Ny veske - spise brød frem til stipend?

ENDELIG ER DU MIN!

De som kjenner meg vet veldig godt hvor høyt jeg verdsetter vesker, og spesielt fine, nydelige kunstverk som mulberryvesker. Jeg er fra før av stolt eier av den utrolige bayswateren i fargen oak, som dere kanskje har sett bilder av her på bloggen. Denne bruker jeg til hverdags og når jeg skal ha med litt ekstra rundt om kring. Den ønsket jeg meg faktisk i mange år før jeg endelig fikk den i bursdagsgave da jeg fylte 20 år. Dette er altså litt over to år siden. Ikke at det er så lang tid, jeg skal tross alt ha den resten av livet! Men jeg har i lang tid nå ønsket et nytt tilskudd til partyveske/selskapsveske-samlinga mi. Jeg kjøpte en billig variant av den lille sorte i fjor fra Tiger og sweden, men den ble så lite brukt fordi jeg alltid synes de andre jeg hadde var finere! Også var det bare en kompromiss for at jeg ikke tok meg råd til denne i fjor, selv om jeg i bunn og grunn egentlig har ønsket meg denne i kjempelang tid! Derfor endte jeg med å selge Tiger-veska nå nylig for å kunne begynne oppsparing til denne skjønnheten som jeg tok med meg hjem i dag. Så nå er jeg stolt eier av begge de mest klassiske veskene fra mulberry. Så utrolig heldig jeg er!

Jeg vurderte lenge å kjøpe den som er en størrelse større. Da skulle jeg kjøpt den brukt vel og merke, for den er virkelig alt to dyr for meg nå. Men da jeg dro til en forhandler her om dagen for å prøve ut de forskjellige modellene fant jeg ut at smallen (den mellomste størrelsen) ble for stor for mitt bruk. Det ble nesten mer en hverdagsveske fremfor en partyveske. I tillegg, etter å ha sett på utallige brukte vesker, har jeg skjønt at den størrelsen faktisk forfaller en del i utseende etter en stund. Den blir liksom så flat! Det er jeg ikke interessert i. Minien, som er størrelsen jeg endte opp med, var derimot mye større enn det jeg faktisk først hadde trodd. Den rommer faktisk utrolig mye mer enn hva jeg hadde trodd. Jeg får plass til alt jeg skal ha med på byen og litt til. Og den holder seg bedre i formen. Helt perfekt spør du meg!

Grunnen til at jeg valgte å kjøpe den nå var det flere grunner til. For det første fortjente jeg den nå! Det synes jeg, moren min og til og med moren til Johan. Jeg har tross alt ønsket meg den lenge, og vurdert det sterkt i hele sommer. Etter jeg fikk b på bachelor ville jeg gi meg den selg i gave, men så ventet jeg med det. Så kom bursdagen min, og da tenkte jeg å gi meg den i bursdagsgave til meg selv. Blant annet fordi jeg fikk så mye penger til bursdagen min. Men så ventet jeg bare litt til, fordi jeg følte liksom aldri at det var riktig å prioritere pengen til det. Men etter jeg var i sykkelulykke forrige mandag følte jeg at det var riktig. fortjener jeg å gi meg selv noe jeg har ønsket meg. Derfor ble dette er bachelorgave, bursdagsgave og sykegave/"jeg-synes-synd-på-meg-selv-gave" i ett. Da er dette kjøpet rettferdiggjort mener nå jeg... og mange andre.

Jeg var faktisk i Oslo i går med mamma egentlig for å kjøpe den da. Men de hadde den ikke inne, fordi den skal slutte å produseres. Derfor er den også veldig vanskelig å få tak i nå, fordi mange butikker ikke får inn noe mer og er utsolgt. Derfor dro jeg tomhendt hjem i går, men bestemte meg egentlig for å kjøpe den her i Sandefjord. Men her hadde de den heller ikke inne, og de visste ikke når de fikk den inn heller. Derfor skulle jeg liksom bare kikke innom Betty Blue i Tønsberg i dag... hehe og der hadde de den visst inne! EN igjen. Og da måtte jeg jo bare slå til. Jeg ville jo ikke risikere at den ble utsolgt i Sandefjord før jeg rakk å komme meg dit etter de hadde fått den inn igjen, og at de da kanskje også hadde vært utsolgt i Tønsberg. Det hadde vært krise. Haha. Så da ble denne skatten med hjem i dag! Men usj, med en bismak. Jeg liker dessverre ikke selve butikken i Tønsberg, fordi jeg finner atmosfæren litt ... krenkende? Så hvis noen av dere som jobber på Betty Blue ser dette: det var ikke på grunn av servicen at jeg kjøpte meg ny veske i dag. :))) #itsalllove

Jeg elsker den masse, og er kjempefornøyd. Det blir så gøy når jeg endelig kan være litt på farten igjen! Da får jeg brukt den masse... og ikke minst på byen en kommende helg. Sååå får jeg bare spise brødskiver og drikke vann frem til stipendet endelig kommer inn, haha!

10 kommentarer

Ida

09.08.2017 kl.00:33

Iiihh, grattis med ny veske! Den fortjente du virkelig ja :) Har siklet på Mulberry i mange år, har kun lommeboken og har hatt den i 5 år nå :)

Rebecca Engeli

09.08.2017 kl.08:26

Ida: "kun" lommebok da! De er jo så fine! Og det er jo mye mer enn ingenting. :) men ja. Veskene er jo døøødsfine, elsker dette merket. Men de er litt dyre, så det er lurt å sikle en stund før man drar kortet?? haha

Nina

09.08.2017 kl.09:28

Kan jeg spørre hvor mye du betalte for den?

For jeg har også siklet på den veldig lenge. men jeg er fortsatt usikker på om jeg skal ha mini eller small?

Hvor mye får man faktisk plass til i minien?

:-D

Rebecca Engeli

09.08.2017 kl.10:15

Nina: Jeg betalte 4400 for den :) Small koster mellom 8300-8900, avhengig av skinn og farge. Så ja, det ble litt mye for meg nå. Haha. Jeg får plass til mobil, lommbok (men det er også kortlommer inni så man må ikke ha med det), leppestift og tyggispakke. Og det er bare det jeg har prøvd. Har fortsatt mer plass igjen etter dette... Men trenger jeg mer? Det eneste jeg ikke får med meg da over alt er kamera og vannflaske, men det har jeg ikke med på byen uansett ;)

Silje

09.08.2017 kl.11:18

SÅ FIN! Viktig å unne seg noe man virkleig har lyst på av og til!

Rebecca Engeli

09.08.2017 kl.11:19

Silje: tusen takk <3 og ja! Det synes jeg og hihi

Nina

09.08.2017 kl.16:33

aha, det var jo faktisk ikke så galt!

er det jeg også synes nå, at det hoppet fra 4tusen til 8-9tusen blir litt for mye!

og nei, man trenger absolutt ikke noe mer!

kos deg med veska! im jelly!!

Rebecca Engeli

09.08.2017 kl.18:04

Nina: Neida, det er det ikke :D Veldig VELDIG fornøyd, hihi. Takk <3

09.08.2017 kl.18:51

Syykt fin!

Rebecca Engeli

09.08.2017 kl.20:38

Anonym: takk <3

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits