe annet må det være at jeg gikk glipp av g-eazy i Tønsberg :(

  Månedens happening

  Bursdagsuken var generelt fin... men jeg må nok si at selve feiringen på lørdag, med mine 20 nærmeste venner, virkelig var noe for seg selv. Selv om jeg ikke husker så mye faktisk på grunn av det som skjedde i går. Men jeg har sett bilder, og blitt fortalt at jeg synes den var den beste feiringen noen sinne! Og jeg skrev det jo på bloggen også! Heldigvis begynner hukommelsen å komme tilbake mer og mer.

  Månedens innkjøp

  Sofa! Æææ, jeg har jo ikke sagt det. Fordi jeg kjøpte den i går morges, før jeg dro på sykkeltur. Derfor har jeg 1: ikke fått lov til å skrive noe eller ta bilder, og 2: jeg har ikke hatt tid. Fun fact: jeg hadde faktisk glemt at vi hadde kjøpt sofa. Så da jeg kom hjem fra sykehuset ble jeg skikkelig overrasket og glad! Haha.

  Månedens Instagram to follow

  Kristiane er seriøst best. Dere vil skjønne hva jeg mener. Bare follow, og bli en del av snillefamilien!

  Månedens person

  Herregud så mange som fortjener dette! Hege som ringte ambulansen i går er en av dem, og Johan som passer på meg nå er en annen. Men jeg ville jo egentlig ikke snakke så myr om dette uhellet mitt... derfor vil jeg heller trekke frem noen venninner som har strekt seg litt ekstra for å gjøre bursdagen min perfekt: Maren, Birgitte og Carina ga meg tropical tuesday billett i bursdagsgave. I tillegg ga Carina meg et vors! Dette gjorde selve dagen, 25. Juli, perfekt. Selv om jeg ikke husker alt fra den dagen heller. Men jeg vet jeg hadde det bra, fordi jeg husker noe og har blitt fortalt masse.

  Månedens sang

  Say less - Dillon Francis ft. G-eazy

  Nå takker jeg for meg. Fordi nå er jeg sliten igjen. Jeg skal prøve å oppdatere mer i morgen.

 • Publisert: 01.08.2017, 21:24
 • Kategori: Den siste måneden
 • 2 kommentarer
 • Hade mai. Hei juni.

 • Publisert: 02.06.2017, 18:43
 • Kategori: Den siste måneden
 • HEI JUNI!

  Oppturer: EKSAMEN! Altså ikke det at eksamen er en god nyhet. But hey! Det at det er eksamenstid betyr at det snart er sommerferie. Og derfor er dette en opptur. I tillegg har vi jo hatt ganske fint vær da, digg! Selv om det ikke kunne kommet på et verre tidspunkt. Jeg hadde jo knapt tid til å være utenfor døren på grunn av eksamenslesing. 

  Bra dager: 17. Mai! Ingen over, ingen ved siden av. Mai generelt har vært fullstappet av lange dager med mange sider å lese og skrive. Derfor er kanskje 17. Mai en av de få virkelig gode dagene denne måneden. Å ja, selv følgelig også konfirmasjonen jeg var på for en uke siden. Det var herlig. Kjempekoselig å se familien igjen, og de kakene?! Å herregud, jeg kommer på flere dager hele tiden. Den dagen jeg grillet med noen av venninne mine i Tønsberg i solsteken. Det var seriøst noe av det koseligste som har skjedd på lenge. I tillegg må jo bursdags-lunsjen for Marie også nevnes. 

  Processed with VSCO with a1 preset

   

   Processed with VSCO with a1 preset

  Noen outfits: 


  Månedens person: Veilederen min på bachelor, Thor Christian, og gruppeveilederen min på bachelor, Kristin. De har gjort dette bachelorkjøret hakket enklere og overkommelig. Nå er jeg straks i mål.

  Beste minne: 17 mai! Definitivt. 

  Månedens happening: Ehm, 17. Mai? Hvor mange ganger har jeg nevnt dette nå? Men også eksamen, det er jo en happening det også. 

  Nedtur: At det kom snø? What is up with that liksom. 

  Månedens innkjøp: Vanskelig... Jeg har ikke kjøpt så mye egentlig. Jeg har handlet noe på wish og ebay, og litt nødvendigheter på bikbok. Men av alt må jeg vel kanskje trekke frem denne;  Månedens blogg: http://nouw.com/Layers. Jeg er så stolt av Ingvild-jenta mi. 

  Månedens sang:

  Prøv å løpe til denne du! Jeg skal love deg at du får mer energi. 

   

  Og endelig var vi i juni. En av de beste månedene vi har. I juni skal jeg levere bachelor. Faktisk allerede om en uke! Det er det kjipeste som skjer, og når det ikke er så ille... Ja da er juni ganske bra. Jeg drar jo også til Barcelona denne måneden, noe jeg gleder meg skikkelig til. Sol, ferie og opplevelser. Det skal også bli rimelig gøy å endelig være sosial igjen, feste og ha det så gøy som bare sommeren kan by på. Jeg gleder meg utrolig mye til ferie nå. Ord blir faktisk fattige. Av den grunn tenker jeg nå å runde av, både innlegget og bacheloren. Så kan jeg kanskje ta meg litt sommerferie før jeg egentlig skal? Herregud så sykt å tenke på; ENDELIG SOMMERFERIE! 

  Gleder du deg til denne måneden?

 • Publisert: 02.06.2017, 18:43
 • Kategori: Den siste måneden
 • 1 kommentarer
 • Måneden som gikk!

 • Publisert: 01.05.2017, 13:22
 • Kategori: Den siste måneden
 • Bye April!

  Det er liksom litt mindfuck når en ny måned starter på en mandag, liksom kan det passe mer perfekt? En helt ny start, liksom. #liksomliksom. Det som er litt dårlig med det, og som egentlig var ment som mindfuck, det er at jeg pleier jo å ha uken som gikk og hver måned skal jeg ha alt om den siste måneden. Men når dette faller på samme dag, hva skal jeg gjøre da?? Jo, da bestemmer jeg meg for å droppe en oppsummering av uken rett og slett. Så here we god: APRIL!

  Gode nyheter: Påskeferie og at jeg har kommet greit i gang med bachelor. Kjedelige gode nyheter da, men det betyr en del for meg den siste der. Det er jo så viktig! Ellers så er det også slik at moren min har fått seg nytt hus, så det er jo en ganske grei nyhet. 

  Bra dager: April har var full av ups and downs, dessverre. Dette er på grunn av stress med skole og jobb. For å derimot finne en spesiell flott dag måtte jeg faktisk sjekke alle sosiale medier og bildearkiv. Kan det virkelig være så vanskelig å finne én fin dag? Men i det jeg skrev den siste setningen der kom jeg på det; Roadtrip med Maren! Da fikk jeg vist en god venninne min hjemby, i tillegg fikk jeg møtt moren min. Nå kom jeg jo på flere dager også! Jeg har jo vært så heldig at jeg har fått vært med en del venninner, og det er så koselig. Blant annet fikk jeg jo besøk av Siri og Ingvild en dag også. I tillegg har jeg hatt sushidates og vært på flere fester. Så det viser seg at det har vært en del mer ups, enn downs after all.

  Processed with VSCO with a1 preset

  Bildet er fra den gangen jeg spiste middag med Maren og Carina, som absolutt må regnes som en av disse veldig bra dagene! Jeg er så heldig ###Blessed

  Noen outfits: 


   Processed with VSCO with a1 preset
   


  Månedens person: Hver måned for alltid vil nok dette være Johan, min kjære samboer, kjæreste og kompis. Men akkurat denne måneden er det en venninne som også fortjener å få en pris. Hun er så sterk, smart og kul. Hun stiller opp for alle rundt seg, inkludert meg, selv om hun egentlig kunne trengt litt tid til å være egoistisk også! (det bør du bli nå litt fremover). Dette mennesket er Maren! 

   Processed with VSCO with a5 preset
  Ellers har jeg flere som fortjener litt ekstra om dagen, men jeg kan ikke skrive om alle. Jeg synes alle er så flinke til å jobbe hardt, være snille og rett og slett bare være en god venn for meg! Så takk for det, jentene mine. Dere vet nok hvem dere er. 

  Beste minne: Daten min med Johan. 

  Månedens happening: Denne måneden har jeg faktisk feiret tre bursdager, og alle de fortjener liksom å være månedens happening. Men jeg må faktisk trekke frem det at moren min har flyttet tilbake til der jeg vokste opp. Det er helt fantastisk!

  Nedtur: At det har snødd sånn ca 10 000 ganger?! What? Nå er det borte igjen da, så det er jo greit. Men #wtf, det skulle jo bli sommer nå.

  Månedens innkjøp: iPhone7 whats good.

  Månedens blogg: Haha, vanskelig. Min egen? haha, neida. Men jeg leser jo som sagt nesten bare bloggen til de jeg kjenner. Så jeg ramser heller opp de jeg har på favoritter: http://nouw.com/layers , http://benedicteal.blogg.no , http://stina.blogg.no , http://l0ve.blogg.no. 

  Månedens sang: Er det lov til å si despacito IGJEN?! Neida, selv om det er den jeg hører desidert mest på må jeg like vel heller si denne:

  Den er så rå! 

  Nå er det endelig mai, måneden jeg har ventet på. Nå er det lov å si at det virkelig går mot sommer. Dessverre er det slik at mai også betyr noen negative ting.. Fordi selv om måneden inneholder et flertall av fridager og festligheter, og vår selveste nasjonaldag, så betyr og mai at jeg har eksamen og en bachelor som bør gjøres ferdig. Derfor blir det lite sosiale sammenkomster fremover og lite tid til alt. Jeg må få 2000 sider inn i hodet innen 29. Mai, og 8000 ord ned på papiret innen 1. Juni (jeg må ha tid til å se over alle sidene i noen dager). Jeg både elsker og hater denne måneden i år... Men heldigvis er jeg ikke den eneste, så jeg går ikke glipp av så mye. 

  Gleder du deg til denne måneden?

 • Publisert: 01.05.2017, 13:22
 • Kategori: Den siste måneden
 • 4 kommentarer
 • Mars highlights

 • Publisert: 30.03.2017, 18:30
 • Kategori: Den siste måneden
 • Jeg skal starte med noe nytt! Fra og med i dag skal jeg lage månedens highlights. Jeg vet siste dag i måneden er i morgen, men det kommer til å komme ut 30. hver måned da. Vi starter med mars, naturligvis. 

  Gode nyheter: At det begynner å bli vår, sakte men sikkert. Det er utrolig deilig. 

  Bra dager: Denne måneden har det vært mye opp og ned i humør og dager. Jeg har følt meg veldig stresset, lei meg... men også veldig mye glad. Den beste dagen i mars må ha vært den siste dagen i Nicaragua. Ingen dager kan heller slå denne.   Vi startet dagen med frokost på hostellet, hvor jeg gikk over til vår go-to-place rett over gaten. Her bestile jeg pannekaker og frukt. Dette spiste jeg på bussen vi satt på i tre timer ned til Managua. I Managua var vi først på tur på en vulkan, som er noe av det kuleste jeg har gjort. Der var vi dessverre bare i noen minutter, da det er ulovlig å være der over lenger tid. Dette er på grunn av sikkerhet. Senere brukte vi dagen på et marked, middag og tidenes donut. Det var vel og merke veldig vemodig å være der, med tanke på at det var vår siste dag av den beste måneden i mitt liv. 

  Beste outfits:  Processed with VSCO with a1 preset
   Processed with VSCO with a1 preset


  ååå som jeg savner dette. Dette var vel en av de siste kveldene i Nicaragua. Det kan nok være dette var 28. Februar... Men jeg later som det er fra 1. mars. hehe. Resten av antrekkene mine finner du under "antrekk". 

  Beste fest: Den spontane lille kvelden jeg hadde hos meg selv. Med Ingvild, Benedicte og Stina på besøk kunne det jo nesten ikke blitt bedre??

  Processed with VSCO with h3 preset

   

  Månedens person: Her kunne jeg gitt tittelen til mange! Men den som får tildelt det denne måneden er Johan. Jeg har vært så opp og ned i humør denne måneden, slitt med å være glad etter jeg kom hjem fra Nicaragua, og rett og slett sikkert vært et helvette å bo med. Takk for at du holder ut og at vi har det lættis sammen hver dag.   Beste minne: Det samme som beste dag. Altså den siste dagen i Nicaragua. Rart at to dager av måneden kan være det beste på nesten alle punkter? haha

  Månedens happening: Det har skjedd flere ting denne måneden som jeg kunne sett på som en happening. Men jeg tenker vel egentlig ikke på en tur på café eller kino, mer som en bursdagsfeiring eller noe slik. Jeg har jo hatt flere venninner på besøk, og det har absolutt vært en happening i seg selv. Like vel vil jeg heller trekke frem mammas bursdag, rett og slett fordi hun fortjener det fordi hun er en så fantastisk person. Gratulerer med dagen, mamma, som var på mandag! Jeg digger deg!

   Processed with VSCO with a1 preset

  Månedens nedtur: Å dra hjem fra Nicaragua. At jeg liksom kom hjem denne måneden er nesten uvirkelig. Det begynner å føles så langt unna, dessverre. Jeg prøver å leve på den reisen så lenge som mulig, men med så mye annet som skjer rundt med er det nesten umulig. Jeg savner landet, menneskene og opplevelsene så utrolig mye. 

  Månedens innkjøp:  Processed with VSCO with a1 preset
  Denne! Omg som jeg elsker den!

  Månedens blogg: åå hva skal jeg si? Jeg leser ikke så mange blogger, mest til de jeg kjenner selv. Men akkurat denne gangen vil jeg trekke frem en jeg leser fast, men som jeg ikke kjenner. http://annais.blogg.no ! Jeg har alltid digget henne som blogger altså.

  Månedens sang: 

  Dette var det jeg kom på for nå. Men jeg finner nok på enda mer i løpet av den kommende måneden. Nå er jeg veldig klar for å ta i mot april og våren med åpne armer. Tenk at det bare er måned til vi er i mai, som etter min mening er en av de beste månedene i året. Jeg kan nesten ikke vente til 17. mai! 

  Er det noen punkter som mangler synes du?

 • Publisert: 30.03.2017, 18:30
 • Kategori: Den siste måneden
 • 2 kommentarer
 • hits