15 spørsmål

//Kopiert av Marthe Borge


1 Hvem er du i vennegjengen? Hun høylytte, fornuftige, korttenkte (snakker før jeg tenker) og økonomiske. Det tror jeg forklarer meg ganske greit. 

2 Hvilken egenskap setter du mest pris på ved deg selv? At jeg er veldig snill og alltid ser det gode i folk. Jeg lar meg aldri påvirke av hva andre sier om noen, eller noe, før jeg selv får det bevist foran øynene mine. Jeg må også si meg veldig fornøyd med at jeg ofte klarer å ta initiativ til ting. Dette er noe jeg setter stor pris på hos andre også. Ja, også er jeg økonomisk da, det er digg.

3 Hvem snappet du sist? Maren og Birgitte. Spør meg igjen om to timer, da er det igjen Maren og Birgitte mest sannsynlig. 

4 Hvilke apper bruker du daglig? Oida... Hehe. Snapchat, facebook, instagram og VSCO er vel de jeg er innom hver dag!

5 Hva står på planen din i dag? Pirking på bacheloroppgaven. 

6 Hva er din guilty pleasure? 1: Sjokade på ferskt brød! 2: Å dyppe popcorn i bremykt, ahhh. Skulle gjerne kommet med noe som ikke handlet om mat også, but I'm not like that. 

7 Hva bruker du helst penger på? Hva jeg bruker helst penger på er vel klær og andre unødvendigheter... Men det er ikke det samme som det jeg bruker mest penger på, fordi det er nok bil. Haha. 

8 Hva skal du gjøre i helgen? Da har jeg endelig sommerferie, og til og med jobbfri! Derfor skal nok dette feires og feires og feires tenker jeg. Jippi.

9 Hva er dine beste tips til å bli flinkere på kjøkkenet? Bruk råvarer. Haha, spør meg om et år. Da er jeg ferdig på mat og helse og kan nok mye mer enn nå. jeg er helt ærlig ikke så veldig flink. Du kan se på punkt nummer 6, det er det jeg kan liksom i tillegg til verdens beste guacamole. 

10 Vin, øl eller drinker? Ja takk til alt? Neida... Men det spørs veldig på hva jeg skal. Jeg liker jo generelt å drikke alkohol for å kose meg og ikke for å bli full, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg drikker litt annerledes hvis jeg fester. Jeg velger derfor vin ofte til mat, øl til fest og drinker på byen. Selv om jeg like så godt kan drikke alt til mat og jentekvelder også, samt å drikke det på fest hver for seg. Haha. Så jeg klarer rett og slett ikke å svare en ting jeg liker best. Drinker derimot drikker jeg minst, pga alkoholinnholdet. Lille meg tåler ikke sånt. 

Processed with VSCO with a1 preset
11 Hvordan imponerer man deg? Ved å by på seg selv og ikke være sjenert. 

12 Hvem er dine beste venner? Jeg har en håndfull venner, hvor alle er veldig gode venner av meg. Dette setter jeg så stor pris på. Jeg klarer rett og slett ikke å rangere vennene mine, i hvert fall ikke offentlig. Jeg vet selv som er mine beste venner, og de vet det godt selv. Det holder for meg. 


13 Hvilke blogger leser du nå? Litt forskjellig, men generelt sett liker jeg å lese blogger hvor jeg kjenner meg igjen i personen eller kjenner personen personlig. Så da leser jeg http://stina.blogg.no, http://nouw.com/layers, http://L0ve.blogg.no, http://benedicteal.blogg.no og http://annais.blogg.no. 

14 Hvis du skulle endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva ville det vært? Oi, det har jeg ikke peiling på. Jeg anser meg selv som en veldig grei person egentlig. Haha. 

15 Fortell livshistorien din på fem minutt... Shiiiit. Okei dette blir langt, haha... Og sikkert uinteressant for deg som ikke kjenner meg. Jeg ble født i Drammen 25. juli 1995, en måned for tidlig. I tillegg ble jeg født med navlestrengen rundt halsen, som gjorde at livet mitt stod i fare allerede da jeg var 0 sekunder gammel. Heldigvis ble jeg født for tidlig sier jeg bare. Jeg lå mine første dager på intensivavdelingen på Drammen sykehus, men flyttet etter litt endelig hjem med mamma Sølvi og pappa Atle til Konnerud. På Konnerud ble jeg faktisk boende til jeg fylte 20 år, og det er jeg veldig glad for. Jeg elsker Konnerud, og kan absolutt tenke meg å komme meg tilbake dit en dag. Jeg gikk på Vestbygda barneskole, og så videre på den eneste ungdomsskolen vi har på Konnerud. Her fikk jeg faktisk helt sykt gode karakterer, og gikk ut med 5,3 i snitt. Jeg har lenge elsket å lage film. Derfor begynte jeg på medier og kommunikasjon ved Åssiden vgs i 2011. Dette var også noe av grunnen til at jeg jobbet så hardt med karakterene på ungdomsskolen. Det var nemlig veldig høyt snitt på denne linja. Og her ble jeg kjent med Eline og Siri, wiii. Gjennom hele barndommen og ungdomstiden min gikk jeg på dansing, nærmere forklart freestyle  disco og slow. Dette var en av mine store kjærligheter, og er noe jeg lever på den dag i dag.Etter vgs, russetid, en veldig bra sommerferie, og slutten på en dansekarriere, bestemte jeg meg for å begynne på lærerstudiet ved HSN august 2014. Herregud som jeg følte meg utilpass det første halve året. Heldigvis hadde jeg en fremtidig kjæreste i klassen som holdt meg gående, ikke at jeg visste det da... Men jeg husker godt at jeg gledet meg til å se han hver dag, så noe spesielt må jeg ha forstått det var. Jeg var faktisk nære ved å slutte fordi jeg rett og slett ikke følte læreryrket helt. Dette var før jeg skjønte at man faktisk ikke må jobbe som lærer hele livet selv om jeg utdanner meg som det nå. Rundt marstider i 2015 snudde det helt og jeg elsket plutselig å være student... Noe jeg også gjør akkurat nå.

Høsten kom og jeg vokste veldig som person. For det første flyttet jeg endelig for meg selv til en liten koselig leilighet i Tønsberg, men jeg fant også endelig ut at Johan var spesiell for meg. Herregud som jeg jobbet for han denne høsten. Ba han på date, prøvde meg på han og flørtet masse. Han, som var litt bitter på at jeg ikke hadde skjønt dette tidligere (haha, hei Johan!), lekte kostbar. Men sannheten er at jeg skjønte det veldig godt. Julen 2015 kom og jeg var bare kjempehappy for alt og hadde en veldig bra jul... Og 3. Januar ble Johan og jeg endelig kjærester.
Processed with VSCO with f2 preset

Vi hopper noen måneder frem. Sommeren kom nok en gang, og dette ble den beste sommeren jeg har hatt. Jeg var på min første ordentlige kjærestetur, bodde i en sommerby for meg selv, og var masse på byen. Jeg koste meg rett og slett så utrolig mye. Men så kom august igjen, og skolen fulgte deretter. Et av mine hardeste og mest innholdsrike år så langt, både personlig og skolemessig. I oktober ble Johan og jeg samboere, jeg kjøpte min første bil, og kort tid etter fant vi ut at jeg var gravid... Neida, kødda. Nå fikk du bakoversveis tenker jeg. Det jeg mente var; og kort tid etter fant vi ut at vi skulle til Nicaragua. Dette var en av de beste avgjørelsene jeg har tatt noen gang. Tiden gikk og endelig var februar her, og vi dro med en stor gjeng til ukjent land. Der var jeg en måned før jeg returnerte til kjipe Norge. Og her i kjipe Norge sitter jeg nå og fullfører bachelor. Og that's it, haha. Nå vet du alt om meg. 

3 kommentarer

Victoria Larsen

06.06.2017 kl.21:39

Kjempe fint innlegg! :)

Elise Kristiansen

07.06.2017 kl.08:49

Så morsomt å lese! :)

Eline

11.06.2017 kl.21:02

<33333

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits