Fra harrytur til stranda

I går brukte jeg hele dagen på harrytur til Sverige med Birgitte og Maren, og derfor klarte jeg faktisk ikke å blogge noe da jeg kom hjem. Det tar på å være med de hele dagen! Haha nei da. Men sverigetur derimot tar faktisk en del energi. Det jeg glemte i går da var å ta bilder.... sånn er det når man blir så revet med av all den billige ølen og godteriet. Derfor er det heller ikke dette jeg skal blogge om nå. Eventuelle snaps kan dere få se senere. Jeg klarte blant annet å knuse en flaske jeg hadde kjøpt to minutter før. Dette har jeg så klart en snapp av... herregud. Nei men det jeg egentlig skulle skrive om her nå er det koselige jeg har gjort i dag!

Jeg har nemlig for første gang i år vært på stranda her i Norge. Det var nemlig veldig fint vær i morges, så da tenkte vi at en tur på en av de flotte strendene her i Sandefjord var på sin plass. Dessverre varte ikke solen så alt for lenge, men det var jo ganske varmt! Derfor ble vi der en liten stund før det begynte å blåse i tillegg til de grå skyene, fordi da ble det plutselig kaldt. Helt tragisk at vi er midt i juni også er været så skiftende. Senere i kveld blir det kino med kjæresten min! Noe jeg gleder meg masse til. Men før det står det en stor og krevende oppgave foran meg; jeg må nemlig få fart på bursdagsgaven til Johan. I dag fant jeg ut at den må være i boks før vi drar til Barcelona, som kun er om 13 dager?!! Så ønsk meg lykke til!

Én kommentar

Victoria Larsen

13.06.2017 kl.18:14

Hehe, masse lykke til kjære deg! :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits