Dagens antrekk

Kjole fra Zara, sko fra birkenstock

Haha, dagens antrekk ja. Kjolen er på grunnet mange ting egentlig. Først og fremst elsker jeg jo denne kjolen. Den er så søt. Og det å føle seg fin i noe er viktig når man er litt skrall. For det andre får jeg faktisk ikke på meg stort annet, i hvert fall ikke uten hjelp. Derfor må jeg ta på meg denne, som bare er å dra over hodet.

Som dere ser går jeg fortsatt på krykker. Men i går tok vi nytt røntgen av hofta, og ingen ting er brekt eller knust. Selv om vi mistenkte det. Og derfor smiler jeg! Sett bort i fra hjernerystelsen, som snart også er forbi, så har jeg altså "bare" vondt! Derfor har jeg begynt å utfordre meg selv litt mer, og prøver å legge litt og litt vekt på det venstre benet. Men til tross for at ting går bedre er ikke alt bra. Jeg kommer meg ingen steder uten hjelp, noe som resulterer i skikkelig kjedelige dager. Derfor er vel nesten ikke antrekket til noe spesielt, og jeg gikk faktisk bare ute for å ta disse bildene. Men jeg liker å ha på kjole uansett, selv om jeg ligger i senga. Da føler jeg meg hakket bedre, og litt mer klar for verden.

2 kommentarer

Victoria

03.08.2017 kl.18:08

Kjempe fin du er!! Flott antrekk :-)

Rebecca Engeli

03.08.2017 kl.18:57

Victoria: takk :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits