HJELP!
Jeg skal feire bursdagen min i dag! Og temaet er "tropisk"/hawaii, overraskende nok? Haha. Jeg elsker jo dette temaet! Dessuten hadde jeg så mye igjen fra bursdagen til Johan, at jeg bare måtte bruke det igjen. Jeg skulle jo veldig gjerne kledd meg ut, eller bare gått i bikini(!!!), men dessverre er ikke været på topp i dag. Derfor blir det "bare" partyklær. Men WHAT TO WEAR?! Altså, jeg elsker den grønne kjolen! Men den er litt upraktisk, og litt mye? Den beige bodyen er ny fra Bikbok, og jeg elsker den og. Det antrekket er jo så digg å ha på seg, og ganske praktisk. Men jeg skiller meg liksom mer ut med den grønne kjolen. Jeg er altså veldig delt. Kanskje jeg bare skal ta noe helt annet? haha. Hva tenker dere? Jeg trenger hjelp. Og det snarest! Jeg har nemlig ikke så godt tid på meg. 

2 kommentarer

29.07.2017 kl.14:21

Jeg stemmer for den grønne kjolen, og her er hvorfor; Du er ei jente som skiller seg ut. Du syntes mye bedre i en grønn kjole. Dette er din dag hvor al oppmerksomhet skal være på deg.

Hadde syntes det hadde vært rart om Rebecca Engeli hadde valgt noe plain på sin egen bursdag egentlig.

Rebecca Engeli

29.07.2017 kl.14:36

Anonym: Haha, jeg lurer veldig på hvem du er! Men du har et poeng der altså.

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits