Rebecca Engeli

Jungle fever

 • Publisert: 20.05.2017, 15:07
 • Kategori: New in
 • Processed with VSCO with a1 preset   Processed with VSCO with a1 preset

  Bikbok x Lene Orvik

  Beklager mitt fravær i går, men jeg tilbrakte så å si hele dagen på jobb. Når jeg kom hjem var jeg så sulten og trøtt at jeg rett og slett ikke orket tanken på å være kreativ. Det som derimot var veldig positivt ved gårsdagens vakt var at jeg fant denne skjønnheten i "holdt-av-skapet" bak kassen. Den skulle være holdt av til 13/5, derfor var det fritt frem for meg å ta den. Denne kjolen ble jo utsolgt nesten med en gang, derfor fikk jeg aldri sjansen selv. Men den var jo perfekt til meg! Jeg var litt redd for at mønsteret og lengden ble litt mye for lille meg, men det fungerer altså så bra om jeg kan si det selv. Haha. Jeg er litt usikker på bruksområdet ennå... Men jeg tror jeg finner på noe. Om så det blir på en tur til butikken, en kaffe i byen eller en kommende sommerfest. Feriefølelsen kommer i hvert fall med denne kjolen, selv om det er tre uker til det faktisk er ferie på ordentlig... Noe som er både skremmende og veldig deilig å tenke på.

  Apropos ferie! Solen skinner skikkelig i dag. Gjør den det hos dere også? Jeg er så heldig at jeg fikk fikset meg fri denne lørdagen... Men dessverre var det for å jobbe med bachelor og lese til eksamen. Derfor får jeg ikke nyte været i det hele tatt. Jeg har faktisk bare tatt disse bildene og tatt meg en kort løpetur, det er det jeg har fått vært ute. Ikke akkurat så mye å skryte av! Men det er uansett digg med digg vær, am I right? Om så jeg for det meste må stirre i pc-skjermen og skrive om Bourdieu, kunnskapsløftet og seksualitet i skolen. Det er vel dette jeg kommer til å gjøre resten av dagen også... Så får vi se i kveld. Jeg er ikke så flink til å være effektiv skolemessig på kveldene, derfor kan jeg kanskje unne meg noe kos. Null festing da, det må jeg nok holde meg unna i tre uker til. Haha. Nei, nå må jeg komme meg tilbake til bøkene. Huff. Vi snakkes senere! 

  Ps: Herregud, beklager for at bildene er sånn halvveis. Vel, det går jo ikke utover noen andre enn meg selv... Men dette er ikke bra. Jeg var alene hjemme og fikk derfor ingen til å hjelpe meg. Haha. Søren. Kanskje bildene byttes ut i løpet av dagen

 • Publisert: 20.05.2017, 15:07
 • Kategori: New in
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits