Den siste uken!

UKE 21

Akkurat nå: Ser jeg på mandagsklubben! Haha, det er så latterlig morsomt. 

Ukens opptur: What do you think? 17. Mai ofc

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 Processed with VSCO with a1 preset
Meg og tre bra folk! Hehe, klarte ikke velge bilde. Disse gjør meg så glad!

 

Ukens mat: Frokosten på 17. Mai! Halleluja så godt.

Ukens cravings: Jeg kommer ikke på noe jeg har cravet sånn skikkelig, men jeg har jo fått en ny forkjærlighet for mimosa da. Ellers må det bli jordbær, vi hadde en del av det igjen fra frokosten på nasjonaldagen. Derfor ble det en del noen dager etter kan du si.

Ukens nedtur: Regn, regn, regn. Jeg tror det må bli det. Det er ikke så mye negativt som har skjedd egentlig... Ops! Dette er sett bort i fra tårene som er felt for skolestress da. Haha. Herregud, jeg er et nervevrak på det området akkurat nå. Gleder meg til det er over!

Ukens film/serie: Downton Abbey. Jeg har sett det før, men jeg fant ut forrige uke at det har kommet en ny sesong?! Hvorfor sa ingen det til meg? Jeg elsker den serien! Gråter og ler om hverandre. 

Ukens irritasjonsmoment: Trenger jeg å si noe egentlig? Kanskje imperialismen? Eller napoleonskrigene? Eller kanskje bacheloroppgaven?

Ukens shopping: 

 Processed with VSCO with a1 preset

 

Ukens treningsøkt: Det må ha vært den på tirsdag, da jeg trente styrke ute så hardt at jeg holdt på å spy. Seriøst liksom... Jeg måtte sitte på en stein med hodet mellom bena. Vill helst ikke spy i skogen kan du si. Det er ikke så hyggelig. 

Ukens glede seg til: 17. Maaaaai!!!! Wiiii

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits