Endelig!

Jeg beklager mitt lange fravær. Men de siste dagene har virkelig gått i ett. Først og fremst har det vært grunnet siste innspurt på bachelorgraden min. Men nå er endelig den levert og i boks. Det betyr at jeg har sommerferie nå! Noe som er utrolig deilig, og ikke minst fortjent. Jeg feiret dette hele helgen med mange gode venner, og litt for mange gode drinker. Akkurat mer enn det trenger jeg ikke skrive mer om. Men det er i hvert fall grunnene. Jeg var rett og slett nesten ikke hjemme på fredag, og i går dro jeg til en venninne allerede 13.00. Og derfra hadde jeg liksom aldri fri til å legge ned noen ord på denne bloggen, men det gjør jo ikke så mye. Jeg blogger jo først og fremst for meg selv når det frister. Hvis du derimot savner ansiktet mitt på skjermen din kan du følge meg på instagram, hvor jeg er veldig aktiv. Der heter jeg Rebeccaengeli (no shit). Det jeg tenkte å skrive nå da er dette, og vise dere noen bilder fra de siste dagene. Fordi de har virkelig vært toppen!

Fredag: Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Vi dro en liten gjeng fra klassen og spiste på brygga i Tønsberg for å feire! Da tenkte jeg at jeg skulle slå på stortromma og spise blåskjell. Jeg pleide å elske blåskjell før, og gledet meg skikkelig til å få det servert. Det er liksom noe man bar spiser om sommeren, så det er jo et år siden sist! Dessverre ble jeg skikkelig skuffa. Blåskjellene på esmeralda var ikke gode, rett og slett. jeg klarte å spise sånn 5 stykker før jeg måtte legge det fra meg og bare spise fries.De var rett og slett skikkelig salte. Jeg ble liksom tørst av å spise det. Skikkelig nedtur altså. Men det var jo uansett veldig koselig uansett å henge med gode venner! 

Lørdag:


Processed with VSCO with f1 preset


Lørdagen startet hos Sina rundt to med øl og vin og grilling. Der kom det flere venner og mange nye bekjentskap. Det var utrolig koselig! og vi kunne jo ikke bedt om bedre vær!? Det har så å si regnet hele uken, også kommer solen hele lørdag og varmer Tønsberg som bare det. For en bra timing, og så sykt bra start på sommerferien. Over ser dere bilde av bachelorgaven min fra meg til meg, den fine kjolen er fra byTimo og kan kjøpes på seVen i Tønsberg. Jeg elsker den! 
Processed with VSCO with f1 preset


Lørdag del to ble en fest for å feire sommeren med et brak. Endelig har vi alle venninne sommerferie, og dette måtte vi jo utnytte. Jeg lagde meg en av favorittdrinkene mine, og koste meg utrolig mye. Herregud så bra fest det var. Det kan vi takke folkene, byen og selvsagt været for! Fordi været holdt seg hele kvelden. Det har jeg virkelig lengtet etter. Dette var første fest på en måned, så litt overtenning var det dessverre for min del. Derfor endte kvelden usedvanlig tidlig. Håpløst. Men det var utrolig gøy så lenge det varte. I dag har vært en skikkelig søndag-søndag med TV-titting, chilling og NULL SKOLE! Takk gud. Nå derimot skal jeg komme meg av gårde igjen, fordi vi skal grille. Perfekt middag i kveld synes jeg.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits