Ut på tur: flere fluer i ett smekk

For det første: sykt dårlig blogging fra min side om dagen. Det er liksom bare om hva jeg gjør hver dag. Det er fordi det rett og slett er det som opptar tiden og oppmerksomheten min. Og jeg er jo glad for det... fordi det betyr at jeg koser meg. Men jeg skjønner at det ikke er spennende for andre! Men igjen så blogger jeg ikke for andre... selv om jeg faktisk gjerne vil ha lesere. Tricky dilemma det der. Jeg tror bare ikke at jeg har funnet min nisje ennå. Jeg følte det virkelig da jeg var på reise, men nå er det ikke det samme. Jeg håper vel og merke på at motivasjonen kommer igjen. Fordi jeg er egentlig glad i å dele, og i å skrive. Heldigvis skal jeg på tur til mandag! Så det blir utrolig bra.

For det andre: jeg har kost meg skikkelig på døgnet mitt i Drammen. Jeg har endelig mitt eget rom igjen på konnerud og stortrives. Jeg er derimot på vei hjem igjen nå, men gleder meg til å vende nesen mot d-town (lol kleint) igjen på lørdag! Jeg savner hjemstedet mitt så utrolig mye hver gang jeg er på besøk, og spesielt når jeg får gå i gamle trakter. I dag ble det en god tur i skogen til blekktjern som ligger noen kilometer inn i skogen bak huset til moren min. Jeg er så takknemlig for å ha vokst opp på dette stedet med så mange turmuligheter og fine steder og tjern. Dette ble også dagens trening. Noe som er en av de beste treningsformene spør du meg. Kvalitetstid, trim, sol og kos på en og samme tid?!? Kan man be om stort mer?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits