Litt venninnetid er lov

Heihei! Jeg burde egentlig bruke kreftene på å skrive bachelor, derfor er jeg bare en kort tur innom her nå for å skrive bittelitt før jeg må sette fingrene på tastaturet av en helt annen grunn. Det er siste innspurt nå, og jeg kan ikke vente med å bli ferdig! Når er det virkelig ikke lenge igjen. Heldigvis har jeg begynt å se lyset i enden av tunellen, og derfor tok jeg meg halve dagen fri i går. Jeg nevnte smått i går at jeg var i Tønsberg med Stina, noe som var kjempekoselig. Jeg ser hun jo aldri på grunn av skolen, så det er veldig hyggelig å catche opp noen ganger. Vi dro ganske tidlig vel og merke, slik at jeg fikk tid til å skrive på oppgaven min (og hun på bloggen sin) før jeg måtte avgårde igjen til det jeg allerede har blogget om. Haha, her kommer det litt her og der og dagene går litt over hverandre. 

Som dere ser jukset jeg litt med en kopp med juice i går, men slapp av... Det er fremdeles vann det går i for det meste. 

Jeg kjøpte meg ikke så mye da jeg ikke klarer å tenke på pengebruk og shopping akkurat nå, dessverre. Men jeg får ta det igjen når jeg endelig får sommerferie. Jeg kom hjem med litt nytt undertøy og en bikini, og det trenger jeg ikke akkurat å legge ut bilder av, hehe. Nå skulle overskriften min vært; "Vise undertøy på bloggen?", men det hadde vel blitt hatet på tenker jeg. Jaja. Vi koste oss i hvert fall kjempemye. Og med det runder jeg rett og slett av, fordi jeg ikke vet helt hva mer jeg kan skrive. Derfor bør jeg kanskje gå tilbake til det jeg burde jobbe med. Så hadebraaa enn så lenge. 

5 kommentarer

Pernille

01.06.2017 kl.20:47

Koselig med venninnetid :) Ha en fin kveld!

Rebecca Engeli

01.06.2017 kl.21:25

Pernille: Ja! Takk, du og :)

Victoria

01.06.2017 kl.21:09

Så koselig med venninnetid! Kos dere :)

Rebecca Engeli

01.06.2017 kl.21:25

Victoria: Ja, det var det. Men dette var i går, så kan ikke kose oss nå lenger. Hehe ;)

Bitte-Louise

02.06.2017 kl.15:29

Det er koselig med venninne tid :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits