Lårkort kjole i barnebursdag?

Hei dere! Jeg kom faktisk nettopp hjem fra bursdagsfeiringen til nevøen min som ble 5 år forrige uke! Dette var utrolig nok mitt første familiesammentreff med familien til Johan alene. Han er nemlig på jobb, og kunne derfor ikke bli lenger enn en time før det egentlig startet. Da var jeg også med, noe som vil si at jeg var der ganske lenge. Men det var så koselig! Og med snille familiemedlemmer, masse gode kaker og søte barn så går tiden veldig fort. Plutselig begynte folk å dra hjem. Jeg synes vel og merke dette var sykt kjipt, fordi jeg hadde det så utrolig hyggelig. Og det var jo det eneste jeg hadde planlagt i dag! Noe som vil si at resten av kvelden kan bli noe ensformig. Haha. Men det er kanskje like greit. Det passet bra å lade batteriene litt igjen nå. Jeg knipset noen bilder, men vi får se om jeg viser dere. Nevøene, og barn generelt, vil jeg egentlig ikke vise så mye av her på bloggen. De kan tross alt ikke forsvare seg selv eller se det selv. I tillegg er det ganske privat om du spør meg. Men noe jeg kan vise dere er det jeg hadde på meg, selv om det ikke var så spesielt akkurat, hehe.

Veske fra mulberry, armbånd og øredobber fra Snö, skjørt fra never denim, sko fra superga, bluse fra free|quent.

Jeg har jo så mange fine sommerkjoler som jeg egentlig vil bruke. Men de er kanskje ikke så praktiske hvis jeg skal leke med barn. Med tanke på lengden osv. Derfor falt valget på dette skjørtet som det er litt lengde på. Man vet tross alt aldri hva som kan skje på barnebursdager haha! Plutselig måtte jeg ha løpt etter dem i en lårkort kjole, huff nei det gidder jeg ikke. Ja, så da ble det mer praktisk... selv om jeg faktisk for det meste satt og spiste kake, noe som var relativt greit. Videre i kveld tenker jeg å begynne på et nytt bilde igjen. Det gleder jeg meg til! Maling er virkelig noe jeg har fått mersmak på nå!

Hva skal dere i kveld?

4 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

13.08.2017 kl.18:53

Åååå antrekket så kjempe fint ut, og du ser jo som alltid bra ut!

Rebecca Engeli

13.08.2017 kl.21:10

Fredrikke Gustavsen: ååå tusen takk??

Victoria

13.08.2017 kl.20:50

Flott antrekk! Du er så fin i klesveien :-)

Rebecca Engeli

13.08.2017 kl.21:10

Victoria: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits