Back at it

Endelig! Endelig! ENDELIG!

Nå er det 3,5 uker siden ulykken min. Og 1,5 uke siden jeg virkelig begynte å komme tilbake til meg selv. Jeg har ventet med ordentlig trening, sett bort i fra noen gåturer, fordi jeg har måtte latt kroppen komme seg tilbake til normalen. Men i dag var det nok rett og slett! Jeg måtte rett og slett bare prøve meg på en ordentlig økt i dag. Derfor tok jeg sykkelen ned til EVO etter jobb i dag og prøvde meg frem på styrke på overkroppen. Og det gikk relativt bra om jeg kan si det selv! Jeg følte meg i hvert fall sykt bra etter økten og ble hakket mer fornøyd med meg selv. Det var så deilig. Nå gleder jeg meg skikkelig til å endelig komme i gang igjen. For etter tre uker uten noe trening, og etter 2 måneder uten EVO (fordi jeg trener ute om sommeren), føler jeg meg litt slapp og veldig klar til å trene ordentlig styrke igjen. Motivasjonen er på topp ass, og det må jeg bare nyte.

Nå er det ikke sånn at jeg ser så mye styggere ut akkurat etter tre uker, men følelsen inni meg er ikke den samme. Og tre uker får meg nesten til å føle meg litt slapp i fisken. Haha. Så dette blir mest deilig for selvfølelsen inni meg. Det er tross alt det viktigste. Jeg er jo egentlig vant til å både trene, spise sunt og ta vare på meg selv skikkelig. Men når jeg har hatt en litt ødelagt kropp de siste ukene har ikke den biten av meg blitt pleiet nok. Shit så sykt digg det skal bli å trene igjen! Bli meg selv igjen, rett og slett.

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

23.08.2017 kl.20:56

så bra :) ha en fin kveld :)

Victoria Larsen

23.08.2017 kl.21:11

Så flink du er! Har selv kommet tilbake i gode rutiner og elsker det :-D

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits