Noe av det beste med sommeren


Noe av det beste med sommerferie er definitivt disse dagene med sol og strandturer. Dette er også noe av det beste med å bo her i Sandefjord. Jeg er ikke vandt med så mange bademuligheter, og i hvert fall ikke på badestrender med saltvann. I går var vi på nok en annen strand og koste oss et par timer. Det var kjempedeilig. Bading ble det derimot ikke, fordi det er faktisk alt for kaldt i vannet ennå. Jeg takler det ikke altså. Kanskje jeg ble veldig godt vandt i Nicaragua? haha. Der var jo vannet bare skikkelig digg i forhold. Vi får vel bare vente til august, når vannet kanskje har blitt litt varmere? Haha. Uansett er det jo veldig deilig å være ute i det nydelige været da, og kanskje få litt farge på kroppen samtidig. Apropos, jeg ser sykt blek ut på bildene mine... men jeg er faktisk ikke så hvit nå, haha. 
 Processed with VSCO with f1 preset


Fine kjæresten min! 

I dag står det dessverre ikke noe strandtur på planen. I dag er det nemlig tønsbergdagen, og da må jo så klart alle på bikbok hjelpe til. Jeg jobber helt frem til stenging 00.00. Sååå wish me luck! Og kom gjerne innom for å handle litt ;)

Én kommentar

Victoria Larsen

15.06.2017 kl.12:47

Åh, jeg er så enig! :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits