Bare vann i en uke?

For litt over en uke siden så jeg på en youtubefilm som forklarte hva som ville skje med kroppen din ved å kun drikke vann i en stund istedenfor andre drikker. Ikke at dette er 100% legit, men jeg tenkte at det ikke ville skade å prøve. Derfor har jeg nå i en uke kun drukket vann, og latt meg selv få en kopp kaffe om dagen. I tillegg drakk jeg jo også mer vann enn vanlig så klart, da det ble lettere og bedre for hver dag som gikk. Det har faktisk ikke vært en utfordring i det hele tatt! I tillegg har jeg fått mye ut av det. Så dette kommer jeg til å prøve å fortsette med så godt som mulig. Jeg skal ikke være like streng som det jeg har vært denne uken, men å drikke vann som tørstedrikke skal alltid være førstevalget mitt. 


Så, hva føler jeg etter en ukes "vannrensing" av kroppen?

  • Jeg synes vann smaker mye bedre, og jeg har faktisk lyst på det istedenfor andre ting. Derfor drikker jeg også mer av det.
  • Jeg føler meg mindre oppblåst. Lenge har jeg slitt med magevondt uten å vite hva det kommer av. Men denne uken har faktisk vært den beste på lenge! 
  • Jeg orker mer! Ja, tro det eller ei. Det er ikke alltid sukker eller koffein som gjør at du presterer bedre i eksamenslesingen! 
  • Jeg har mindre søtsug. Noe som er helt utrolig!
  • Jeg føler meg rett og slett lettere innvendig. 
  • Treningslysten er så god som den kan bli.

 

Og mye mer som jeg sikkert ikke klarer å sette ord på! Men som dere skjønner er det altså sykt mange gode bivirkninger av å bare drikke vann! Folk bruker jo en haug av penger og energi på å gå på "cleansing"-dietter som enten ikke funker, eller som i verste fall kan skade leverfunksjonen din. Alle bivirkningene jeg har nevnt kan også henge sammen med det at jeg faktisk har trent mer enn det jeg pleier da. Jeg har faktisk nesten doblet treningen min den siste uken i forhold til andre uker i det siste. Men like vel vil jeg tro (og håpe) at vanninntaket har spilt størst rolle. Som forøvring har vært stort denne uken. Vi snakker alt fra minst 3-6 liter, haha. Jeg vet det ikke er bra å drikke for mye vann heller. Men jeg leste at det ikke er noe farlig med denne mengden over en hel dag. Fra nå av vet jeg at jeg ikke lenger skal kjøpe brus, iskaffe eller iste på jobb og skolen bare fordi det er godt. Vann er jo minst like godt! Så får jeg heller spare det sukkerinntaket til helgen når jeg kanskje skal la meg ta en øl eller vin osv. Det skal nok ikke bli så vanskelig tenker jeg. Hehe. 

Edit: Jeg får mange kommentarer som lurer på om jeg spiser mat i tillegg... og selvfølgelig spiser jeg mat?! Tror dere jeg er gal. Mat er viktig for en hver peson, uansett om du vil legge på deg eller gå ned i vekt. For min del drakk jeg bare vann, som i bare det som væske. Dette var ikke for å gå ned i vekt eller noe i den duren, men for å føle meg bedre på innsiden. Jeg spiste altså masse mat, godteri, is... Ja you name it. Jeg byttet altså bare ut sjokolademelk, melk, brus, juice og alle andre væsker mot vann og bittelitt kaffe. Så håper jeg at ingen prøver å bare drikke vann og klare seg uten mat. Kroppen din trenger næring. Dumme meg som trodde dette var en selvfølge! :) Kos og klem fra meg 

13 kommentarer

jmyklebust

30.05.2017 kl.22:18

Så flink du har vore! Ønsker deg ein fin kveld:)

Victoria Larsen

30.05.2017 kl.22:27

Så flink du har vært!! Det har mange gode fordeler :D

Thea Mariel

30.05.2017 kl.23:55

jeg spør sikkert dumt nå men drikker du kun vann uten å spise mat? Eller drikker du bare vann i steden for andre væsker?

Rebecca Engeli

31.05.2017 kl.00:00

Thea Mariel 👑: haha nei er du gaaaal. Jeg mener bare vann som i steden for andre typer væske ja! Skjønner hvordan det kan misforstås. Kan redigere innlegget i morgen :)

30.05.2017 kl.23:58

What, spiser du ikke noe? Har lyst til å prøve.

Rebecca Engeli

31.05.2017 kl.00:02

Anonym: jooo!!! Jeg mener bare vann som i den eneste formen for væske. Du må spise! Det må vi alle. Det er ikke bra å bare drikke vann... eller væske generelt og bytte ut det med vann! Så ikke prøv det.

Thea Mariel

31.05.2017 kl.00:14

Nei, det er sikkert bare jeg som ikke tenkte lenger! hahah tusen takk. Dette skal jeg definitivt prøve ut!

Rebecca Engeli

31.05.2017 kl.10:59

Thea Mariel: Neida, jeg ser at det er flere som misforstår. Jeg har redigert innlegget nå :)

tonje

31.05.2017 kl.09:53

Ser du svarer i kommentarer at du mener kun vann som i væske og at du skal spise mat i tillegg, men jeg og fikk for meg at du kun mente vann en hel uke, altså "water fasting" som det kalles...

Rebecca Engeli

31.05.2017 kl.10:18

tonje: ja. Som jeg har skrevet så skal jeg redigere innlegget. Jeg har bare ikke kommet så langt ennå. Jeg må nemlig gjøre det på PC, men jeg svarer fra mobilen :)

Rebecca Engeli

31.05.2017 kl.10:23

tonje: Da har jeg redigert innlegget. Så håper jeg alle forstår hva jeg mener :)

Benedicte

31.05.2017 kl.12:13

Flinka!!

Ingrid Elise

02.06.2017 kl.23:46

Vann er så utrolig viktig, det! Sykt hva det kan gjøre for kroppen fremfor brus og andre sukkerholdige drikker. Burde uten TVIL bli flinkere!

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits