Kom deg ut!


I dag stod jeg opp til tidenes vær! Solen skinte endelig. Det hadde jeg ventet på nå siden jeg ble ferdig med eksamen. Derfor dro jeg rett ut på tur kort tid etter frokost. Jeg har virkelig fått tilbake treningsmotivasjonen nå, og det er så deilig. Det ble en time på sykkelsetet, og dermed en ganske god runde. Jeg har jo pleid å bare sykle et stykke, og så snu, fordi jeg ikke er kjent her. Men Johan fortalte meg om en runde som var rett i nærheten. Faktisk så var jeg rett ved det krysset jeg skulle ta til venstre i forrige gang og, men da visste jeg ikke at det var en runde. Haha. I dag derimot slo jeg til. Og det var både hardt og veldig deilig. Jeg endte faktisk opp med å kle av meg til det dere ser over her, fordi det var så varmt. Vet ikke helt hva jeg tenkte på da jeg tok på meg genser i denne sola i dag, haha. 

Mmm, godt med vann! Flasken min er så morsom hehehe

nå skal jeg legge meg liiiitt ut i sola før jeg skal prøve å pirke litt på bacheloren igjen. Det er deilig å føle at jeg har litt kontroll, da kan jeg ta meg tid til å nyte det fine været litt. Det er vel ikke akkurat en hemmelighet at vi ikke er bortskjemte med sola. For å runde av vil jeg bare komme med en anbefaling til alle som trenger motivasjon; ta frem sykkelen! Det er så deilig å være i aktivitet, i tillegg til at det er så bra for deg. Dette gjelder spesielt når man trener ute. Fordi en hver trenger frisk luft også, uansett om du leser til eksamen, skriver bachelor eller bare er lat. Tro meg, du vil ikke angre på den lille løpeturen eller gåturen du går! Det trenger ikke ta all verdens av tid heller. Så en utfordring til deg der hjemme som leser dette; slutt  og ta på deg treningstøyet og kom deg ut. Med det runder jeg av her, hadebrs enn så lenge. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits