Ny sofa

Som jeg nevnte smått i går så kjøpte vi sofa på mandag! Endelig! Jeg har jo hatt lyst på dette kjempelenge av flere grunner egentlig. Den gamle var for det første veldig massiv til vår stue, i tillegg var den litt for mørk for min smak. Dette gjør jo også at stuen virker mindre, i hvert fall når det ikke er verdens største plass der i utgangspunktet. Dette er vel og merke ikke en klage på leiligheten, haha, fordi plassen er jo perfekt for oss nå! Bare ikke for sofaen. Det er en superpigg sofa, men som kanskje passer bedre inn i en annen stue.

Johan er lei seg for å kvitte seg med den. Forresten så selger vi denne! Sjekk på Finn.no, eller meld din interesse her!

Se så fint putene passet til også! Jeg har nemlig planlagt sofakjøp og fargevalg i god tid! Sjekk også hvor fint det passet med bildet vårt.

Jeg er altså så fornøyd. Som jeg skrev i går så husket jeg ikke at vi hadde kjøpt ny sofa. Så da jeg kom hjem fra sykehuset ble jeg så overrasket og glad. Johan var også så snill å sette den opp mens jeg sov. Når jeg da gikk på do den natten fikk jeg er glimt av sofaen, og da ble jeg så glad hver gang, haha. Jeg elsker den virkelig. Og det beste er at den er på salg på Bohus nå! Du kan tro det var digg for oss. Vi hadde jo tenkt til å kjøpe brukt, men når man får en helt ny en til nesten lik pris på grunn av salg... ja da blir det andre boller. Nå gleder jeg meg veldig til å ta den skikkelig i bruk!

3 kommentarer

Kristine Larsen

02.08.2017 kl.12:24

Så utrolig fin sofa!

Rebecca Engeli

02.08.2017 kl.13:44

Kristine Larsen: takk :)

03.08.2017 kl.16:51

Haha så søt. Veldig fin sofa og veldig fint tilbehør!

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits