New in: er du for kul til å overleve?

Som dere kanskje har fått med dere nå så hadde jeg et uhell på sykkelen på mandag. Det høres kanskje ut som jeg bare fikk noen skrubbsår og litt vondt i hodet... men sannheten er dessverre en helt annen! Det resulterte nemlig i at jeg nå er på min femte dag med krykker og hjernerystelse. Et annet resultat av dette veltet, eller ulykken som det også ble kalt i avisen, var en knust hjelm. Derfor måtte jeg jo kjøpe ny! Fordi, selv om jeg kanskje droppet hjelmen på vei til butikken og på ellers andre småturer med sykkelen, så skal jeg i hvert fall nå ALDRI sette meg på sykkelen uten. Denne dingsen, som tydeligvis noen er for kul for, reddet nemlig mest sannsynlig livet mitt på mandag. Det kan man bare se på skadene den fikk. Den er altså ikke til å bruke lenger. Derfor måtte jeg ha ny. Og selvfølgelig ble den rosa!

Det trenger ikke være dyrt å overleve heller. Denne er fra g-sport og koster 499,-.

Og sjekk! Den lyser til og med bak. Haha. Sykt tøft.

Noe annet jeg vil med dette innlegget er å komme med en oppfordring. Jeg håper dere alle skjønner hvor viktig det er med hjelm. Jeg visste det før, men må innrømme at jeg noen ganger tenkte mer på håret enn på hvor viktig det er. Dessverre måtte en ulykke til for at jeg skulle virkelig forstå alvoret. Tenk bare hvor hardt det gikk for seg, til tross for at jeg HELDIGVIS var smart nok til å bruke hjelm.

Uheldigvis vet jeg at, kanskje spesielt unge, ofte synes det er ukult å bruke hjelm. Men... hvem er egentlig for kul til å overleve? Fordi du kan faktisk velte på sykkelen når som helst, og du må ikke ha stor fart for at det skal gå dårlig. Det kan skje på vei til skolen, butikken, eller på en treningstur som jeg var på. Det er IKKE ukult med hjelm. det som er ukult er å havne i rullestol resten av livet eller feire 18 årsdagen på kirkegården. Nå var jeg veldig streng her, men det kan faktisk ende med dette... og det tror jeg ingen vil! jeg klarer nesten ikke få frem hvor sykt viktig dett år er for meg å få frem! Men det kan altså være livsviktig for akkurat deg eller noen du er glad i.

Bruk sykkelhjelm, alltid!

6 kommentarer

STINA BLOGG

05.08.2017 kl.18:39

Veldig bra skrevet :-) Er så glad du hadde på sykkelhjelm. Tørr ikke tenke på hvordan det kunne gått uten :O <3

Rebecca Engeli

05.08.2017 kl.18:41

STINA BLOGG: takk! Og ja, i know! Er sykt glad for at jeg brukte det selv ass.

Victoria

05.08.2017 kl.22:17

SÅ bra innlegg!! Fin hjelm :-)

Rebecca Engeli

05.08.2017 kl.22:48

Victoria: takk :)

birgerfa

13.08.2017 kl.21:46

Veldig godt skrevet! Så flott at du deler denne opplevelsen på bloggen! Mange som trenger en påminnelse på bruk av hjelm. Kanskje spesielt voksne menn... :)

Rebecca Engeli

13.08.2017 kl.23:12

birgerfa: takk. Og ja, dessverre skjønner ikke folk alvoret :(

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits