Bildedryss fra konfirmasjonen

Som dere fikk med dere i går så var jeg i Drammen for å feire Herman, fetteren min, sin konfirmasjon. Han er den siste i søskenbarnflokken på denne siden av familien, så nå blir det nok en stund til neste gang. Vi dro ikke før 12.30 fra Sandefjord, fordi vi dessverre måtte lese til eksamen tidligere på dagen. Derfor kom vi direkte til festen, noe som egentlig var veldig greit. Solen strålte over Drammen by og gradestokken viste 20 grader, kunne vi bedt om en bedre dag? Selv måtte jeg legge bunaden på hylla og heller ta på meg en av mine mange sommerkjoler. Det var veldig deilig. 

Konfirmanten i midten med de kjære kusinene sine rundt han! 

 Processed with VSCO with a6 preset

Haha, nå ser jeg at Herman faktisk har like mange kusiner som fettere. Det er jo litt morsomt. Her er han i midten med alle søskenbarn rundt seg. Dette må være første gang vi har fått samlet alle til et bilde. Kjempekoselig.

 Processed with VSCO with a6 preset

 Processed with VSCO with a6 preset

 Processed with VSCO with a6 presetHerreguuud så mye godt vi spiste. Jeg tok ikke bilder av maten fordi... det er kleint. Men kakene derimot måtte jeg vise frem. Eller det vil si, denne cupcaken måtte jeg vise frem. Den var utrolig god. Jeg hadde ikke forventet det som ventet meg inni. Dette var nemlig en myk browniecupcake med sykt god glasur under sukkerdeig (eller hva man kaller det) over. Tror det må være den beste jeg noen gang har spist. Og ikke minst den fineste?! Den sto i stil med resten av pynten som var inspirert av havet. Herman liker godt å fiske og å kjøre båt nemlig. Han fikk til og med båtførerprøven i gave! 
 Processed with VSCO with a6 presetKjekkasen min som er så flink i familiesammenkomster. Vi er ikke så ofte med min familie, så han får ikke øvd seg så mye! Men jeg synes han virkelig klarer seg bra. Det er så deilig å ikke måtte føle at jeg skal passe på kjæresten hele tiden, fordi han rett og slett blir elsket av hele familien min! haha. Kan jeg be om mer?


 Processed with VSCO with a6 preset
Kusinen min, Martine, og kjæresten hennes. Det er veldig hyggelig å ha en kusine på samme alder som meg. Da har jeg liksom alltid noen å henge med på slike sammenkomster. Selv om jeg skal innrømme at Johan og jeg kanskje hang mer og lekte mer med de ynge kusinene mine i går. Det ble et par runder med gjemsel kan du si. 
 Processed with VSCO with a6 preset

Vi ble i Drammen i mange timer faktisk, mye lenger enn det vi egentlig hadde trodd. Plutselig ble klokken så mye at vi måtte tenke på å dra, dessverre. Jeg ville virkelig ikke gå noe sted, det samme gjelder Johan. Vi koste oss masse. Det samme håper jeg Herman gjorde. Jeg ser ikke familien min så ofte, av flere grunner egentlig. For det første bor vi ganske spredt alle sammen, mens jeg bor lengst unna (sett bort i fra tante og onkel i Hamar). I tillegg er vi jo alle ofte opptatt med vårt. Derfor er det ekstra koselig å møtes når vi først er sammen. Vi spilte spill, lekte gjemsel med barna og spise alt for mye godt! Det er skikkelig nedtur å spise grovbrød med syltetøy i dag skal jeg si deg. Haha. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits