Rebecca Engeli

Min feiring!

 • Publisert: 30.07.2017, 20:45
 • Kategori: Blogg
 • Jeg tror jeg hadde den beste bursdagsfesten noen sinne i går! Jeg koste meg så sykt mye med gode venner, drinks og sinnsykt bra stemning. Jeg elsker de kveldene hvor ting bare går. Altså at jeg ikke må stelle i stand store felles drikkeleker, eller føle at jeg må varte opp konstant. Dette var en sånn kveld. De fleste kjente i hvert fall noen, og noen møtte nye mennesker. Alt i alt ble det en perfekt kombinasjon av venner fra hele Norge! Festen ble holdt hos foreldrene til Johan, så vi hadde litt større plass til alle som kom. Vi gjorde alt fra å grille, til å spille twister, til å bare snakke og tulle sammen. Under får dere et lite utdrag av hvordan kvelden var, dessverre gjennom mobilkameraet.

  Twister for alle penga! Dette slo virkelig an, akkurat slik jeg håpet.

  Hehe, måtte Seff ha potetgullskåler som stod til temaet!

  Jeg var så heldig å få med meg denne plakaten hjem fra bikbok! Jeg viser dere alt om denne senere.

  Takk for en super kveld, alle gode venner! Og ikke minst takk for alle fine kort, ord og gaver. Jeg er så fornøyd med dere, lille gjengen min.

  I dag møtte en nesten like stor gjeng opp her hjemme hos oss. Det var nemlig duket for ukens tredje feiring. Både min familie og Johan sin familie tok seg tiden til å spise kake og vise meg hvor glade de er i meg. Så denne dagen har også virkelig stått til forventningene. Jeg elsker birtday-week! Haha.

 • Publisert: 30.07.2017, 20:45
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  30.07.2017 kl.23:48

  Sååå koselig!! kjempe fine bilder :D

  Rebecca Engeli

  31.07.2017 kl.00:25

  Victoria Larsen: ja det var det! :) takk!

  Maud

  31.07.2017 kl.22:48

  hvor er skinnjakken fra? såå fin

  Rebecca Engeli

  01.08.2017 kl.15:56

  Maud: Zara :) takk!

  Skriv en ny kommentar

  hits