Burgers n' babes

I kveld har jeg virkelig kost meg! Vi, en liten stor jentegjeng (2 fler enn på bildene), bestemte oss for å ta søndagen til nye høyder denne uken. Vi trengte en opptur etter en alt for lang tid med eksamen og stress. Derfor bestilte vi bord på kverneriet i Tønsberg, hvor de seriøst kan burgere ass. Nam! Det var vel å merke sykt store porsjoner, så ingen av oss fikk i seg alt. Jeg har i tillegg slitt med matlysten i dag fordi jeg ikke er i form... men det var uansett veldig verdt det! Så det er et lite tips fra meg da, hvis du skal til Tønsberg en dag.

Videre i kveld skal jeg t det helt med ro. Jeg sitter akkurat nå i sofaen og skriver dette innlegget på vår nyeste tilskudd til Apple-familien vår. Vi har vært så heldig å få arve en iPad, noe som er veldig gøy. Haha. En liten ny leke. Og akkurat her skal jeg sitte til jeg legger meg. Førsteutkastet av bachelor er sendt inn til veileder, så nå fortjener jeg litt fri fra akkurat det.

2 kommentarer

Hannehm

04.06.2017 kl.23:18

åh, så koselig :D

elisebr

05.06.2017 kl.13:55

Så koselig :) Ønsker deg en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits