Spørsmål fra dere

I det siste har det kommet kommentarer her, og noen meldinger på Instagram, med spørsmål om alt og ingen ting. Veldig mye dreier seg om det jeg har på meg, men også hva jeg heter på snap chat, hvor jeg bort osv. Jeg har derfor valgt å svare på noen av spørsmålene i et eget innlegg. Så håper jeg alle får svar på det de lurer på.

Hvor er skinnjakken fra?

Denne skinnjakken er fra Zara. Jeg kjøpte den på salg i Barcelona, men den finnes nok på nett eller i butikk andre steder ennå. Den er jo så fin! Den perfekte festjakken mener nå jeg.

Hvor i Sandefjord bor du? :)

Hei! Hyggelig at du spør. Men skjønner ikke hvorfor det skal være så viktig. Men jeg kan jo angi området i hvert fall. Jeg bor i en koselig leilighet med kjæresten min på Haukerød, som er stedet han har vokst opp.

Hvor mye får dere [ansatte på bikbok] i rabatt?

Når man jobber på Bikbok, eller i en annen butikkkjede eid av varnergruppen, får man et rabattkort som gir deg -40% i alle butikker eid av varner i Norge, og -30% i Sverige. Dette kommer jeg til å savne veldig!

Måtte der bruke Bikbok sine klær på jobb, eller var det mer fritt?

Altså, det er jo egentlig fritt. Men det er en uskreven regel at man helst skal gå i klær fra butikken. Men igjen så blir ting fort utsolgt på Bikbok, og man får mye nytt hver dag! Så det å henge 100% med er umulig og veldig dyrt til slutt. Derfor gikk det fint an å bruke aner klær også, bare det ikke stå et merke godt synlig på genseren liksom. Haha

Hvor er toppen fra?

Denne toppen er fra Nelly! Dere finner den her  (Adlink)

Hei! Hvilke blogger leser du?

Hallo! Jeg leser litt forskjellig egentlig. Men de jeg er innom nesten daglig er http://Stina.blogg.no, http://nouw.com/layers, http://annais.blogg.no, http://benedicteal.blogg.no, http://l0ve.blogg.no. Ellers klikker jeg meg seff innom topplista en gang i blant da, og så klart bloggvennene her på vennelista mi på blogg.no.

Omg hvor er kjolen fra?!?

Haha, det var etter dette bildet. Og den kjolen har jeg jo på meg i dag og, så det svarte jeg egentlig på da i forrige post! Men den er altså fra Zara den og, også kjøpt på salg i Barcelona.

Det var spørsmålene for denne gang. Hvis dere lurer på andre ting er det bare å spørre, så kan jeg ta et oppsummeringsinnlegg en gang i blant.

2 kommentarer

Victoria

03.08.2017 kl.22:35

Kjempe flotte bilder og svar :-)

Rebecca Engeli

04.08.2017 kl.13:36

Victoria: takk

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits