Life of a student: strykangst

Det er nå når jeg ser lyset i enden av tunellen at jeg er på mitt verste. Jeg takler ikke motgang. Jeg klarer ikke samle tankene. Jeg kan smake på sommerferie... Men ved siden av det er det en bismak av strykangst og skrivesperre! Fordi jeg i dette øyeblikk, i dette sekund, og i de tre neste ukene går inn i den mest hektiske skole-perioden av dem alle. En bachelor kan alle ta. Men en hver person skjønner at det må litt til for å gjøre det litt bra. Jeg ligger ikke dårlig an, det er bra. Men når jeg sitter med mine 6000 ord og er usikker på om noe i det hele tatt er bra... Og om jeg klarer å skrive de 2000 siste? Ja, da kan jeg heller ikke si at det går bra. 

 Processed with VSCO with a1 preset

Utviklingskurven på oppgaven min gikk fra å bestige Mount Everest til å sakte men sikkert gå opp slottsfjellet. Altså har denne bratte kurven nå slakket en del ned. Men sånn er det kanskje på slutten? Motivasjonen synker i takt med ordene jeg skriver. Jeg har vel nesten aldri lengtet så mye etter sommeren som det jeg gjør i dette øyeblikk. Solen skinner ute, men jeg kan ikke røre den. Jeg vil bare bli ferdig. Det er faktisk sykt hvor sint og lei man blir på slutten av et skoleår! 

 Processed with VSCO with a1 preset

Men hey! Jeg skal holde motet oppe. Fordi, på en annen side, så er det bare noen uker igjen! I løpet av de ukene er det mye stress, ja, men herlighet for et lykkelig menneske jeg blir om bare et par uker. Med en bachelorgrad under armen, og forhåpentligvis en C eller bedre (hehe) på eksamen, skal jeg hoppe meg inn i den beste tiden av dem alle! 

 Processed with VSCO with a1 preset

 

Én kommentar

Victoria Larsen

21.05.2017 kl.16:06

Masse lykke til videre med jobbingen! :-)

Skriv en ny kommentar

Rebecca Engeli

Rebecca Engeli

22, Sandefjord

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Drammen, men som for tiden bor i Sandefjord. Her vil du kunne lese om alt fra mote til hverdagen som student. Instagram: Rebeccaengeli Snap: Rebengeli

Rebecca Engeli

Kategorier

Arkiv

hits