Kafé, skravling og shopping!

I går hadde jeg noen ærender jeg måtte få gjort i Tønsberg. Ting jeg egentlig har utsatt fordi jeg har jo vært så dårlig at jeg ikke kan kjøre, og jeg hater å være avhengig av andre og være til bry. Men i går måtte jeg altså bare ut en tur, og heldigvis var Stina ledig og ble gledelig med på en tur til min gamle midlertidige hjemby! Her skulle jeg blant annet levere varnerkortet til min gamle jobb... For yes da, jeg har sluttet på bikbok vet dere. Der fikk jeg gode ord, klemmer og en sykt søt avskjedsgave. Heldigvis ser jeg mange av dem igjen titt og ofte. 

Etter dette måtte vi bare ha noe varmt å drikke på... Eller, Stina måtte ha kaffe fordi hun seriøst gjespet hele tiden! Men det er jo bare hyggelig å sitte litt på en kafe. Jeg visste at hun ikke var så kjent, så jeg tenkte å vise henne min go-to favorittkafe i Tønsberg. På veien dit gikk vi forbi Betty Blue, som hadde vesken jeg ønsket meg. Mer om det kan du lese om i innlegget under her. Som jeg elsker den veska! Haha. Jeg satt med den på fanget hele tiden på kafeen, bare for å se på den mest mulig. TENK AT DEN ER MIN!

Bare Barista heter den, og her er det virkelig koselig året rundt. Det er naturligvis deiligere å sitte ute nå på sommeren! Men jeg har faktisk tilbragt noen timer der ute med noe varmt i hånden så tidlig som i Januar! Det er jo bare å kle på seg, så er det ca like deilig. Uteplassen her er nemlig åpen året rundt. Men så klart er det også mulig å sitte inne hvis du er litt ekstra frysen. 

Haha, se på veska på utstilling! 

Jeg har blitt veldig fort sliten i det siste, men jeg må si at det gikk veldig mye bedre i går. Og godt er det! Jeg går mer og mer uten krykker, og klarer meg generelt bra i hodet. Dessverre tar det nok lang tid før jeg får syklet eller løpt noe igjen, men jeg håper på at jeg føler meg så å si helt bra på mandag. Da har det tross alt gått hele to uker! Og da har jeg satt egen personlig rekord i "chilling"... Vel det har jeg kanskje allerede. Nå begynner det å bli kjedelig! haha. Men, apropos chilling og fritid, jeg har tenkt på at jeg bør skaffe meg en hobby i lang tid nå. Jeg har jo bloggen ja, men noe annet enn noe som krever skjerm og strøm. Før, da jeg var yngre, pleide jeg faktisk å male en del! Og det har jeg nå bestemt meg for å ta opp igjen. Jeg kommer til å ha litt mer fritid i helger osv. fremover, så da satser jeg på at det kan bli en god bruk av den tiden. Kanskje jeg til og med viser dere noe etter hvert? Får se om det blir vellykket eller ikke, haha. Foreløpig er det kun for meg selv. Og det er det jeg skal i dag; kjøpe ny maling og nye leretter. Dette blir spennende!

3 kommentarer

Victoria Larsen

09.08.2017 kl.14:31

Såå koselig!! :-)

Stine Sophie Lundsrud

09.08.2017 kl.14:33

Så fine bilder du tar og så fin blogg du har :) Ha en strålende dag :)

Rebecca Engeli

09.08.2017 kl.18:04

Stine Sophie Lundsrud: Takk, i like måte :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits