Pink lady - dagens antrekk

I dag har jeg endelig kommet meg litt ut av huset og vært sosial igjen! Jeg kan dessverre ikke kjøre bil ennå, derfor er jeg veldig avhengig av andre. Noe som suger! Men heldigvis har jeg gode venninner som stiller opp! Jeg hadde noen ting jeg måtte gjøre i Tønsberg, og derfor spurte jeg like så godt Stina om hun ville vær med en liten tur. Vel... liten og liten fru blom. Vi ble en stund! Mer om det sier jeg senere. Det jeg tenkte i første omgang var å vise dere hva jeg hadde på meg. På grunn av at jeg delvis må bruk krykker fremdeles er det virkelig konge med kjole! Heldigvis er det fortsatt litt varmt ute.

Kjole kjøpt i Nicaragua, jakke fra Acne, veske fra mulberry, solbriller fra Ray Ban

Sjekk veska da dere! Endelig er den min. Jeg har seff knipset bilder av den her hjemme, og skal straks fortelle dere alt! Jeg er i hvert fall utrolig glad og fornøyd med dagens innkjøp hehe.

Jeg gruer meg til det blir kaldere og at kjolene må pakkes vekk. Det er ko så befriende å gå i, selv om jeg må innrømme at denne var sykt irriterende nå når jeg går på krykker. Huff. Den sklei opp hele tiden, og armene satt ikke på plass. Håpløst... men jeg følte meg relativt søt da kan du si! Den er jo i verdens fineste farge.

4 kommentarer

Martine Fimreite Wilhelmsen

08.08.2017 kl.18:36

For en nydelig kjole!! Og for ikke å snakke om vesken :OO

Rebecca Engeli

08.08.2017 kl.18:36

Martine Fimreite Wilhelmsen: takk! Og i know! Elsker den

Fredrikke Gustavsen

08.08.2017 kl.19:10

Kjolen var suuuuper fin, elsker bildene!!

Rebecca Engeli

08.08.2017 kl.19:25

Fredrikke Gustavsen: takk <3

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits