Hade mai. Hei juni.

HEI JUNI!

Oppturer: EKSAMEN! Altså ikke det at eksamen er en god nyhet. But hey! Det at det er eksamenstid betyr at det snart er sommerferie. Og derfor er dette en opptur. I tillegg har vi jo hatt ganske fint vær da, digg! Selv om det ikke kunne kommet på et verre tidspunkt. Jeg hadde jo knapt tid til å være utenfor døren på grunn av eksamenslesing. 

Bra dager: 17. Mai! Ingen over, ingen ved siden av. Mai generelt har vært fullstappet av lange dager med mange sider å lese og skrive. Derfor er kanskje 17. Mai en av de få virkelig gode dagene denne måneden. Å ja, selv følgelig også konfirmasjonen jeg var på for en uke siden. Det var herlig. Kjempekoselig å se familien igjen, og de kakene?! Å herregud, jeg kommer på flere dager hele tiden. Den dagen jeg grillet med noen av venninne mine i Tønsberg i solsteken. Det var seriøst noe av det koseligste som har skjedd på lenge. I tillegg må jo bursdags-lunsjen for Marie også nevnes. 

Processed with VSCO with a1 preset

 

 Processed with VSCO with a1 preset

Noen outfits: 


Månedens person: Veilederen min på bachelor, Thor Christian, og gruppeveilederen min på bachelor, Kristin. De har gjort dette bachelorkjøret hakket enklere og overkommelig. Nå er jeg straks i mål.

Beste minne: 17 mai! Definitivt. 

Månedens happening: Ehm, 17. Mai? Hvor mange ganger har jeg nevnt dette nå? Men også eksamen, det er jo en happening det også. 

Nedtur: At det kom snø? What is up with that liksom. 

Månedens innkjøp: Vanskelig... Jeg har ikke kjøpt så mye egentlig. Jeg har handlet noe på wish og ebay, og litt nødvendigheter på bikbok. Men av alt må jeg vel kanskje trekke frem denne;Månedens blogg: http://nouw.com/Layers. Jeg er så stolt av Ingvild-jenta mi. 

Månedens sang:

Prøv å løpe til denne du! Jeg skal love deg at du får mer energi. 

 

Og endelig var vi i juni. En av de beste månedene vi har. I juni skal jeg levere bachelor. Faktisk allerede om en uke! Det er det kjipeste som skjer, og når det ikke er så ille... Ja da er juni ganske bra. Jeg drar jo også til Barcelona denne måneden, noe jeg gleder meg skikkelig til. Sol, ferie og opplevelser. Det skal også bli rimelig gøy å endelig være sosial igjen, feste og ha det så gøy som bare sommeren kan by på. Jeg gleder meg utrolig mye til ferie nå. Ord blir faktisk fattige. Av den grunn tenker jeg nå å runde av, både innlegget og bacheloren. Så kan jeg kanskje ta meg litt sommerferie før jeg egentlig skal? Herregud så sykt å tenke på; ENDELIG SOMMERFERIE! 

Gleder du deg til denne måneden?

Én kommentar

Ingvild

02.06.2017 kl.19:47

Ååå du altså 🌸 Gleder meg til sommer med deg

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits