Første gang på to uker

Og der var jeg tilbake på sykkelen vet du! Jeg må ærlig innrømme at jeg var litt nervøs, og det kilte veldig i magen i nedoverbakkene... som jeg forøvrig bremset masse i! Haha. Jeg tør visst ikke å slippe meg helt løs nei. Gøy var det uansett da. Og det var virkelig deilig å komme meg i gang igjen etter ulykken. Nå er det straks akkurat 2 uker siden og formen kommer seg. Det at jeg syklet i dag er jo også en milepæl synes jeg. Det viser liksom hvor bra det faktisk har gått og hvor mye det har gått fremover.

Vi syklet til Mokollen som ligger rett ved der vi bor. Og der får man den flotte utsikten over hele byen. Nå var vi på en annen side enn det vil pleier da, så i dag så vi for det meste bortover mot der vi bor selv og over mange gårder osv. Men man kan også se hele byen fra en annen side igjen. Så hvis du er nyinnflytta sånn som meg vil jeg anbefale å ta turen opp hit!

Jeg blir vel og merke sliten på en annen måte enn for 2 uker siden da. Og måtte faktisk legge meg litt ned nå fordi det tar på i hodet å gjøre så mye. Men jeg føler meg så mye bedre! Og føler meg skikkelig klar for den kommende uken og alt den har å komme med. Denne sykkelturen ga meg rett og slett en skikkelig boost!

//omg! Jeg publiserte egentlig for flere timer siden! Men det kom ikke ut?!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits