Derfor drikker jeg ikke

LESELØRDAG 

Fjerde lørdagen på rad hvor jeg ikke fester. Ny rekord? Haha, neida det er nok ikke det, men etter jeg ble 20 er det nok det. Sykt å tenke på egentlig. Og jeg må innrømme at det er litt blandede følelser rundt det. Det er jo bra for kroppen, lommeboka og skolen (!!) at jeg tar det med ro og ikke drikker alkohol i dag eller fester til langt på natt. Men det er med en skikkelig bismak når jeg ser det nydelige været utenfor vinduene. Jeg skulle gitt mye for å grille på en veranda med gode venner og ta en øl i solen. Uansett hvor klisjé det høres ut, så er dét det jeg ønsker meg nest mest akkurat nå. På første plass kommer gode karakterer... Og det er jo faktisk grunnen til at jeg sitter her jeg sitter her. Her ute og nyter en siste stund med sol mens jeg spiser pizza alene, før jeg straks ta på meg brillene igjen og lese meg opp på alt jeg skal kunne til mandag! 


Skjørt fra bikbok, briller fra Ray Ban og T-skjorte fra Days like this. 

Jeg er vel å merke faktsik ferdig med gjennomgangen av alt jeg har lært dette halvåret... Om jeg kan det er en annen sak. Jeg satser på å bestå, men ikke noe toppkarakter! Absolutt ikke. Nå er det bare i overkant av en dag igjen med lesing (repetere) før jeg ENDELIG skal skrive i 6 timer. Mandag ettermiddag er jeg omsider ferdig utlært samfunnsfaglærer! Det skal bli så utrolig deilig. Jeg gleder meg til å skrive bachelor igjen, fordi det betyr at jeg er ferdig med den dritteksamen :)(:. Det føles nesten ut som det er sommerferie på mandag liksom. Supert da at det er meldt 12 grader neste uke da, hehe. Jeg får håpe det blir noe lignende som dette når jeg er helt ferdig. 9. Juni 14.01 er tidspunktet! Ferdig med en bachelorgrad i pedagogikk. 

4 kommentarer

Den lille Pandaen c:

27.05.2017 kl.21:13

idag var det 26 grader her. alt for varmt når jeg må være inne å skrive oppgave og greie.

Rebecca Engeli

27.05.2017 kl.22:31

Den lille Pandaen c:: ja, huff. Føler med deg!

Den lille Pandaen c:

27.05.2017 kl.22:36

Takk :)

Trond

30.05.2017 kl.10:40

Godt valg! :) Selv er jeg (nærmest) tørrlagt på grunn av trening, men merker også at man av en eller annen grunn i Norge alltid må finne unnskyldninger til hvorfor man ikke drikker alkohol. Det er i bunn og grunn egentlig ganske trist.

Stå på videre. Karakterene kommer nok av seg selv

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits