Hvordan forandre t-skjorte-looken

DIY: 

...Okei, kanskje ikke totalforandre den da! Men jeg synes i hvert fall denne knuta gjør t-skjortene så mye kulere. Dette kan ha noe med at denne knuta også er ganske poppis på sosiale medier akkurat nå, men det er kanskje ikke så rart? Fordi se så mye mer sexy  den blir liksom. Forandringen er jo faktisk ganske stor. Det ser nesten ikke ut som samme plagg en gang. 

 Processed with VSCO with a6 preset
Altså, look at this! Så kjedelig og... rett?! Det hjelper naturligvis å bare stappe den ned i shortsen eller buksa også, det gjør helhetsinntrykket hakket bedre. Men skal du gå litt videre ut av komfortsonen enn dette, og litt høyere opp på mote-rangstigen, så kan kanskje dette trikset hjelpe deg:


1: Brett opp t-skjorta. Selv lager jeg en liten kant innover bak. 2: Dra ut t-skjorta som dette, og vri den rundt - 3: Før du så knyter den i en knute som du ser på de to siste bildene. 

Dette var kanskje ikke den beste forklaringen, men du skjønner kanskje greia? Slik blir det i hvert fall til slutt:

 Processed with VSCO with a6 preset
- Elsker dette bildet. Får litt "the classy issue" - vibber. 

 Processed with VSCO with a6 preset
Personlig synes jeg i hvert fall dette er sååå mye finere enn en vanlig, straight t-skjorte. I hvert fall hvis den er litt baggy som denne her. Jeg har gått slik som dette i hele dag, og må ærlig innrømme at jeg føler meg sexy altså. Don't know about you guys, men babe følte jeg meg selv i hvert fall. Og det er jo til syvende og sist det viktigste. Shortsen ser jo ikke ut på disse bildene da, men den er heldigvis finere når jeg står oppreist. Her står jeg på knærne av alle ting, haha. Shortsen er fra Zara, og t-skjorten finner du på Bikbok til 59kr. 

Dette tipset visste sikkert 90% av dere om fra før av, men jeg ville like vel vise det frem til de som kanskje ikke har forstått seg helt på disse "knute-t-skjortene". Hvor er de fra liksom? Jo, de er fra butikken og du kan knyte de opp enkelt og greit selv. Jeg har faktisk sett butikker som selger ferdig knyttede t-skjorter til en alt for høy pris. Altså, give me a break. DIY sier jeg bare. Det er null stress! 

6 kommentarer

Meg

24.07.2017 kl.14:18

Du er kjempe pen >33

Rebecca Engeli

24.07.2017 kl.14:21

Meg: takk <3 :)

Ingvild

24.07.2017 kl.15:47

Så kult og sexy! Skal definitivt gjøre dette i sommer

Rebecca Engeli

24.07.2017 kl.16:23

Ingvild: i knooow!!!

Victoria

24.07.2017 kl.17:45

Så utrolig stilig!! Fin du er :-)

Rebecca Engeli

24.07.2017 kl.21:37

Victoria: takk <3

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits