Måneden som gikk: juli!

Hei hei, dere! Jeg tenkte bare å stikke innom en liten tur for å skrive bittelitt. Jeg har dessverre pådratt meg en hjernerystelse etter et stygt fall på sykkelen i går. Bort sett fra det, og at jeg ikke klarer å gå på det ene benet, så går det bra altså! Det eneste jeg brakk var en negl, og det overleverer jeg. Dessverre var det veldig skummelt da... men jeg tenkte egentlig ikke å gå i detaljer på dette nå, fordi det er noe jeg ikke føler jeg må dele her på bloggen.... ja, selv om jeg faktisk delte litt nå da. Haha. Men vi stopper der. Men det er i hvert fall grunnen til at det er litt stille her. Jeg har nemlig ikke hatt lov til å se på en skjerm for lenge om gangen før nå, og selv nå kan jeg heller ikke skrive alt for mye. Derfor tenkt jeg bare å skrive et kort innlegg om julimåneden! Jeg skrev jo "måneden som gikk" hver måned før, men har stoppet litt opp etter eksamen osv. Men i juli har det skjedd litt mer enn eksamen kan man si. At vi er i august er faktisk sykt, spesielt siden jeg i går ikke en gang husket at jeg hadde hatt bursdag!

Haha, så er det sånn da at jeg faktisk har hukommelsestap, og husker derfor ikke detaljer og hendelser. Men jeg skal prøve. Dere får ha meg unnskyldt hvis jeg sier noe feil.

Månedens opptur

Det har jo skjedd mye bra denne måneden. Det hele startet jo med barcelonatur, før det bar rett på overraskelses fest for Johan som fylte 25, og så var det slottsfjell (jeg var ikke på den, men var på byen som også var gøy), før det så var min bursdagsuke nå forrige uke som innebar hele tre selskaper! Jeg har altså hatt en super måned!

Månedens nedtur

Det må ha vært sykkelulykken i går ja! Men det husker jeg jo nesten ikke. Så hvis jeg må trekke frem noe annet må det være at jeg gikk glipp av g-eazy i Tønsberg :(

Månedens happening

Bursdagsuken var generelt fin... men jeg må nok si at selve feiringen på lørdag, med mine 20 nærmeste venner, virkelig var noe for seg selv. Selv om jeg ikke husker så mye faktisk på grunn av det som skjedde i går. Men jeg har sett bilder, og blitt fortalt at jeg synes den var den beste feiringen noen sinne! Og jeg skrev det jo på bloggen også! Heldigvis begynner hukommelsen å komme tilbake mer og mer.

Månedens innkjøp

Sofa! Æææ, jeg har jo ikke sagt det. Fordi jeg kjøpte den i går morges, før jeg dro på sykkeltur. Derfor har jeg 1: ikke fått lov til å skrive noe eller ta bilder, og 2: jeg har ikke hatt tid. Fun fact: jeg hadde faktisk glemt at vi hadde kjøpt sofa. Så da jeg kom hjem fra sykehuset ble jeg skikkelig overrasket og glad! Haha.

Månedens Instagram to follow

Kristiane er seriøst best. Dere vil skjønne hva jeg mener. Bare follow, og bli en del av snillefamilien!

Månedens person

Herregud så mange som fortjener dette! Hege som ringte ambulansen i går er en av dem, og Johan som passer på meg nå er en annen. Men jeg ville jo egentlig ikke snakke så myr om dette uhellet mitt... derfor vil jeg heller trekke frem noen venninner som har strekt seg litt ekstra for å gjøre bursdagen min perfekt: Maren, Birgitte og Carina ga meg tropical tuesday billett i bursdagsgave. I tillegg ga Carina meg et vors! Dette gjorde selve dagen, 25. Juli, perfekt. Selv om jeg ikke husker alt fra den dagen heller. Men jeg vet jeg hadde det bra, fordi jeg husker noe og har blitt fortalt masse.

Månedens sang

Say less - Dillon Francis ft. G-eazy

Nå takker jeg for meg. Fordi nå er jeg sliten igjen. Jeg skal prøve å oppdatere mer i morgen.

2 kommentarer

Victoria

01.08.2017 kl.23:57

Kjempe fine bilder!! Så koselig :-)

Rebecca Engeli

02.08.2017 kl.03:45

Victoria: takk. Meeen det er ikke så koselig egentlig altså

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits