Brudekjoler, godteri og festbrems

Ja, da var det nok en lørdag. Som til vanlig er den beste dagen i uken! Men de siste to lørdagene har, naturligvis, vært veldig annerledes fra andre lørdager. Jeg sitter her med hjernerystelse ennå, og kan derfor gjøre minimalt festlige greier. Det minste problemet er at jeg ikke kan drikke alkohol, det er verre det faktum at jeg blir så fort sliten, og jeg er veldig var for lyder fremdeles. Jeg måtte derfor faktisk droppe en fest jeg har gledet meg til i mange uker! Noe som er kjempesurt... men jeg hadde nok bare blitt en festbrems, og hvis jeg hadde rørt alkohol risikerer jeg jo varige skader på hjernen. Det er ingen fest verdt, haha. Derfor sitter jeg nok en lørdag her i sofaen. Forrige helg prøvde jeg meg litt på å være utenfor en konsert, men i dag holder jeg sofaen i pysjen med godteri i hånden og say yes to the dress på tv'en. Så jeg har det egentlig veldig bra altså! Det et bare litt rart... og sykt kjipt å gå glipp av ting jeg har gledet meg til! Haha. Men sett bort i fra det er dette en veldig fin og koselig kveld. Jeg ser tross alt på favorittprogrammet mitt!

Her ser jeg kanskje ikke så glad ut, men jeg et det... tro det eller ei!

Det verste med alt dette her egentlig er at det skjedde nå! Liksom de to første helgene i august! Noe som kanskje er de to siste sommerhelgene. Jeg håper virkelig at de to neste blir like sommerlige og bra. Da får jeg tatt litt igjen. Det er tross alt ikke like gøy å dra ut når det er kaldt ute! Det tror jeg de fleste sier seg enige i. Huff, kunne jeg ikke tryna i oktober liksom? Selv om jeg da hadde måtte sykemelde meg fra skolen da, og det hadde jo vært kjipere, på en måte.

Tidligere i dag da prøvde jeg meg på min gamle hobby. For de som har fulgt med litt så vet dere at jeg har malt litt før! Og det tenkte jeg å prøve meg litt på nå igjen. Det ble ikke så verst heller faktisk. Veldig gøy var det også! Så dette skal jeg fortsette litt med tror jeg. Som sagt er det bare for meg selv sånn egentlig, men vi får se om jeg viser noe senere.

Nei, dere. Nå må jeg følge med her. Det er så spennende å se hvilken kjole det blir! Håper dere koser dere og nyter de siste sommerhelgene,

2 kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

13.08.2017 kl.11:31

Det var ikke noe hyggelig å høre at du har hjernerystelse :O God bedring!

Rebecca Engeli

13.08.2017 kl.18:33

Stine Sophie Lundsrud: nei, men heldigvis går det mye bedre nå etter 13 dager! :) takk

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits