Rebecca Engeli

For en dag!

 • Publisert: 18.08.2017, 19:28
 • Kategori: Blogg
 • Hei! Jeg kom på nå at jeg har jo glemt å fortelle dere om gårsdagen, fordi jeg rett og slett hadde litt knapt med tid før jeg skulle litt av hvert på kvelden. Hele dagen i går var nemlig sykt bra! Fra morgen til kveld. Jeg nyter virkelig de aller siste dagene av årets beste årstid, og ikke minst av sommerferien. I går var intet unntak.

  //bilder lånt av Stina, fordi den nye veska ikke rommer kamera. Hehe:(

  I går gikk første avtale med på å møte Stina til en koselig lunsj ute i Sandefjord. Vi dro nok en gang på håndverkeren, som er en utrolig koselig kafé. Her har de ikke bare kaffe og kaker, men også digge småretter til fine priser! Virkelig det perfekte stedet for å bare henge, rett og slett. Man trenger liksom ikke å blakke seg helt heller, noe jeg føler man ofte gjør hvis man spiser andre steder. Denne gangen prøvde vi oss også på en ny drikk. Den hjemmelagde appelsinjuicen var skikkelig god ass. Det er noe spesielt med å drikke fra glassflasker, haha, da blir alt bare enda bedre!

  Senere på dagen dro jeg en tur til Tønsberg. Det er jo som sagt studiestartfestivalen denne uken, noe som vanligvis fører til mye festing. I år er det litt annerledes vel og merke, av flere grunner egentlig. For det første var det jo sykkelulykken min for et par uker siden. I tillegg bor vi jo et stykke unna Tønsberg i år, i motsetning til i fjor da jeg bodde i sentrum. Og for det tredje er vi jo avgangsstudenter i år, så det er liksom ikke det samme nå etter mange år på rad. Haha! Men vi tok oss et lite vors i går, og det var så hyggelig. Jeg har savnet å være sosial! Mange av jentene har jeg ikke sett på en stund heller. Vi spilte spill, danset og hadde det bare skikkelig moro. Så dro vi på byen, noe som ikke var like gøy. Det er nesten alltid sånn. Men det er jo litt greit også. Da blir man ikke så lenge, noe som fører til en relativt bra dagen derpå altså. Det setter jeg stor pris på!

  Nå derimot sitter jeg hos mormor. Litt kontrast til 24 timer siden. Men dette er hyggelig på sin måte også. Det skal bli koselig å henge med familien også noen ganger. Ha en fiiiin fredag videre!

 • Publisert: 18.08.2017, 19:28
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Dette trengs for en god morgen

 • Publisert: 18.08.2017, 11:39
 • Kategori: Blogg
 • I tillegg til maten jeg bare må ha i det sekundet jeg står opp, så må jeg ha kaffe. Og da snakker vi ikke kaffe som i 50% melk. Nei, jeg må ha min sorte kopp med kaffe. Jeg pleier som oftest å trakte kaffe når jeg er med andre, fordi det er tross alt mer økonomisk og praktisk når man vil drikke en del. Men når det bare er meg, og når jeg bare vil ha en kopp med denne digge drikken, da passer denne nye duppedingsen meg perfekt.

  Det som også er så deilig er at jeg har muligheten til å lage kjempegode andre kaffetyper med denne også, så lenge den finnes i hyllene så klart. Så hvis jeg plutselig får lyst på café au late, så er denne veldig handy.

  Jeg var så heldig å få denne av kameraten til mammas kjæreste, av alle ting. Fordi han ikke brukte den! Og det var jo så beleilig, siden jeg hadde ønsket meg sånn helt siden jeg flyttet ut. Vi hadde det nemlig hjemme hos mamma! Og da føltes det litt tomt når jeg plutselig var uten, haha. Det er jo veldig luksus, men så deilig. Dessverre er disse kapselene litt dyre da, så det blir ikke så mange kopper om dagen. Men det gjør egentlig ingen ting. Da sparer man penger, og kaffe er ikke sååå bra for meg at det gjør noe.

  Om en liten time drar jeg nok til Drammen for å være der i helgen. Det har blitt mange turer hjem i det siste, og det er utrolig koselig. Jeg har vel nesten ikke sett mamma så mye det siste året som jeg har gjort den siste måneden. Haha, neida. Men det har blitt mye, og det er hyggelig. Jeg skal jo faktisk tilbake neste helg igjen også. Det blir nok bare til at jeg slapper av og nyter roen på hjemstedet mitt. Jeg savner konnerudskogen, og satser på å ta meg en gåtur i ettermiddag der. Det blir deilig! Vi snakkes senere!

 • Publisert: 18.08.2017, 11:39
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Gjensynsglede

 • Publisert: 11.08.2017, 19:26
 • Kategori: Blogg
 • I dag våknet jeg i Drammen hjemme hos moren min, uten mye planer egentlig. Men jeg og mamma bestemte oss for dra til byen, selv om jeg sikkert egentlig burde jobbet med det nå ikke-eksisterende brunfargen haha. Men å sole seg på verandaen er altså så kjedelig! Og det er jo alltid gøy å gå i Drammen by når jeg først har tid til det. Jeg kjøpte vel ikke noe særlig spesielt, men koste meg som vanlig veldig i mammas selskap.

  Nå i ettermiddag og frem til jeg skal ta toget hjem er jeg med en venninne jeg faktisk har kjent så å si hele livet!

  Susanne og jeg får ikke sett hverandre så ofte kan du si. For det første bor jo jeg i Sandefjord, men hun har også vært i militæret! Så da har virkelig ikke tiden strekt til. Derfor er det ekstra koselig når vi ses igjen.

  Sola stod jo på himmelen i hele dag, så vi bestemte oss for å prøve oss på grillen! Heldigvis er Susanne flink på det der, fordi jeg suger virkelig til å grille, haha. Det ble i hvert fall kjempegodt.

  Det er så sykt koselig å tilbringe tid med Susanne igjen, og nå som hun er hjemme fra militæret håper jeg vi får se hverandre litt mer.

 • Publisert: 11.08.2017, 19:26
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Paparazzi!

 • Publisert: 10.08.2017, 15:29
 • Kategori: Blogg
 • I dag fyller Maren 22 år! Og det måtte vi selvfølgelig feire littegrann. Været er jo så nydelig i dag, så vi bestemte oss for å sitte ute. Men vi alle er så lei av de vanlige restaurantene på brygga at vi for en gangs skyld skulle gå et sted vi ikke har vært så mye. Da falt valget på Paparazzi! Og hvorfor vi ikke har vært der før aner jeg virkelig ikke. For det første var det dritdigg mat der, og de har et lunsjtilbud som gjør prisene veldig overkommelig. Til og med for oss studenter! I tillegg er jo plasseringen upåklagelig. Så, til tross for sykt irriterende veps, koste vi oss skikkelig mye. Og det håper jeg Maren gjorde også.

  Etter denne digge lunsjen gikk noen av jentene videre for å spise is. Men da var jeg faktisk så ferdig i kroppen og hodet at jeg ikke orket tanken på å gå noe særlig mer før jeg skulle gå til toget, hvor jeg forøvrig er nå. Derfor gikk jeg bare mot togstasjonen igjen. På veien gikk jeg innom Søstrene Grene for å se på hvor mye malingsutstyr kostet der kontra prisene på Europris. Og der var det sykt mye billigere, men alt var like stort og bedre. Det er nemlig ikke vits å kjøpe alt på hobbybutikker som panduro osv, det er ofte mye dyrere. Derfor fikk jeg i dag tak i utstyr så jeg kan ta fatt på maling igjen! Og det bare for 194kr! Da kjøpte jeg alle primærfargene pluss svart og hvit, og to maleplater. På europris koster én tube med maling liksom 45 kr. Det er litt stor forskjell!

  Huff, nå ble det et helt avsnitt med noe helt annet! Men ja ja, samma det. Jeg har i hvert fall kost meg masse, og følt at jeg virkelig har hatt en sommerdag. De setter jeg ordentlig pris på nå i august. Vi vet jo ikke hvor mange sånne det er igjen. Akkurat nå er jeg på vei til Drammen, med tog for en gangs skyld. Det er anbefalt at jeg fortsatt holder meg unna bilen. Noe som er forståelig! Jeg blir jo fort sliten, og er fortsatt surrete. Og for ikke å snakke om det benet mitt da. Æsj ass. Gleder meg til å bli 100% meg selv igjen nå!

 • Publisert: 10.08.2017, 15:29
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Kafé, skravling og shopping!

 • Publisert: 09.08.2017, 13:35
 • Kategori: Blogg
 • I går hadde jeg noen ærender jeg måtte få gjort i Tønsberg. Ting jeg egentlig har utsatt fordi jeg har jo vært så dårlig at jeg ikke kan kjøre, og jeg hater å være avhengig av andre og være til bry. Men i går måtte jeg altså bare ut en tur, og heldigvis var Stina ledig og ble gledelig med på en tur til min gamle midlertidige hjemby! Her skulle jeg blant annet levere varnerkortet til min gamle jobb... For yes da, jeg har sluttet på bikbok vet dere. Der fikk jeg gode ord, klemmer og en sykt søt avskjedsgave. Heldigvis ser jeg mange av dem igjen titt og ofte. 

  Etter dette måtte vi bare ha noe varmt å drikke på... Eller, Stina måtte ha kaffe fordi hun seriøst gjespet hele tiden! Men det er jo bare hyggelig å sitte litt på en kafe. Jeg visste at hun ikke var så kjent, så jeg tenkte å vise henne min go-to favorittkafe i Tønsberg. På veien dit gikk vi forbi Betty Blue, som hadde vesken jeg ønsket meg. Mer om det kan du lese om i innlegget under her. Som jeg elsker den veska! Haha. Jeg satt med den på fanget hele tiden på kafeen, bare for å se på den mest mulig. TENK AT DEN ER MIN!

  Bare Barista heter den, og her er det virkelig koselig året rundt. Det er naturligvis deiligere å sitte ute nå på sommeren! Men jeg har faktisk tilbragt noen timer der ute med noe varmt i hånden så tidlig som i Januar! Det er jo bare å kle på seg, så er det ca like deilig. Uteplassen her er nemlig åpen året rundt. Men så klart er det også mulig å sitte inne hvis du er litt ekstra frysen. 

  Haha, se på veska på utstilling! 

  Jeg har blitt veldig fort sliten i det siste, men jeg må si at det gikk veldig mye bedre i går. Og godt er det! Jeg går mer og mer uten krykker, og klarer meg generelt bra i hodet. Dessverre tar det nok lang tid før jeg får syklet eller løpt noe igjen, men jeg håper på at jeg føler meg så å si helt bra på mandag. Da har det tross alt gått hele to uker! Og da har jeg satt egen personlig rekord i "chilling"... Vel det har jeg kanskje allerede. Nå begynner det å bli kjedelig! haha. Men, apropos chilling og fritid, jeg har tenkt på at jeg bør skaffe meg en hobby i lang tid nå. Jeg har jo bloggen ja, men noe annet enn noe som krever skjerm og strøm. Før, da jeg var yngre, pleide jeg faktisk å male en del! Og det har jeg nå bestemt meg for å ta opp igjen. Jeg kommer til å ha litt mer fritid i helger osv. fremover, så da satser jeg på at det kan bli en god bruk av den tiden. Kanskje jeg til og med viser dere noe etter hvert? Får se om det blir vellykket eller ikke, haha. Foreløpig er det kun for meg selv. Og det er det jeg skal i dag; kjøpe ny maling og nye leretter. Dette blir spennende!

 • Publisert: 09.08.2017, 13:35
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Hvordan delta på festival gratis!

 • Publisert: 06.08.2017, 13:04
 • Kategori: Blogg
 • Denne helgen var det duket for en av de største begivenhetene her i Sandefjord, nemlig Fjordfesten. En festival vi egentlig hadde billetter til, men så skjedde det noe surr så vi ikke fikk dem like vel... noe som førte til at vi da plutselig måtte betale mye mer for billettene. Dette gadd vi ikke, spesielt siden vi ikke hadde hørt om så mange andre av vennene våre som skulle. Og dette var jo like så greit nå når jeg uansett ikke kunne deltatt. Det endte like vel med at flere av vennene våre plutselig dro, haha! Men da var uansett billettene så alt for dyre, så selv om Johan hadde veldig lyst ble det altså ikke noe fjordfesten i år. Men vi ville jo gjøre noe gøy i går like vel! Så vi tenkte å se hvor mye vi fikk med oss fra utsiden. Hvor lyden er OK passe til meg med hjernerystelse. Vi ville også finne et sted å sitte, slik at vi kunne spise pizza. Og vi fant det perfekte stedet! Vi fikk faktisk se alt vi ville, og høre musikken helt perfekt! Og det for...0 kr?!

  Bak Johan ser dere scenen. Vi fant ut etter hvert at vi faktisk så enda mer et annet sted da, haha. Men der var lyden noe høyere. Så til middagsunderholdning holdt dette her. Dere kan se det siste stedet vi endte opp på Snapchat @rebengeli

  Jeg tror faktisk vi hadde en av de beste datene på lenge! Det var så utrolig hyggelig, koselig og sjarmerende. En pizza i parken en sommerkveld liksom. Hvor klisje høres ikke det ut, haha. Men klisje er jo ofte oppskriften på romantisk og koselig også. Jeg elsker at jeg har en person å gjøre sånt med! Det var faktisk også en av de få hvite helgene vi har hatt denne sommeren, noe som kanskje var like greit. Det var rimelig digg å kjøre selv hjem fra byen og våkne helt uthvilt i dag! Jeg begynner å føle meg bedre og bedre for hver dag. Og det er deilig! I dag drar jeg faktisk hjem til mamma, så håper jeg på et rolig døgn i Drammen med masse mat og lite mas. Jeg håper virkelig på å kunne gå snart ass, fordi jeg er driiiiit lei de krykkene nå. Er det mulig... haha! Nå havnet jeg virkelig ut av sporet her. Men ja... jeg er egentlig ferdig, og vil egentlig bare avslutte dette innlegget! Så jeg runder av her, byeeeee

 • Publisert: 06.08.2017, 13:04
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Spørsmål fra dere

 • Publisert: 03.08.2017, 20:11
 • Kategori: Blogg
 • I det siste har det kommet kommentarer her, og noen meldinger på Instagram, med spørsmål om alt og ingen ting. Veldig mye dreier seg om det jeg har på meg, men også hva jeg heter på snap chat, hvor jeg bort osv. Jeg har derfor valgt å svare på noen av spørsmålene i et eget innlegg. Så håper jeg alle får svar på det de lurer på.

  Hvor er skinnjakken fra?

  Denne skinnjakken er fra Zara. Jeg kjøpte den på salg i Barcelona, men den finnes nok på nett eller i butikk andre steder ennå. Den er jo så fin! Den perfekte festjakken mener nå jeg.

  Hvor i Sandefjord bor du? :)

  Hei! Hyggelig at du spør. Men skjønner ikke hvorfor det skal være så viktig. Men jeg kan jo angi området i hvert fall. Jeg bor i en koselig leilighet med kjæresten min på Haukerød, som er stedet han har vokst opp.

  Hvor mye får dere [ansatte på bikbok] i rabatt?

  Når man jobber på Bikbok, eller i en annen butikkkjede eid av varnergruppen, får man et rabattkort som gir deg -40% i alle butikker eid av varner i Norge, og -30% i Sverige. Dette kommer jeg til å savne veldig!

  Måtte der bruke Bikbok sine klær på jobb, eller var det mer fritt?

  Altså, det er jo egentlig fritt. Men det er en uskreven regel at man helst skal gå i klær fra butikken. Men igjen så blir ting fort utsolgt på Bikbok, og man får mye nytt hver dag! Så det å henge 100% med er umulig og veldig dyrt til slutt. Derfor gikk det fint an å bruke aner klær også, bare det ikke stå et merke godt synlig på genseren liksom. Haha

  Hvor er toppen fra?

  Denne toppen er fra Nelly! Dere finner den her  (Adlink)

  Hei! Hvilke blogger leser du?

  Hallo! Jeg leser litt forskjellig egentlig. Men de jeg er innom nesten daglig er http://Stina.blogg.no, http://nouw.com/layers, http://annais.blogg.no, http://benedicteal.blogg.no, http://l0ve.blogg.no. Ellers klikker jeg meg seff innom topplista en gang i blant da, og så klart bloggvennene her på vennelista mi på blogg.no.

  Omg hvor er kjolen fra?!?

  Haha, det var etter dette bildet. Og den kjolen har jeg jo på meg i dag og, så det svarte jeg egentlig på da i forrige post! Men den er altså fra Zara den og, også kjøpt på salg i Barcelona.

  Det var spørsmålene for denne gang. Hvis dere lurer på andre ting er det bare å spørre, så kan jeg ta et oppsummeringsinnlegg en gang i blant.

 • Publisert: 03.08.2017, 20:11
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Min feiring!

 • Publisert: 30.07.2017, 20:45
 • Kategori: Blogg
 • Jeg tror jeg hadde den beste bursdagsfesten noen sinne i går! Jeg koste meg så sykt mye med gode venner, drinks og sinnsykt bra stemning. Jeg elsker de kveldene hvor ting bare går. Altså at jeg ikke må stelle i stand store felles drikkeleker, eller føle at jeg må varte opp konstant. Dette var en sånn kveld. De fleste kjente i hvert fall noen, og noen møtte nye mennesker. Alt i alt ble det en perfekt kombinasjon av venner fra hele Norge! Festen ble holdt hos foreldrene til Johan, så vi hadde litt større plass til alle som kom. Vi gjorde alt fra å grille, til å spille twister, til å bare snakke og tulle sammen. Under får dere et lite utdrag av hvordan kvelden var, dessverre gjennom mobilkameraet.

  Twister for alle penga! Dette slo virkelig an, akkurat slik jeg håpet.

  Hehe, måtte Seff ha potetgullskåler som stod til temaet!

  Jeg var så heldig å få med meg denne plakaten hjem fra bikbok! Jeg viser dere alt om denne senere.

  Takk for en super kveld, alle gode venner! Og ikke minst takk for alle fine kort, ord og gaver. Jeg er så fornøyd med dere, lille gjengen min.

  I dag møtte en nesten like stor gjeng opp her hjemme hos oss. Det var nemlig duket for ukens tredje feiring. Både min familie og Johan sin familie tok seg tiden til å spise kake og vise meg hvor glade de er i meg. Så denne dagen har også virkelig stått til forventningene. Jeg elsker birtday-week! Haha.

 • Publisert: 30.07.2017, 20:45
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Takk for meg!

 • Publisert: 29.07.2017, 11:12
 • Kategori: Blogg
 • Nå skal jeg bli blogger på fulltid!
  .... Haha, neida. 

  Etter 6 år som butikkmedarbeider i 4 forskjellige butikker, og etter 2 år ved Bikbok Farmandstredet, takker jeg nå for meg. Og forhåpentligvis er dette det rette, slik at jeg faktisk mest sannsynlig ikke kommer til å jobbe i butikk igjen. Ikke at det har vært så fælt å jobbe i butikk altså! Tvert i mot. Men nå føler jeg meg litt ferdig, rett og slett. Noen ganger er det bare sånn. Jeg føler at det er på tide, som en 22 år gammel jente, å gå videre her i livet. Jeg har tross alt en bachelorgrad i pedagogikk, og er straks ferdig utdannet lærer. Da er det også mer naturlig for meg nå å jobbe som vikar på en skole, derfor blir dette hovedfokuset mitt fra høsten av. 

  Det er litt rart. Jeg har aldri ikke jobbet i butikk. Og de siste to årene har Bikbok nærmest vært mitt andre hjem. Det blir så merkelig med en hverdag uten denne butikken, uten kundene mine og uten de flotte jentene jeg har delt så mange vakter med! Men kanskje det rareste blir å miste rabattkortet vi er så heldige å få. Shit as, nå må jeg faktisk starte å se etter kampanjer og salg igjen. Merkelig. Når det kommer til jentene jeg har jobbet med så er jeg heldigvis veldig god venn av flere av dem, så de vil jeg ikke miste med det første. Noe som er en stor trygghet for meg. Så kvitt meg blir de ikke der på Bikbok, ikke så lett. Vi skal ikke se bort i fra at jeg kommer innom og shopper litt... og kanskje litt for ofte. Haha. Neida. Jeg håper, og satser faktisk på at det blir litt mindre shopping nå. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg blir fristet hver gang jeg er på jobb! Vi... Eller de, som jeg kanskje må si nå, har jo så mye fint. 

  Så takk for (snart) 2 fine år, bikbok! 

 • Publisert: 29.07.2017, 11:12
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 22 år gammel spiller som... 22

 • Publisert: 26.07.2017, 14:51
 • Kategori: Blogg
 • Overskriften er en referanse til sangen "42" med snow boyz.

  Hei fra 22 åringen! Jeg kan meddele at 22 år føles ganske likt som 21. Den største forandringen er faktisk bioen min på instagram. Men uansett alder er bursdag alltid veldig gøy. Det er liksom min dag, og er dessuten en av mine favorittdager i året (hvor nyttårsaften, 17. mai og julaften kommer ganske nærme de også). Jeg ble "overrasket" med billett til Tropical Tuesday, som er samme arrangement som vi var på da Johan fylte 25. Og nok en gang ble det en suksess! Grunnen til at jeg skriver "overrasket" er at venninnene mine som ville gi meg dette følte de måtte høre med meg først, fordi de vet at jeg er en planlegger. Og det satte jeg sykt stor pris på! Jeg ble uansett skikkelig glad, fordi Tropical Tuesday er seriøst perfekt for meg. Det er noe jeg definitivt kommer til å dra på neste år også. 

  Siste halvdel av dagen gikk altså til fest, dans og moro. Men før dette hadde jeg en langt mer rolig morgen. Det startet naturligvis med frokost, men også gave fra kjæresten! Et nydelig gullsmykke som jeg elsker. Jeg har jo fått smykker av han før, og har brukt det kjedet jeg fikk i februar i fjor (!!!) hver dag siden den gang. Dette har jeg ALDRI tatt av under dusjing, eller når jeg sover. Noe det bærer preg av. Men det har jo vært til for å brukes. Nå som jeg har gått med det så lenge, så er det jo veldig gøy å få et nytt! Da har jeg litt å bytte på. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Videre gikk ferden til Tønsberg. Vi skulle jo uansett hit for å feste på ettermiddagen, så vi tok like så godt en date på Kverneriet. Her har de forøvrig den beste burgermenyen du får i Tønsberg. Jeg liker senseburgeren også, men Kverneriet har liksom så mange å velge mellom! Og de know their shit rundt burgeren altså. 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Etter en god lunsj/middag dro vi på et koselig vors hos Carina. Dessverre kunne ikke alle vennene våre, så vi ble jo få! Men det gjorde ingen ting. Det er uansett veldig gøy. Jeg satt utrolig stor pris på at Carina tilbydde seg å ha vors hos henne på MIN bursdag. Det var en så fin gave! 
  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a4 preset

  Etter hvert kom vi oss endelig over brua og til Foynhagen, hvor Tropical Tuesday holdes. Der var stemningen på topp hele tiden! Selv om det virkelig som at de andre som sitter rundt der (dette gjaldt nemlig sist gang også) ikke er så gira på starten som det vi er. Johan og jeg stelte oss etter kort til helt foran og danset lenge! Og da stod det seriøst ingen andre rundt oss. Det var så merkelig. Men det driter jo jeg i! Jeg skal danse og kose meg uansett. 
  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with f3 preset
  Kvelden ble avsluttet med en av mine favorittsanger at the moment, nemlig "Solo" med kveldens avsluttende dj: Martin Svendsen (edit 14:55) Hhaha jeg mener jo Jensen!. Da ble jeg lykkelig ass. Men så klart var ikke det det eneste bra da. Jeg digger generelt tropical House og "klikk" musikk, så jeg koste meg glugg hele kvelden. Det var spesielt tøft da det kom både flammer på scenen og kald røyk (?). Det var så sykt! Du kan fremdeles se det på snapchaten min: Rebengeli. 

  Som du skjønner hadde jeg altså en perfekt sommerdag og bursdag. Jeg koste meg så mye, fikk masse fint, så utrolig mange koselige ord og bursdaghilsner, drakk favorittdrinkene og danset my ass off i flere timer iført en av mine favorittkjoler. Kan jeg be om mer egentlig? 

 • Publisert: 26.07.2017, 14:51
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Happy b-day til meg

 • Publisert: 25.07.2017, 13:00
 • Kategori: Blogg
 • Yes da! Denne dagen har jeg ventet på siden nøyaktig 365 dager siden. Det er jo naturligvis fordi min bursdag er den beste dagen i året. Det som derimot ikke er så gøy er at jeg stadig blir eldre, og er egentlig ikke 100% klar for å bli voksen. Nå er jeg 22 og kan vel egentlig kalle meg for en voksen da, men jeg føler meg ikke sånn! Haha. Selv om vi faktisk i dag morges egentlig skulle kjøpe ny sofa, noe som er en relativt voksen ting å gjøre! Dessverre var den utsolgt, men da fikk vi vite at vi får kjøpt den enda billigere neste uke. Så egentlig vant vi bare på det! Kjempedigg! Selv om det var litt kjedelig å ikke komme hjem med ny sofa i dag da, fordi jeg hadde virkelig gledet meg til det egentlig. Men sånn er det! Heldigvis sparer vi enda mer penger på det da.

  Men det der var en digresjon... tilbake til det som virkelig teller i dag: my birthday. Jeg har allerede fått mange fine ord og gratulasjoner, og ikke minst mange fine gaver allerede! Under ser dere gaven fra min aller kjæreste person i verden;

  Et nydelig gullsmykke med hjerteanheng. Jeg elsker det, og gleder meg til å bære det stolt hver dag. Jeg går jo alltid med et smykke rundt halsen. Nå skal vi komme oss ut i sola! Vi snakkes senere.

 • Publisert: 25.07.2017, 13:00
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Nye venner og grilling

 • Publisert: 22.07.2017, 22:12
 • Kategori: Blogg
 • Hei! Jeg stikker egentlig bare innom for å gi en liten lyd fra meg. Dagen har nemlig gått til bare jobb, før jeg skyndet meg hjem for å skifte før jeg skulle dra til Stina. Hun har nemlig nok en gang bedt inn til grillings med noen venner, og vi har det så koselig!

  Jeg skal ikke være usosial og bruke all tid på mobilen! Så jeg skal ikke skrive for mye. Vi har det i hvert fall veldig hyggelig. Og jeg har møtt flere nye venner! Det gjør alt ekstra hyggelig. Hvis dere vil se mer av kvelden fortløpende kan dere følge meg på Snapchat: rebengeli.

  Jeg skal prøve å ta litt bilder! Så blogger jeg mer om dette i morgen. Nå skal jeg kose meg videre! Og jeg håper du gjør det samme.

 • Publisert: 22.07.2017, 22:12
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Festlig innkjøp

 • Publisert: 21.07.2017, 20:42
 • Kategori: Blogg
 • I dag tidlig fikk jeg først og fremst endelig sett på sofa! Og guess what?!! Vi fant den perfekte sofaen på Bohus, og vi skal kjøpe den på tirsdag. Jeg gleder meg så mye altså! Det skal bli så spennende med ny, lys sofa. Og apropos tirsdag, da er det jo bursdagen min. Halleluja! I den anledning skal jeg seff ha en fest. Dette har jeg kjøpt inn litt ting til i dag. Jeg har bedt en liten vennegjeng, og det blir så gøy. Dere ser kanskje hva temaet skal være? Selvfølgelig skal det være tropisk. Jeg hadde jo så mye ting til bursdagen til Johan, og det får jeg jo brukt igjen nå. Dette var så klart nøye planlagt, haha. 

   Processed with VSCO with s3 preset Processed with VSCO with s3 preset
  Noe jeg hadde sykt lyst på til festen var twister! Men det originale, som også sikkert er i litt bedre kvalitet da, kostet 299. Det ble litt vel dyrt synes jeg, i hvert fall når jeg bare skal bruke det noen få ganger sikkert. Derfor ble jeg så glad da jeg fant en twister-etterligning på TGR. Det er jo relativt likt, bare mye billigere! Og jada, kvaliteten er ikke lik kanskje... Men det skal jo først og fremst brukes en kveld, så får vi se om det holder til flere fester senere. 50,- kostet det. 

   Processed with VSCO with s3 preset

   Processed with VSCO with s3 preset
  Også fikk jeg tak i litt andre småting også. Jeg gadd virkelig ikke ta bilde av alt, men du ser det meste på det første bildet. Bøttene tror jeg blir en sykt kul detalj på festen, ikke at jeg helt vet hva jeg skal bruke de til ennå.. Men det får tiden vise. Haha. Kanskje til snacks? Kanskje som vinbøtte? Hvem vet. De passer i hvert fall til temaet, og de kostet 10 kr. Så null stress. Nå gleder jeg meg i hvert fall enda mer enn tidligere! Men før festen er det jo den ordentlige bursdagen min, og det er allerede på tirsdag! Shit as. Am I ready? 

 • Publisert: 21.07.2017, 20:42
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Bader på en svane

 • Publisert: 17.07.2017, 22:22
 • Kategori: Blogg
 • For en dag! Og for et vær.

  Joda, så har jeg så klart pådratt meg en aldri så liten forkjølelse, som seriøst har slått ut store deler av kroppen i dag. Men til tross for tett nese og vond hals dro jeg faktisk en tur på stranden i dag med Ingvild og Åse Marie i dag! Jeg passet så klart på å ikke bli kald, men bading måtte til uansett. Vi ble der faktisk i flere timer! Det var skikkelig deilig å endelig slikke litt sol igjen. Det har jeg savnet nå siden Barcelona.

  Jeg fikk i dag også endelig prøvd ut det nye badedyret mitt (eller egentlig er det en bursdagsgave til Johan da). Og det var faktisk sykt gøy og digg å ligge på. Jeg hadde også en flamingo egentlig, men den gikk dessverre opp i sømmen før jeg i det hele tatt fikk prøvd den. Derfor er den byttet inn. Jeg skal derimot kjøpe meg en ny igjen før bursdagsfeiringen min, men har ikke helt bestemt meg for hvordan. Da kan jo Johan og jeg bade i badedyrene våre sammen! Haha. Donuten jeg har fra i fjor er kul den og, men ikke det samme som denne altså!

  I kveld har formen dessverre ikke blitt bedre. Jeg er skikkelig tett i bihulene. Håper virkelig det går over snarest! Jeg orker ikke å være syk om sommeren, det er jo så bortkastet tid. Selv om jeg kanskje helst skulle vært sengeliggende da så har vi vært på sofatitting i kveld... altså ikke shopping nei! Vi fant nemlig en på Finn, men som dessverre ikke falt helt i smak. Så vi får bare fortsette letingen! En kort oppsummering av en fin dag der altså... jeg suger til denne bloggingen. Mon tro det hadde hjulpet å bytte plattform igjen? Jeg har tenkt litt på det i der siste. Hva tenker dere?

 • Publisert: 17.07.2017, 22:22
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Young Gerald var rett ved meg?!

 • Publisert: 14.07.2017, 22:05
 • Kategori: Blogg
 • Det er ikke mange artister jeg virkelig kan kalle meg fan av. Jeg hører mye på musikk, og det er en stor del av hverdagen min sånn generelt. Men det har liksom aldri vært én artist, eller én spesiell musikk jeg er skikkelig fan av... frem til for ca ett år siden da jeg fikk øynene opp for G-eazy.

  Jeg har liksom aldri likt rapping, eller hiphop-sjangeren særlig godt, men det er noe med hans musikk som jeg bare digger. Selv om det i det siste har blitt mye "sex, drugs n hoes" da, den biten liker jeg ikke så godt. Men på sånn generell basis digger jeg denne rapperen!

  Og guess What?! I går spilte han på slottsfjell. G-eazy var altså i samme by som meg, bare noen hundre meter fra meg! Er det mulig? Jeg var så starstrucked... selv om jeg faktisk ikke fikk sjansen til å se han selv. Jeg har nemlig jobbet så å si hele uken, noe som har gått ut over årets festival i Tønsberg. Jeg hadde kanskje akkurat rukket konserten hans i går. Men jeg jobbet akkurat så lenge at jeg ikke følte at det var verdt stresset og pengene. Noe jeg nå har sykt blandede følelser rundt. Den éne dagen jeg virkelig ville på slottsfjell i år måtte jeg jobbe helt til stenging. Jeg krysser derfor virkelig fingrene for at han snart skal ta en tur til Norge, eller et land i nærheten, snart igjen.

  Jobb er også grunnen til at jeg har vært så stille her på bloggen. Det går nemlig masse tid bort når jeg jobber i en annen by som jeg må kjøre et stykke til. I går kveld bar det også rett på vors og på kastellnatt, så bloggingen skjedde rett og slett ikke. Men det var en sykt bra kveld, med gode venner og sjuke musikkopplevelser inn i natten og helt til morgenkvisten.

  Var noen så heldige og fikk med seg konserten eller?

 • Publisert: 14.07.2017, 22:05
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Flowergirls

 • Publisert: 11.07.2017, 22:18
 • Kategori: Blogg
 • I dag har jeg hatt fri, og da har jeg faktisk fått gjort ganske mye! Endelig har jeg fått klippet håret, byttet flamingoen fra Nille (som det dessverre var noe feil med), trent, møtt Stina, kjøpt blomster og kjøpt litt småting som jeg trengte. Altså en skikkelig innholdsrik dag!

  Vi avsluttet vår lille bytur med litt mat før vi tok turen videre til plantasjen.

  Jeg fant det jeg skulle ha ganske fort, men hun over her gikk mye frem og tilbake ass. Haha! Men jeg tror jeg kan si at vi begge gikk fornøyde ut derfra. Blomstene jeg hadde på terrassen før jeg dro på ferie klarte dessverre å dø pga mangel på regn den ene uken, derfor måtte jeg skaffe meg nye. Valget falt på disse hvite søte blomstene, og nå skal det endelig bli litt penere der ute igjen! Jeg håper bare været tar seg opp snart igjen.

 • Publisert: 11.07.2017, 22:18
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • New hair

 • Publisert: 11.07.2017, 16:12
 • Kategori: Blogg
 • I fjor klippet jeg av 20 cm på lengden, men i år ble det kun 2 cm på det området, i tillegg til en liten lugg. Jeg følte meg crazy, men det er kanskje bare meg. For det er jo bare en liten forandring! Men denne kortere 70-talls inspirerte luggen er nok forandring for meg. Gøy å gjøre noe litt sprell med dette ellers flate kråkereiret. Endelig føles håret friskt igjen!

 • Publisert: 11.07.2017, 16:12
 • Kategori: Blogg
 • 14 kommentarer
 • Intalately

 • Publisert: 10.07.2017, 20:33
 • Kategori: Blogg

 • @rebeccaengeli på instagram.

  Er det en app på iPhonen jeg er innom hver dag, og opptil flere ganger om dagen, så er det instagram. Jeg elsker denne bildedelingsappen. Derfor er jeg også mye mer aktiv her enn noen andre steder, så hvis du vil se litt mer av min hverdag er det bare å følge meg her. Bare søk opp navnet mitt, eller trykk her. Her oppdateres det nemlig støtt og stadig, og til og med noen ganger flere ganger om dagen. Det er vel ingen ukjent sak at folk nå til dags kan bli "istagrammere", dette er ikke noe jeg selv aktivt prøver på... Men jeg liker å ta fine bilder, og jeg prøver å følge et noelunde tema med klare bilder med mye farger... Og INGEN svart-hvitt-bilder! Jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært gøy med mange følgere og kanskje noe mer gjennom instagram, men foreløpig koser jeg meg rett og slett bare med å poste hyggelige og fine bilder. 

  Hvilken app bruker du mest på mobilen?
   

 • Publisert: 10.07.2017, 20:33
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Dance your ass off

 • Publisert: 09.07.2017, 22:03
 • Kategori: Blogg
 • I går ble virkelig en vellykket kveld med gode venner og litt familie. Før Maren og jeg startet vår egne lille fest på uteplassen nede, satt vi på verandaen oppe med moren min og spiste reker mens vi drakk tidenes diggeste drink; sangria. Det ble et par sånne før Ingvild og Chris,en av samboerens hennes fra kollektivet, kom. Vi var bare fire personer, men like vel ble en skikkelig gøyal kveld. Ikke at antallet avgjør det, men det er jo ofte bedre stemning med en stor gjeng! Men vi passet altså så bra sammen at det bare ble så moro. Vi klarte dessuten å holde sammen på byen bedre på denne måten, hvor vi også danset oss svette langt ut på natten. Takk for denne gang Drammen, it's been a blast!

 • Publisert: 09.07.2017, 22:03
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • @GLASS

 • Publisert: 08.07.2017, 17:18
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå: 📍Drammen by!

  Jeg har i dag dratt med meg trønderen til Drammen for å kose oss. Vi har spist digg mat på Glass, og er nå klare for en kveld på byen her! Det blir gøy, selv om få venner herfra kan være med. Maren og jeg har i hvert fall planlagt en knall kveld med oss og sangria. Det blir digg! Vi snakkes senere i kveld.

 • Publisert: 08.07.2017, 17:18
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • For gammel for trampoline

 • Publisert: 06.07.2017, 20:08
 • Kategori: Blogg
 • Hvert år drar familien til Johan til Oslo om sommeren for å vise de mindre i familien hovedstaden vår! For meg er vel kanskje ikke Oslo så spesielt, men jeg setter utrolig stor pris på å tilbringe tid med både fettere, kusiner og ikke minst nevøene mine. I tillegg fikk jeg ikke vært med i fjor, og da spurte de alle etter meg. Derfor måtte jeg jo selvfølgelig være med i år, noe som var veldig hyggelig!

  Vi startet dagen på Rush Trampolineland, noe som faktisk passet oss alle sammen veldig godt. Det var kjempegøy, men også skikkelig slitsomt. Vi ble altså så svette! Haha. Vi skulle egentlig hatt på oss treningstøy for det der, men det får vi ta neste gang. Vi dro etter dette til byen, og så videre til Frognerbadet. Der fikk jeg prøvd ut gamle svømmekunster, og knust kjæresten. Jeg hadde glemt hvor gøy (og slitsomt) det er å svømme!

  Nå er bena slitne og jeg er trøtt! Heldigvis er vi på vei hjem i dette øyeblikk, og det skal bli deilig å bare slappe av og kanskje se på ny sofa! spennende!

 • Publisert: 06.07.2017, 20:08
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Sommerlunsj i sommerfjord

 • Publisert: 05.07.2017, 17:05
 • Kategori: Blogg
 •        
  Dagen i dag startet mildt sagt sent, fordi vi kom alt for sent hjem i natt! Bursdagsfeiring en gikk over all forventning, og varte veldig lenge. Klokken 13.00 startet vi, og 03.00 var vi hjemme. Derfor var jeg litt redusert i dag! Men like vel befant jeg meg i Sandefjord sentrum til lunsj i dag med Stina!

  Det var så hyggelig! Og ikke minst godt. Men herregud så dyrt det er med lunsj i Norge. Haha. Det legger jeg virkelig merke til når jeg har spist lunsj ute i andre land. Men det var jo verdt det da, siden det var veldig koselig. I tillegg var jo været helt utrolig? 


  Videre i kveld tenker jeg bare å chille med noen tantebarn. Jeg hadde egentlig tenkt meg til frisøren... men det rakk jeg altså ikke, haha. Så det får jeg ta en annen dag. For dette kråkereiret trenger en klipp nå sporenstreks. Ha en fin kveld!

 • Publisert: 05.07.2017, 17:05
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Halvveis til 50!

 • Publisert: 04.07.2017, 18:20
 • Kategori: Blogg
 • Gratulerer med dagen, Johan.

  I dag morges ga jeg han et kort, hvor det stod at vi skulle på Tropical Tuesday i Tønsberg, og vorse hos noen venninner i samme by! Men før dette skulle vi liksom grille med moren hans. Lite visste han at hans beste venner ventet på verandaen!

  Her er vi fremdeles! Men straks drar vi til Tønsberg og på konsert. Johan, den beste personen i verden, fyller 25. Og han fortjener det aller beste! Jeg elsker deg. Johan ble veldig fornøyd i første omgang i dag morges, men det hele toppet seg da han så sine nærmeste inkludert en gammel venninne fra folkehøyskolen. Tuva, som hun heter, har jeg aldri snakket med eller møtt før for en måned siden, da jeg selv tok kontakt for å be hun hit! Endelig har jeg møtt den berømte venninna til Johan, haha.

  Nå kjører vi snart til Tønsberg brygge for å klikke til bra musikk. Sees vi der?

 • Publisert: 04.07.2017, 18:20
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Barcelona, her kommer jeg!

 • Publisert: 25.06.2017, 20:20
 • Kategori: Blogg

 • I dag har jeg tilbringt dagen med min egen familie og svigerfamilien. En helt sykt bra søndag faktisk... Hvis jeg ser bort i fra en time i bilen i stad. Det er alltid like kjedelig, selv om jeg faktisk koste meg litt i dag med sola på himmelen og kule sanger som jeg sang høyt til. Før denne kjøreturen stakk jeg innom min kjære farmor, som jeg ikke har sett på evigheter, det var veldig koselig. Jeg liker godt å bruke tid på de jeg er glad i, men får dessverre ikke hengt så mye med alle familiemedlemmer hver gang jeg er i Drammen. Heldigvis fikk jeg tid til å både se mormor og farmor denne gangen. Nå er jeg tilbake i Sandefjord, hvor ettermiddagen har gått til vafler med den andre familien. Vi har prøvd å planlegge den kommende Barcelonaturen, og da fant vi ut at håndbagasjen var på maks 42 cm?!? Hææææ. Så det blir ikke mye i den bagasjen skjønner jeg. Heldigvis skal vi litt annet enn å bare shoppe der nede! Jeg gleder meg villt til varmen, solen, sangria, salsa og stranda. Tenk at vi drar i morgen? Denne turen kom virkelig plutselig! Haha. 

 • Publisert: 25.06.2017, 20:20
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Rosa ballonger som bål

 • Publisert: 24.06.2017, 14:21
 • Kategori: Blogg
 • Stina hadde virkelig stelt i stand en real sommerfest i går! Herregud så flott det var.

  Dette var bålet vårt i går da, haha

  I går var det som mange vet sankt Hans. Dette feiret jeg hos Stina, som hadde vartet opp med grillmat og veldig god stemning. Det var utrolig hyggelig! Og det ble faktisk en av de morsomste festene på lenge altså. Vi danset i flere timer, og fant ut at Stina, Johan og jeg digger samme type musikk. Skikkelig klikk musikk! Haha. Det var gøy.

 • Publisert: 24.06.2017, 14:21
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Årets første bad

 • Publisert: 19.06.2017, 20:06
 • Kategori: Blogg
 • For en dag?!

  Dagen startet relativt tidlig da jeg våknet klokka 07.00 fordi jeg var så spent på eksamenskarakteren som skulle komme ut i dag... den hadde da ikke kommet, så jeg lå våken og sjekket hvert tiende minutt før jeg til slutt stod opp for å endelig starte dagen ordentlig. Klokka 11 møtte jeg Carina og Marie i Tønsberg på Ringshaugstranda. Det er en sykt fin strand som ligger ca 10 minutter med bil unna sentrum.

  Vi koste oss så sykt mye. Og endelig fikk jeg meg selv til å bade! Det var skikkelig kaldt, men veldig forfriskende. Dessverre er den delen av dagen over! Men nå er jeg faktisk på vei til Drammen, så jeg skal nok klare å kose meg uansett.

  Herregud som jeg elsker disse sommerdagene! Jeg gleder meg til det de kommende ukene vil bringe.

 • Publisert: 19.06.2017, 20:06
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Sommerbyen

 • Publisert: 18.06.2017, 16:16
 • Kategori: Blogg
 • Hurra for Linn!

  I går feiret vi Linn i Tønsberg. Jeg stresset meg ned til Kaldnes etter jobb på bikbok. Men det var veldig verdt det. Dette var nesten også som en klassefest på noen måter. Vi var en del som møtte opp og feiret bachelorgraden vår, slutten på tre fine år og selvfølgelig hederspersonen selv! Linn hadde stelt i stand med alt fra hjemmelagde pikekyss til ost og kjeks. Det var skikkelig koselig! Og Tønsberg har virkelig våknet fra vinterdvalen sin. Vi dro på foynhagen, hvor stemningen er på topp hele sommeren egentlig. I dag har været vært helt fantastisk, og derfor har dagen blitt brukt på stranda. Utrolig deilig! Håper det blir som dette en stund nå.

 • Publisert: 18.06.2017, 16:16
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Noe av det beste med sommeren

 • Publisert: 15.06.2017, 12:30
 • Kategori: Blogg

 • Noe av det beste med sommerferie er definitivt disse dagene med sol og strandturer. Dette er også noe av det beste med å bo her i Sandefjord. Jeg er ikke vandt med så mange bademuligheter, og i hvert fall ikke på badestrender med saltvann. I går var vi på nok en annen strand og koste oss et par timer. Det var kjempedeilig. Bading ble det derimot ikke, fordi det er faktisk alt for kaldt i vannet ennå. Jeg takler det ikke altså. Kanskje jeg ble veldig godt vandt i Nicaragua? haha. Der var jo vannet bare skikkelig digg i forhold. Vi får vel bare vente til august, når vannet kanskje har blitt litt varmere? Haha. Uansett er det jo veldig deilig å være ute i det nydelige været da, og kanskje få litt farge på kroppen samtidig. Apropos, jeg ser sykt blek ut på bildene mine... men jeg er faktisk ikke så hvit nå, haha. 
   Processed with VSCO with f1 preset


  Fine kjæresten min! 

  I dag står det dessverre ikke noe strandtur på planen. I dag er det nemlig tønsbergdagen, og da må jo så klart alle på bikbok hjelpe til. Jeg jobber helt frem til stenging 00.00. Sååå wish me luck! Og kom gjerne innom for å handle litt ;)

 • Publisert: 15.06.2017, 12:30
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Fra harrytur til stranda

 • Publisert: 13.06.2017, 17:40
 • Kategori: Blogg
 • I går brukte jeg hele dagen på harrytur til Sverige med Birgitte og Maren, og derfor klarte jeg faktisk ikke å blogge noe da jeg kom hjem. Det tar på å være med de hele dagen! Haha nei da. Men sverigetur derimot tar faktisk en del energi. Det jeg glemte i går da var å ta bilder.... sånn er det når man blir så revet med av all den billige ølen og godteriet. Derfor er det heller ikke dette jeg skal blogge om nå. Eventuelle snaps kan dere få se senere. Jeg klarte blant annet å knuse en flaske jeg hadde kjøpt to minutter før. Dette har jeg så klart en snapp av... herregud. Nei men det jeg egentlig skulle skrive om her nå er det koselige jeg har gjort i dag!

  Jeg har nemlig for første gang i år vært på stranda her i Norge. Det var nemlig veldig fint vær i morges, så da tenkte vi at en tur på en av de flotte strendene her i Sandefjord var på sin plass. Dessverre varte ikke solen så alt for lenge, men det var jo ganske varmt! Derfor ble vi der en liten stund før det begynte å blåse i tillegg til de grå skyene, fordi da ble det plutselig kaldt. Helt tragisk at vi er midt i juni også er været så skiftende. Senere i kveld blir det kino med kjæresten min! Noe jeg gleder meg masse til. Men før det står det en stor og krevende oppgave foran meg; jeg må nemlig få fart på bursdagsgaven til Johan. I dag fant jeg ut at den må være i boks før vi drar til Barcelona, som kun er om 13 dager?!! Så ønsk meg lykke til!

 • Publisert: 13.06.2017, 17:40
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Endelig!

 • Publisert: 11.06.2017, 19:49
 • Kategori: Blogg
 • Jeg beklager mitt lange fravær. Men de siste dagene har virkelig gått i ett. Først og fremst har det vært grunnet siste innspurt på bachelorgraden min. Men nå er endelig den levert og i boks. Det betyr at jeg har sommerferie nå! Noe som er utrolig deilig, og ikke minst fortjent. Jeg feiret dette hele helgen med mange gode venner, og litt for mange gode drinker. Akkurat mer enn det trenger jeg ikke skrive mer om. Men det er i hvert fall grunnene. Jeg var rett og slett nesten ikke hjemme på fredag, og i går dro jeg til en venninne allerede 13.00. Og derfra hadde jeg liksom aldri fri til å legge ned noen ord på denne bloggen, men det gjør jo ikke så mye. Jeg blogger jo først og fremst for meg selv når det frister. Hvis du derimot savner ansiktet mitt på skjermen din kan du følge meg på instagram, hvor jeg er veldig aktiv. Der heter jeg Rebeccaengeli (no shit). Det jeg tenkte å skrive nå da er dette, og vise dere noen bilder fra de siste dagene. Fordi de har virkelig vært toppen!

  Fredag:   Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset

  Processed with VSCO with a6 preset
  Vi dro en liten gjeng fra klassen og spiste på brygga i Tønsberg for å feire! Da tenkte jeg at jeg skulle slå på stortromma og spise blåskjell. Jeg pleide å elske blåskjell før, og gledet meg skikkelig til å få det servert. Det er liksom noe man bar spiser om sommeren, så det er jo et år siden sist! Dessverre ble jeg skikkelig skuffa. Blåskjellene på esmeralda var ikke gode, rett og slett. jeg klarte å spise sånn 5 stykker før jeg måtte legge det fra meg og bare spise fries.De var rett og slett skikkelig salte. Jeg ble liksom tørst av å spise det. Skikkelig nedtur altså. Men det var jo uansett veldig koselig uansett å henge med gode venner! 

  Lørdag:


  Processed with VSCO with f1 preset


  Lørdagen startet hos Sina rundt to med øl og vin og grilling. Der kom det flere venner og mange nye bekjentskap. Det var utrolig koselig! og vi kunne jo ikke bedt om bedre vær!? Det har så å si regnet hele uken, også kommer solen hele lørdag og varmer Tønsberg som bare det. For en bra timing, og så sykt bra start på sommerferien. Over ser dere bilde av bachelorgaven min fra meg til meg, den fine kjolen er fra byTimo og kan kjøpes på seVen i Tønsberg. Jeg elsker den! 
  Processed with VSCO with f1 preset


  Lørdag del to ble en fest for å feire sommeren med et brak. Endelig har vi alle venninne sommerferie, og dette måtte vi jo utnytte. Jeg lagde meg en av favorittdrinkene mine, og koste meg utrolig mye. Herregud så bra fest det var. Det kan vi takke folkene, byen og selvsagt været for! Fordi været holdt seg hele kvelden. Det har jeg virkelig lengtet etter. Dette var første fest på en måned, så litt overtenning var det dessverre for min del. Derfor endte kvelden usedvanlig tidlig. Håpløst. Men det var utrolig gøy så lenge det varte. I dag har vært en skikkelig søndag-søndag med TV-titting, chilling og NULL SKOLE! Takk gud. Nå derimot skal jeg komme meg av gårde igjen, fordi vi skal grille. Perfekt middag i kveld synes jeg.

   

 • Publisert: 11.06.2017, 19:49
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Burgers n' babes

 • Publisert: 04.06.2017, 23:14
 • Kategori: Blogg
 • I kveld har jeg virkelig kost meg! Vi, en liten stor jentegjeng (2 fler enn på bildene), bestemte oss for å ta søndagen til nye høyder denne uken. Vi trengte en opptur etter en alt for lang tid med eksamen og stress. Derfor bestilte vi bord på kverneriet i Tønsberg, hvor de seriøst kan burgere ass. Nam! Det var vel å merke sykt store porsjoner, så ingen av oss fikk i seg alt. Jeg har i tillegg slitt med matlysten i dag fordi jeg ikke er i form... men det var uansett veldig verdt det! Så det er et lite tips fra meg da, hvis du skal til Tønsberg en dag.

  Videre i kveld skal jeg t det helt med ro. Jeg sitter akkurat nå i sofaen og skriver dette innlegget på vår nyeste tilskudd til Apple-familien vår. Vi har vært så heldig å få arve en iPad, noe som er veldig gøy. Haha. En liten ny leke. Og akkurat her skal jeg sitte til jeg legger meg. Førsteutkastet av bachelor er sendt inn til veileder, så nå fortjener jeg litt fri fra akkurat det.

 • Publisert: 04.06.2017, 23:14
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Giveaway - SKO!

 • Publisert: 28.05.2017, 15:15
 • Kategori: Blogg
 • Å jadda. Du leste riktig. Jeg var som sagt så heldig å få noen sko i gave av Ingvild / Polhem PR / Zalando her om dagen. Tre par fikk jeg. Det ene paret passet perfekt, det andre var litt stort men det funker, mens det tredje paret var dessverre for stort til at jeg får brukt de. Noe som er kjempetrist med tanke på hvor utrolig tøffe de faktisk er! Og ikke minst behagelige. 

   Processed with VSCO with a5 preset

   Processed with VSCO with a5 preset

   Processed with VSCO with a5 preset
  Fra Mint & Berry.

  Høyden på helen er så perfekt til både hverdags og fest, da du mest sannsynlig kan gå både hjem fra skolen og byen i disse. Dessuten er de i skinn, så de blir bare mer og mer behagelig med tiden. Av den grunn velger jeg å gi de bort til noen som kan få bruk for dem! De er forresten i størrelse 40. Det du trenger å gjøre er dette;

  - Dele et valgfritt innlegg på facebook fra min blogg. 
  - Kommentere her at du har gjort det. (Husk navn og e-post så jeg får tak i deg).
  - Hvis du vil ha et ekstra lodd med i trekningen kan du følge meg på instagram: @Rebeccaengeli. 

  Jeg kommer til å trekke en tilfeldig vinner om noen dager. Det kommer an på hvor mange som melder seg på når, men jeg skal holde dere oppdatert. Som jeg skrev så får dere navnet deres to ganger med i bøtta jeg trekker fra hvis du følger meg på instagram, men da må du så klart også kommentere at du har gjort det.  Hehe. Så da håper jeg noen kan få bruk for disse og vil delta i min lille konkurranse her på min lille blogg. Lykke til!

 • Publisert: 28.05.2017, 15:15
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • Bildedryss fra konfirmasjonen

 • Publisert: 26.05.2017, 14:25
 • Kategori: Blogg
 • Som dere fikk med dere i går så var jeg i Drammen for å feire Herman, fetteren min, sin konfirmasjon. Han er den siste i søskenbarnflokken på denne siden av familien, så nå blir det nok en stund til neste gang. Vi dro ikke før 12.30 fra Sandefjord, fordi vi dessverre måtte lese til eksamen tidligere på dagen. Derfor kom vi direkte til festen, noe som egentlig var veldig greit. Solen strålte over Drammen by og gradestokken viste 20 grader, kunne vi bedt om en bedre dag? Selv måtte jeg legge bunaden på hylla og heller ta på meg en av mine mange sommerkjoler. Det var veldig deilig. 

  Konfirmanten i midten med de kjære kusinene sine rundt han! 

   Processed with VSCO with a6 preset

  Haha, nå ser jeg at Herman faktisk har like mange kusiner som fettere. Det er jo litt morsomt. Her er han i midten med alle søskenbarn rundt seg. Dette må være første gang vi har fått samlet alle til et bilde. Kjempekoselig.

   Processed with VSCO with a6 preset

   Processed with VSCO with a6 preset

   Processed with VSCO with a6 presetHerreguuud så mye godt vi spiste. Jeg tok ikke bilder av maten fordi... det er kleint. Men kakene derimot måtte jeg vise frem. Eller det vil si, denne cupcaken måtte jeg vise frem. Den var utrolig god. Jeg hadde ikke forventet det som ventet meg inni. Dette var nemlig en myk browniecupcake med sykt god glasur under sukkerdeig (eller hva man kaller det) over. Tror det må være den beste jeg noen gang har spist. Og ikke minst den fineste?! Den sto i stil med resten av pynten som var inspirert av havet. Herman liker godt å fiske og å kjøre båt nemlig. Han fikk til og med båtførerprøven i gave! 
   Processed with VSCO with a6 presetKjekkasen min som er så flink i familiesammenkomster. Vi er ikke så ofte med min familie, så han får ikke øvd seg så mye! Men jeg synes han virkelig klarer seg bra. Det er så deilig å ikke måtte føle at jeg skal passe på kjæresten hele tiden, fordi han rett og slett blir elsket av hele familien min! haha. Kan jeg be om mer?


   Processed with VSCO with a6 preset
  Kusinen min, Martine, og kjæresten hennes. Det er veldig hyggelig å ha en kusine på samme alder som meg. Da har jeg liksom alltid noen å henge med på slike sammenkomster. Selv om jeg skal innrømme at Johan og jeg kanskje hang mer og lekte mer med de ynge kusinene mine i går. Det ble et par runder med gjemsel kan du si. 
   Processed with VSCO with a6 preset

  Vi ble i Drammen i mange timer faktisk, mye lenger enn det vi egentlig hadde trodd. Plutselig ble klokken så mye at vi måtte tenke på å dra, dessverre. Jeg ville virkelig ikke gå noe sted, det samme gjelder Johan. Vi koste oss masse. Det samme håper jeg Herman gjorde. Jeg ser ikke familien min så ofte, av flere grunner egentlig. For det første bor vi ganske spredt alle sammen, mens jeg bor lengst unna (sett bort i fra tante og onkel i Hamar). I tillegg er vi jo alle ofte opptatt med vårt. Derfor er det ekstra koselig å møtes når vi først er sammen. Vi spilte spill, lekte gjemsel med barna og spise alt for mye godt! Det er skikkelig nedtur å spise grovbrød med syltetøy i dag skal jeg si deg. Haha. 

 • Publisert: 26.05.2017, 14:25
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Chill i eksamenstiden

 • Publisert: 22.05.2017, 14:18
 • Kategori: Blogg
 • Processed with VSCO with v5 preset

  Pink Dress - ChillNorway


   Processed with VSCO with v5 preset
  Og der satt jeg meg ned med et nytt fag. Bacheloren er ikke ferdig, dessverre... Men nå må jeg begynne med noe annet. Vi har nemlig eksamen om kun en uke! Og jeg kan så å si ingen ting av pensum. Eller joda, jeg kan vel litt. Jeg har tross alt vært i hver eneste forelesning. Jeg har bare ikke hatt tiden eller orken til å nærlese en hver side opp og ned. Derfor føler jeg meg ikke rutta til den kommende eksamen, mildt sagt. Derfor måtte jeg bare sette bacheloren på vent, og kommer nok til å gjøre det en uke. Jeg liker jo veldig godt å pusle med den, så det blir nesten litt trist. I tillegg synes jeg det er helt meningsløst at vi har en eksamen midt i bachelorskriving. Kunne vi ikke levert bachelor først? Slik som mange andre studier gjør det. 
   Processed with VSCO with v5 preset
  Me running from my responsibilities

  Ellers da så skinte solen så fint i dag og at vi bare måtte gå oss en tur. I tillegg har vi klart å knuse kaffetrakter-kanna, så vi måtte kjøpe ny haha (de var tomme da...). Da slo vi to fluer i ett smekk og tok oss en tur i det deilige været. Endelig kan jeg bruke digge kjoler som den over. Jeg har ikke tellinga på hvor mange sånne typer jeg har, men det er jo ikke rart når de er så lette og løse. Som dere ser på bildene er det jo også blitt skikkelig grønt utenfor! Noe som gjør meg genuint lykkelig. Jeg elsker at skogen endelig har litt farge på seg, selv om jeg mister delvis pustemulighetene av det. Fint er det uansett.

 • Publisert: 22.05.2017, 14:18
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • 17. Mai time for time

 • Publisert: 18.05.2017, 21:45
 • Kategori: Blogg
 • Som jeg skrev i forrige innlegg så hadde jeg en fantastisk dag i går med en utrolig bra feiring av nasjonaldagen. Som dere kanskje har skjønt nå så elsker jo jeg denne dagen. Til og med nesten høyere enn alle andre dager, inkludert julaften og nyttårsaften. Jeg tok en del bilder i hele går, både med kamera, mobil og på snapchat. Snappene jeg sendte vurderer jeg å legge ut senere, med en sånn "Månedens snap" greie som jeg hadde for noen uker siden også? Ja, jeg gjør det nok uansett hva noen av dere må si, haha. For nå derimot tenkte jeg bare å slenge inn en haug av bilder her, slik at dere kan se litt hvordan min feiring så ut. 

  07.00 - Opp og hopp. Jeg ventet besøk av en helg gjeng rundt 09.00, og hadde derfor bare to timer på meg til å ta på bunad, fikse meg og fikse resten av pynt og annet stæsj. 
  07.30 - Håret fucker seg opp. Av en eller annen grunn har ikke håret mitt klart å holde på krøller i det siste, noe som var helt håpløst i går! Skikkelig bra timing. Det ordnet seg til slutt ved at jeg rett og slett dreit i det og så fikk det bare gå som det går liksom.
  08.30 - Jentene er klare!  09.00 - Endelig begynner det å komme folk! ###SULTEN

  10.30 - KAHOOT! Haha, det var så lættis

  11.00 - Kaffe, kaker og bare kos! Aaah som jeg koste meg altså. Herlighet. Det må ha vært en av de beste frokostene jeg har opplevd.

  Processed with VSCO with a5 preset

  11.30 - Ut på verandaen. Vi fikk med oss hele gjengen ut da været kviknet til. Dette er faktisk en av de første gangene vi har hatt besøk her ute. Nå fikk vi virkeig prøvd ut utemøblene, og de stod til all forventing. Det er så deilig å ha så god plass der ute. Det blir liksom som et ekstra rom.   Processed with VSCO with a1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  12.30 - Turen går videre... Men først; Fotoshoot ved skogkanten.

  Processed with VSCO with a5 preset

  13.00: Besøke familien til Johan, altså min svigerfamilie! Dette var kjempekoselig. Og sikkert veldig artig for dem etter at vi hadde hatt bobler i glasset siden 08.30....

  15.00 ish (helt ærlig sjekket jeg ikke på klokka på flere timer) - Ned til byen for å fortsette festen. Dette var altså så utrolig hyggelig, gøy og godt. Det ble skikkelig god stemning. Vi møtte en del kjente, blant annet Maria på bildet nederst. I tillegg møtte jeg også Stina og Per Fredrik som ba oss med på grilling. Jeg har dessverre ikke bilder fra grillinga, selv om det var utrolig hyggelig. Men det var altså der vi tilbringte resten av kvelden. 

   

  22.00 - Hjemme. Nach. Sliten etter 14 timer + i bunad. Herlighet. Stolt over det, glad og fornøyd, men samtidig trist. Tenk at det er et helt år til neste gang!
   

 • Publisert: 18.05.2017, 21:45
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Bordpynting på g

 • Publisert: 16.05.2017, 22:54
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har både hentet gamle saker fra Drammen, og kjøpt en del nye ting. Så nå skal det virkelig pyntes! Bordet har allerede begynt å ta form, og det blir så koselig. Jeg gleder meg så sykt til i morgen. Det blir så koselig og gøy. Jeg håper på fint vær, men jeg tror faktisk jeg vil kose meg veldig uansett. Det blir jo uansett god mat og drikke, uavhengig av været! Ååå dette blir bra!

  To be continued

 • Publisert: 16.05.2017, 22:54
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Fitspo?

 • Publisert: 09.05.2017, 16:50
 • Kategori: Blogg
 • I dag fyller Marie 23! Hurra! I den anledning tok vi jentene en lunsj i dag i Tønsberg, noe som trengtes under dette skolestresset. Det er derfor jeg ikke blogget i går, fordi jeg rett og slett ikke gjør annet enn skole og jobb nesten. I dag derimot var det andre boller.

  Burger på en tirsdag #fitspo

  Ellers har dagen gått til skole og litt innkjøp til 17. Mai... og en bukse. Ops. Haha. Sånn er det noen ganger. Nå skal jeg seriøst ikke kjøpe mer før jeg faktisk tar meg en ordentlig shoppingrunde med en venninne. Det er noe jeg savner. Man får liksom aldri tid (eller råd) til det. Dessuten, hvis man kjøper ting hele tiden, så har man ikke noe å kjøpe på sånne dager!

  Uansett da... vi har kost oss veldig i dag. Og absolutt feirer Marie på en veldig bra og smaksfull måte.

 • Publisert: 09.05.2017, 16:50
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Årets første

 • Publisert: 07.05.2017, 15:16
 • Kategori: Blogg
 • Processed with VSCO with a1 preset

  Processed with VSCO with a1 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a1 preset

  Kvelden i går slo alle andre kvelder på lenge. Dette var ikke fordi andre kvelder har vært kjedelige. Det var heller på grunn av solen som stekte oss i fjeset da vi spiste grillpølser på verandaen til Birgitte en kveld i starten av mai. Det er jo ingen ting som kan slå noe slik. Jeg elsker disse kveldene, og gleder meg til det blir fler av dem. Vi hastet oss hjem fra jobb for å rekke mest mulig av solen, som vi hadde gått glipp av hele dagen på grunn av jobb inne på senteret. Heldigvis er det jo så lenge lyst, og verandaen til Birgitte er vendt mot solen. Da jeg satt der, fredelig og rolig og bare nøt, tenkte jeg på; hvorfor i alle dager fester man så sent? Nå som sommeren kommer snikende på bør vi jo helle drikke øl og kose oss i solveggen. Nå er det jo sånn at veldig mange jobber på dagen. Men si at man gjør slik en søndag da? På dagen! Da rekker folk hjem i seng også slik at man kan jobbe dagen etter om man skal det. Jeg vet i hvert fall at humøret er på sitt beste når solen er på himmelen, det gjaldt meg og det gjaldt resten av gjengen i går. Jeg snakker ikke om #dagsfylla som de roper så høyt på Paradise altså, mer sånn #dagskos. Ha-ha. Dere skjønner sikkert hva jeg mener.

  Processed with VSCO with a1 preset


  Processed with VSCO with a1 preset

  Processed with VSCO with a1 preset

  Processed with VSCO with a1 preset

  Som dere da skjønte så bar det rett til en venninne etter jobb i går. Noe som var helt fantastisk! Vi grillet ute for første gang i år. Tenk at vi var så heldige å få noen sommerdager allerede nå i mai. Dessverre jobbet jeg jo begge dager, men fikk heldigvis nyte kveldene ute. Jeg har savnet sommeren så uendelig mye, og jeg gleder meg skikkelig til det blir sommer helt på ordentlig. Fordi selv om det var 20 grader i går kveld, så våknet jeg til 10 grader og regn i dag. Sistenevnte hjelper en del på skolejobbinga da. Det frister jo ikke så veldig å gå ut, og derfor blir det altså enklere å sitte hjemme... Men nå skal det sies at jeg ikke har jobbet så godt med bachelor helt ennå da. Hehe. Ops. Men jeg bør vel kanskje starte nå, så får vi snakkes senere. 

 • Publisert: 07.05.2017, 15:16
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Heldigvis!

 • Publisert: 30.04.2017, 14:56
 • Kategori: Blogg
 • FRIYAY!


  Fredag kveld feiret jeg en av mine beste venner sin bursdag! Ingvild fylte 22 år tidligere i uken, og dette måtte jo så klart bli feiret med en skikkelig fest. Det ble heller ikke hvilken som helst fest. Hun hadde nemlig stelt i stand til kostymeparty, som resulterte i noen flotte mennesker i litt diverse påkledninger. Nå må jeg si at jeg kanskje tok mest av, men det er nok fordi jeg skulle sove over hos Ingvild, og derfor hadde jeg jo skifte veldig lett tilgjengelig. Jeg gikk altså ikke slik på byen! Jeg elsker å kle meg ut, og har alltid gjort det egentlig. Kombinasjonen av dette, og at jeg elsker å kle meg i fine ballkjoler, resulterte i at jeg ble tannfe for en kveld. Eller... Egentlig er jeg bare en fe, men det ble til at jeg ble kalt tannfeen. Vi hadde det i hvert fall veldig gøy. Dette var også første gangen jeg var ute i Oslo, ikke at det egentlig var det mest spesielle. Jeg mener ikke at det var dårlig altså, for det var det ikke... Men det var jo likt som veldig mye annet. Listepop, dyre drinker og lav takhøyde er liksom standard. Vi danset uansett i noen timer før det bar hjem. Det ble ikke så mye søvn, men til tross for dette satt jeg her klokken 10.30 neste morgen;


  Det var seriøst det beste å starte dagen med. Jeg kjøpte den største latten de har der, noe som ikke er å anbefale. Den var rett og slett alt for stor. En liten hadde holdt for meg, haha. Åååå nå craver jeg avoshaken deres, herregud den er så god. 

  Senere på dagen kom jeg meg omsider hjem, men der ble jeg ikke lenge. Jeg skulle nemlig feire en annen venninne i går kveld, og før dette skulle jeg spise middag med Maren. Ergo ble det ikke tid til noe skole! Heldigvis ligger jeg helt ok an med alt, selv om jeg føler den stress-angst-følelsen smyge seg på nå som jeg skriver dette. Uansett, tilbake til poenget. I går fikk jeg ikke tatt noen bilder, dessverre. Men det ble i hvert fall en veldig koselig kveld. Og heldigvis blir ikke jeg dårlig av å feste, ellers hadde dagen i dag vært en helvete. En skikkelig busy weekend ble det på meg da, med masse venner og mye godt å drikke og spise. Nå venter straks en ny uke med enda flere planer. Men hey! Det er jo Mai i morgen, så alt blir jo bare kos fremover. Dette siste avsnittet inneholder så mye at det ikke gir mening. Men jeg har skjønt at de fleste ikke leser det uansett, så what evs. Vi snakkes senere! Nå skal jeg nyte solen litt ute. 

 • Publisert: 30.04.2017, 14:56
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Full fart, for lite tid

 • Publisert: 24.04.2017, 17:40
 • Kategori: Blogg
 • MONDAY FUNDAY

  Det er mandag, og det er en ny uke! Dagen i dag har virkelig gått i ett, men jeg har virkelig kost meg faktisk. Først jobbet jeg på skolejobben, noe som i seg selv er veldig koselig, dog veldig slitsomt. Etter jobb fikk jeg faktisk ikke tid til å chille noe før jeg var på vei til Stina! Jeg har aldri vært på besøk hos henne, så det var virkelig på tide at jeg fikk se hvordan hun bor. Hun hadde det så utrolig koselig, lyst og ikke minst stort! Jeg er jo vant til min leilighet. Den er jo ikke så veldig liten, men fortsatt betydelig mindre enn et helt hus. I tillegg har jo de pusset opp alt selv, så alt er så pent, rent og nytt. Skikkelig stilig rett og slett.

   Processed with VSCO with a5 preset

  Dårlig bloggevenninne som ikke tok bilder av henne, men bare hunden hennes. Haha. Jaja. Det er kanskje ikke så rart når Chloe var rundt oss til en hver tid, og var helt crazy til tiden. Haha, hun er så søt. Hun elsker å få besøk, og klarer derfor nesten ikke stå stille. Jeg liker vel og merke å tro at det kun gjelder meg fordi hun elsker meg litt ekstra mye, haha. 

   Processed with VSCO with a5 preset

  Vi ble sittende en god stund å drikke kaffe og spise jordbær. Herregud, hvor lenge siden er det ikke siden jeg spiste det? Jordbær er så utrolig godt. Det lyste liksom opp en grå dag i dag. Stina og jeg får jo ikke hengt så mye, fordi vi har veldig mye å gjøre begge to på forskjellige fronter. Men å få catche opp litt i noen timer er jo bedre enn ingen ting synes jeg. Jeg måtte nemlig plutselig hjem igjen, fordi jeg hadde glemt at jeg skulle spise middag hos svigers. (Sorry Bjørn og Randi :( ). Derfor ble det ikke så lenge denne gangen, men hyggelig var det uansett!

  Nå er jeg hjemme fra middag igjen da, men det er fortsatt ikke tid til å slappe av. Jeg skal nemlig på date med kjæresten, noe som er alt for lenge siden. Vi tenker å dra på kino, og det gleder jeg meg til. Det er så koselig, og ikke minst viktig, å gjøre kjæresteting når vi er samboere. Jeg har nemlig skjønt at mange glemmer den delen av forholdet når man blir kjærester. 

  //Uke16 kommer en dag forsinket, fordi jeg rett og slett glemte det i dag. wooopsi, sorry. 

 • Publisert: 24.04.2017, 17:40
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Vårtegn

 • Publisert: 22.04.2017, 21:25
 • Kategori: Blogg
 • Våren. Jeg elsker deg.

 • Publisert: 22.04.2017, 21:25
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Det trengs noen ganger

 • Publisert: 14.04.2017, 17:19
 • Kategori: Blogg
 • Altså je ligger etter med noen innlegg jeg. Det gjør jo for så vidt ingen ting, fordi dere som leser denne bloggen har jo ikke peiling på hva jeg fkatisk gjorde i går, eller hva jeg faktisk gjør i dag! Derfor poster jeg dette uansett. 

  Processed with VSCO with a1 preset

  Processed with VSCO with a1 preset
  Her om dagen var jeg ute og spiste med Carina og Maren. Det var utrolig koselig. Noen ganger trenger man bare en skikkelig jentekveld. Noe dette ble. Vi møttes etter jobb på onsdag og gikk rett ned på brygga. Alle hadde så sykt lyst på burger. Derfor ble det The Sense burger på alle sammen, på The Sense... Hvis dere ikke skjønte det da jeg sa navnet på burgeren. Vi delte også en flaske rødvin, som vi alle har fått øynene opp for det siste året. Er vi voksne? 

  Vi satt der en stund før vi gikk videre til Carina og bare snakket og lo i noen timer. Tiden gikk så alt for fort, og det er så dumt samtidig som det er et veldig godt tegn. Før jeg visste ordet av det måtte jeg løpe til bussen og komme meg hjem. Jeg skulle så gjerne vært plantet i sofaen til Carina hele kvelden og utover, men dagen etter ventet en tur til Drammen. Så jeg måtte komme meg hjem, dessverre. 

  Jeg elsker slike kvelder. 

 • Publisert: 14.04.2017, 17:19
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Heldig

 • Publisert: 13.04.2017, 17:09
 • Kategori: Blogg
 • Jeg kom hjem til disse. Jeg er heldig

 • Publisert: 13.04.2017, 17:09
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Smak av bypåske

 • Publisert: 11.04.2017, 12:21
 • Kategori: Blogg
 • I går møttes Maren og jeg for å først trene... Noe som ble en helvetes treningsøkt, unnskyld språket. Men altså, blodsmaken har aldri vært så kraftig som den var i går. Etter denne lille økten skulle vi egentlig sprade rundt i Tønsbergs gater og kjøpe ting til påskeegg til Johan hehe. Men Maren ville rett og slett ikke gå rundt i Tønsberg noe særlig, så jeg sa på halvveis tull at vi kunne ta turen til Drammen. Maren svarte, ikke på tull forøvrig, at det kunne vi jo! Så plutselig satt vi her; 

   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset
  Maren og samboeren har kjøpt seg ny bil, så det ble ei litta roadtrip for å vie inn den da vet du. Jeg synes alltid at det tar så lang tid å dra til Drammen når jeg kjører alene, men med en gang vi var to venninner  i bilen ble veien så mye bedre. Vi koste oss jo bare på E18.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset
  Vi tok turen på en koselig café som heter Pigen, som ligger midt i Drammen sentrum. Jeg pleier alltid å dra hit hvis jeg bare skal ha noe skikkelig enkelt å spise på et koselig sted. De har nemlig disse potetbåtene til en billig penge, som er seriøst de diggeste som finnes. Det passet oss ypperlig i går når vi ikke var så sulte, men ville kose oss uten å bruke en haug av penger haha. #Studenter
   Processed with VSCO with a1 preset
  Etter en bytur bestemte vi oss for å besøke moren min. Hun har nettopp kommet inn i nytt hus med kjæresten som ligger der jeg har vokst opp. Det var så utrolig koselig der, med stor uteplass, flere stuer og et sykt fint kjøkken. Mamma hadde så klart beholdt stilen hun har hatt i hjemmet siden jeg var ynge, så jeg følte meg ordentlig hjemme da jeg var der. Jeg gleder meg veldig til å komme mer på besøk, og ikke minst bo litt i huset selv en gang i blant. 
   Processed with VSCO with a1 preset
  Med på kjøpet fikk hun også en hund, fordi kjæresten hennes hadde denne søte store saken fra før. Jeg vet ikke helt om vi en venner eller ikke. Jeg er ikke så glad i store hunder, så jeg klarer liksom ikke kose med han. Haha.
   Processed with VSCO with a1 preset

   Processed with VSCO with a1 preset
  Dagen ble mye lenger enn hva vi først hadde planlagt. Men det var bare koselig. Vi hadde jo trent ferdig allerede før 12 i går, så vi hadde liksom hele dagen til å kose oss. Bypåske er ikke så ille like vel, hehe. Vi var faktisk ikke hjemme før i 20-tiden!  Det ble altså en skikkelig fin dag med masse sol og et besøk i hjembyen min. Maren er faktisk den første venninnen herfra som har vært med meg på tur til Drammen. Mamma elsker å møte venninnene mine, så det skal nok bli flere besøkende.

  I dag blir det litt mindre kjøring. Jeg tenker å nyte solen litt som skinner så fint, før det bærer på jobb i ettermiddag. Vi får se hva nyte solen vil betyr senere. Forløpig har jeg bare vært inne (klokken var 10.30 da jeg skrev dette), og hatt påskeeggjakt med Johan! Jakten er filmet, og vil nok kanskje komme ut på lørdag. Jeg elsker å finne på sånne morsomme ting altså. Det er gøy å være litt barnslig noen gang. Spesielt når det innebærer det å finne et påskeegg fylt med godteri!

 • Publisert: 11.04.2017, 12:21
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Superhelt på supersøndag

 • Publisert: 09.04.2017, 18:28
 • Kategori: Blogg
 • GOD ETTERMIDDAG, FOLKENS! Processed with VSCO with h3 preset

  Jeg har vært opptatt hele søndagen til nå... Okei, det vil si; Jeg stod opp alt for sent, vasket bilen og så chillet jeg i sofaen. Vi var nemlig ute i går, men jeg prøver uansett å være superhelt i dag også! Det går ganske greit egentlig, det er bare så mye å gjøre. Det endte plutselig med, etter mye frem og tilbake, at Johan og jeg skulle ha #party i går nemlig. Det var jo utrolig moro! Men ikke så gøy i dag når leiligheten ser ut som et bomba... ja.... Men men, sånn er det noen ganger. Jeg elsker å være vert utansett. Det er så gøy å liksom være den personen som skaper stemningen selv på vors, hvis dere skjønner? Jeg kjører jo på med blinkende lyspærer og hele pakka. Jeg skulle vel og merke ønske at jeg hadde hatt bedre tid på å forberede noe. Da hadde jeg laget påskequiz og jellyshots, men det får jeg vel bare ta en annen gang da. Det var uansett vellykket. 

  Utelivet i Sandefjord er så som så. Jeg skjønner at det kanskje er morsommere hvis man kjenner mange, men for meg som fortsatt er litt nyinnflytta er det helt ok. Også blir det sikkert mye bedre utover sommeren da. Det er uansett moro å være på fest. De samme sangene går jo de fleste halv-gode utesteder uansett, så da spiller det vel egentlig ikke så stor rolle på hvilken by man hører på de sangene. Jeg gleder meg vel og merke til å dra ut i Drammen snart igjen, savner hjembyen min hvor jeg føler meg litt sjef og ikke bare som en noob uten venner... Haha. Det hørtes veldig fælt ut, det er det ikke altså. Jeg har jo Johan å danse med, og kameratene hans, noe som redder en hver kveld på byen. 

   Processed with VSCO with a1 preset
  Videre i dag vet jeg ikke helt hva jeg skal. Jeg tar meg nok litt fri fra skole for en gangs skyld. Egentlig hadde vi tenkt til å hente en sofa i dag... Men jeg hadde helt glemt at vi faktisk må få ut den sofaen vi har her før vi kan få ny. Herregud. Det er så mye styr! Vi får se hva som skjer. Plutselig ser dere bilder av en ny sofa her på bloggen, hvem vet. 

 • Publisert: 09.04.2017, 18:28
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Tapere

 • Publisert: 06.04.2017, 15:43
 • Kategori: Blogg
 • I går var jeg på min første fotballkamp her i Sandefjord! Jeg er egentlig ikke så fan av fotball, men i går skulle Maren og Pål på kamp også, og da ble det plutselig morsommere! I tillegg hadde jeg gratisbilletter, som var en ganske stor grunn til at jeg gadd.

  Vi møtte også kameraten til Johan der!

  Det var jo også et ganske stort lag som kom hit, nemlig Rosenborg. Det ble dessverre et skikkelig stort tap for SF, men det var jo like vel gøy å få med seg.

 • Publisert: 06.04.2017, 15:43
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Girl talk

 • Publisert: 02.04.2017, 16:51
 • Kategori: Blogg
 • I går kveld ble det alt annet enn festing etter jobb, noe som var deilig for en gangs skyld. Jeg var så heldig å få presse meg på ei litta jentekveld med Maren, og hennes venninner fra klassen; Winnie og Eline. Det var skikkelig koselig! Vi spilte litt spill, hørte på gamle og nye slagere, og hadde et par skikkelig girl-talks. En real jentekveld for å si det slik.

  Etter jobb var PB-pizza seriøst det beste jeg kunne hatt til middag. Det smakte så utrolig godt. Og det beste? Det var at den var hentet og klar til å spises i det jeg møtte jentene

  Sjekk utsikten fra stuen! Kanskje den fineste utsikten jeg har vært borti her i Tønsberg.

  Etter pizza ble det snacks, hvor brownie stod på listen. Jeg prøvde jo å bake en brownie her om dagen, men feilet stort ved å brenne den. I går derimot ble den perfekt.

  Søte Maren

 • Publisert: 02.04.2017, 16:51
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Fargerik mat

 • Publisert: 31.03.2017, 13:12
 • Kategori: Blogg
 • Regn ute. Grått og trist. 

   Processed with VSCO with n1 preset

   Processed with VSCO with n1 preset

  Det regner ute. Det er trist og vått. Denne lunsjen derimot gjorde det litt bedre. Fargerik mat gjør meg liksom alltid så glad. Det og sjokolade, haha. Jeg drar straks på jobb, etter en dag med mye skolearbeid. Jeg føler at jeg står stille med bacheloroppgaven, til tross for en brukenes veiledning i går. 8000 ord virker liksom så fjernt når 100 ord går så utrolig sakte! Får håpe jeg får gjort mer neste uke når jeg ikke har så mye annen skole å tenke på. Nei, nå må jeg gjøre meg klar. Dere får ha en fin dag! 

 • Publisert: 31.03.2017, 13:12
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Nytt design

 • Publisert: 28.03.2017, 20:28
 • Kategori: Blogg
 • Med det fine været og den varme temperaturen følger også et lysere design. Den blå veggen lyste virkelig opp bildet, og nå hele designet. Jeg synes det er finest når jeg holder det litt enkelt og ryddig, så jeg ble veldig fornøyd. Jeg lager forresten designet mitt på RRH Designbygger. Du finner linken på venstre side av bloggen min. 

  Ellers da så må jeg beklage dårlig blogging i dag. Jeg mangler egentlig ikke motivasjon, men jeg manglet litt glede i dag rett og slett. Jeg har gjort lite å skrive noe om. Slik er det noen dager. Dere få, søte, leserene jeg har forstår det. 

  Hva synes du?
   

 • Publisert: 28.03.2017, 20:28
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Blush til våren

 • Publisert: 26.03.2017, 18:05
 • Kategori: Blogg
 • //Annonselenke

  Jeg elsker når andre bloggere jeg leser lager slike "inspo"-kollasjer, derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg selv har dilla på! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker rosa, og spesielt den duse nyansen som man kan kalle blush eller rose. Det er så fint, spesielt til solbrun hud som jeg håper kommer sakte men sikkert med våren nå. Jeg har funnet meg noen favoritter hos nelly i denne fagren. 

  Kjole nummer 1. Kjole nummer 2. Kjole nummer 3  Kjole nummer 4. Kjole nummer 5.   Topp nummer 1. Topp nummer 2. Topp nummer 3.  Veske. iPhonedeksel 1. Sekk 1. iPhonedeksel 2. Sekk 2.

  Jeg har i hvert fall veldig lyst på mye av dette selv. Dessverre må jeg spare litt penger... Men sekkene nederst er en mulighet! Min skolesekk ble nemlig ødelagt i Nica og henger nå i en løs stropp. Derfor vurderer jeg sterkt den rosa, hvor søt var ikke den?

  Ser du noe du liker?

   

 • Publisert: 26.03.2017, 18:05
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Min type lørdag

 • Publisert: 26.03.2017, 12:03
 • Kategori: Blogg • I går fikk jeg besøk av Eline, og hun er her fortsatt! I går gikk dagen til å nyte det deilige været i byen. Jeg er egentlig ikke så kjent i Sandefjord ennå, så jeg vet aldri hvor man skal gå for å spise. Men jeg hadde hørt om kokeriet av Johan, så da tenkte jeg at vi kunne gå dit i går. Der var det kjempekoselig, og ikke minst sykt god mat.   Etter dette gikk vi bare rundt rett og slett. Kikket litt, kjøpte oss noen småting (et mobildeksel) og tok litt bilder. Eline fikk mersmak på å blogge igjen også, så du kan sjekke ut bloggen hennes her.  Hun har også fått meg til å faktisk dele innlegg på facebook nå, noe som er en smule kleint om jeg får si det selv... Men jeg vil jo gjerne drive med denne blogginga da, det er jo en morsom hobby. Hvis jeg da må dele på facebook for å få lesere, ja da får jeg gjøre det da. Så lenge vennene mine støtter meg er det bra, jeg kan ikke bry meg om de andre. 

  Vi koste oss i hvert fall skikkelig mye begge to. Det er alt for lenge mellom hver gang vi får vært sammen! Men når vi endelig møtes igjen, så er det som om vi aldri har vært fra hverandre. Det er en bestevenn det tenker jeg. Senere på dagen/kvelden dro vi på vors hos en venninne av meg. Vi tok kvelden ganske tidlig vel og merke, og det er sykt deilig i dag! Da får vi mye mer ut av hele dagen sammen. I dag skal vi nemlig gjøre noe veldig morsom, som dere får se senere. Så stay tuned! Vi snakkes senere.

 • Publisert: 26.03.2017, 12:03
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 20 spørsmål

 • Publisert: 25.03.2017, 11:28
 • Kategori: Blogg
 • Hola, beaches ;). Og ikke minst god lørdagsmorgen! Jeg har faktisk en frilørdag i dag, noe jeg ikke er bortskjemt med akkurat. Derfor skal denne lørdagen nytes! Jeg skal blant annet får besøk av min all time bff.  Vi skal kose oss litt i byen denne solfylte dagen, før vi skal på jenteparty senere i kveld. Vi skal også prøve å få filmet en liten videoblogg til dere! ###WHAT?! Ja, du leste riktig. Jeg skal videoblogge! Det skal bli moro. Før jeg får besøk derimot tenkte jeg bare å poste dette morsomme innlegget, for å få dere til å bli litt kjent med meg kanskje. Jeg fant disse spørsmålene et sted på nettet bare, så jeg skal prøve å svare så godt som mulig på alle. Here we go. 

  1. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
  Snill, morsom, spydig, livlig, høylytt. Der har du meg.

  2. Hva har du alltid i vesken?
  I min veske har jeg alltid med meg lommeboka som inneholder førerkort, bankkort og varnerkort. I tillegg har jeg alltid en lipbalm, en farget gloss/leppestift, håndkrem, mobil, tyggis, ørepropper, en ibux (i tilfelle jeg får migrene...) og så klart mobilen! Det spørs vel og merke hva jeg skal da, men dette er nok det mest basice jeg drasser med meg på jobb, en bytur eller noe slik. Skal jeg på byen/fest er det vel og merke annerledes. Da tar jeg en liten veske, som inneholder førerkort og bankkort og gjerne en leppestift, og kanskje en tyggis (som trengs haha). Dette ble veldig informativt og detaljert...

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a1 preset

  3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
  Instagram, facebook og blogg... Og fronter ofc #student.

  4. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? 
  Mamma eller kjæresten. Stakar, haha.

  5. Hva bestiller du på café?
  Det går ofte i Chai Latte, men ellers er jeg stor fan av vanlig svart kaffe. Skal jeg spice det opp litt blir det ofte cortado. 

   Processed with VSCO with h2 preset
  //Meg selv og Line, da vi var på cafe i januar en gang med Benedicte.

  6. Hva var det siste du skriblet ned på papir?
  Skulle ønske jeg kunne si at det var noe spennende... Men sannheten er at det siste jeg skrev på et papir var en handleliste.

  7. Hvilke uvaner har du?
  Jeg forventer ofte alt for mye, og da blir jeg veldig ofte skikkelig skuffet. Også har jeg en tendens til å planlegge dagen min som om jeg har 50 timer i døgnet.

  8. Har du en melding eller beskjed du aldri kommer til å glemme?
  Ikke skriftlig kanskje... Men muntlig, så klart! Der er det mye. "jeg elsker deg" fra Johan blant annet, ikke akkurat så overraskende det?

  9. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
  På noen områder, ja, på andre; ikke søren. Jeg synes jeg har funnet en god balanse der. På en side er jeg Rebecca (21) som jobber som lærer og snart har en bachelor, på en annen side er jeg Rebecca (21) som ikke kan vente til å #partyallnight på lørdag og le seg i hjel av teite vitser hele dagen. 

  10. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?
  Nei, jeg går nok lei av alt etter hvert vil jeg tro.

  11. Har du noensinne vært i en ambulanse?
  Nei! Og det er jeg glad for.

  12. Har du noen piercinger?
  Jeg har hull i ørene da, også en piercing i navlen... egentlig. Jeg tok den faktisk ut for over et år siden, men hullet er der fortsatt. 

  13. Hva synest du om tatoveringer?
  Ikke min greie. Andre må gjerne ta tatoveringer... Men jeg klarer liksom ikke bestemme meg for hvilken lunsj jeg skal ha i dag, så jeg tør ikke å ta en avgjørelse som følger kroppen min hele livet. I hvert fall ikke ennå! haha.

  14. Norge på sitt beste?
  Om sommeren! Naturligvis. Selv om jeg liker godt å gå på ski... Men hater kulden. Høsten er flott den og, og veldig overkommelig temperaturmessig de siste årene egentlig. Men sommeren er en klar favoritt hos meg. 


  //Ahh, Drammen, på sensommeren her! og omg som jeg savner det håret der! :(

  15. Hva var det siste du kjøpte?
  Min nye skinnjakke! Se den her

  16. Hva gjør deg trist?
  Dessverre er det mye som gjør meg lei meg...Men skal jeg nevne en ting, så må det være når gamle mennesker har det vanskelig. Det er veldig spesifikt, men jeg får altså så vondt av gamle mennesker som for eksempel brekker armen og ikke klarer å komme seg opp. Mormoren min gjorde det for et par uker siden. Jeg fikk en melding om det da jeg var på andre siden av verden, og det gjorde så vondt inni meg. Jeg gråt kjempelenge, fordi jeg ser for meg hvor vanskelig det må ha vært for henne å komme seg opp fra isen og ikke klare seg. 

  Jeg må også komme med en annen historie her. Det er nemlig ikke bare når de brekker noe, eller har det fysisk vanskelig. Det er også når de ikke skjønner så mye. For litt siden, da jeg var på skolen, så jeg ei gammel dame som gikk med telefonen i den ene hånden og en gul lapp i den andre. Hun så skikkelig forvirret ut, fordi hun hadde fått en parkeringsbot. På skolen min er det nemlig inndelte soner noen steder, og hun hadde sikkert glemt å få en lapp eller ikke visst at man måtte ha det for å stå der hun stod. Da fikk jeg så vondt av henne, for hun så ut til å ikke skjønne noe. Jeg begynte faktisk å gråte på skolen fordi jeg fikk så vondt inni meg. Stakar. 

  17. Hvilke idretter har du vært innom?
  Jeg har prøvd en del faktisk. Turn, håndball, fotball og dans. Jeg fant fort ut at turning ikke var noe for meg i så ung alder, jeg klarte rett og slett ikke å følge instrukser, håndball og fotball er generelt bare ikke min greie. Dans derimot  endte jeg opp med å elske! Jeg danset i 10 år før jeg til slutt måtte legge opp. 


  Som jeg savner denne tiden, og draktene. Denne drakten designet jeg faktisk selv og fikk den skreddersydd i Australia. Det er den fineste jeg noen gang har eid. 


  18. Hva gjør deg glad?
  Det veldig mye som gjør meg glad. Jeg kan prøve å trekke frem noen punkter da. 

  • Når solen kommer frem og varmer. Det gjør meg skikkelig glad
  • Å være med venninner å bare tøyse!
  • Samboeren min, og å våkne til han hver dag.
  • Å få komplimenter.
  • Få guacamole på restaurant uten at det koster noe ekstra.
  • Danse.
  • Sminke meg.

  19. Om du kunne reist til et land akkurat nå, hvor ville du reist?
  Tilbake til Nicaragua. Jeg ble ikke helt ferdig der synes jeg.


  20. Hvor er dine drømme destinasjoner?
  Nicaragua (igjen), Jamaica, India, og hele mellom- og sør-amerika! 

  Er det noe mer dere lurer på så er det bare å spørre! Vi snakkes senere.

 • Publisert: 25.03.2017, 11:28
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Brent brownie

 • Publisert: 24.03.2017, 10:24
 • Kategori: Blogg
 • Venninner altså, de er gode å ha!

  I går etter jobb, trening og skolearbeid tok jeg turen til Åsgårdstrand for å være med noen av venninnene mine her. Det var så utrolig koselig!

  Fem av oss går i samme klasse, så vi ser jo hverandre på skolen. Men det er noe annet med det å møte de på fritiden, og spesielt når alle kan... og spesielt når det er potetgull på bordet. Tiden går dessverre alt for fort på slike kvelder. En av oss jobber så og si hver dag, så det er vanskelig å få møttes tidlig på kvelden. Derfor møttes vi 20.30 i går. Etter ca 15 minutter var klokken 22.30! Altså det føltes i hvert fall sånn ut. Da var det dessverre tid for å takke for seg. Jeg hadde tross alt en halvtimes kjøretur foran meg, i tillegg til at jeg skulle bake en kake til klassen min da jeg kom hjem... som forøvrig jeg klarte å brenne, så det ble faktisk ingen kake!

  Det var i hvert fall en ordentlig vellykket kveld, med jenter jeg virkelig digger. Jeg elsker at jeg har fått vært så sosial denne uken. Jeg har jo jobbet en del, men sluttet rundt 14. Og da er det jo masse tid igjen av dagen!

 • Publisert: 24.03.2017, 10:24
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • About last night!

 • Publisert: 19.03.2017, 14:16
 • Kategori: Blogg

 • Processed with VSCO with a1 preset
  Kvelden startet på jobb hvor ting tok usedvanlig lang tid. Det hadde gått ganske bra i butikken, og da er det alltid mye å gjøre etter stengetid. Derfor ble det enkel mat til middag, og herregud så godt det var! Jeg elsker tempura maki, og kunne sikkert spist det flere ganger i uken om lommeboka tillot det. Rødvinsflaske stod også klar på bordet da jeg kom hjem. Jeg delte den vel og merke med flere personer, fordi jeg tør faktisk ikke feste på rødvin... Men så ble det visst til at jeg gjorde det litt i går da. Gøy var det i hvert fall, og bilder ble det noen av! Det er det som er digg med å vorse hos meg selv, da har jeg jo kameraet tilgjengelig hele tiden! Processed with VSCO with h3 preset
  Yaas, make that highlight pop gurl! Men seriøst, i går var jeg så fornøyd med sminken min hele dagen. Den satt så godt, og jeg følte meg ekstra fin hele tiden. Highlighteren ble vel og merke litt ekstra på kvelden da, som du kan se her. Men ja, dette var altså litt senere hvor jeg hadde fått alle på besøk! 

   Processed with VSCO with h2 preset

  Ingvild ♥​
   Processed with VSCO with a1 preset
  Stina ♥​ og Per Fredrik  ahhh, det digge, superkule og morsomme lyset mitt som jeg har med over alt! Tenk at dette kostet 80 kr, og at det har gitt meg så mye glede. 
   Processed with VSCO with a1 preset
  haha, dette bildet suger jo! Men syntes det var så morsomt med Stina i bakgrunn. 

   Processed with VSCO with a1 presetBenedicte, meg og Stina

  Kvelden i går ble ganske spontan, selv om jeg egentlig hadde planlagt alt fra før. Jeg skulle egentlig ha noen på besøk, men så ble ikke det noe av. Og da ble jeg skikkelig nedfor. Men plutselig, i løpet av fredagen og lørdagen, var det flere som kunne være med på litt sprell. Det endte med at det ble en skikkelig morsom kveld med en god blanding av venner fra både fortid og nylig nåtid. Venner av Johan kom også, og kjæresten til Stina, som jeg faktisk møtte for første gang i går! Vi hadde det så gøy her hjemme at vi bare ville bli her. Men vi har jo naboer vi bør ta litt hensyn til, så det ble en bytur på oss da rundt 00.30! Veldig sent, men det var egentlig perfekt. Da var jo stemningen på topp i byen allerede. 

  Dagen i dag startet ca 12 timer etter de fleste bildene over ble tatt... Men da i veldig god form. Jeg er en av de heldige som ikke trenger å drikke så mye, og som så og si aldri blir dårlig dagen derpå. Etter et glass vann, og taco til frokost var jeg egentlig good to go. Noe som kommer godt med på en dag som denne. Jeg skal nemlig endelig bli ferdig med en oppgave som har hengt over meg siden jeg kom hjem fra Nicaragua! Og senere skal vi hente noen nye nattbord i Larvik! Det er ikke noe lat søndag her i gården nei. Men nå må jeg nesten komme i gang med skrivingen igjen... Herlighet så tungt. Vi snakkes senere!

  Hva gjorde du i går kveld?

 • Publisert: 19.03.2017, 14:16
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Denne utsikten!

 • Publisert: 15.03.2017, 18:36
 • Kategori: Blogg
 • Hadde fotoshoot vett :PpPpp

  I dag skinte solen over Sandefjord. Etter jobb da måtte jeg ta en tur ut. Vi gikk opp til mokollen, tok en pause der med kaffe og sjokolade (Ops hehe), før vi gikk hjem igjen. En tur på omtrent 1,5 time ble det, noe som ble en perfekt lett treningsøkt for i dag. Videre i dag skal jeg nok en dag/kveld jobbe med oppgaver som skal skrives.

  Som dere skjønner har min vanlige hverdag startet igjen for fullt! Derfor blir det kanskje ikke så mye å blogge om. Men jeg skal prøve å være litt mer sosial, så hverdagen blir mer spennende! Haha. For min egen del så klart, men det blir jo et pluss at det blir gøy å blogge om det også. Og med det sier jeg hade og ha en fin onsdagskveld!

 • Publisert: 15.03.2017, 18:36
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • New hair who dis

 • Publisert: 14.03.2017, 18:29
 • Kategori: Blogg
 • Processed with VSCO with a1 preset Processed with VSCO with a1 preset

  Før og etter

  Okei, så det var kanskje ikke verdens beste bilder. Førbildet ble tatt i absolutt perfekt lys tidligere i dag da solen ikke skinte. Etterbildet på en annen side ble tatt nå nettopp, med strålende sol og alt for varmt lys (og ja, jeg har skiftet klær i løpet av dagen). Men det kan like vel skimtes en liten forskjell på øverste del av hodet mitt. Jeg har nemlig fikset den mørkblonde(eller kommunegrå/blonde) etterveksten i dag. Jeg trengte bare å gjøre noe for meg selv i dag, og det var så utrolig deilig. Nå hadde jeg ikke gjort det siden oktober, så etterveksten var flere cm lang! Heldigvis er det få som legger merke til det på andre enn seg selv, så det går jo bra. Men jeg må innrømme at jeg føler meg ti ganger finere nå!

  Det er altså det tiden etter skole og før middag har blitt brukt til. Videre i kveld blir det skolejobbing, og forhåpentligvis litt chilling på sofaen, hvis jeg rekker. I morgen tidlig er det opp igjen for nok en dag på jobb, og det gleder jeg meg masse til. Vi snakkes! 
  - Forresten: Jeg prøver å ordne et fint design nå, derfor er det litt rotete her med bilder osv. Håper ikke det gjør noe, skal gjøre meg ferdig i dag eller i morgen.

  Hva har du gjort i dag?

 • Publisert: 14.03.2017, 18:29
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Date med Joe

 • Publisert: 13.03.2017, 18:44
 • Kategori: Blogg
 • Maren, Joe & the juice

  Prisen for beste blogger går til: IKKE MEG.

  Jeg har hatt alt for mye på planen, så jeg har først vært sosial nå! Og dermed først fått bloggmateriale nå. Men jeg har til og med tatt antrekksbilder, så det kommer ut senere.

  Jeg er akkurat nå på vei til et møte også, sammen med Maren! Så mye tid til noe sosialt ble det ikke, men litt er bedre enn ingenting! Det er så koselig å skravle over noe godt å drikke. Da har jeg det virkelig bra. Er det sånn jeg vet at jeg er blitt voksen?

 • Publisert: 13.03.2017, 18:44
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Pizza, venninner og rødvin

 • Publisert: 11.03.2017, 21:29
 • Kategori: Blogg
 • Vi har akkurat spist den beste hjemmelagde pizzaen på lenge, og nå hører vi på spansk musikk som jeg hørte på i Nicaragua... og Maren liker det faktisk også! Haha, sier hun i hvert fall.

  Videre får vi se hva kvelden bringer. For vi aner ikke.

  Hva skal du i kveld?

 • Publisert: 11.03.2017, 21:29
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • God jul!

 • Publisert: 11.03.2017, 14:54
 • Kategori: Blogg
 • Bilen sloknet i Tønsberg sentrum, 15 minutter før jobb. God morgen!

  Heldigvis reddet en snill mann meg. Så alt er bra. Men for en start!

  Ha en fin dag videre!

 • Publisert: 11.03.2017, 14:54
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Savnet var stort, men motivasjon var liten

 • Publisert: 09.03.2017, 17:58
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har savnet trening på treningssenter litt når jeg har vært borte... men det har liksom vært rimelig digg å trene i sola i Nicaragua også. Derfor har ikke motivasjonen vært på topp nå når det har vært overskyet for det meste siden vi kom hjem. I dag derimot føler jeg meg klar for en real økt! For i dag skinte solen, i tillegg til at jeg har startet hverdagen igjen med skole og ny jobb faktisk! Så selv om jeg er sliten etter begge de gjøremålene føler jeg virkelig for å trene akkurat nå.

  // ellers da, så ville jeg bare si i fra om at nica-filmen straks kommer ut. #staytuned

  Sykt naturlig posisjon for å sette opp hestehalen.... jeg prøvde andre vinkler, men de ble for drøye med tights og this a$$... Neida, Joda... hehe tuller så klart. (Eller?)

  Nei, nå må jeg komme meg ut. Vi snakkes!

 • Publisert: 09.03.2017, 17:58
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Kjendiser i fleng

 • Publisert: 08.03.2017, 20:42
 • Kategori: Blogg
 • Som i ski-kjendiser! Hehe. ¡Hola! Fra Drammen liksom

  I dag tidlig dro vi til det da solfylte Drammen for å møte mormor og mamma, og for å senere se på den årlige skisprinten i Drammen sentrum.

  Dessverre gikk solen bort, og kulden og snøen snek seg på. Men vi hadde det veldig koselig uansett.

  Vi fikk plass litt nærmere etter hvert. Men da frøs jeg så mye at jeg nesten ikke orket å ta bilder! Vi så faktisk en god del her også da.

  Haha, hvem prøver jeg å lure her!

  Jeg var så utrolig kald på føttene. Rart at jeg i det hele tatt orket å smile. Heldigvis var det i dette øyeblikket kun finaler igjen, så jeg overlevde ganske greit.

  Etter en lang dag, og ikke minst en ganske lang reise, ligger jeg endelig i sofaen og venter på at maten blir ferdig i ovnen. Tror aldri jeg har hatt lyst på lasagne så mye som jeg har nå! Haha, vi snakkes.

 • Publisert: 08.03.2017, 20:42
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Takk

 • Publisert: 14.02.2017, 21:38
 • Kategori: Blogg
 • Vi feirer egentlig ikke valentines så veldig. Det er liksom bare en dag. Men jeg må jo innrømme at det er litt koselig og da.

  Takk for at jeg får oppleve flere valentinesdager med deg!

 • Publisert: 14.02.2017, 21:38
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Sushi wednesday

 • Publisert: 02.02.2017, 10:28
 • Kategori: Blogg
 • Herregud så godt det var!

  I går kveld var jeg ute og spise sushi med to venninner fra jobben. Og det var så utrolig koselig, og ikke minst godt. Vi spiste på Ishisushi som ligger midt i Sandefjord sentrum. Det var faktisk litt i det dyreste laget, men vi ble enige om at dette var den beste sushien vi har spist noen gang. Også var det veldig fint der inne. Det gjør jo litt med stemningen det også liksom. Det er noe helt annet å sitte på en sånn sushirestaurant, enn bare på en sushi-takeout-bar. Så da var det kanskje verdt pengene uansett. Det var i hvert fall en vellykket kveld, og mest sannsynlig siste gang jeg så noen venninner før jeg drar på tur i morgen tidlig. Kommer til å savne dem alle!

  Hvis dere vil ha mer info ang turen min, så kan dere lese om det her.

 • Publisert: 02.02.2017, 10:28
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Kaffekos

 • Publisert: 01.02.2017, 17:22
 • Kategori: Blogg
 • Hei, og velkommen til det jeg vil kalle for det første offisielle innlegget på denne bloggen! 

  I dag har jeg vært på en liten kafédate med Stina. Vi dro på en mine favorittkafeer her i Sandefjord, som kjører fullt ut med et skikkelig kult 50-talls-tema! Men ikke nok med det, de lager også utrolig mye god kaffe, te, småkaker og alt du kan tenke deg. 
  I tillegg til den gode kaffen, kake og teen, så var det så klart utrolig koselig å være med Stina. Jeg setter så utrolig stor pris på at vi har blitt kjent! Det er veldig deilig å ha en venninne så nære, spesielt når hun også er snill (haha, noe som er vesentlig for å være min venn).  Vi skravlet i nærmere to timer der vi satt, om alt og ingen ting. Blant annet skravlet vi om blogging! Da fikk kjære Stina, som selv blogger på blogg.no, overtalt meg til å bytte tilbake til denne plattformen igjen. Så det er vel det jeg har drevet med siden jeg kom hjem egentlig! Jeg har byttet over så og si alle innleggene mine fra min tidligere blogg, til denne jeg opprinnelig startet med i desember. Og derfor blogger jeg her nå, istedenfor på nouw.

  Jeg håper å komme meg inn i blogg.no-plattformen igjen så fort som mulig, så bloggen nok en gang kan se hel, ren og pen ut. Dessverre ble bildene alt for små da jeg la de inn fra den gamle bloggen, men etter en ukes tid nå så vil alt være på plass vil jeg tro. Da har jeg skrevet så mange innlegg at de gamle innleggene vil være borte fra forsiden! I tillegg må jeg ordne designet mitt, men det må jeg nesten ta i kveld når jeg har bedre tid. Hvis dere av en eller annen grunn like vel vil sjekke ut min gamle blogg, så kan dere trykke her. 

  Nei, nå må jeg straks løpe ut igjen. Noe som kanskje noen av dere har fått med dere, så drar jeg til Nicaragua om kun to dager! Derfor har jeg en del venner å se, og en del ting som må ordnes før jeg drar. Vi snakkes senere i dag! 

 • Publisert: 01.02.2017, 17:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Vinglepetter

 • Publisert: 01.02.2017, 16:51
 • Kategori: Blogg
 • Hei hei, og god ettermiddag/kveld fra ei som ikke klarer å bestemme seg for plattform. Jeg startet denne nye blogg-hobbyen på blogg.no i desember, men byttet fort over til http://nouw.com da jeg så hvor stilrent og enkelt det var der. I tillegg var det mye enklere å klatre oppover på topplisten. Dessverre har ikke det vært nok til at jeg ville fortsette med å bruke den plattformen. Etter en prat med Stina i dag over en kaffe bestemte jeg meg faktisk for å bytte tilbake. Og derfor ser bloggen ut som den gjør nå! Jeg måtte nemlig flytte alle innlegg over på blogg.no fra Nouw.com manuelt. Derfor står det også at alle innlegg har blitt skrevet i dag, noe som ikke er sant!   Hvis dere synes det er for ille å lese innleggene under dette innlegget her, fordi det er noe surr med bildene eller noe slik... Så er det fortsatt mulig å trykke seg inn på bloggen min på nouw. Http://nouw.com/engeli er adressen dit altså. Men jeg setter stor pris på om du fortsatt vil følge meg her!

  Ja, derfor vil jeg nå fortsette på denne plattformen... Til jeg sikkert ombestemmer meg igjen... Neida, joda, neida. Nei, nå føler jeg at jeg har bestemt meg! Det er mye som er positivt ved begge plattformer. Men jeg tror blogg.no slår det meste, i hvert fall når det kommer til bloggtrafikk. Og for dere nye lesere, det er bare å følge meg på insta: Rebeccaengeli og snap: Rebengeli. 

 • Publisert: 01.02.2017, 16:51
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • For en søndag-søndag

 • Publisert: 01.02.2017, 16:37
 • Kategori: Blogg
 • Kanskje den diggeste frokosten som finnes?

  I dag startet som en skikkelig søndag-søndag! Jeg våknet av meg selv halv elleve, noe som er utrolig sent til meg å være... Men jeg trengte nok å sove litt. Vi var sjåfører i natt, så litt sent ble det selv om det ikke ble noe fest på meg. Jeg hadde rett og slett min aller første alene-lørdag hvor jeg spiste godteri og så på film. Og uansett hvor rart, og vanskelig det er å innrømme for meg selv, så var det faktisk veldig deilig! Jeg har heldigvis blitt flinkere det siste året til å være alene, før slet jeg veldig med det. 

  Men det der var en digresjon, la oss gå tilbake til denne søndagen...For å toppe den mest søndagste-søndagen jeg har vært borti, lagde jeg pannekaker. Det var veldig lenge siden sist, til tross for at det smaker så utrolig godt. Det var så godt at jeg spiste det opp alt for fort. Da rekker jeg liksom ikke nyte det. haha. Jeg spiste 2 pannekaker før Johan hadde spist opp sin første... Jeg er et matvrak altså, for dette gjelder nesten all mat. #funfact">#funfact om meg. 

  Akkurat nå har jeg fikset meg til familiebursdag, og det er vel det denne søndagen vil gå til! Jeg har på meg noe ganske tøft i dag, om jeg får si det selv, med klær jeg har hatt utrolig lenge... men aldri tenkt på å sette sammen. Så antrekk kommer senere i dag! Vi snakkes.

 • Publisert: 01.02.2017, 16:37
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Gjennom telefonen på fest

 • Publisert: 01.02.2017, 16:34
 • Kategori: Blogg
 • Min trofaste discopære som jeg tar med på alle vors! Den er så kul, og skaper virkelig stemning. Den koster 80 kr på TGR.

  Vet ikke helt hva som skjer på bildet til høyre... Men gøy hadde vi det. Jenta ved siden av meg er Birgitte. Hun er jeg støttekontakt for.... neida. haha, huff. Hun er venninna mi, som jeg også jobber med. Det var hun som hostet vors i går, noe som alltid blir skikkelig knall! Stemninga var på topp allerede før det hele startet, noe du kan forstå på disse bildene kanskje? De ble nemlig tatt før resten av folkene kom... 19.00. 

  Jeg beklager for en alt for sen oppdatering i dag. Men jeg har vært på jobb, og kom derfor hjem for ikke så lenge siden. 

  Men uansett da, så koste jeg meg utrolig mye i går. Jeg har ikke hatt det så gøy på vors, og på byen, på veldig lenge! Jeg tror faktisk sist gang var i august, som også var kro en torsdag med vors hos de samme jentene. Det må være noe med sammensettingen av flere faktorer. Studenter, grelle klær og veldig flinke verter, hjelper en del. 

  Jeg er veldig heldig når det kommer til dagen derpå. Jeg blir nesten aldri dårlig, og ikke særlig sliten. Men jeg merker at jobb etter en festlig natt, og litt mindre søvn enn vanlig, det tar litt på. Så nå skal det bli deilig å bare slappe av med godteri og kjæresten. Jeg skal faktisk på skolen i morgen tidlig også! Så litt krefter bør jeg spare. Ha en fin kveld videre, dere!

 • Publisert: 01.02.2017, 16:34
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Tre favoritter

 • Publisert: 01.02.2017, 16:31
 • Kategori: Blogg
 • I dag har vært en nydelig dag. Jeg har vært med tre av mine favorittpersoner i hele verden, og fått gått rundt og vist kjæresten stedet jeg vokste opp. Det er noe litt annet å gå rundt her, enn i Sandefjord. Ikke bare fordi jeg føler meg kjent, og hjemme, men det er jo så pent her! Bare se på de nydelige, hvite trærne! Jeg elsker hjemstedet mitt, og savner det veldig når jeg først er på besøk. Jeg savner mormor og mamma veldig mye, men da er det ekstra deilig å se de igjen også. Vi kom først hjem sent på ettermiddagen, men det gjorde ingen ting når vi har kost oss så utrolig mye! I dag ble familie prioritert fremfor venner, dessverre. Jeg savner Drammensjentene også, men jeg rekker ikke alt når jeg er hjemme. Jeg trenger 30 timer i døgnet jeg!

  Hva har du gjort i dag?

   
 • Publisert: 01.02.2017, 16:31
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Kom deg ut!

 • Publisert: 01.02.2017, 16:29
 • Kategori: Blogg
 • I dag skinte solen over Sandefjord, og jeg kjente det kriblet i bena etter å komme meg ut. Derfor sendte jeg rett og slett melding til Stina og spurte om hun og Chloe ville være med på skogtur. 

  Jentene med rosa tilbehør på tur i skogen. Vi kan ikke legge skjul på at vi er veldig glade i rosa alle tre... Det vil si, Stina og jeg. Chloe ser jo ikke forskjell på farger. Vi gikk en ganske grei treningstur på omtrent 1,5 time. Det var kjempedeilig å få vært ute litt, til tross for at det var ganske kaldt. Men da er det jo bare å kle seg ordentlig. På meg ble det ullundertøy og dunjakke, ikke sykt fashionista... Men veldig godt og varmt. 
  // noen av bildene er tatt av Stina. 

  Det var kjempekoselig å få tid til å være med Stina igjen. Vi er jo ganske opptatte på hvert vårt område i hverdagen, så å få presset inn en gåtur er veldig hyggelig. Også fikk jeg jo møtt lille Chloe for første gang også. Hun var så utrolig søt! Fikk nesten litt lyst på en liten hund selv, hehe! Det var i hvert fall helt perfekt å komme seg ut i dag, og få vært sosial samtidig! Det er jo så perfekt. 

  Takk for turen!

 • Publisert: 01.02.2017, 16:29
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Tid for nye venner!

 • Publisert: 01.02.2017, 16:28
 • Kategori: Blogg
 • I går rakk jeg en liten tur på Bare Barista med Benedicte ogLine før det bar på jobb for hele gjengen. Benedicte har dere "hilst" på før her på bloggen, men Line er ny. Hun er nemlig ei venninne av Benedicte! Jeg spurte i går morges om vi skulle møtes, og da viste det seg at de to allerede hadde planer. Men da slo vi like så godt to (tre?) fluer i ett smekk og møttes alle sammen. Benny klarte til og med å være forsinket, så Line og jeg ble veldig godt kjent da vi måtte sitte alene sammen som to relativt ukjente, og bare snakke uten den ene tingen vi egentlig hadde til felles. Jeg setter så stor pris på at jeg har bygget meg opp et nettverk av venner nærmere mitt nåværende bosted enn bare i Drammen. Det gjør ting veldig mye enklere når jeg har behov for å være litt sosial. Nå savner jeg så klart venninne mine i Drammen også, men det er et stort plaster på et lite sår når vennene mine her også er veldig gode. Skål for gode venner, dere. De er gull verdt. 

  Takk for i går jenter!

 • Publisert: 01.02.2017, 16:28
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • God morgen!

 • Publisert: 01.02.2017, 16:23
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god tirsdagsmorgen!

  Jeg startet dagen i dag med en skikkelig god frokost, kaffe og ganske god tid. Vi har nemlig fri i dag, men så rastløs som jeg er må jeg jo gjøre noe! Derfor sitter jeg nå i bilen på vei til Sverige. Der blir det harrytur med noen venninner fra klassen! Det blir gøy. Det var sykt mye is på rutene i dag, og veldig glatt... så det endte med, til tross for god tid ved frokostbordet, dårlig tid til slutt. Hehe. Men nå er jeg altså godt plassert i dj-setet i bilen vi skal kjøre. Ha en fin dag videre. 

   
 • Publisert: 01.02.2017, 16:23
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Kakao og kos

 • Publisert: 01.02.2017, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • I dag sluttet jeg på skolen 14.00, men Benedicte skulle bort 16.00. Det ble altså ikke så lenge vi fikk tid til å henge! Men det gjorde ingen ting. Vi fikk tatt en kopp med kakao, et par bilder og en lang samtale. Det var så utrolig koselig altså. Jeg har ikke så mye fritid nå som skolen har startet igjen, så jeg setter ekstra pris på vennetid! Om så det bare er et par timer. Takk for en koselig ettermiddag!

  Nå slukner jeg straks her jeg sitter. Det er skikkelig slitsomt å starte på skole igjen etter en lang og fin ferie. Jeg kom på skolen på mandag og kunne ikke vente til helg! Latterlig. Andre som føler det sånn?

 • Publisert: 01.02.2017, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Foran peisen

 • Publisert: 01.02.2017, 16:19
 • Kategori: Blogg
 • HOLA! Fotografen min (også kjent som kjæresten) er syk, og kamerastativet står fremdeles på loftet. Vi har ikke så mange hvite rene vegger, og det regner ute. Alt jeg nå nevnte, er grunnene til at det blir sittende antrekksbilder. Men det var jo også ganske koselig foran denne peisen vår. Egentlig ville jeg ikke bare vise dere antrekket mitt, for det er jo ikke så spesielt. Jeg ville bare stikke innom og si hei! Jeg har hatt litt problemer med innloggingene på Nouw i dag, så det ble litt stille. I tillegg har jeg vært sykepleier for en syk kjæreste. Nå drar jeg faktisk straks på skolen også, og der blir jeg frem til 19.30! Så vi snakkes senere. Hasta la vista! (Jeg skal på spanskkurs nå... haha, chill!)

 • Publisert: 01.02.2017, 16:19
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • About last night

 • Publisert: 01.02.2017, 16:16
 • Kategori: Blogg
 • Noen bilder er tatt av Benedicte, hehe. 

  Benedicte ( http://benedicteal.blogg.no ) og Birgitte (som jeg håper godkjenner publisering av dette bildet!)

  Maren, meg og Benedicte

  Jeg hadde en så utrolig koselig kveld i går med noen av jentene mine i Tønsberg. Vi var hos Maria, som hadde bakt den diggeste (og mektigste) kaken noen sinne. Til middag spiste vi taco, som aldri slår feil, og denne gangen var det endelig nok guacamole! Det er tross alt den beste snacksen i verden. Dette skulle liksom være en spillkveld, men vi snakket bort hele kvelden. Vi rakk å spille et par runder med Politisk ukorrekt Og Ryktet går. Det var så gøy! Jeg må gå til innkjøp av flere spill selv. 

  Akkurat nå er jeg ikke like helt. Jeg satte meg på bussen til Oslo klokken 09.55. Jeg skal nemlig besøke Ingvild (@layers ). Her skal jeg altså sitte i omtrent en time til! Men det er vel verdt det, nå får jeg jo hele dagen i hovedstaden og med Ingvild! Kameraet er naturligvis med. Vi snakkes senere

 • Publisert: 01.02.2017, 16:16
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • På farten i vinterland

 • Publisert: 01.02.2017, 16:14
 • Kategori: Blogg
 • På vei til Tønsberg for en dag fylt med shopping av nødvendigheter, og for å date. Jeg er uendelig glad for at jeg har en kjæreste som liker å kose seg i byen og på shopping neeesten like mye som meg (OK, ikke så mye. Men han hater det ikke). Vinteren meldte også sin ankomst i går kveld, og over det har jeg litt blandede følelser. Det ser så fint ut, det er utrolig koselig, men det er også veldig kaldt. Men så skalder visst regne bort i morgen da... så langvarig vinterglede blir det ikke. Jeg ser at det ikke er snø i Tønsberg faktisk, det er så rart at det kan være så stor forskjell.

 • Publisert: 01.02.2017, 16:14
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Hurra for kjærleiken

 • Publisert: 01.02.2017, 16:13
 • Kategori: Blogg
 • 3/1/16

  Ett år sammen. Enda mer forelsket. 

  I går hadde kjæresten og jeg vårt første jubileum. Vi har nå vært kjærester (offisielt) i ett helt år! Og for et år det har vært. For et år siden kom jeg på besøk, i den leiligheten vi bor i sammen nå. Jeg var så lykkelig, jeg er så lykkelig! Han så på meg, smilte og kysset meg, før han tok til seg motet og spurte "Kan jeg kalle deg kjæresten min?". Vi hadde vel i bunn og grunn vært det en god stund allerede, men jeg ville ikke ødelegge det vi hadde sammen ved å sette et ord på hva vi var. Men så klart ville jeg gjerne at han skulle kalle meg det. Etter det har vi opplevd utrolig mye sammen. Vi har festet sammen, rundet Skiathos på ATV, danset til musikk på slottsfjell, kjørt lange bilturer, vært på flere konserter, og vi har flyttet sammen. Han får meg til å føle meg hjemme, trygg, irritert, elsket og i live.

 • Publisert: 01.02.2017, 16:13
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Nyttårsforsetter

 • Publisert: 01.02.2017, 16:10
 • Kategori: Blogg
 • I 2017 skal jeg...

  Egentlig misliker jeg konseptet nyttårsforsetter, fordi jeg synes man skal ha mål hele tiden... og ikke bare lage det fordi det går fra desember til januar. Så mine nyttårsforsetter er egentlig ikke fordi det er et nytt år, men noe jeg har tenkt på i ganske lang tid. Men det er jo perfekt å skrive dem opp nå, siden vi faktisk er inne i "nyttårsforsett-tiden". 

  Jeg må tenke mer på meg selv. Jeg sier alltid ja, hele tiden, om så det er til en ekstra vakt på jobb, å hjelpe en venninne, komme på fest, være med noen når jeg er sliten eller... ja, dere skjønner greia. Jeg må lære meg at det er greit å si nei. Det er ok å være sliten og lei, eller å være opptatt med noe annet. Jeg skal ikke være redd for å tenke på meg selv. 

  Jeg skal ha noe jeg gleder meg hver dag. Ikke noe store greier, men en ting jeg ser litt frem til hver dag. Det kan være en ekstra god kaffe, en person jeg skal være med, eller noe større som julaften eller noe sånt. Dette tror jeg vil øke livsgleden til de grader!

  Alltid vær klar til å møte kjente. Dere vet den følelsen av å håpe at du ikke møter noen du kjenner når du går ute? Enten det er for å kjøpe melk på kiwi, ta solarium eller å hente noe på postkontoret. Jeg skal i 2017, og for alltid, være klar for alt og alle! Det betyr ikke at jeg skal ta ukeshandlinga på kiwi iført ballkjole... Men jeg skal alltid se ok ut. Jeg har for så vidt alltid fulgt dette, men jeg tar meg selv i å tenke at jeg ser fæl ut til tider... Vel, det er det slutt på nå. 

  Ikke bry meg! Jeg er vel egentlig ganske flink fra før av til å børste vekk negative kommentarer, blikk og ellers annen negativitet rundt meg... Men jeg merker godt at jeg fremdeles bryr meg mye om hvordan jeg fremstiller meg selv for andre, blant annet med bloggen her. Jeg tør faktisk ikke dele bloggen min noen steder, fordi jeg liksom er redd for hva noen jeg kjente for 5 år siden skal si... Liksom, #wtf">#wtf. Voks opp Rebecca. 

  Jeg vil fotografere. I 2017 vil jeg finne tilbake til en av mine tidligere fritidsaktiviteter, og ikke minst lidenskaper. Jeg skal i år fotografere og filme mer igjen. Dette er noe jeg elsker å drive med, så det har jeg lyst til å fortsette med. Nicaragua blir absolutt en drahjelp når det kommer til spennende motiver. 

  Ikke de beste eksemplene, men jeg fant de på den gamle macen og ble inspirert. 

  Bruke penger på flere opplevelser! Ja nå skal jeg jo straks til Nicaragua, hvis ingen har fått med seg det ennå liksom. Senere i år har jeg ikke planlagt så veldig mye ennå, men jeg elsker å gjøre morsomme ting. Dessverre føler jeg vel nesten alltid at det tar for mye plass i lommeboka. Men det er bare fordi jeg kjøper meg ting isteden. Så i 2017 skal jeg prøve å bruke penger på opplevelser fremfor unødvendige klær og gjenstander. 

  SLOTTSFJELL 2016 @LAYERS og meg

  Jeg skal være takknemlig for alt jeg har. Jeg tror nemlig at jeg glemmer litt bort hvor bra livet mitt er noen ganger. Jeg har noen fantastiske mennesker rundt meg, en kjempefin leilighet, samboer, kjærlighet, en mor og en far, mange venner som stiller opp for meg, god økonomi (til å være student i det minste) og jeg er glad omtrent hver dag. Jeg er også utrolig takknemlig for den jeg er som person. Jeg er flink, oppegående, smart, snill og økonomisk (ha-ha), og det er faktisk ingen selvfølge.

  Og det var vel egentlig de målene jeg har satt meg til nå. Altså er ikke jeg en av de som skal spise sunnere, trene mer eller gå ned i vekt. Jeg er flott som jeg er, og trives med det balanserte forholdet til mat som jeg har. Takk for meg! Og fuck janteloven. #loveyourself">#loveyourself 

 • Publisert: 01.02.2017, 16:10
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Gleder!

 • Publisert: 01.02.2017, 16:01
 • Kategori: Blogg
 • Når jeg tenker på hva jeg skal de neste dagene er det mye negativt som kommer opp i tankene mine. Jeg tenker på at jeg har for mye av det jeg kaller "må-planer", jeg går glipp av familiemiddager og at kaster bort ferien på å slite meg ut. Men sannheten er at det som sliter meg mest ut ikke er jobb, eller bilkjøring eller skolen som kommer. For jeg liker jo jobben min, og jeg tjener gode penger. Jeg liker å kjøre min lille gullbil. Og skolen går jeg faktisk på frivillig. Det som sliter meg ut er disse destruktive tankene mine! Positive tanker gjør at man føler seg mye bedre. Derfor tenkte jeg å skrive opp en liste som tar for seg de positive tingene jeg gleder meg til i den nermeste fremtiden! 

  • I kveld skal jeg ha et lite julebord med "Alt-design+", som var ungdomsbedriften jeg hadde på vgs. Det er kjempelenge siden jeg har sett alle jentene, så dette gleder jeg meg veldig til. I tillegg er det jeg som skal hoste, noe jeg elsker! Det er så gøy å kunne planlegge litt når det er hos meg selv (eller... rettere sagt hos mamma i Drammen). 

  FV: Eline, Siri og meg. Og Eline og meg. På bildet til venstre mangler vi Nora, som var den siste av medlemmene i Alt-Design+. Jeg må bare beklage for kvaliteten... hehe. Har ikke med Canonen på fest. 

  • i morgen ser jeg endelig kjæresten min igjen. Han tok på seg en nattevakt på jobben i dag for å tjene litt ekstra. Derfor ser vi hverandre ikke nå før på onsdag igjen, siden jeg drar til Drammen for natten rett etter jobb i dag. Selv om vi bor med hverandre og sees hver dag ellers, så er det helt forferdelig å være borte fra hverandre om så det bare er et par dager. Derfor fortjente dette en plass på denne lista! Nå er det jo litt sunt å savne hverandre også... Sier man i hvert fall, hehe. 
  • Samme dag som over skal faktisk kjæresten jobbe igjen. Men det er egentlig helt greit... fordi jeg skal da være med Ingvild! Hun har jeg ikke sett på noen uker heller, så det blir veldig koselig. Da skal vi åpne julegavene vi har gitt til hverandre 
  • Nyttårsaften! Vi hopper til lørdag og frem til en av årets beste dager. Jeg skal jobbe, men etter jobb bærer det til en kamerat for å feire det nye året sammen med kjæresten min. Jeg gleder meg veldig på grunn av flere ting egentlig. Jeg skal først og fremst være med gode venner og feste, noe som aldri slår feil. Og for det andre skal jeg ha på meg en nydelig kjole som jeg elsker. 

  Snapshots fra forrige nyttårsaften. Beklager kvaliteten. Men jeg bodde ikke her da, og hadde derfor ikke kameraet lett tilgjengelig.

  • Tredje januar har kjæresten og jeg vært ofisielt sammen i ett år. Eller... Det var da vi sa "kjæresten min" til hverandre. Vi var så godt som kjærester for over ett år siden nå. Men tredje januar er altså datoen vår. Denne dagen har vi planlagt å spise ute og kose oss i hverandres selskap. 
  • Skolen starter. Ja, jeg gleder meg faktisk til dette. Jeg liker hverdagen og rutiner. Dessuten gleder man seg mye mer til helg da. I tillegg er jeg også veldig klar til å ta fatt på bachelor-semesteret mitt og bli ferdig. 
  • Tredje februar drar jeg til Nicaragua! Dette vil jeg tro blir årets høydepunkt. Jeg gru-gleder meg litt til å være en måned i et annet land, men jeg tror det blir utrolig bra. Sol og varme i fabruar er ikke helt feil i seg selv det heller, hehe. 

  Jeg har hørt av flere at jeg ikke må glede meg for mye til ting i fremtiden, fordi jeg glemmer å leve i nåtiden. Men jeg liker bedre å se fremover og glede meg over det som kommer til å skje, fordi det er jo halve gleden av å ha noe morsomt planlagt! Samtidig har jeg hørt at hvis jeg gleder meg for mye kan jeg bli skuffet. Men vet dere hva? Jeg vil heller bli litt skuffet, enn å ikke glede meg til ting! Skal vi tenke på det hele tiden, så er det jo ikke vits å se fremover i det hele tatt. Sik som nå; Jeg er på jobb, men gleder meg mest sannsynlig veldig til å ta lunsj. Når jeg gleder meg, så smaker lunsjen så mye bedre! Hehe, hadeeee.

 • Publisert: 01.02.2017, 16:01
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • God jul!

 • Publisert: 01.02.2017, 15:57
 • Kategori: Blogg
 • Jeg elsker julaften og alt hva julen bringer med seg. Og jeg elsker spesielt gaver! Kjæresten og jeg feirer i år var første jul som ofisielt kjærester og samboere. Vi skal derimot ikke feire den sammen i kveld. Derfor valgte vi å skape vår egen julaften-morgen-tradisjon hvor vi pakker opp gavene fra hverandre. Dette var utrolig koselig, og skapte virkelig den beste julemorgenen jeg har hatt. Det var jo på grunn av gavene, men også fordi jeg delte denne spesielle morgenen med verdens beste person. 

  God morgen fra trøtte fregnefjeset. 

  Jeg fikk da øredobber og et skjerf som jeg har ønsket meg. Og jeg ble så utrolig fornøyd! Ikke bare fordi det var fine ting, men fordi han har tenkt over hva han har kjøpt og da føler jeg det betyr så mye mer! Tusen takk, kjære!

  Og han ble ganske fornøyd selv også! Tingen han holder her er en frisbee som brukes i frisbeegolf/discgolf som han har helt dilla på. Og ja, kjæresten min er en gutt! Det er ikke en selvfølge nemlig, og det temaet har jeg tenkt til å skrive om i løpet av julen... Men det var en digresjon.Han fikk også en turtleneck og dette:

  Et slips med matchende tørkle til å ha i blazerlommen. (jeg er relativt fornøyd og stolt over gaven jeg ga til han)

  Vi har også åpnet dagens julekalendergave fra mamma... som bestod av tre gaver. I den ene var det en pose fylt med godteri, og der lå disse også! Dette skal vi kose oss med nå, og se ferdig Polar Ekspressen før vi skal spise grøt hos svigerfamilien min. Ha en fortryllende jul videre! 

   
 • Publisert: 01.02.2017, 15:57
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Oppskrift på julestemning

 • Publisert: 04.12.2016, 13:10
 • Kategori: Blogg
 • Hvor koselig er det ikke å bake pepperkaker med gode venner på en lørdag, istedenfor å være ute på byen? Dette var det i hvert fall min lørdag gikk ut på i går, og det var absolutt verdt det! Ikke bare var det så sykt hyggelig å henge med disse jentene, men jeg fikk verdens beste julekaker ut av det og en søndag som ser ut til å bli produktiv. Vinn, vinn, vinn altså.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ingvild og meg. Og ja, jeg elsker å bake pepperkaker. Blir så innmari ivrig.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Benedicte! Drinken ble byttet ut med Aass julebrus, som forøvrig er den beste på markedet. Jeg sier ikke at det er fordi den er  fra Drammen, verdens beste by, men det kan ha vært en faktor ja. Jeg liker faktisk ikke den brune/gule(?) brusen alle er så glade i.
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  J for kjærestens navn. Ja jeg er verdens søteste.

  Nå er jeg på vei til julebord straks. Jeg skal vel kanskje få til en outfitpost, selv om jeg synes det er noe av det kleineste som finnes. Men jeg liker jo klær da, så hvorfor ikke.

  Hva gjorde du i går kveld da?

   

  5226550326

 • Publisert: 04.12.2016, 13:10
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Blogg, virkelig?

 • Publisert: 03.12.2016, 18:36
 • Kategori: Blogg
 • Hvem hadde trodd, at jeg i en alder av 21 år, skulle lage en ny blogg? Ikke jeg i hvert fall. Men det har seg sånn at jeg har flere venninner som har laget blogg i det siste, og jeg elsker å lese om livet deres når vi nå bor litt langt fra hverandre. I tillegg liker jeg jo å ta bilder, kle meg pent og å skrive.... Så da kom jeg frem til at blogg ikke var en så dum idé.

  Processed with VSCO with f2 preset

  Okei, nå lyver jeg. Det var benedicte (benedicteal.blogg.no), som jeg jobber med, som kom frem til at det ikke var en dum idé. Hun stilte meg rett og slett spørsmålet: Hva er det negative med blogg da? Svaret er bare at det er litt kleint, men det trenger ikke stoppe meg det. Vi får se hvor lenge jeg holder ut. Jeg gir det i hvert fall en ukes tid.

   

   


  "Kode for å importere bloggen min til Nouw: 5226550326"

   

   

 • Publisert: 03.12.2016, 18:36
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits