22 år gammel spiller som... 22

Overskriften er en referanse til sangen "42" med snow boyz.

Hei fra 22 åringen! Jeg kan meddele at 22 år føles ganske likt som 21. Den største forandringen er faktisk bioen min på instagram. Men uansett alder er bursdag alltid veldig gøy. Det er liksom min dag, og er dessuten en av mine favorittdager i året (hvor nyttårsaften, 17. mai og julaften kommer ganske nærme de også). Jeg ble "overrasket" med billett til Tropical Tuesday, som er samme arrangement som vi var på da Johan fylte 25. Og nok en gang ble det en suksess! Grunnen til at jeg skriver "overrasket" er at venninnene mine som ville gi meg dette følte de måtte høre med meg først, fordi de vet at jeg er en planlegger. Og det satte jeg sykt stor pris på! Jeg ble uansett skikkelig glad, fordi Tropical Tuesday er seriøst perfekt for meg. Det er noe jeg definitivt kommer til å dra på neste år også. 

Siste halvdel av dagen gikk altså til fest, dans og moro. Men før dette hadde jeg en langt mer rolig morgen. Det startet naturligvis med frokost, men også gave fra kjæresten! Et nydelig gullsmykke som jeg elsker. Jeg har jo fått smykker av han før, og har brukt det kjedet jeg fikk i februar i fjor (!!!) hver dag siden den gang. Dette har jeg ALDRI tatt av under dusjing, eller når jeg sover. Noe det bærer preg av. Men det har jo vært til for å brukes. Nå som jeg har gått med det så lenge, så er det jo veldig gøy å få et nytt! Da har jeg litt å bytte på. 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Videre gikk ferden til Tønsberg. Vi skulle jo uansett hit for å feste på ettermiddagen, så vi tok like så godt en date på Kverneriet. Her har de forøvrig den beste burgermenyen du får i Tønsberg. Jeg liker senseburgeren også, men Kverneriet har liksom så mange å velge mellom! Og de know their shit rundt burgeren altså. 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Etter en god lunsj/middag dro vi på et koselig vors hos Carina. Dessverre kunne ikke alle vennene våre, så vi ble jo få! Men det gjorde ingen ting. Det er uansett veldig gøy. Jeg satt utrolig stor pris på at Carina tilbydde seg å ha vors hos henne på MIN bursdag. Det var en så fin gave! 
Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Etter hvert kom vi oss endelig over brua og til Foynhagen, hvor Tropical Tuesday holdes. Der var stemningen på topp hele tiden! Selv om det virkelig som at de andre som sitter rundt der (dette gjaldt nemlig sist gang også) ikke er så gira på starten som det vi er. Johan og jeg stelte oss etter kort til helt foran og danset lenge! Og da stod det seriøst ingen andre rundt oss. Det var så merkelig. Men det driter jo jeg i! Jeg skal danse og kose meg uansett. 
Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with f3 preset
Kvelden ble avsluttet med en av mine favorittsanger at the moment, nemlig "Solo" med kveldens avsluttende dj: Martin Svendsen (edit 14:55) Hhaha jeg mener jo Jensen!. Da ble jeg lykkelig ass. Men så klart var ikke det det eneste bra da. Jeg digger generelt tropical House og "klikk" musikk, så jeg koste meg glugg hele kvelden. Det var spesielt tøft da det kom både flammer på scenen og kald røyk (?). Det var så sykt! Du kan fremdeles se det på snapchaten min: Rebengeli. 

Som du skjønner hadde jeg altså en perfekt sommerdag og bursdag. Jeg koste meg så mye, fikk masse fint, så utrolig mange koselige ord og bursdaghilsner, drakk favorittdrinkene og danset my ass off i flere timer iført en av mine favorittkjoler. Kan jeg be om mer egentlig? 

2 kommentarer

Victoria Larsen

26.07.2017 kl.16:12

Kjempe flotte bilder! :)

Rebecca Engeli

27.07.2017 kl.08:30

Victoria Larsen: takk

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits