Takk for meg!

Nå skal jeg bli blogger på fulltid!
.... Haha, neida. 

Etter 6 år som butikkmedarbeider i 4 forskjellige butikker, og etter 2 år ved Bikbok Farmandstredet, takker jeg nå for meg. Og forhåpentligvis er dette det rette, slik at jeg faktisk mest sannsynlig ikke kommer til å jobbe i butikk igjen. Ikke at det har vært så fælt å jobbe i butikk altså! Tvert i mot. Men nå føler jeg meg litt ferdig, rett og slett. Noen ganger er det bare sånn. Jeg føler at det er på tide, som en 22 år gammel jente, å gå videre her i livet. Jeg har tross alt en bachelorgrad i pedagogikk, og er straks ferdig utdannet lærer. Da er det også mer naturlig for meg nå å jobbe som vikar på en skole, derfor blir dette hovedfokuset mitt fra høsten av. 

Det er litt rart. Jeg har aldri ikke jobbet i butikk. Og de siste to årene har Bikbok nærmest vært mitt andre hjem. Det blir så merkelig med en hverdag uten denne butikken, uten kundene mine og uten de flotte jentene jeg har delt så mange vakter med! Men kanskje det rareste blir å miste rabattkortet vi er så heldige å få. Shit as, nå må jeg faktisk starte å se etter kampanjer og salg igjen. Merkelig. Når det kommer til jentene jeg har jobbet med så er jeg heldigvis veldig god venn av flere av dem, så de vil jeg ikke miste med det første. Noe som er en stor trygghet for meg. Så kvitt meg blir de ikke der på Bikbok, ikke så lett. Vi skal ikke se bort i fra at jeg kommer innom og shopper litt... og kanskje litt for ofte. Haha. Neida. Jeg håper, og satser faktisk på at det blir litt mindre shopping nå. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg blir fristet hver gang jeg er på jobb! Vi... Eller de, som jeg kanskje må si nå, har jo så mye fint. 

Så takk for (snart) 2 fine år, bikbok! 

3 kommentarer

Victoria Larsen

29.07.2017 kl.13:14

Tøff avgjørelse! Lykke til videre :-)

Benedicte

30.07.2017 kl.17:43

Hvor mye fikk dere i rabatt? Var det slik at dere måtte bruke BikBok sine klær på jobb eller var det mer fritt? 😄

Rebecca Engeli

30.07.2017 kl.19:47

Benedicte: med varnerkortet får man 40% på alle varnerbutikker. :) man blir bedt om å helst bruke klær fra bikbok, eller noe som er veldig likt uten andre merker på seg.

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits